Cara Menulis Penjual Terlaris dalam Sims 4

Menulis bukanlah kerjaya dengan bayaran terbaik di Sims 4, tetapi hanya sehingga anda menerbitkan beberapa buku terlaris dalam Literary Digest. Perkara terbaik mengenai jalan ini ialah ia dapat dilakukan sepenuhnya dari rumah dan di samping kerjaya lain. Selain itu, memaksimumkan Kemahiran Menulis anda tidak memerlukan terlalu banyak masa berbanding kemahiran lain.

Cara Menulis Penjual Terlaris dalam Sims 4

Sekiranya anda tertanya-tanya bagaimana untuk mula menerbitkan lebih banyak buku terlaris, kami sedia membantu. Panduan ini akan menerangkan cara menulis buku terlaris dan menjadi Pengarang Terlaris di Sims 4. Selain itu, kami akan berkongsi curang untuk menyelesaikan aspirasi ini dengan serta-merta dan menerangkan ciri-ciri mana yang bermanfaat bagi seorang penulis.

Cara Menulis Lebih Banyak Sims Terlaris 4

Hanya Sim yang telah mencapai Kemahiran Menulis Tahap 9 yang dapat membuat buku terlaris. Setelah meningkatkan kemahiran anda, anda juga dapat menyelesaikan Aspirasi Pengarang Terlaris. Untuk memulakan, ikuti arahan di bawah:

  1. Beri Sim anda ciri-ciri yang diperlukan untuk seorang penulis: Kreatif, Pencinta Seni, Perfectionist, Bookworm, atau Genius. Ini dapat dilakukan pada peringkat penciptaan Sim atau dengan mengubah sifat Sim yang ada dengan cheat.

  2. Tunggu sehingga Sim anda mendapat inspirasi atau tumpuan. Untuk mendapatkan inspirasi, anda boleh mengambil "Mandi Pemikiran", menikmati makanan yang enak, lakukan Woo-Hoo, atau melayari web untuk mendapatkan seni jika Sim anda mempunyai ciri Art Lover.

  3. Pergi ke mana-mana komputer dan pilih interaksi "Praktik Menulis".

  4. Setelah berlatih menulis dan mencapai Kemahiran Menulis Tahap 1, anda boleh mula menulis buku. Lakukan ini dengan memilih interaksi "Tulis Buku". Beri tajuk dan keterangan buku anda. Pada mulanya, anda hanya dapat menulis buku kanak-kanak. Satu buku memerlukan sekitar empat jam dalam permainan untuk menulis, dan anda perlu menulis dua buku untuk menjadi Tukang Kata yang Kompeten.

  5. Setelah anda menyelesaikan dua buku dari langkah sebelumnya, anda boleh mula menerbitkan buku untuk mendapatkan royalti. Terus berlatih untuk memajukan Kemahiran Menulis anda. Tulis lima buku yang bagus untuk menjadi Novelis Terkini.

  6. Tulis lima buku yang sangat baik. Untuk membuat buku yang cemerlang, Sim anda mesti Sangat Berinspirasi semasa menulis.

  7. Menerbitkan sepuluh buku bagus atau cemerlang. Syaratnya mudah dipenuhi jika anda menyimpan semua buku yang ditulis dalam langkah sebelumnya. Pergi ke peti mel dan pilih interaksi "Kirim ke Literary Digest". Itu hanya boleh didapati di Kemahiran Menulis Tahap 9, dan anda boleh menghantar buku untuk diterbitkan seminggu sekali.

  8. Tunggu sehingga Sim anda memperoleh 25,000 royalti dari menyerahkan buku mereka ke Literary Digest. Sementara itu, teruskan menulis dalam keadaan Sangat Terinspirasi sehingga anda berjaya mencipta tiga buku terlaris. Tahniah, anda telah menjadi Pengarang Terlaris!

Cara Menggunakan Cheats untuk Menjadi Pengarang Paling laris

Menjadi Pengarang Terlaris di Sims 4 memerlukan masa dan dedikasi. Syukurlah, anda dapat mempercepat proses dengan menipu. Jangan risau; pemaju permainan tidak keberatan - sebenarnya, laman web rasmi EA Games menyatakan bahawa cheat adalah bahagian penting dari permainan Sims 4. Ikuti arahan di bawah untuk menjadi Pengarang Terlaris dalam permainan dengan serta-merta:

1. Gunakan pintasan "Ctrl + Shift + C" untuk memunculkan konsol cheat.

2. Taipkan “ujian betul"Dan tekan kekunci" Enter "untuk mendayakan penipu.

3. Munculkan lagi konsol cheat dan taip "stats.set_skill_level major_writing 10”Untuk memaksimumkan Kemahiran Menulis anda.

4. Secara pilihan, ketik “traits.equip_trait Muser"Atau"traits.equip_trait Puitis"Untuk memperoleh sifat yang ada hanya setelah menjadi Pengarang Terlaris.

Soalan Lazim Tambahan

Buku Mana Yang Boleh Saya Tulis di Setiap Tahap Kemahiran Menulis dalam Sims 4?

Seperti kehidupan sebenar, beberapa genre dalam Sims 4 memerlukan lebih banyak pengalaman dan pengetahuan menulis daripada yang lain. Atas sebab ini, Sim anda akan terus membuka genre buku baru semasa kemajuan kerjaya penulisan mereka. Begini cara kerjanya:

1. Pada mulanya, anda hanya dapat menulis buku kanak-kanak.

2. Pada Tahap Kemahiran Menulis 2, anda boleh mula menulis buku sedih ketika Sim anda berada dalam keadaan emosi yang sedih.

3. Di Tahap 3, anda akan dapat menulis cerpen, buku motivasi dan suka bermain. Anda juga akan belajar menulis nota alasan untuk anak-anak anda ketika mereka tidak bersekolah.

4. Pada Tahap 4, anda boleh menulis puisi dan buku romantis. Untuk menulis buku romantis yang baik, Sim anda harus berada dalam keadaan Flirty.

5. Pada Tahap 5, anda akan belajar menulis buku bukan fiksyen dan membaca puisi cinta.

6. Pada Tahap 6, anda boleh mula menulis skrip dan berpindah ke Hollywood. Anda tidak semestinya melakukan ini untuk menjadi Pengarang Terlaris, tetapi ini boleh membawa kepada beberapa jalan cerita yang menarik.

7. Pada Tahap 7, anda boleh menulis buku fantasi.

8. Pada Tahap 8, anda akan belajar menulis buku fiksyen sains.

9. Pada Tahap 9, anda boleh mula menulis buku misteri dan menyerahkan karya anda ke Literary Digest.

10. Pada Tahap 10, anda akan belajar menulis jenis buku dengan gaji terbaik - biografi.

Ciri-ciri Mana Yang Terbaik untuk Penulis-Sim?

Pilihan sifat anda secara signifikan mempengaruhi peluang anda menjadi Pengarang Terlaris di Sims 4. Sifat kreatif akan memastikan Sim anda sering mendapat inspirasi, yang membantu menulis buku yang lebih baik dan menyelesaikan pencapaian dengan lebih cepat. Ciri Bookworm juga dapat meningkatkan kualiti buku Sim anda, kerana mereka akan mendapat mood gembira setiap kali mereka mula menulis.

Dengan sifat Art Lover, Sim anda dapat melayari laman web melihat seni dan lebih kerap mendapat inspirasi. Sims dengan sifat Perfectionist memerlukan masa lebih lama untuk menulis buku, tetapi mereka lebih cenderung untuk menerbitkan buku yang sangat baik atau buku terlaris. Terakhir, sifat Genius menjadikan Sim anda lebih Berfokus, yang juga bermanfaat untuk menulis buku.

Ciri-ciri Mana Yang Boleh Saya Dapatkan Setelah Menjadi Pengarang Terlaris?

Pencapaian Pengarang Terlaris disertakan dengan faedah tertentu - Sim anda boleh menjadi Muser atau Poetic. Dengan sifat Muser, Sim anda dapat memperoleh kemahiran kreatif dengan lebih pantas. Jadi, semakin banyak anda menulis, semakin banyak buku terlaris yang akan anda terbitkan, dan semakin banyak royalti yang akan anda perolehi.

Sifat Puitis jauh lebih menarik, kerana ia memberi anda kemampuan untuk menulis Buku Kehidupan. Buku ini dapat mengembalikan Sims yang baru sahaja meninggal dunia atau mengisi bar keperluan Sims langsung.

Perkataan Sihir

Mudah-mudahan, panduan kami telah membantu anda menjadi Pengarang Terlaris di Sims 4. Seperti yang anda lihat, selain membawa wang yang baik, aspirasi ini mempunyai beberapa faedah yang menyeronokkan. Siapa yang tidak mahu membangkitkan orang lain? Ingatlah bahawa anda harus menangkap biografi Sim sebelum mereka mati.

Sifat mana yang anda anggap paling bermanfaat bagi penulis Sim? Kongsi pendapat anda di bahagian komen di bawah.

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found