Cara Memperoleh dan Mengekalkan Butang Langgan di Snapchat

Sebaik sahaja anda menjadi Pencipta Snapchat rasmi, anda akan mendapat butang Langganan di sebelah nama anda. Apa yang perlu anda lakukan untuk mendapatkan butang yang didambakan itu dan mengembangkan Snapchat anda, dan sama seperti yang disahkan oleh Snapchat?

Jadilah Pencipta Snapchat untuk Mendapatkan Butang Langgan

Tidak ada banyak profil dengan butang Langgan, dan itu kerana Snapchat mempunyai peraturan dan standard khusus untuk mereka. Untuk mendapatkan butang Langgan itu, anda harus menjadi Pencipta Snapchat.

Terdapat dua cara yang dapat dilakukan oleh Snapchatter dari profil biasa ke profil Pembuat dan mendapatkan butang Langgan.

Cara Dapatkan Butang Langgan

1. Buat Kanta Snapchat Asli

Yang pertama adalah membuat Lensa asli. Ini adalah salah satu ciri yang paling terkenal Snapchat, dan mereka selalu mencari lebih banyak Lensa. Anda boleh pergi ke Lens Studio dan memulakan perjalanan ke butang Langganan di sana.

2. Buat dan Kongsi Banyak Kandungan Secara Konsisten

Cara lain untuk mendapatkan profil Pencipta dan mendapatkan lencana Langgan adalah dengan membuat banyak kandungan dan membaginya dengan seberapa banyak orang yang mungkin. Apabila anda berusaha untuk membuat kandungan segar dan menarik, Snapchat memperhatikan dan memberi ganjaran kepada anda.

Walau bagaimanapun, prosesnya secara beransur-ansur. Anda mesti membuat catatan dengan kerap dan memberikan kualiti yang konsisten. Pencipta yang berjaya biasanya mempunyai niche mereka, dan mereka mengikutinya. Juga, ia akan membantu sekiranya anda menggunakan sebanyak mungkin alat Snapchat. Gunakan semua penapis dan Lensa di Snapchat yang anda boleh, dan yang paling penting, berkongsi kandungan dengan rakan anda.

Dapatkan Snapchat Disahkan untuk Membantu Mendapatkan Status Langganan Anda

Proses pengesahan di mana-mana aplikasi media sosial adalah masalah besar, terutamanya jika anda ingin membina jenama atau membuat kerjaya di platform. Snapchat, seperti YouTube dan Instagram, telah mengesahkan profil. Ia juga digunakan untuk mengesahkan selebriti hanya dengan membuktikan identiti mereka. Bagi yang lain, ini adalah langkah terakhir dalam membina Profil Pencipta supaya anda dapat butang Langgan itu!

Setelah catatan anda mendapat lebih dari 50,000 paparan, kemungkinan anda akan menerima e-mel dari Snapchat yang menjemput anda untuk menjadikan akaun anda rasmi dan disahkan.

Dan ingat, ini bukan hanya mengenai jumlah tontonan; ini juga mengenai seberapa pantas halaman anda berkembang. Kadang kala, walaupun halaman anda berkembang dengan pesat, anda mungkin tidak mendapat jemputan melalui surat.

Profil yang semakin meningkat yang tidak mendapat jemputan pengesahan kadang-kadang berlaku apabila orang mula menyamar sebagai anda. Snapchat mungkin teragak-agak untuk mempromosikan anda ke akaun rasmi jika mereka tidak pasti mengenai identiti anda. Walau bagaimanapun, ada sesuatu yang boleh anda lakukan untuk mengatasi masalah tersebut.

Snapchat

Melindungi Status Langgan Instagram Anda

1. Pantau Status Langganan menggunakan Halaman Discover

Butang Langgan boleh datang dan pergi. Sekiranya anda kurang berinteraksi dengan khalayak anda atau melambatkan siaran, anda boleh kehilangan butang Langgan anda buat sementara waktu. Namun, jika anda mengekalkan status halaman anda, langkah seterusnya adalah pergi ke halaman Discover.

Ikon Discover berada di sudut kanan bawah skrin Kamera. Di situlah muncul semua profil popular. Anda boleh menggunakan teknik ini untuk melihat bagaimana prestasi profil anda untuk mengekalkan status butang Langgan itu.

Untuk masuk ke halaman Discover, Cerita anda harus bersifat umum dan popular dan mengandungi kandungan yang sesuai.

Snapchat Dapatkan Butang Langgan

Snapchat tidak menyatakan jumlah sebenar bahagian yang diperlukan oleh Cerita anda untuk mendapatkan butang Langgan.

2. Lindungi Status Langgan Snapchat Anda dengan Menghubungi Snapchat

Cara terpantas untuk menyelesaikan profil peniruan / peniruan yang menghalang undangan identiti dan mendapatkan butang Langgan Snapchat adalah dengan menghubungi Snapchat secara langsung. Berikut adalah langkah-langkah untuk diikuti:

  1. Buka Snapchat pada peranti mudah alih anda.

  2. Pergi ke "Tetapan" dan kemudian ke "Sokongan."

  3. Klik atau ketik pada "Hubungi Kami" pilihan.

  4. Seterusnya, ketik "Snapchat saya tidak berfungsi" pilihan.

  5. Tatal ke bawah dan pilih "Lain-lain."

  6. Di bawah "Perlu bantuan dengan perkara lain?" pilih "Ya."

  7. Akhirnya, pilih "Masalah saya bukanlah pilihan yang disenaraikan."

  8. Isi dan hantar borang.

Langkah-langkah di atas membolehkan anda menjelaskan masalahnya kepada Snapchat secara terperinci. Anda juga boleh melampirkan bukti identiti anda dan apa sahaja yang boleh anda fikirkan untuk meyakinkan Snapchat bahawa anda adalah siapa yang anda katakan. Sekiranya Snapchat menolak permintaan anda, anda selalu boleh menghantar semula kemudian.

Walau bagaimanapun, ingat bahawa mempunyai pendua akaun tidak boleh menjadi satu-satunya sebab permintaan tersebut dapat disahkan. Prasyarat nombor satu adalah mempunyai akaun viral yang sudah mempunyai butang Langgan.

Butang Langgan

Sebilangan orang menyukai Instagram, sementara yang lain berduyun-duyun ke Twitter dan Facebook. Walau bagaimanapun, Snapchat menarik, dan ia boleh menjadi platform yang sangat baik untuk orang kreatif. Sekiranya anda seorang pereka, membuat penapis dan lensa boleh menjadi cara yang baik untuk mengharumkan nama anda di industri ini. Sekiranya anda gemar menyiarkan Cerita yang menyeronokkan dan terlibat dalam pelbagai jenis idea kreatif, anda boleh mendapatkan butang Langgan dan bahkan dapat disahkan.

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found