Cara Menonton TV AS dari Luar AS

 • Inilah cara membeli VPN terbaik untuk keselamatan dalam talian anda
 • Cara menonton TV AS dari luar AS
 • VPN terbaik untuk Australia
 • VPN terbaik untuk Kanada
 • VPN terbaik untuk Hong Kong
 • VPN terbaik untuk India
 • VPN terbaik untuk Jepun
 • VPN terbaik untuk Emiriah Arab Bersatu
 • VPN terbaik untuk Amerika Syarikat

Kita hidup di era keemasan TV Amerika, di mana AS menghasilkan beberapa program terbaik di dunia. Terdapat juga khalayak global yang semakin meningkat untuk sukan AS dan juga berita dan politik AS.

Cara Menonton TV AS dari Luar AS

Walaupun Internet telah menjadikan semua perkara ini lebih mudah diakses daripada yang tinggal di AS, tidak semestinya mudah untuk menontonnya - atau mungkin juga - jika anda melancong atau tinggal di luar Amerika Syarikat. Di sini kami akan memberitahu anda mengapa dan apa sebenarnya yang boleh anda lakukan untuk memperbaikinya.

Mengapa Anda Mahukan TV AS tetapi Tidak Dapat Memilikinya?

Terdapat beberapa sebab yang sangat sah mengapa anda mungkin mahu menstrim dan menonton TV AS dari luar AS. Jelas sekali, warga AS mahukan berita dan sukan AS ketika mereka berkunjung atau tinggal di tempat lain, dan jika anda membayar perkhidmatan streaming AS seperti Hulu, HBO Now, atau Netflix maka anda mungkin ingin dapat mengikuti rancangan kegemaran anda walaupun ketika anda berada di luar negara.

Tawaran Terhad: PERCUMA 3 bulan! Dapatkan ExpressVPN. Selamat dan mesra streaming.

Jaminan wang dikembalikan selama 30 hari

Sementara itu, banyak penduduk UK dan negara lain mungkin menginginkan cara untuk menonton berita AS atau sukan AS. Akhirnya, tidak dapat dilupakan bahawa AS mempunyai beberapa perkhidmatan streaming video yang hebat yang tidak dapat diakses oleh penduduk bukan AS - termasuk Hulu dan HBC Now - sementara versi Netflix AS sering mempunyai filem dan program yang tidak tersedia di Netflix dalam wilayah lain.

Masalahnya ialah kebanyakan penyiar dan perkhidmatan streaming AS menyekat streaming ke dalam sempadan AS, menggunakan alamat IP anda untuk menentukan lokasi anda, kemudian menyekat aliran jika lokasi tersebut berada di luar AS. Terdapat beberapa cara di sekitar ini, bagaimanapun, yang paling jelas adalah menggunakan perkhidmatan VPN untuk menyamar lokasi sebenar anda.

Pertama, beberapa peringatan. Beberapa perkhidmatan penstriman AS menghendaki anda mendaftar untuk perkhidmatan tersebut sebelum anda menonton. Ini mungkin memerlukan anda mempunyai kad kredit AS dan dapat memberikan alamat AS. Yang lain menghendaki anda log masuk dengan perincian langganan kabel AS anda; tidak menjadi masalah jika anda memilikinya, tidak begitu hebat jika anda tidak memilikinya.

Tawaran Terhad: PERCUMA 3 bulan! Dapatkan ExpressVPN. Selamat dan mesra streaming.

Jaminan wang dikembalikan selama 30 hari

Lebih-lebih lagi, perkhidmatan penstriman besar berkembang menjadi penonton yang melakukan streaming melalui VPN, dan telah menyediakan cara untuk melihat VPN dan menyekat pengguna daripada mengakses perkhidmatan tersebut. Walaupun beberapa VPN melakukan tugas yang baik untuk tetap selangkah lebih maju dari penyekat, tidak ada jaminan bahawa apa yang berfungsi dengan baik sekarang akan tetap berfungsi dalam waktu tiga minggu.

Cara menonton TV AS dari luar negara

Tidak ada kekurangan laman web dan perkhidmatan untuk menonton TV AS, termasuk siaran dalam talian langsung dan perkhidmatan susulan. CBS, NBC, dan ABC semuanya menawarkan siaran langsung percuma dan TV tangkapan, tetapi hanya untuk penonton yang berhubung dari dalam AS.

Beberapa saluran tidak mempunyai sekatan ini, jadi anda dapat menonton siaran langsung CBS News atau ABC News dari UK, Eropah, atau di tempat lain, tetapi secara umum penonton dari luar AS akan disekat. Terdapat juga beberapa perkhidmatan dalam talian berbayar yang menggabungkan dan menyediakan aliran TV langsung dari saluran utama AS, termasuk Menonton TV di luar negara dan USTV Now. Perkhidmatan ini mungkin atau mungkin tidak berfungsi untuk anda dan terdapat beberapa kebimbangan mengenai kesahihannya.

Tawaran Terhad: PERCUMA 3 bulan! Dapatkan ExpressVPN. Selamat dan mesra streaming.

Jaminan wang dikembalikan selama 30 hari

Menonton TV AS dari luar negara dengan ExpressVPN pada Windows dan macOS

Cara termudah untuk menonton perkhidmatan TV AS dari luar negara adalah melalui VPN. ExpressVPN adalah pilihan terbaik di sini kerana ia berfungsi di PC, Mac, iOS, dan Android, dan ia berfungsi dengan semua perkhidmatan streaming dan TV percuma, apatah lagi perkhidmatan streaming video berbayar seperti Hulu, HBO Now, dan Netflix. Terdapat percubaan 30 hari percuma juga, yang bermaksud anda boleh membatalkan akaun anda sekiranya anda merasa tidak memerlukan VPN tanpa perlu mengeluarkan wang.

Daftar untuk akaun di ExpressVPN, kemudian pasang aplikasi di komputer anda; versi untuk Windows dan macOS tersedia. Setelah dipasang, lancarkan aplikasi dan log masuk dengan maklumat akaun anda, atau buat jika perlu.

Menggunakan VPN sangat mudah, jadi ikuti arahan ini untuk mendapatkan pembaikan TV AS anda:

 1. Buka klien ExpressVPN pada Windows atau macOS anda dan klik butang tiga titik di sebelah nama negara di bar tengah.
 2. Di tetingkap yang terbuka, anda akan melihat senarai negara, termasuk Amerika Syarikat. Di sini anda mempunyai dua pilihan.
 3. Anda boleh memilih Amerika Syarikat dalam senarai untuk menyambung ke pelayan terpantas di dekat anda (kami mengesyorkan melakukannya).

 4. Sebagai pilihan, anda boleh mengklik anak panah di sebelah Amerika Syarikat untuk melihat senarai bandar yang boleh anda sambungkan.
 5. Oleh kerana jarak adalah faktor, Pantai Timur AS biasanya akan memberikan anda prestasi terbaik dari UK atau Eropah, walaupun US Midwest juga dapat memberikan hasil yang baik.
 6. Sekarang tekan butang kuasa besar di atas ‘Tidak tersambung’ untuk menghidupkan VPN dan menyambung ke pelayan AS yang anda pilih.

 7. Akhirnya, lancarkan penyemak imbas anda dan jalan ke perkhidmatan aliran langsung atau streaming AS pilihan anda. Beberapa akan berfungsi dengan serta-merta dan anda seharusnya dapat menyambung ke perkhidmatan streaming percuma atau di mana sahaja anda mempunyai langganan AS yang ada. Seperti yang kami sebutkan, beberapa perkhidmatan AS, seperti NBC, akan memerlukan perincian pembekal kabel atau satelit AS sebelum anda dibenarkan menyambung.

Cara Menonton TV AS Dari Luar Negara pada Telefon Pintar atau Tablet Anda

Sudah tentu, jika anda melakukan percutian dan bukannya pergi untuk perniagaan, anda mungkin tidak mempunyai komputer riba Windows atau macOS dengan anda. Sekiranya demikian, anda masih boleh menyambung ke ExpressVPN pada telefon pintar atau tablet Android atau iOS anda.

Anda boleh menggunakan ExpressVPN pada lima peranti secara serentak, menjadikannya pilihan terbaik untuk seisi keluarga atau sekumpulan rakan anda.

 1. Pertama, daftar untuk akaun. Ia bebas risiko selama 30 hari selepas mendaftar.
 2. Setelah memasang dan menyiapkan aplikasinya (Anda hanya perlu melakukannya sekali), buka aplikasi ExpressVPN pada telefon pintar atau tablet anda (kami menggunakan Android, tetapi langkahnya akan serupa di iOS).
 3. Sekarang klik tiga titik di sebelah nama negara yang anda lihat di bar di bahagian bawah.

 4. Di tetingkap yang terbuka, anda akan melihat senarai negara, termasuk Amerika Syarikat. Di sini anda mempunyai dua pilihan.
 5. Anda boleh memilih Amerika Syarikat dalam senarai untuk menyambung ke pelayan terpantas di dekat anda (kami mengesyorkan melakukannya).

 6. Sebagai pilihan, anda boleh mengklik anak panah di sebelah Amerika Syarikat untuk melihat senarai bandar yang boleh anda sambungkan.
 7. Oleh kerana jarak adalah faktor, Pantai Timur AS biasanya akan memberikan anda prestasi terbaik dari UK atau Eropah, walaupun US Midwest juga dapat memberikan hasil yang baik.
 8. Setelah membuat pilihan anda, VPN akan secara automatik menyambung ke bandar Amerika yang anda pilih dan butang kuasa akan berubah menjadi hijau yang menunjukkan anda tersambung ke pelayan AS.

 9. Sekarang buka aplikasi yang ingin anda gunakan untuk menonton TV AS pada peranti anda, termasuk Netflix, HBO Now, atau Hulu.
 10. Beberapa akan berfungsi dengan serta-merta dan anda seharusnya dapat menyambung ke perkhidmatan streaming percuma atau di mana sahaja anda mempunyai langganan AS yang ada. Seperti yang kami sebutkan, beberapa perkhidmatan AS, seperti NBC, memerlukan butiran pembekal kabel atau satelit AS sebelum anda dibenarkan menyambung.

Soalan Lazim

Bolehkah saya memulakan langganan tanpa kad kredit yang berpangkalan di AS?

Ya! Banyak perkhidmatan langganan menjual kad hadiah. Dari Sling, Hulu, dan bahkan Disney Plus, anda boleh menggunakan internet untuk membeli kad hadiah, mengaktifkan langganan, dan dipasangkan dengan VPN anda, menonton kandungan AS di luar negara.

Bolehkah saya menonton TV AS secara percuma semasa berada di luar negara?

Ya. Terdapat beberapa perkhidmatan televisyen percuma seperti PlutoTV yang boleh anda gunakan. Sekiranya anda mencari TV langsung, anda mungkin perlu log masuk menggunakan penyedia kabel AS atau perkhidmatan streaming yang menawarkan TV Langsung.

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found