Cara Melakukan Cameos di Snapchat

Snapchat adalah salah satu aplikasi terbaik untuk komunikasi kerana sangat inovatif dan berbeza dari semua aplikasi lain. Snapchat sentiasa bertambah baik, dengan banyak ciri baru yang ditambahkan sepanjang masa. Salah satu yang paling dinantikan adalah ciri Cameo baru.

Cara Melakukan Cameos di Snapchat

Sekiranya anda ingin mengetahui cara melakukan cameo di Snapchat, anda berada di tempat yang tepat. Teruskan membaca untuk mendapatkan beberapa petua dan trik yang hebat dan pelajari cara melakukan komedo bersama rakan anda.

Betul, komedo dua orang juga merupakan perkara!

Apa itu Snapchat Cameos?

Adakah Snapchat membenarkan penggunanya membintangi filem? Tidak betul. Ciri cameo ada untuk menyampaikan reaksi video pantas kepada rakan Snapchat anda. Terdapat lebih dari seratus contoh video di mana anda boleh melekatkan wajah anda.

Pada dasarnya, snapchat cameo adalah seperti selfie yang anda masukkan ke dalam klip lucu. Apabila anda membuat klip cameo Snapchat, anda boleh membaginya dengan rakan Snapchat anda melalui sembang. Anda juga dapat membintangi Snapchat cameo dengan rakan anda.

Snapchat akan mengingati gambar selfie anda dan membolehkan anda menggunakannya dengan pelbagai kamera, tanpa perlu terus mengambil selfie baru. Sudah tentu, jika anda ingin menukar selfie dan membuat yang baru, anda bebas untuk melakukannya sesuka hati.

Snapchat bukanlah aplikasi pertama yang membolehkan orang melakukan perkara seperti ini. Beberapa aplikasi Cina seperti Zao sudah melakukan sesuatu yang serupa. Walau bagaimanapun, ini adalah ciri yang sangat menyeronokkan dan bodoh, dan ia sangat sesuai dengan Snapchat.

Cara Melakukan Cameos

Bagaimana Melakukan Snapchat Cameos?

Sekiranya anda tidak dapat menahan kegembiraan anda lebih lama, jangan risau. Ikuti arahan untuk membuat Snapchat cameo sendiri:

  1. Pastikan memuat turun Snapchat versi terbaru untuk peranti anda. Pautan yang disediakan akan membolehkan anda memuat turun aplikasi yang menyeronokkan ini pada peranti Android atau iOS.

  2. Lancarkan Snapchat pada peranti anda.

  3. Buka Sembang, dan pilih butang wajah senyum dan pilih garis besar wajah dengan simbol tambah.

  4. Pilih latar belakang Cameo dan sejajarkan wajah anda dengannya agar sesuai secara semula jadi. Apabila sudah siap, tangkap gambar selfie.

  5. Tetap dalam Sembang, dan lihat semua pilihan Cameo. Pilih satu dan tekan Hantar untuk membaginya dengan rakan anda. Anda boleh menghantar kado anda kepada beberapa orang sekaligus.

Sekarang setelah anda membuat garis besar cameo, anda boleh terus menghantar pelbagai koma dari tetingkap sembang sambil bercakap dengan rakan anda di Snapchat. Anda juga boleh membuat cameo cepat dari tab Terkini, kerana aplikasi akan mengingati corak cameo anda.

Anda boleh mengubah corak ini sesuka hati dengan mengunjungi menu Cameo sekali lagi dan memilih jubin Cameo yang lain. Selepas itu, ketik butang Lagi dan pilih Selfie Baru. Anda juga boleh melihat gambar diri anda di sini.

Bagaimana Melakukan Kameo Snapchat Dua Orang?

Semua perkara di Snapchat lebih menarik apabila anda melakukannya bersama rakan. Cameos juga boleh menjadi usaha bersama. Semasa pertama kali membuat cameo, ada pilihan untuk mengaktifkan kameo dua orang. Ketuk dan aktifkan membuat komedo dengan rakan.

Dengan cara ini, anda akan dapat menikmati pembuatan cameo dua ciri dan berseronok dengan para sahabat anda. Buat masa ini, hanya dua orang yang dapat berpartisipasi dalam kimet Snapchat, tetapi mungkin jumlah itu akan bertambah pada masa akan datang.

Juga, pastikan untuk membenarkan rakan anda menggunakan Cameo Selfie anda. Jika tidak, komedo dengan rakan tidak akan berjaya.

  1. Buka Snapchat dan pergi ke profil anda.

  2. Pilih Tetapan dan pilih untuk Menggunakan Cameos Selfie saya.

  3. Pilih Semua Orang atau Kawan Saya. Sekiranya anda memilih Only Me, anda tidak akan dapat menggunakan komedo dua orang di Snapchat.

Bersenang-senang dengan Rakan Anda

Snapchat adalah platform yang menyeronokkan yang terus bertambah baik. Camoes adalah tambahan baru yang hebat yang telah menarik minat ramai orang untuk Snapchat lagi. Kaedah terbaik untuk menguji cameo adalah melakukan seberapa banyak yang anda boleh dengan rakan anda.

Anda pasti akan ketawa dan bersenang-senang. Baru-baru ini, Snapchat mengatakan bahawa mereka akan memperkenalkan cameo baru pada masa akan datang, jadi awasi untuk mengetahui kemas kini. Kameo manakah di Snapchat yang menjadi kegemaran anda? Beritahu kami di bahagian komen di bawah.

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found