Webroot Spy Sweeper 5 ulasan

Harga £ 21 apabila dikaji semula

Enam belas perisai masa nyata menyediakan Spy Sweeper dengan pemantauan berterusan untuk hampir semua perisian intip. Perisai Komunikasi Perisik, misalnya, mencegah akses ke laman web yang mengancam ancaman perisian intip yang diketahui, dan Perisai Pemasangan Perisik membunuh rutin pemasangan dari mana-mana yang harus melarikan diri ke PC.

Webroot Spy Sweeper 5 ulasan

Pendekatan berlapis-lapis ini berfungsi dengan cukup baik sehingga ketika Perisai Pemasangan Perisik ditipu oleh fail pemasang yang dinamakan semula, ancaman itu masih disekat oleh unsur-unsur lain. Webroot membuat kesalahan dalam penghakiman dengan menukar Rootkit Sweeping secara lalai, bagaimanapun, memberi amaran bahawa "menyapu memerlukan lebih lama dengan pilihan ini, tetapi lebih teliti". Piawaian lain lebih masuk akal, dengan kemas kini automatik kedua definisi dan aplikasi dengan kuat. Spy Sweeper mempunyai kelebihan daripada Spyware Doctor dalam memberikan kemas kini secara senyap dengan penglibatan pengguna yang minimum - penting untuk memastikan sistem tetap dilindungi.

Skrin Utama baru menyediakan semua maklumat sekilas yang anda perlukan, sementara pilihan konfigurasi yang dipermudahkan hanya dengan satu klik dan, berdasarkan sistem bantuan mouse-over yang sangat baik, mudah difahami. Kejelasan dan kesederhanaan adalah inti dari perombakan antara muka Spy Sweeper, dengan penilaian tahap risiko visual, penerangan ancaman penuh dan senarai jejak yang berkaitan membuat keputusan untuk karantina atau penghapusan lebih mudah daripada sebelumnya.

Tetapi peningkatan berjalan lebih mendalam daripada ini, dengan jumlah amaran pop timbul dikurangkan secara mendadak. Mampu menjeda atau menghentikan imbasan tanpa kehilangan keupayaan untuk membuang objek yang dikesan juga mempengaruhi tahap kebolehgunaan. Berbanding dengan Spyware Doctor, walaupun dengan pengimbasan ADS, Spy Sweeper adalah pemain yang lambat. Walau bagaimanapun, pengguna dapat mengimbangi prestasi pengimbasan terhadap penggunaan sumber CPU dengan mekanisme slider pintar.

Disokong oleh pelancaran Phileas V, sistem penyelidikan perisian intip automatik generasi akan datang yang menerapkan rangkaian bot multitier dengan paket mendalam mengendus untuk cepat menemui ancaman baru, Spy Sweeper dilakukan serta Spyware Doctor di Makmal dengan menangkap, membuang dan menyekat semua ancaman.

Secara keseluruhan, Spy Sweeper menarik perhatian kami dengan perhatian terhadap perincian, terutama berkaitan dengan antara muka pengguna. Atas sebab ini, ia mendapat tempat di Senarai A.

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found