VPN Kodi Terbaik 2021: VPN Berbayar dan Percuma Terbaik untuk XBMC

 • Apa itu Kodi? Semua yang Anda PERLU Ketahui mengenai Aplikasi Streaming TV
 • 9 tambahan Kodi terbaik
 • 7 kulit Kodi terbaik
 • Cara memasang Kodi pada Fire TV Stick
 • Cara menggunakan Kodi
 • 5 VPN terbaik untuk Kodi
 • 5 kotak Kodi terbaik
 • Cara memasang Kodi ke Chromecast
 • Cara memasang Kodi pada TV Android
 • Cara memasang Kodi pada Android
 • Cara mengemas kini Kodi
 • Cara menghentikan penyangga Kodi
 • Cara membuang binaan Kodi
 • Adakah Kodi Sah?
 • Cara menggunakan Kodi Configurator

Sekiranya anda suka menonton filem, sukan, rancangan TV, atau hanya mengalirkan kandungan anda sendiri dari cakera keras tempatan, anda mungkin telah memuat turun Kodi. Ini adalah perisian streaming yang terbaik dan, kerana ia bebas dan sumber terbuka, Kodi dapat disesuaikan dengan setiap keperluan anda.

VPN Kodi Terbaik 2021: VPN Berbayar dan Percuma Terbaik untuk XBMC

Tetapi ada cara untuk menjadikan Kodi lebih baik, dan itu dengan menggunakan rangkaian peribadi maya (VPN). Dapatkan salah satu daripadanya, dan ini akan menjadikan pengalaman Kodi anda lebih selamat dan mungkin juga lebih pantas.

Berminat? Teruskan membaca untuk mengetahui VPN terbaik untuk Kodi pada tahun 2021.

Tawaran Terhad: PERCUMA 3 bulan! Dapatkan ExpressVPN. Selamat dan mesra streaming.

Jaminan wang dikembalikan selama 30 hari

Harap diperhatikan bahawa banyak addons mengandungi kandungan yang tidak dilesenkan secara rasmi dan mengakses kandungan tersebut mungkin tidak sah. Ringkasnya, jika kandungannya percuma, tetapi kelihatan terlalu bagus untuk menjadi kenyataan, mungkin itu benar.

Apa itu VPN?

Semasa anda menyambung ke internet, komputer anda diberi alamat IP yang memberitahu laman web dari mana negara yang anda sambungkan. Maklumat ini dapat mengakibatkan laman web menyekat kandungan yang dianggap tidak dapat diakses di wilayah Anda.

VPN mengatasi ini dengan bertindak seperti pintu perangkap maya, yang menjadikannya seolah-olah anda tersambung dari bahagian dunia yang sama sekali berbeza. Keputusan? Identiti asal anda tersembunyi dan anda boleh mengakses perkhidmatan terkunci geo yang tidak mungkin anda dapat, seperti Hulu, HBO Go atau American Netflix.

Tawaran Terhad: PERCUMA 3 bulan! Dapatkan ExpressVPN. Selamat dan mesra streaming.

Jaminan wang dikembalikan selama 30 hari

Terdapat beberapa VPN sekarang, jadi, untuk mempermudah, kami telah menyusun senarai pendek VPN yang kami sarankan ketika menggunakan Kodi. Kami juga akan mengemas kini halaman ini dengan lebih banyak VPN di masa depan, jadi terus periksa kembali.

4 VPN Terbaik untuk digunakan dengan Kodi

1. ExpressVPN (dari $ 8.32 / bulan)

Walaupun ExpressVPN tidak begitu terkenal dalam komuniti Kodi, ia masih merupakan salah satu VPN terbaik yang boleh anda gunakan untuk Kodi. ExpressVPN tidak menyimpan log aktiviti, jadi privasi anda dijaga dan secara historis juga merupakan salah satu VPN terbaik untuk menonton Netflix AS di UK. ExpressVPN juga dilengkapi dengan rangkaian sokongan yang hebat dan, jika anda tidak pasti atau berpuas hati dengan perkhidmatan ini, anda boleh memanfaatkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari. Selepas itu, ExpressVPN akan dikenakan bayaran $ 8 sebulan untuk kontrak 12 bulan.

Walaupun harganya lebih tinggi, anda mendapat apa yang anda bayar. Pasukan Perkhidmatan Pelanggan ExpressVPN melakukan usaha besar dalam menyelesaikan masalah seperti mengakses akaun anda, menyambungkan peranti, atau menghadapi masalah mengakses Netflix dan kandungan perkhidmatan streaming lain dengan VPN anda.

Tawaran Terhad: PERCUMA 3 bulan! Dapatkan ExpressVPN. Selamat dan mesra streaming.

Jaminan wang dikembalikan selama 30 hari

Mempunyai akses ke 94 negara, beribu-ribu pelayan dan alamat IP, dan tiada sambungan atau pencatatan lalu lintas adalah perkara yang hebat, dan semuanya hanya dengan satu atau dua kali klik.

2. NordVPN (dari $ 3.30 / bulan)

NordVPN kini merupakan salah satu VPN paling kuat yang anda dapat. Dengan memanfaatkan 695 lokasi pelayan di seluruh dunia di 54 negara yang berbeza, NordVPN mempunyai liputan hebat yang membolehkan anda berhubung dari dan ke hampir mana sahaja di dunia. Terlebih lagi, perisian NordVPN agak mudah dan, seperti VPN lain, ia tidak log atau menyimpan maklumat sambungan anda. Akhirnya, sama seperti VPN lain yang disebutkan di sini, NordVPN menggunakan suis kill yang mematikan keseluruhan sambungan anda jika VPN anda turun. Ini bermakna tidak mungkin maklumat IP sebenar anda dapat dibocorkan. Pada masa penulisan, anda dapat memperoleh NordVPN dengan hanya $ 3,30 sebulan, tetapi anda mesti bersedia memberikan komitmen untuk rancangan 2 tahun.

UI NordVPN dengan anugerah Alphr

3. CyberGhost VPN (dari Percuma)

CyberGhost dengan cepat menjadi perkhidmatan VPN yang sangat terkenal dan, setelah menggunakannya dalam waktu yang singkat, mudah untuk mengetahui sebabnya. Ringkasnya, CyberGhost adalah salah satu VPN termudah untuk digunakan dan membolehkan anda memulakan sesi penyemak imbas berkemampuan VPN dengan hanya satu klik. Seperti VPN berbayar lain di pasaran, CyberGhost juga tidak menyimpan perincian aktiviti sambungan anda. CyberGhost juga dapat digunakan secara percuma yang bermaksud cara terbaik untuk mencuba perkhidmatan tersebut untuk mengetahui apakah anda mahukan VPN di tempat pertama. Satu-satunya batasan pada tahap percuma adalah kelajuan sambungan anda dan kekurangan slot percuma yang tersedia di rangkaian jika mereka sibuk. Anda kini boleh mendapatkan CyberGhost dengan harga PAYG £ 4.

best_vpn_kodi_2016_uk_main

4. IPVanish (dari $ 3.75 / bulan)

Terdapat beberapa VPN Kodi sekarang, tetapi IPVanish pastinya merupakan salah satu yang paling popular di kalangan komuniti Kodi - sebahagian besarnya kerana jumlah kebebasan yang diberikan kepada pengguna. Daripada perkhidmatan VPN dalam senarai kami, IPVanish adalah salah satu perkhidmatan yang diragukan kerana membenarkan akses ke perkhidmatan torrent dan menawarkan polisi log aktiviti yang ketat - yang bermaksud perincian sambungan anda tidak akan disimpan. Ia juga mudah digunakan di desktop atau mudah alih dan, apabila salah, IPVanish menawarkan sokongan pelanggan yang mengagumkan.

Pada masa ini, IPVanish berharga sekitar $ 3.75 sebulan, tetapi anda harus mendaftar untuk langganan selama setahun. Selepas itu, anda membayar $ 89,99 sebulan.

VPN di Kodi

Terdapat banyak VPN yang dapat dipilih ketika menggunakan Kodi, kami telah memberi anda pilihan terbaik kami, yang tinggal untuk anda putuskan.

Untuk apa anda menggunakan Kodi? Adakah anda menghadapi sebarang masalah semasa menjalankan VPN anda? Kongsikan pendapat anda di bawah.

Harap diperhatikan bahawa banyak addons mengandungi kandungan yang tidak dilesenkan secara rasmi dan mengakses kandungan tersebut mungkin tidak sah. Adalah menjadi tanggungjawab pengguna untuk mematuhi semua undang-undang yang berlaku di negara mereka berkenaan dengan penggunaan. Dennis Publishing Ltd tidak termasuk semua tanggungjawab untuk kandungan tersebut. Kami tidak memaafkan dan tidak bertanggungjawab atas pelanggaran harta intelek atau hak pihak ketiga yang lain dan tidak akan bertanggungjawab kepada mana-mana pihak kerana kandungan tersebut disediakan. Ringkasnya, jika kandungannya percuma, tetapi kelihatan terlalu bagus untuk menjadi kenyataan, mungkin itu benar.

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found