Cara menghapus akaun Tinder anda dalam tiga langkah mudah

Lihat kelemahan keselamatan Tinder yang berkaitan boleh membiarkan penggodam mengakses akaun dengan hanya menggunakan nombor telefon Tinder Gold membolehkan anda membayar untuk melihat siapa yang menyukai anda, berikut adalah perbandingannya dengan Tinder Plus di UK Tarikh dengan pasangan: Tinder Social telah datang ke UK Tinder untuk perniagaan? Tidak, betul-betul

Akui, jauh dari awal anda mempunyai cukup banyak aplikasi temu janji dangkal di permukaan. Anda telah meleret ke kiri dan ke kanan pada begitu banyak profil sehingga anda mengalami kecederaan regangan berulang dan sekarang anda mahukan dari mana semuanya bermula: Tinder.

Cara menghapus akaun Tinder anda dalam tiga langkah mudah

Tetapi bagaimana anda melakukannya? Bertentangan dengan kepercayaan popular, menahan apl sehingga bergerak dan mengeklik ikon "x" yang kecil sebenarnya tidak menghilangkan Tinder. Memadam sepenuhnya akaun anda dan memberi aplikasi selamat tinggal gelombang adalah perkara yang harus anda lakukan.

Sama ada anda sudah bosan dengan permainan janji temu, rasa seperti Tinder bukanlah tempat terbaik untuk mencari The One - memandangkan hampir memberi akses kepada penggodam ke semua perbualan anda - atau anda semua disukai dan tidak lagi mempunyai yang memerlukannya, berikut adalah cara menghapus akaun Tinder anda dalam tiga langkah mudah.

Cara memadam akaun Tinder anda

 1. Buka Tinder dan ketik ‘Tetapan’.

 2. Pilih ‘Tetapan Aplikasi’ dan tatal ke bawah hingga ke bawah.
 3. Ketik ‘Padam Akaun’.

Tahniah, anda kini bebas dari Tinder. Walaupun bijaksana untuk diingat bahawa menghapus akaun Tinder anda tidak menghentikan langganan anda dari Tinder Plus atau Tinder Gold, jadi anda tetap akan dikenakan bayaran.

BACA BERIKUTNYA: Tinder Gold membolehkan anda membayar untuk melihat siapa yang menyukai anda, berikut adalah perbandingannya dengan Tinder Plus di UK

Cara membatalkan Tinder Plus atau Tinder Gold

Kepada semua bekas Tinder yang obsesif bersiri - ya, kami menganggap anda telah menyingkirkannya sekarang - ikuti langkah-langkah ini untuk membatalkan Tinder Plus atau Tinder Gold, kerana dengan menghapus akaun anda tidak akan berhenti melanggan anda dari perkhidmatan premium Tinder secara automatik.

Cara membatalkan Tinder Plus atau Tinder Gold di iOS

 1. Buka aplikasi App Store dan tatal ke bawah.
 2. Ketuk ID Apple anda dan pilih ‘Lihat Apple ID’.
 3. Log masuk ke akaun Apple ID anda.
 4. Tatal ke bawah dan ketik ‘Langganan’.
 5. Pilih langganan Tinder anda dan pilih ‘Berhenti Berlangganan’.

Cara membatalkan Tinder Plus atau Tinder Gold di Android

 1. Buka aplikasi Google Play Store.
 2. Ketik Menu> Aplikasi Saya> Langganan.
 3. Ketuk Tinder untuk membatalkan langganan Tinder Plus anda.

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found