Cara Dapatkan Pengesahan di Snapchat

Dengan mendapatkan pengesahan di Snapchat bermakna anda mempunyai masalah besar di platform ini. Setelah anda disahkan, akan ada bintang emas di sebelah nama anda. Anda boleh menggunakan tambahan yang luar biasa ini untuk mengiklankan perniagaan atau jenama anda. Tetapi bagaimana anda dapat disahkan di Snapchat? Adakah anda perlu menjadi selebriti? Ketahui semua yang perlu anda ketahui tentang mendapatkan pengesahan di Snapchat dalam panduan di bawah.

Cara Dapatkan Pengesahan di Snapchat

Cara Mendapatkan Bintang Yang Disahkan Snapchat

Mendapatkan bintang Snapchat bermaksud Snapchat telah mengesahkan akaun anda. Jadi, bukannya menjadi pengguna biasa Snapchat, anda menjadi pembuat kandungan penting.

Tetapi ada beberapa kriteria yang perlu anda penuhi untuk mendapatkan bintang yang disahkan. Contohnya, kisah Snapchat anda mesti menarik dan unik. Kandungan yang anda buat mesti cukup menarik sehingga banyak pengguna Snapchat melihat dan mengakuinya. Untuk mendapatkan perhatian itu, anda harus menggunakan imaginasi anda dan menggunakan penapis yang berbeza dan menambahkan teks dan emoji untuk menjadikan kandungan anda lebih menarik.

Perlu diingat bahawa bahan itu mesti sesuai. Menyiarkan kandungan yang menyinggung untuk menarik perhatian tidak akan menjadikan anda bintang yang disahkan. Sebaliknya, anda berisiko melarang akaun Snapchat anda.

Anda juga boleh menggunakan Lens Studio. Ia tersedia untuk pengguna macOS 10.13+ dan Windows 10 (64 bit). Dengan itu, anda boleh menambahkan beberapa kesan 3D yang menarik. Terdapat pelbagai tutorial yang tersedia di YouTube, jadi pastikan untuk melihatnya. Anda juga boleh membuat lensa khusus di Lens Studio, yang dapat membantu anda memperoleh bintang yang disahkan.

Perkara lain yang boleh anda lakukan ialah memanfaatkan pilihan "Shoutout for Shoutout". Anda boleh menggunakannya untuk meminta pengguna Snapchat yang lain untuk menyebut anda dalam cerita mereka dan meminta pengikut mereka mengikuti anda.

Selanjutnya, pastikan anda berinteraksi dengan pengikut anda. Bagaimanapun, mereka akan bertanggungjawab untuk anda disahkan. Contohnya, buat tinjauan pendapat, syuting video langsung sehingga pengikut anda dapat memperoleh gambaran masa nyata mengenai kehidupan anda, dsb.

Apabila Snapchat memperhatikan anda mendapat perhatian, mereka akan menghubungi anda dan mengesahkan anda secara automatik.

Cara Dapatkan Pengesahan di Snapchat Tanpa Terkenal

Agak mudah untuk disahkan di Snapchat ketika anda selebriti. Tetapi apa yang boleh anda lakukan sekiranya anda memenuhi syarat yang dinyatakan di atas dan anda masih belum mendapat bintang yang disahkan? Beberapa pengguna menghubungi Snapchat secara langsung dan mengadu orang lain menggandakan kandungan mereka. Anehnya, maklumat ini memberi mereka bintang yang disahkan. Jadi, inilah yang perlu anda lakukan:

 1. Buka "Snapchat" pada telefon anda.

 2. Log masuk ke akaun anda.

 3. Klik pada anda "Profil" ikon di sudut kiri atas skrin. Ini akan membuka halaman "Tetapan".

 4. Seterusnya, tekan "Tetapan" di bahagian kanan atas skrin. Ia kelihatan seperti ikon gear.

 5. Tatal ke bawah ke "Sokongan" dan anda akan melihat "Saya perlukan pertolongan."

 6. Ketik "Hubungi Kami."

 7. Sekarang, di bawah pelbagai pilihan, pilih "Snapchat saya tidak berfungsi."

 8. Kemudian, anda perlu memilih "Lain-lain."

 9. Tatal ke bawah halaman dan tekan "Ya."

 10. Anda akan melihat soalan yang menanyakan kepada anda untuk menjelaskan masalah anda. Klik pada "Masalah saya tidak disenaraikan."

 11. Ingatlah bahawa akaun yang anda gunakan perlu mempunyai beberapa paparan. Jika tidak, mereka tidak akan mengesahkan anda walaupun anda telah mengadu tentang orang lain yang menggandakan akaun tersebut. Setelah anda mengikuti semua langkah, anda akan melihat halaman baru terbuka.
 12. Isikan butiran akaun anda. Sertakan "Nama pengguna,""E-mel,""Peranti mudah alih," dan terangkan ketika anda mula menghadapi masalah tersebut.
 13. Anda juga perlu berkongsi maklumat tambahan. Di bahagian ini, jelaskan bahawa orang lain cuba menyamar sebagai akaun anda dan terangkan bagaimana mendapatkan bintang yang disahkan akan membantu melindungi akaun anda dan memberi anda pandangan dan perhatian yang sewajarnya.
 14. Di bawah "Lampiran", tambahkan anda "ID." Ini akan membantu Snapchat mengenali anda sebagai orang yang sebenar. Snapchat perlu tahu bahawa mereka tidak berurusan dengan akaun palsu atau penyamar yang cuba menghilangkan persaingan dengan mendapatkan lebih banyak pengikut.
 15. Perlu beberapa hari sebelum Snapchat menghubungi anda. Apabila mereka melakukannya, mudah-mudahan mereka akan menghantar e-mel kepada anda di mana mereka akan memberitahu anda berita baik bahawa akaun anda telah disahkan.

Apabila anda disahkan, anda akan mendapat banyak kelebihan. Contohnya, anda dapat menambahkan ikon Snapchat yang disesuaikan. Bahagian bio akan membolehkan anda menggunakan hingga 150 aksara. Gunakan untuk berkongsi siapa anda dan apa yang anda lakukan. Melakukannya berpotensi menarik pengikut baru.

Akhirnya, mendapatkan pengesahan bermaksud anda dapat log masuk ke Snapchat menggunakan pelbagai peranti. Anda boleh menghantar cerita dari komputer sambil berkongsi gambar dari telefon anda.

Snapchat Dapatkan Pengesahan

Berapa Banyak Pandangan yang Diperlukan pada Snapchat untuk Disahkan?

Anda juga boleh disahkan sekiranya kisah anda mencecah 50,000 tontonan. Walau bagaimanapun, Pengguna Snapchat perlu menonton keseluruhan cerita anda untuk dikira sebagai satu paparan. Buat masa ini, tidak jelas berapa banyak kisah anda yang perlu menerima 50,000 tontonan agar anda dapat disahkan oleh Snapchat.

Sebagai penutup, adalah mungkin untuk disahkan di Snapchat walaupun anda bukan selebriti. Walau bagaimanapun, kisah anda mesti mempunyai jumlah tontonan tertentu, dan kandungan yang anda hantar mesti menarik. Anda juga boleh meminta Snapchat untuk mengesahkan akaun dengan memberitahu staf sokongan mereka bahawa profil lain telah menduplikasi kandungan anda.

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found