Kulit Kodi terbaik 2018: Pasang 8 tema ini untuk menjadikan Jarvis lebih baik

xp1080 tangkapan skrin02-2screen_shot_2016-11-21_at_16tangkapan skrin004-3screen_shot_2016-11-21_at_16refokus_gallerytitan_skinbagaimana_untuk_guna_kodi_0
 • Apa itu Kodi? Semua yang Anda PERLU Ketahui mengenai Aplikasi Streaming TV
 • 9 tambahan Kodi terbaik
 • 7 kulit Kodi terbaik
 • Cara memasang Kodi pada Fire TV Stick
 • Cara menggunakan Kodi
 • 5 VPN terbaik untuk Kodi
 • 5 kotak Kodi terbaik
 • Cara memasang Kodi ke Chromecast
 • Cara memasang Kodi pada TV Android
 • Cara memasang Kodi pada Android
 • Cara mengemas kini Kodi
 • Cara menghentikan penyangga Kodi
 • Cara membuang binaan Kodi
 • Adakah Kodi Sah?
 • Cara menggunakan Kodi Configurator

Kodi menawarkan cara yang murah dan mudah untuk menonton filem, filem dan rancangan TV, dan kerana sumber bebas dan terbuka, ia boleh dipasang pada hampir semua perkara - dan sangat mudah untuk disesuaikan. juga.

Kami telah mengumpulkan senarai binaan Kodi terbaik dan tambahan Kodi untuk menjadikan Kodi lebih baik, tetapi kulit juga dapat mengubah pengalaman Kodi anda secara dramatik. Ringkasnya, kulit Kodi mengubah keseluruhan penampilan dan nuansa perisian, dan mereka juga agak mudah untuk dimuat. Jadi, mahu memberi penyegaran pemasangan Kodi anda? Berikut adalah 8 kulit Kodi terbaik yang akan dipasang pada tahun 2018.

BACA SETERUSNYA: Apa itu Kodi?

Sekiranya anda belum tahu, Kodi adalah perisian sumber terbuka yang direka khusus dengan mempertimbangkan hiburan rumah. Walaupun pada asalnya dibuat untuk Microsoft Xbox dan dipanggil Xbox Media Center (XBMC), perisian tersebut terus berkembang - melahirkan masyarakatnya sendiri.

Tidak seperti perkhidmatan seperti Chromecast atau Plex, Kodi dikendalikan oleh Yayasan XBMC bukan keuntungan, tetapi ia sentiasa diubah suai dan ditingkatkan oleh beratus-ratus pengekod di seluruh dunia. Sejak dibentuk pada tahun 2003, Kodi telah dibentuk oleh lebih daripada 500 pembangun perisian dan lebih daripada 200 penterjemah. Anda boleh mengetahui lebih lanjut mengenai Kodi di sini.

Harap maklum bahawa banyakaddons mengandungi kandungan yang tidak dilesenkan secara rasmi dan mengakses kandungan tersebut mungkin menyalahi undang-undang. Ringkasnya, jika kandungannya percuma, tetapi kelihatan terlalu bagus untuk menjadi kenyataan, mungkin itu benar.

Kulit Kodi terbaik pada tahun 2018

1. Xperience1080

xp1080 tangkapan skrin02

Kodi hebat dalam bentuk asalnya, tetapi Xperience1080 menawarkan pengalaman pengguna yang sedikit lebih baik. Xperience1080 berasaskan panel jadi sangat mudah untuk difahami dan dinavigasi, dan jika anda mendapat Xbox One, anda akan nampaknya sangat biasa. Menggunakan skrin utama sangat intuitif, dan reka bentuk pintar berterusan sepanjang tema.

2. Meniru

Mimik, yang direka oleh bryanbrazil hadir dalam pelbagai warna dan membolehkan anda menyesuaikan penampilan skrin utama anda. Ia berfungsi di pelbagai peranti, termasuk telefon dan tablet, kerana sokongannya untuk skrin sentuh, dan dilengkapi dengan bonus tambahan seni peminat. Ini juga salah satu kulit Kodi yang bersih dalam senarai.

3. Aeon Nox 5

Sekiranya anda suka Confluence - kulit lalai Kodi - maka kemungkinan anda akan menyukai Aeon Flux. Walaupun kelihatan bergaya, ia tidak terlalu membebankan sistem anda. Keputusan? Ia kelihatan baik, tetapi juga berjalan lancar pada peranti terkecil, seperti Amazon Fire TV Stick.

4. Amber

Kodi_amber_skin

Amber mungkin tidak kelihatan seperti kulit Kodi yang paling menarik, tetapi ia menawarkan dan antara muka yang ringan dan mudah dibaca yang tidak akan merosakkan peranti anda. Teks tajam dan jelas, semasa menavigasi menu cepat - walaupun pada peranti yang lebih perlahan. Ini bukan kulit paling canggih yang pernah kita lihat, tetapi berfungsi dengan sempurna.

Petua: Amazon Fire TV Stick bernilai £ 40 adalah salah satu peranti streaming Kodi terbaik. Ia tanpa wayar, murah dan memberikan arus yang kuat - inilah tutorial kami mengenai cara memasang Kodi pada Amazon Fire TV Stick.

5. Baris Belakang

Reka bentuk Skeuomorphic mungkin telah dikeluarkan dari iOS dan OS X, tetapi masih tersedia untuk Kodi. Back Row adalah salah satu kulit Kodi yang paling unik, dan direka untuk membawa perasaan pawagam terus ke ruang tamu anda, hingga ke langsir merah. Penting untuk peminat pawagam di rumah, ia dapat menangkap suasana pawagam - tetapi tanpa orang yang mengganggu bercakap di sebelah anda.

6. Fokus semula

Sekiranya anda lebih suka "sederhana dan berkesan" daripada "sci-fi", ReFocus patut diperiksa. Mungkin kelihatan tidak menarik, tetapi menampilkan menu yang tajam, bersih dan teks yang tajam, yang bermaksud cepat dan mudah digunakan. Reka bentuk utilitarian ReFocus hadir dengan kesan sampingan bonus juga: tidak intensif pemproses dan akan berjalan lancar di kebanyakan peranti.

7. Titan

Kulit lain yang direka untuk menjadi sederhana dan berkesan, Titan melakukan apa yang sepatutnya. Ia cantik, tetapi memudahkan anda memilih filem atau rancangan TV anda yang seterusnya. Tetapi perkara terbaik mengenai Titan? Antara muka pengguna yang ringkas sangat sesuai untuk peranti yang lebih kecil.

8. Pertembungan

Ini adalah kulit lalai untuk Kodi, tetapi dengan alasan yang baik. Ia jelas, intuitif dan bergaya, dan mungkin merupakan salah satu kulit Kodi terbaik yang ada. Memuat turun kulit adalah mudah, tetapi jika anda lebih suka menonton filem dan rancangan TV, tidak ada salahnya untuk tetap menggunakan kulit asli Kodi.

Harap diperhatikan bahawa banyak addons mengandungi kandungan yang tidak dilesenkan secara rasmi dan mengakses kandungan tersebut mungkin tidak sah. Adalah menjadi tanggungjawab pengguna untuk mematuhi semua undang-undang yang berlaku di negara mereka berkenaan dengan penggunaan. Dennis Publishing Ltd tidak termasuk semua tanggungjawab untuk kandungan tersebut. Kami tidak memaafkan dan tidak bertanggungjawab atas pelanggaran harta intelek atau hak pihak ketiga yang lain dan tidak akan bertanggungjawab kepada mana-mana pihak kerana kandungan tersebut disediakan. Ringkasnya, jika kandungannya percuma, tetapi kelihatan terlalu bagus untuk menjadi kenyataan, mungkin itu benar.

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found