Apa maksud Bintang SnapChat

Terdapat banyak salah faham mengenai ikon bintang emas Snapchat dan apa maksudnya bagi pengguna dan rakan mereka. Ketika berita muncul pada tahun 2015 bahawa bintang itu ada kaitannya dengan pemutaran ulang, banyak yang salah menganggap bahawa itu adalah cara yang menyeramkan untuk memberitahu orang lain seberapa sering anda memainkan semula gambar mereka. Dengan kata lain, jika anda melihat bintang di sebelah ikon rakan, rakan itu telah memainkan semula gambar anda.

Apa maksud Bintang SnapChat

Yang lain keluar dengan tangan dan menduga bahawa bintang emas itu bukan hanya bermaksud bahawa orang itu telah memutar kembali kepingan mereka, tetapi juga bahawa mereka telah memutar kembali gambar itu beberapa kali, sehingga meningkatkan faktor merayap. Sekarang orang dapat mengetahui jika seseorang terobsesi dengan gambarnya.

Namun, kedua-duanya tidak benar. Sekiranya anda melihat bintang emas di sebelah nama pengguna di senarai rakan anda, ia tidak memberitahu anda tentang bagaimana pengguna itu melihat gambar anda. Maksudnya ialah orang lain memainkan semula gambar orang itu dalam 24 jam terakhir. Pada asasnya, ini adalah cara Snapchat untuk memberitahu bahawa salah seorang rakan anda baru-baru ini mengambil sesuatu yang menarik.

Oleh itu, sekurang-kurangnya seseorang menganggapnya menarik.

Sekiranya anda mahukan bintang emas anda sendiri, anda akan menunggu sebentar. Tangkap sesuatu yang pantas diambil dan nama anda akan muncul dengan bintang emas di sebelahnya di akaun orang lain. Tetapi anda mungkin tidak tahu.

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found