Cara Menukar Jenis Lot dalam Sims 4

The Sims 4 mungkin merupakan versi paling ketagihan dalam keseluruhan siri Sims. Anda boleh membuat Dunia maya anda sendiri dan menyesuaikan semuanya, hingga terperinci terkecil. Ini adalah salah satu daripada beberapa permainan video yang tidak memaksa anda untuk berpegang pada idea pembangun tetapi sebaliknya membolehkan anda mengekspresikan diri. Anda boleh merancang item pakaian yang luar biasa, membentuk jenis badan yang menarik, atau bahkan memperkenalkan palet warna baru ke kawasan kejiranan anda. Tetapi semua itu tidak mungkin berlaku tanpa banyak.

Cara Menukar Jenis Lot dalam Sims 4

Walaupun versi asas permainan dilengkapi dengan banyak yang dikhaskan untuk kawasan perumahan, penyewaan, tempat khas, dan kemudahan lain, anda masih dapat menyesuaikan Dunia anda dan mengubah jenis lot agar sesuai dengan reka bentuk pilihan anda. Anda juga boleh mengedit banyak perkara untuk memperkenalkan sesuatu yang menjadikan hidup lebih selesa untuk Sims anda.

Artikel ini akan menunjukkan kepada anda bagaimana untuk melakukannya.

Cara Menukar Jenis Lot dalam Sims 4 Dengan Menipu

Seperti permainan video lain, The Sims 4 dilengkapi dengan kod cheat yang dapat membantu anda meningkatkan aspek permainan anda dengan serta-merta. Anda boleh mengedit bangunan dan menyusun semula kawasan kediaman, pejabat, atau kediaman mengikut keinginan anda.

Penipuan Sims 4 sangat bagus sehingga anda dapat mengedit banyak yang secara tradisional tidak dapat diedit. Itu merangkumi bangunan asrama aktif seperti The Sims 4: Discover University dan banyak kerjaya aktif seperti The Sims 4: Get to Work. Oleh kerana Sim anda menghabiskan banyak masa dalam banyak ini, masuk akal untuk membuat tweak tertentu yang meningkatkan pengalaman keseluruhan mereka dan menjadikan permainan lebih menarik.

Free Build adalah salah satu penipu Sims 4 yang paling berkesan digunakan untuk mengedit semua jenis. Inilah caranya:

Bahagian 1: Mengaktifkan Menipu

 1. Lancarkan permainan dan tekan "Ctrl + Shift + C" pada papan kekunci PC anda untuk membuka kotak dialog cheat. Jika anda menggunakan Mac, tekan "Command + Shift + C."

 2. Taip “ujian betulPada papan kekunci anda untuk memastikan bahawa cheat diaktifkan.

 3. Taip “bb.enablefreebuild"Dan kemudian tekan" Enter. "

 4. Tekan "Escape" untuk menutup kotak dialog.

Bahagian 2: Menyunting Lot

Setelah anda mengaktifkan cheat, kini tiba masanya untuk menukar jenis lot. Untuk melakukannya,

 1. Klik pada lot yang ingin anda ubah.
 2. Pilih "Mod Pembinaan."

 3. Klik pada “i” di sudut kiri atas.

 4. Klik pada jenis lot dan kemudian pilih penggantinya.

Itu sahaja. Ini membolehkan anda menukar banyak dan memperkenalkan elemen yang diinginkan di lokasi yang dipilih. Anda bahkan boleh mengedit banyak tersembunyi seperti Sylvan Glades di Willow Creek dan Forgotten Grotto di Oasis Springs.

Cara Mengubah Jenis Lot di Sims 4 di Tempat Istimewa

Dalam versi asas The Sims 4, beberapa tempat adalah tempat khas yang tidak dapat diedit. Ia merangkumi yang berikut:

 • Gunung Komorebi: Onsen
 • San Myshuno: Myshuno Meadows
 • Windenburg: Tebing, runtuhan, dan Von Haunt Estate.

Untuk mengedit tempat khas, anda memerlukan mod atau cheat. Mod Perubahan Tempat Zerbu adalah salah satu mod yang paling dipercayai untuk tujuan ini. Ini juga membolehkan anda menambahkan tempat modded ke pemilih dalam mod Build. Selain itu, ia dapat membantu anda memperkenalkan tempat-tempat khusus dunia di semua dunia. Yang mesti anda buat ialah memuat turun dan memasangnya.

Untuk mengedit tempat khas menggunakan kod cheat, lakukan perkara berikut:

 1. Lancarkan permainan dan kemudian aktifkan cheat Build Free dengan menekan "Ctrl + Shift + C" pada PC anda atau "Command + Shift + C" pada Mac.
 2. Aktifkan cheat dengan memasukkan "bb.enablefreebuild" di kotak dialog dan kemudian tekan "Enter."
 3. Tekan "Escape" untuk menutup kotak dialog.
 4. Klik pada lot yang ingin anda ubah.
 5. Pilih "Mod Pembinaan."
 6. Klik pada “i” di sudut kiri atas.
 7. Klik pada jenis lot dan kemudian pilih penggantinya.

Cara Menukar Jenis Lot di Sims 4 ke Hospital

Hospital adalah salah satu kemudahan yang tidak boleh ketinggalan dalam komuniti Sims 4 anda. Walaupun versi asas permainan dilengkapi dengan tugas rumah sakit, anda mungkin ingin membuat kemudahan perubatan khusus yang mungkin lebih dekat dengan rumah anda atau banyak kerjaya aktif.

Penipu menyajikan cara cepat untuk menukar banyak ke hospital. Kegemaran peminat - Free Build - dapat membantu anda membuat kemudahan canggih untuk bertindak sebagai kedai sehenti untuk semua keperluan perubatan Sims anda.

Walau bagaimanapun, hospital anda mesti mempunyai sekurang-kurangnya satu unit item berikut untuk dilengkapkan:

 • Treadmill
 • Penganalisis Kimia
 • Jadual Pembedahan
 • Tempat Tidur Pemeriksaan Doktor
 • Mesin x-Ray

Anda juga memerlukan perkara berikut:

 • Mesin Penjual Makanan Ringan
 • Komputer tambahan (berada di tempat letak kereta dari meja depan)
 • Tandas
 • Tenggelam
 • Kaunter
 • Ketuhar gelombang mikro

Anda juga boleh mengedit hospital dalam versi dasar permainan dengan bantuan mod.

Cara Menukar Jenis Lot dalam Sims 4 menjadi Sewaan

Harta sewa boleh menjadi sumber keselesaan utama bagi pemain dan Sims mereka. Sebagai contoh, anda boleh menukar banyak menjadi sewa dan kemudian menyewakannya sebagai destinasi percutian yang akan menarik Sims dari seluruh dunia. Dari mengunjungi anak-anak kecil anda di Windenberg hingga menghabiskan hujung minggu di Newcrest, Sims anda dapat menikmati percutian yang sempurna.

Inilah cara mengubah banyak menjadi Sewa di The Sims 4:

 1. Buka "Urus Dunia" dan kemudian pilih dunia yang anda mahu menjadi tuan rumah harta tanah sewa.

 2. Klik pada lot yang ingin anda ubah.

 3. Pilih "Mod Beli / Bina."

 4. Klik pada ikon rumah di sudut kiri atas. Ini akan membuka panel Maklumat Tempat, di mana anda dapat menentukan jenis harta tanah yang ingin anda buat.

 5. Tatal ke bawah menu Jenis Jenis dan kemudian pilih "Sewa." Ini dengan serta-merta akan menukar lot menjadi harta sewa.

Soalan Lazim Tambahan

Apa Yang Boleh Anda Lakukan Dengan Banyak Khas di Sims 4?

· Ladang Von Haunt di Windenburg cemerlang sebagai percutian hujung minggu untuk pemain yang berminat dalam sejarah dan tarikan kuno. Ia dipenuhi dengan mercu tanda yang dapat dibezakan seperti pagar yang dipangkas dengan baik dan muzium. Ia juga boleh menjadi destinasi yang sempurna bagi pemain yang berminat untuk menemui makhluk cakerawala. Ini semua terima kasih kepada bekas penduduk - Tuan dan Puan - yang meninggal lebih dari 100 tahun yang lalu tetapi kadang-kadang kelihatan menghiburkan pengunjung.

· The Bluffs boleh menjadi pulau yang sempurna untuk pemain yang ingin memperlakukan Sim mereka dengan pengalaman percutian yang tidak dapat dilupakan jauh dari kesibukan kawasan perumahan dan komersial. Ia terkenal dengan api unggun yang menarik untuk menarik penari dari seluruh dunia. Lawatan juga memberi peluang untuk menikmati pemandangan Raksasa Laut yang sukar difahami dan misteri.

· Reruntuhan Kuno boleh menjadi sempurna untuk kehidupan malam yang mendebarkan. Dinding besar di kawasan ini memberikan latar belakang yang sempurna untuk lampu teater dan lampu panggung. Anda boleh membina bar atau restoran di mana Sim anda boleh bersantai sambil menikmati minuman kegemaran mereka.

· Myshuno Meadows boleh menjadi tuan rumah perkahwinan berkat busur perkahwinan dan piano yang indah. Terdapat juga tempat memancing, dan jadi anda boleh memperkenalkan restoran di mana Sims dapat menikmati ikan di samping makanan lain.

· TheRumah Mandi Onsen sangat sesuai untuk pemain yang berminat dengan seni bina Jepun. Kawasan ini banyak terdapat dalam budaya Jepun.

Bolehkah Anda Menukar Saiz Lot di Sims 4?

Tidak, anda tidak boleh. Saiz lot tetap. Untuk membuat bangunan yang lebih besar, anda perlu mencari banyak yang lebih besar.

Biarkan Sim anda Melihat Dunia Melalui Mata Anda

The Sims 4 adalah permainan mengenai kreativiti. Itu tidak dimaksudkan untuk menjadi pakej lengkap yang tidak banyak ruang untuk berimaginasi. Anda boleh membuat banyak, persekitaran, dan kemudahan sosial anda sendiri untuk berkongsi dengan pemain lain dari seluruh dunia. Ia membolehkan anda melepaskan kemahiran seni bina anda seperti yang lain. Tidak ada yang boleh menghalang anda membuat banyak perubahan dan membiarkan Sims anda mengalami kehidupan yang hampir sempurna.

Adakah anda seorang kutu buku Sims 4? Adakah anda pernah mencuba menukar jenis lot di dunia anda? Beritahu kami di bahagian komen di bawah.

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found