Bagaimana Mendapatkan Sharingan di Shindo Life

Roblox mempunyai permainan untuk hampir semua orang. Sama ada anda ingin melakukan pencarian asli dalam dunia epik atau menikmati menghabiskan masa dengan beberapa mekanik kegemaran anda dan watak dalam talian, anda akan menemuinya di Roblox. Shindo Life dikerjakan semula sebagai kesinambungan langsung dari Shinobi Life 2, permainan yang diilhamkan oleh Naruto yang menarik ratusan ribu pemain kerana manga dan populariti anime di dunia barat. Dengan pergerakan penjenamaan semula selesai, beberapa pemain ditinggalkan dengan mekanik yang tidak dikenali dan tidak ada cara untuk mengakses kemahiran yang sudah biasa.

Bagaimana Mendapatkan Sharingan di Shindo Life

Namun, tidak semua yang hilang untuk pemain Shindo Life. Kemahiran Sharingan mungkin tidak ada pada nama, tetapi setara mereka masih hidup dalam permainan baru. Inilah cara mendapatkannya.

Bagaimana Mendapatkan Sharingan di Shinobi Life 2 di Roblox

Seperti kebanyakan kemahiran Shindo Life, Sharingan telah dijenamakan semula menjadi kurang menggugah nama hak cipta. Namun, kesannya masih serupa, atau dalam beberapa kes sama seperti versi sebelumnya yang pernah anda lihat.

Kemahiran yang setara dalam Shindo Life bernama Akuma dan garis keturunan mata yang jarang anda dapati untuk watak anda. Satu-satunya cara untuk menerima Akuma sebagai kebolehan dimainkan adalah melalui sistem roll kemampuan Shindo Life. Inilah yang perlu anda lakukan:

 1. Pergi ke menu utama Shindo Life.

 2. Tekan anak panah ke atas untuk melihat "butang Edit" muncul di skrin. Ini akan membawa anda ke watak dalam permainan anda.

 3. Klik pada butang "Edit".

 4. Klik "Genkai" di badan watak anda.

 5. Klik pada butang "Klik untuk berputar" di mana-mana slot Genkai untuk menggantinya dengan yang rawak dan berpeluang untuk menerima Akuma.

 6. Semua Genkai jenis Akuma jarang berlaku seperti di atas, dengan peluang kurang dari 1/75 untuk menerimanya pada putaran tertentu. Namun, jika anda tidak menerima langka dalam 80 putaran, anda dijamin Genkai yang jarang berlaku (yang mungkin atau tidak Akuma).

Akuma Genkai hadir dengan lima variasi spesifik watak yang berbeza-beza:

 • Bankai-Akuma
 • Satori-Akuma
 • Palsu-Akuma
 • Raion-Akuma
 • Riser-Akuma

Bagaimana Mendapatkan Mangekyou Sharingan di Shinobi Life 2

Seperti yang telah kita perhatikan sebelumnya dengan penjenamaan semula Shindo Life, semua kemampuan telah diubah namanya menjadi lebih sedikit konotasi terhadap watak Naruto. Kemahiran Sharingan tidak terkecuali. Namun, mereka masih ada dalam permainan dengan nama yang berbeza dan mungkin mempunyai mekanik yang sedikit berbeza.

Mangekyou Sharingan telah dikerjakan kembali menjadi Akuma Genkai secara keseluruhan, dengan Akuma umum menjadi yang paling dekat dengan kemampuan asli.

Shinobi Kehidupan Sharingan

Satu-satunya cara untuk mendapatkan Akuma Genkai (atau Genkai mana pun) adalah dengan memutarnya di skrin edit watak. Sekiranya anda ingin mempengaruhi kemungkinan menerima garis keturunan Akuma memihak kepada anda, pertaruhan terbaik anda ialah meletakkan dua elemen Bumi dan dua api sebagai elemen utama anda:

 1. Pergi ke menu "Edit" dari menu utama (gunakan anak panah ke atas untuk mengaksesnya).

 2. Klik pada "Elemen."

 3. Pilih elemen "Api" dan "Bumi" dan masukkan masing-masing dalam dua slot.

Walaupun ini bukan kaedah yang pasti untuk menerima Akuma sebagai putaran Genkai anda, sebilangan pengguna membuat spekulasi bahawa ini memberi anda peluang yang lebih baik untuk menarik Akuma dan Kekkei Genkai.

Sejauh Akuma Genkai khusus watak, anda tidak dapat mempengaruhi mana yang akan anda perolehi tidak kira pilihan watak semasa dan elemen yang lengkap.

Cara Mendapatkan Itachi Sharingan di Shinobi Life 2

Itachi Sharingan adalah salah satu kemampuan garis keturunan yang paling popular di Shinobi Life 2, kerana popularitinya kerana kekuatan dan kaitannya dengan watak aslinya. Dalam Shindo Life, kemampuannya tetap dalam keadaan yang sedikit berubah.

Bankai-Akuma Genkai yang baru adalah versi yang diperbaharui dari Itachi Sharingan, dengan kemampuan dan kekuatan yang serupa.

Sharingan

Seperti semua Genkai, satu-satunya cara untuk mendapatkan Bankai-Akuma adalah mendapatkannya dari putaran roda secara rawak di skrin edit watak. Ini memiliki kelangkaan 1/100, yang bermaksud ada kemungkinan 1% kemungkinan putaran akan menghasilkan Bankai-Akuma.

Bankai-Akuma memberi anda akses kepada tiga kemampuan hebat yang dapat membantu menyerang dan mempertahankan diri:

 1. Ilusi Hawk memberi anda kemampuan untuk mengelakkan serangan masuk dan meletakkan klon yang anda teleport setelah 4 saat. Ia membolehkan anda mengecas kebolehan sambil kekal kebal.
 2. Sakit mengetepikan sasaran dan mengubah pandangan mereka sepenuhnya terhadap permainan, dengan berkesan membutakan mereka dan menjadikan mereka tidak berdaya menghadapi serangan luar.
 3. Api Api adalah keupayaan kesan kawasan yang kuat yang menangani kerosakan dan membakar musuh, membolehkan anda menghantar banyak musuh sekaligus.

Menggunakan pendirian garis keturunan Genkai menghendaki anda menekan "C" dan memilih tahap yang sesuai yang ingin anda buka. Setiap peringkat mempunyai syarat khusus:

 • Tahap 1 memerlukan tahap 50
 • Tahap 2 memerlukan tahap 450
 • Tahap 3 memerlukan tahap 800
 • Tahap 4 memerlukan anda memiliki Roh Bankai dan tahap 800

Setiap peringkat meningkatkan statistik anda dan memberi anda akses kepada serangan yang lebih kuat. Pada tahap dua dan ke atas, anda mendapat akses ke mod "Susano" yang disebut "Samurai Spirit", di mana serangan anda digantikan oleh pemotongan semangat yang kuat, dengan berkesan meningkatkan jarak dan kerosakan anda.

Kehidupan Shinobi Dapatkan Sharingan

Soalan Lazim Tambahan

Apa Faedah Sharingan?

Dalam Shindo Life, kebolehan Akuma-Genkai (atau Sharingan) adalah antara garis keturunan yang paling serba boleh yang dimiliki oleh pemain. Oleh kerana semua kekuatan mereka hampir sama baik pada serangan dan pertahanan, anda berkorban sedikit dengan beralih ke Akuma-Genkai dari garis keturunan lain.

Bagaimana anda mendapat putaran dalam kehidupan Shinobi?

Di Shindo Life, anda dapat menerima lebih banyak putaran dan lebih banyak peluang untuk mendapatkan garis keturunan yang anda inginkan dengan memasukkan kod promo khas di layar edit watak atau menyelesaikan misi di sekitar peta. Cara terpantas untuk naik level adalah dengan bekerjasama dengan tiga orang atau lebih dan menyelesaikan pencarian sebagai satu kumpulan. Oleh kerana orang dalam kumpulan tidak harus menjadi orang yang menyelesaikan misi, satu orang boleh tinggal di kampung dan mengumpulkan misi sementara pasukan yang lain menyebarkan peta untuk menyelesaikannya. Ini menghilangkan keperluan untuk menempuh jarak jauh untuk pencarian.

Bagaimana Anda Menggunakan Sharingan di Shinobi Life 2?

Sebaik sahaja anda memperoleh dan melengkapkan Akuma-Genkai yang anda dapat, anda akan mendapat akses secara automatik ke tiga sub-kemampuannya yang dipetakan ke ikatan kunci anda di skrin.u003cbru003eu003cbru003eJika anda ingin memasuki mod Akuma, anda harus tekan "C + x" (angka yang sesuai dengan tahap yang ingin anda masukkan, misalnya, C + 1). Anda perlu mempunyai syarat tahap untuk memasuki mod. Setelah memasuki modus, ini membuka kemampuan yang terikat pada butang "Q" anda (bergantung pada persediaan anda saat ini dan pilihan Genkai).

Bagaimana Anda Mendapatkan Sharingan dalam Kehidupan Sebenar?

Malangnya, Naruto adalah karya fiksyen, dan tidak ada cara untuk memperoleh kemampuan mata dalam kehidupan sebenar. Tolong jangan berpusing-pusing mencuba pandangan orang. Mereka tidak akan menghargai sentimen.

Kehidupan Shinobi

Putar untuk Menangkannya dalam Kehidupan Shindo

Dengan pergerakan penjenamaan semula, Shindo Life telah memperoleh kembali basis pengguna yang banyak seperti Shinobi Life 2. Walaupun beberapa kebolehan hilang, kebanyakan hidup dengan nama yang berbeza, dan yang harus anda lakukan hanyalah berpusing untuk mendapatkannya.

Apa Akuma Genkai kegemaran anda di Shindo Life? Beritahu kami di bahagian komen di bawah.

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found