Bagaimana Mempunyai Anak Kembar di Sims 4

Siri Sims adalah permainan simulasi kehidupan sebenar di mana anda dapat mencipta watak dan membina kehidupan mereka seperti yang anda mahukan. Permainan ini bertujuan sedekat mungkin dengan kehidupan sebenar, termasuk mempunyai keluarga. Walau bagaimanapun, untuk mewujudkan keluarga, adakah Sim anda cukup beruntung untuk mengandung dan, jika demikian, berapa banyak anak yang akan mereka miliki, tidak ada jaminan.

Bagaimana Mempunyai Anak Kembar di Sims 4

Untuk meningkatkan peluang mempunyai anak kembar, kami telah memasukkan cheat untuk memastikan Sim anda melahirkan banyak anak. Di samping itu, Soalan Lazim kami merangkumi cara mengadopsi, menjaga anak, dan nasihat kejayaan "Woohoo" umum.

Cara Mempunyai Anak Kembar Tanpa Menipu di Sims 4

Dalam Sims 4 terdapat empat cara untuk meningkatkan peluang Sim anda mempunyai anak kembar. Di sini mereka tidak mempunyai urutan tertentu:

1. Beli Ganjaran Subur

"Fertile" adalah sifat penghargaan pemenuhan. Ini meningkatkan kemungkinan "Cuba untuk Bayi" yang berjaya bagi Sim yang memiliki sifat (sama ada mereka adalah ibu bapa kelahiran atau tidak). Ia juga meningkatkan kemungkinan kembar atau kembar tiga.

Ini adalah satu-satunya cara untuk meningkatkan peluang kelahiran semula dalam permainan asas. Anda boleh membeli "Fertile Reward" di "Satisfaction Rewards Store" dengan harga 3.000 mata kepuasan.

2. Dapatkan Urutan Kesuburan

Sim dengan "Level Nine" dalam kemahiran Wellness dapat memberikan "Fertility Massage" di spa. Ini menyebabkan mood "Fertility Boost" membiarkan Sim yang menerima. Anda perlu memiliki meja urut untuk mempunyai pilihan untuk memberi Urut Kesuburan.

Untuk meningkatkan kemungkinan kehamilan berganda, anda perlu melibatkan diri dalam "Cuba untuk bayi" semasa suasana hati aktif. Ini memerlukan pek permainan Spa Day.

3. Pada Sifat Lot Ley Line

Sekiranya Sims anda banyak memahami sifat ini, walaupun kelahiran tunggal masih kecil kemungkinannya, kelahiran beranak semestinya diharapkan. Dalam senario ini, pek pengembangan "The City Living" diperlukan.

4. Elixir Kesuburan

Apabila Sims anda mencecah Tahap 10 dalam "Kemahiran Herbalisme," mereka dapat membuat resipi ramuan ini. Sim yang menggunakannya akan meningkatkan peluang mereka mengandung kembar atau kembar tiga. Senario ini memerlukan pek permainan "Retreat Luar".

Cara Mempunyai Anak Kembar Dengan Menipu di Sims 4

Untuk menjamin bahawa Sim anda mempunyai anak kembar menggunakan sedikit usaha, anda perlu mengaktifkan cheat dan mempunyai ID untuk Sim yang ingin anda hirup. Anda boleh membaca artikel kami mengenai mendayakan cheat di Sims 4 di sini atau ikuti di bawah

Aktifkan Menipu Pertama

  1. Pada komputer Windows atau macOS anda, tahan kekunci "Shift" + "Ctrl" atau "CMD" + "C" untuk membuka tetingkap perintah.
  2. Taip “ujian betul."Ini akan mengaktifkan penggunaan semua cheat untuk Sims 4.

  3. Tekan enter." Anda akan menerima mesej yang menyatakan bahawa cheat telah diaktifkan dalam permainan anda.

Untuk Menambah Kembar Anda

Setelah berjaya menipu, anda perlu mengetahui nombor ID watak Sim yang anda inginkan untuk mempunyai anak kembar. Anda boleh menggunakan cheat untuk mendedahkan nombor ID Sim anda. Untuk mendapatkan ID Sim, ketik ke command prompt anda garis cheat berikut:

  • "Sims.get_sim_id_by_nama nama depan nama belakang."

Di ruang "nama depan" dan "nama belakang", masukkan nama Sim. Sebagai contoh:

  • "Sims.get_sim_id_by_name Jane Doe."

Nombor Sim ID akan kelihatan seperti ini:

  • 174354347556802333

Garis cheat untuk meminta kembar adalah:

  • "Kehamilan.force_offspring_count ID SIM BILANGAN BAYI."

Garis panduan untuk mendapatkan Sim untuk mempunyai dua bayi pada masa yang sama adalah:

  • "Kehamilan.force_offspring_count 1341302010235 2."

Soalan Lazim Tambahan

Bagaimana saya Woohoo untuk Bayi di Sims 4?

Woohoo adalah perwakilan cinta yang penting. Interaksi Woohoo digabungkan dengan "Cuba untuk Bayi" adalah penggalak hubungan yang menyeronokkan yang menunjukkan ketika pasangan mempunyai "Hubungan Romantis" yang cukup dikembangkan.

Woohoo membuat Sims gembira. Ini memberikan suasana hati selama empat jam dan meningkatkan keperluan sosial dan kesenangan mereka, walaupun kebersihan mereka sedikit menurun.

Keperluan Woohoo

Semua Sims dewasa muda dan yang lebih tua berpeluang ke Woohoo. Remaja Sims tidak mempunyai pilihan untuk tetapi dapat "Bermasalah." Seorang Sim malah dapat Woohoo dengan hantu dan memperoleh pencapaian.

Meningkatkan Kejayaan Woohoo

Sim anda lebih cenderung menerima jemputan Woohoo oleh Sim lain apabila mempunyai "Kemahiran Karisma" yang tinggi. Lebih-lebih lagi, Sim dengan "Alluring Trait" 20% lebih mungkin berjaya dan mempunyai +2 "Charisma Skill" yang berkesan. Anda memperoleh sifat ini dengan memilih "Aspirasi Cinta" pada penciptaan Sim.

Suasana hati Sim anda juga mempengaruhi kejayaan Woohoo. Menjadi genit mempunyai kesan paling besar, diikuti dengan gembira dan suka bermain. Sekiranya seorang Sim bosan, tertekan, marah, sedih, atau malu, ada kemungkinan untuk menerima Woohoo. Sekiranya Sim anda berminat, cubalah memperbaikinya dengan memenuhi keperluan mereka dan bersorak dengan aktiviti, kemudian cuba Woohoo lagi.

"Cuba untuk Bayi"

Dalam Sims 4 tidak ada jaminan bahawa Woohoo biasa akan menyebabkan kehamilan, walaupun itu tidak mustahil. Sims harus bersetuju untuk "Cuba untuk Bayi" sesering mereka menerima jemputan Woohoo.

Kemungkinan asas kehamilan dari hubungan "Cuba untuk Bayi" adalah 80%. Perkara yang sama di semua lokasi. Dengan "Fertile Reward" ini meningkat hingga 150%, juga meningkatkan kemungkinan anak kembar atau kembar tiga.

Tempat ke Woohoo

Tempat Sim anda dapat Woohoo bergantung pada pek pengembangan yang anda ada. Sekiranya perkara berikut tidak terdapat pada lot semasa, pilihan untuk Woohoo tidak akan tersedia. Woohoo boleh berlaku di atau pada objek berikut:

· Sebuah katil double.

· Kapal roket - Setelah siap, cukup klik padanya kemudian "Woohoo with ..." akan dipaparkan, dengan anggapan Sim yang lain tidak keberatan untuk mencuba.

· Observatorium - Bukan lokasi yang menakjubkan tetapi Sims nampaknya menikmatinya.

Bagaimana saya mengadopsi anak di Sims 4?

Untuk membuat bayi di Sims 4, anda boleh "Mencuba Bayi" untuk hamil secara semula jadi atau memilih "Rumah Tangga" kemudian "Mengadopsi." Anda boleh memilih untuk mengambil bayi, anak kecil, atau anak berharga $ 1,000. Anda akan ditunjukkan gambar dan nama anak kecil yang ada, kemudian klik pada gambar yang anda mahukan.

Tahniah, Anda Mempunyai Kembar!

Permainan simulasi kehidupan sebenar Sims adalah cara yang menyeronokkan untuk mencipta dunia dengan watak anda. Seperti dalam kehidupan sebenar, mengandung anak tidak memberikan jaminan. Tetapi di dunia Sims apa sahaja yang diinginkan oleh Sim anda, mereka boleh memilikinya.

Sekiranya anda menginginkan kembar atau kembar tiga untuk Sim anda, tidak ada masalah. Ada cara untuk meningkatkan peluang kelahiran mereka yang banyak, seperti dengan "Fertile Reward." Juga, ada penipu yang menjaminnya.

Sudah berapa lama anda menjadi peminat The Sims? Bagaimana anda menubuhkan keluarga anda? Adakah anda mencipta hidup anda berdasarkan kehidupan sebenar anda atau adakah anda membuatnya berbeza? Beri tahu kami mengenai pengalaman Sims 4 anda setakat ini di bahagian komen di bawah.

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found