Pembesar suara tanpa wayar terbaik untuk 2018: Ini adalah 15 pembesar suara Bluetooth kegemaran kami

Pembesar suara tanpa wayar terbaik untuk 2018: Ini adalah 15 pembesar suara Bluetooth kegemaran kami

Gambar 1 daripada 15

Libratone Zipp Mini

KEF Muo
bang_olufsen_beosound_1_1
Ulasan JBL Xtreme: Besar dan cantik, JBL Xtreme memberikan pukulan sebenar
Audio Pro Addon T3
B&O Main Beoplay A1 dari atas
Ulasan UE Boom 2
Beats Pill +
satu_click_cloudy_grey_jeep_hr
harman_kardon_go_play_1_of_4
ue_wonderboom
best_wireless_speakers_2017 _-_ libratone_zipp
best_wireless_speakers_2017 _-_ house_of_marley_chant_mini
best_wireless_speaker _-_ bose_soundlink_revolve
best_wireless_speaker _-_ philips_bt7900_everplay_

Bagi kita yang mempunyai ingatan kuat mengenai kabel pembesar suara yang tidak dapat dilepaskan, pembesar suara Bluetooth boleh kelihatan seperti sihir. Letakkan kotak berbentuk pil di rak anda, atau gantungkannya di dapur, kemudian tekan muzik anda dengan tidak lebih dari beberapa sapuan. Tiada simpulan. Tidak jumud. Sihir.

Namun, setelah anda mendapat kegembiraan awal, anda akan mula melihat apa yang menjadikan satu pembesar suara Bluetooth lebih baik daripada yang lain. Kualiti bunyi memang diberikan, tetapi bagaimana dengan hayat bateri, kelajuan pengecasan, sokongan sambungan, atau harga? Di sini, kami mempunyai panduan ringkas mengenai perkara yang harus dipertimbangkan semasa anda membeli pembesar suara mudah alih, serta 13 kegemaran kami semasa.

Pembesar suara Bluetooth terbaik 2018: Panduan membeli

Kualiti bunyi

Perkara pertama yang perlu dipertimbangkan adalah kualiti audio yang jelas, tetapi itu adalah perkara yang sukar untuk diukur, terutamanya kerana beberapa pengeluar menenggelamkan anda dalam tuntutan liar dan bahkan spesifikasi yang lebih liar. Akal akal mungkin menunjukkan bahawa semakin besar "output daya total" - biasanya diukur dalam watt - semakin kuat dan lebih baik pembesar suara, tetapi ingat bahawa undang-undang fizik tidak dapat disangkal: sebagai peraturan praktik, pembesar suara kecil akan selalu berusaha untuk menandingi pembesar suara yang besar untuk bass dan kelantangan, melainkan anda penggemar distorsi atau bass boom.

Penunjuk kualiti lain (tetapi tidak ada jaminan) adalah sokongan untuk codec aptX, yang mana tuntutan paten pemegang paten menawarkan kualiti audio yang jauh lebih baik daripada pemampatan standard sub-band coding (SBC) - dan lekapan audiophiles setuju. Sumber anda juga perlu mengeluarkan aptX, dan terutamanya iPhone, iPod dan iPad tidak melakukannya. Sekiranya anda berada di kem Apple, aptX sangat penting.

Pembesar suara Bluetooth terbaik: Ciri dan kesambungan

Perkara paling penting untuk dipertimbangkan ketika membeli pembesar suara tanpa wayar betapa fleksibelnya dari segi sambungan. Hampir semua pembesar suara tanpa wayar mempunyai sokongan Bluetooth, tetapi tidak banyak yang mempunyai sokongan Spotify Connect atau Apple AirPlay. Mod sambungan ini menggunakan rangkaian Wi-Fi anda untuk mengalirkan audio dan dapat memberikan audio berkualiti lebih baik dan sambungan yang lebih dipercayai daripada Bluetooth. Juga, jangan sekali-kali memandang rendah kegunaan input audio 3.5mm bog standard. Sekiranya anda ingin menyambung ke peranti tanpa Bluetooth, biasanya ini adalah kaedah termudah.

Lihat yang berkaitan Telefon pintar terbaik pada tahun 2018 Fon kepala terbaik pada tahun 2018: 14 fon kepala over-in-ear terbaik yang boleh anda beli sekarang

Bergantung pada bagaimana anda merancang untuk menggunakan pembesar suara anda, anda juga harus melihat peranti yang telah dirancang dengan mempertimbangkan penggunaan luaran. Kami melihat lebih banyak lagi pembesar suara Bluetooth dengan bengkok kasar hari ini dan ketika mereka sangat ringan, menggoda untuk memasukkannya ke dalam beg dan membawanya ke mana sahaja anda berada. Sebilangannya kurang sesuai untuk ini daripada yang lain, termasuk salah satu pilihan utama kami, KEF Muo.

Ciri penting lain yang perlu diperhatikan adalah NFC, yang menjadikan pasangan cepat dan mudah seperti membawa telefon anda dalam jarak dekat dengan pembesar suara, dan ciri berbilang bilik, yang membolehkan anda menetapkan beberapa pembesar suara Bluetooth untuk memainkan sumber yang sama sekaligus sehingga anda muzik mengikuti anda di sekitar rumah anda.

Hayat bateri, pengecasan dan harga

Terdapat tiga faktor terakhir yang perlu dipertimbangkan. Yang pertama adalah hayat bateri. Pengilang cenderung memberikan jangka hayat bateri untuk kelantangan "sederhana", jadi jika anda adalah orang yang menggunakan muzik dengan tali pinggang penuh, ketuk beberapa jam dari waktu yang disebutkan. Semua pembesar suara Bluetooth yang baik akan menyediakan lebih dari lapan jam kehidupan, jadi ini bukan faktor penting yang dulu.

Namun, perhatikan bahawa walaupun banyak pembesar suara Bluetooth dicas melalui mikro-USB, yang lain menggunakan pengecas proprietari. Yang pertama lebih mudah kerana anda mungkin mempunyai bekalan kuasa di tangan - sesungguhnya, beberapa pembesar suara malah berfungsi sebagai bateri mudah alih, menyediakan port USB sehingga anda boleh memasang telefon anda semasa dalam perjalanan - tetapi biasanya mereka akan mengambil masa lebih lama untuk dicas daripada pembesar suara dengan bekalan kuasa sendiri.

Faktor terakhir? Harga. Ini boleh berubah secara besar-besaran, dengan sebilangan pembesar suara melonjak naik dan turun sebanyak £ 70 kerana tawaran dan diskaun berbeza. Seperti kebanyakan perkara, sebahagian besarnya anda mendapat apa yang anda bayar ketika berprestasi, tetapi masih ada banyak tawaran yang harus dicapai, banyak yang anda dapati dalam senarai kami di bawah.

1. Libratone Zipp Mini

Harga: £ 169 dari libratone.com

Ini adalah pembesar suara yang serba boleh, seperti yang kita jangkakan dari ikonoklas Skandinavia di Libratone. Anda boleh menganggapnya sebagai saingan kepada Sonos, dengan sokongan audio pelbagai bilik jika anda membeli lebih dari satu (dan anda akan tergoda).

Sambungkannya ke rangkaian wayarles anda dan ia menjadi radio streaming internet: dengan menggunakan aplikasi yang tidak begitu intuitif, anda boleh memilih hingga lima kegemaran dan kemudian memilihnya secara langsung menggunakan butang sensitif sentuh di bahagian atas pembesar suara. Atau anda boleh memautkannya terus ke akaun Spotify Premium anda. Dengan bijak, terdapat sedikit tempat yang tidak boleh dilalui. Tali ini memudahkan anda membawa atau menggantungkan cangkuk di bilik mandi.

Ini juga serba lengkap, dengan sokongan SBC dan aptX Bluetooth, Spotify Connect dan AirPlay, dan walaupun kualiti suaranya tidak ada di sana dengan KEF - ia tidak dapat menandinginya untuk kejelasan atau pukulan - masih baik, pembesar suara hangat. Bakat khasnya bergantung pada reka bentuk bulat, yang bermaksud muzik dimainkan secara merata ke semua arah. Di mana sahaja anda meletakkan pembesar suara ini, ia akan kelihatan hebat.

Baca ulasan lengkap mengenai tajuk saudari Ulasan Pakar

2. Pembesar Suara Tanpa Wayar KEF Muo

Harga: £ 180

Sekiranya KEF Muo masuk ke sebilangan besar pembesar suara Bluetooth, tidak diragukan lagi akan ada penghormatan yang menghormati: ia adalah hak istimewa dalam hal kualiti audio. Pakai muzik orkestra dan terasa seperti anda berada di sana; dengarkan permainan radio dan anda dapat mendengar setiap perinciannya; mainkan lagu drum berdebar ... baik, di situlah anda mungkin kecewa sedikit, kerana pada ukuran ini pasti akan kekurangan pukulan.

Tidak ada kekurangan gaya, namun dengan warna abu-abu "ribut" sampel kami - biru, emas, perak dan oren juga tersedia - tampak bersahaja dan megah. (Walaupun kita diingatkan, hanya sedikit, pemanas elektrik.) Secara semula jadi, ia menyokong Bluetooth AptX jika anda mempunyai sumber yang sesuai. Ia dapat dipasangkan dengan yang lain untuk memberikan output stereo dan ada NFC untuk memasangkan cepat.

Secara pintar, ia dapat digunakan secara menegak atau mendatar: sensor dalaman secara automatik akan menentukan orientasinya dan mengubah output dengan sewajarnya. Adakah ia bernilai wang? Sekiranya anda seorang audiophile, sudah pasti. Ia adalah pembesar suara Bluetooth yang menakjubkan, dengan kualiti suara yang luar biasa.

3. Bang & Olufsen Beosound 1

Harga: £ 995 dari Selfridges.com

bang_olufsen_beosound_1_1

Sekiranya kita fikir KEF Muo bagus, ia tidak dapat menyentuh Bang & Olufsen Beosound 1. menyerupai kapal angkasa futuristik lebih daripada peranti untuk mengalirkan lagu Spotify anda, pembesar suara 360 darjah berbentuk kerucut ini sangat mengagumkan pembesar suara mudah alih - walaupun ketika saya katakan mudah alih, tetapi ukurannya bermaksud lebih sesuai untuk meluncur dari bilik ke bilik di sekitar rumah anda daripada tersangkut di dalam beg dan dibawa ke taman.

Walaupun begitu, ia mempunyai bateri yang terpasang sehingga 16 jam pemutaran tanpa bekalan utama, dan rangkaian perkhidmatan streaming dan protokol tanpa wayar yang disokongnya sangat mengagumkan. Sudah tentu ada Bluetooth, tetapi juga Spotify Connect, Apple Airplay dan Google Cast. Ia juga dimasukkan ke dalam penyediaan pembesar suara multiroom syarikat.

Dari segi kualiti suara, ia adalah pembesar suara Bluetooth terbaik yang pernah kami temui. Muzik yang dimainkan melalui Beosound 1 mempunyai suasana yang luar biasa dan rasa mendalam dan autoriti. Yang tinggi tajam dan terperinci, bass bertekstur dan dikendalikan, dan vokal mempunyai kehadiran dan keluasan yang benar-benar menakjubkan. Harganya sangat tinggi, tetapi jika anda mahukan yang terbaik…

Baca ulasan penuh Bang & Olufsen Beosound 1

4. JBL Xtreme

Harga: £ 210

Penceramah terbesar dan paling berani diuji di sini, JBL Extreme akan menjadi pilihan parti teratas kami sejauh satu batu. Ini membungkus beg bass yang melantun di sekitar bilik - dan seluruh rumah anda - dan anda boleh menyambungkan hingga tiga telefon serentak jika anda mahu mengubah DJ. Pembesar suara mengendalikan muzik dan vokal klasik dengan baik, tetapi tidak memiliki kejelasan MuF KEF, sebahagiannya disebabkan oleh bass yang tidak terlalu halus.

Namun, tidak seperti KEF, JBL Xtreme cukup kasar untuk pergi ke mana sahaja: ia "tahan percikan" daripada kalis air, tetapi anda boleh mengeluarkannya pada hari yang penuh kegelisahan tanpa rasa takut. JBL bahkan menyediakan tali yang menjepit ke kedua sisi seperti beg tangan, yang merupakan perkara yang baik apabila anda mempertimbangkan beratnya 2.1kg. Bonus lain: dengan dua port USB, anda boleh menggunakannya sebagai pengecas mudah alih berkat bateri 10,000mAh yang sangat besar.

5. Audio Pro Addon T3

Harga: £ 149

Audio Pro Addon T3

Addon T3 Audio Pro hanyalah jenis pembesar suara yang anda harapkan daripada pengeluar gear audio Sweden butik. Ia dibuat dengan kukuh, bentuk kotak, pemegang kulit dan perincian logam yang disikat secara retro, namun T3 tidak mementingkan ciri atau kualiti suara.

Anda boleh menjalankan T3 dari kuasa utama atau kuasa bateri - pek kuasa dalamannya bagus untuk 30 jam pemutaran pada kelantangan "sederhana" dan maksimum 12 jam - dan mengecas telefon anda dari port USB di belakang.

Ia cukup asas dalam hubungan - anda boleh menyambung melalui Bluetooth standard (tidak ada sokongan untuk aptX) atau input audio 3.5mm - tetapi itu saja. Tiada Spotify Connect. Tiada Airplay Apple.

Namun, apabila kualiti suaranya bagus, saya bersedia memaafkannya. Ia bukan pembesar suara paling terperinci yang pernah anda dengar, dan bassnya sedikit boom pada trek tertentu, tetapi suaranya berat, padat dan kabinet yang dibuat dengan baik membuat gema minimum dan tidak ada gangguan untuk bercakap sama ada.

Orang lain di sini mempunyai lebih banyak kemudahan atau kualiti bunyi yang lebih baik, tetapi dengan harga £ 150, anda tidak akan mendengar banyak pembesar suara dengan lebih baik.

6. B&O Main Beoplay A1

Harga: £ 180

B&O Main Beoplay A1 dari atas

Pakar audio Skandinavia B&O terkenal dengan sistem audio gaya hidup kelas atas dan mewah, tetapi bayi Beoplay A1 adalah sesuatu yang berbeza. Tidak jauh lebih besar daripada kotak perhiasan kecil, pembesar suara Bluetooth kompak ini adalah pintu masuk yang sangat bergaya bagi mereka yang mungkin tidak dapat membayar tawaran harga yang lebih tinggi dari syarikat ini.

Ini bukan soal penampilan; pembesar suara kecil ini juga hebat, mempunyai bateri yang akan bertahan 24 jam pada kelantangan sederhana dan boleh digunakan untuk panggilan telefon bimbit juga. Dari segi apa yang boleh dilakukan, ia cukup asas. Ia tidak mempunyai Wi-Fi, hanya sambungan Bluetooth, dan tidak ada sokongan untuk aptX.

Ia juga bukan pembesar suara yang paling kuat, tetapi untuk kualiti dan gaya suara mereka tidak jauh lebih baik daripada ini.

Baca ulasan B&O Play Beoplay A1 lengkap di sini

7. UE Boom 2

Harga: £ 100

Dengan ukuran sarung pensil, UE Boom 2 direka untuk menjadi pembesar suara anda di mana sahaja untuk bertahan sepanjang cuaca. Anda boleh mandi dengannya, biarkan dalam hujan, bahkan rendam dalam satu meter air selama setengah jam. Ia juga kuat, dengan kemasan getah yang sukar, jadi anda boleh memasukkannya ke dalam ransel atau beg pakaian dan tidak perlu risau. Hayat bateri adalah kekuatan lain - yang paling lama saya temui, dalam jangka masa 15 jam.

Kelemahannya adalah kualiti suara, dengan kurangnya kehangatan yang jelas dalam semua ujian kami. Piano, misalnya, muncul sedikit kasar, dan kononnya trek funky seperti "Get Lucky" terasa seperti mereka telah diperkemaskan dan dimasukkan ke dalam kemeja berkanji. Ia merupakan pembicara bagi mereka yang memerlukan pendamping yang kasar daripada kata terakhir dalam kualiti suara, tetapi penurunan harga baru-baru ini menjadikannya tidak dapat dinafikan menarik.

8. Beats Pill +

Harga: £ 149

Ramping, padat dan ringan, Beats Pill + adalah pembesar suara kecil yang menipu. Hanya sedikit cinta pada dirinya sendiri, dengan lampu latar "b" di bahagian atas yang sangat berbeza dengan kelingkaran hitamnya, tetapi banyak memasukkannya ke dalam bentuk kecil itu.

Kualiti audio berada di tengah-tengah pek, tetapi itu bukan pernyataan yang memalukan ketika standardnya sangat tinggi: pada trek jazz yang perlahan, misalnya, gema rendah dari bass drum sangat jelas dan semua instrumennya mudah untuk membuat keluar, sehingga dapat melakukan kehalusan. Sebaik sahaja trek menjadi lebih keruh, audio menjadi sedikit kacau.

Perhatikan juga kekurangan sokongan untuk codec aptX, tetapi ini tidak menghairankan apabila iPhone dan iPad tidak menyokongnya - Beats adalah jenama Apple. Sekali lagi, pembesar suara ini meletakkan gaya dan keselesaan sebagai agenda utama, dan dengan jangka hayat bateri 12 jam dan antara muka yang sederhana, itulah yang anda harapkan dari Apple. Malangnya, ia juga mempunyai harga yang sepadan.

9. Libratone Satu Klik

Harga: £ 120

satu_click_cloudy-grey_bag_hr

Pembesar suara Bluetooth yang ringkas dan dirancang dengan teliti, Libratone One Click ringan pada ciri-ciri tetapi menawarkan kualiti suara yang seimbang dan seimbang.

Reka bentuk, Libratone One Click adalah mengenai ukuran buku hardback. Gril pembesar suara ditutup dengan kain lembut, sementara ujungnya dibatasi dengan bingkai getah yang dapat ditanggalkan, dengan apa yang hanya dapat digambarkan sebagai bumper getah yang menonjol di sekitarnya.

Secara keseluruhan, Libratone One Click adalah pembesar suara Bluetooth yang lebih baik. Kami menyukai reka bentuk dan suaranya, dan kekurangan ciri selain terdapat sedikit perkara di sini untuk mengeluh. Ia adalah pembesar suara kompak yang sangat baik.

Baca ulasan penuh mengenai Libratone One Click

10. Harman Kardon Go + Main

Harga: £ 250 ⎮ Beli Go + Main sekarang dari Harman Kardon

harman_kardon_go_play_1_of_4

Harman Kardon Go + Play sangat mendasar apabila ia berkaitan dengan pembesar suara tanpa wayar moden. Ia tidak mempunyai sambungan Wi-Fi dan dengan itu tidak ada sokongan untuk Spotify Connect, Apple Airplay atau Google Cast. Tidak ada sokongan aptX di sini untuk meningkatkan kualiti audio Bluetooth.

Namun, apa yang dilakukannya, ia dilakukan dengan cemerlang. Ia besar dan sedap dan terdengar hebat, dengan banyak bass padat dan banyak perincian mewah. Ia mempunyai jumlah yang cukup untuk membuat perhimpunan taman kecil goyang dan bateri lapan jam yang terpasang bermaksud anda tidak perlu keluar dari kekili penyambungan jika sambutan berlangsung sedikit lebih lama daripada yang anda jangkakan.

Semua ini, ditambah dengan kenyataan bahawa ia kelihatan hebat, ini bermaksud salah satu pembesar suara rumah tanpa wayar terbaik yang boleh anda beli. Ia hanya kehilangan tanda kerana kekurangan ciri.

Baca ulasan penuh Harman Kardon Go + Play pada tajuk kakak Ulasan Pakar.

11. UE Wonderboom

Harga: £ 90 dari Amazon

ue_wonderboom

UE Wonderboom adalah pembesar suara mudah alih kecil yang terapung di air. Dengan peringkat IPX7, pembesar suara Bluetooth ini dapat tenggelam selama 30 minit pada kedalaman hingga 1m. Saiz mudah alih dan skema warna yang cerah menjadikan UE Wonderboom pembesar suara mudah alih yang menarik untuk berkelah atau bersantai di bilik mandi.

Pembesar suara UE mempunyai jangka hayat bateri 10 jam pada kelantangan 75%. Ia bersambung melalui Bluetooth, dan dengan jarak 20m melalui dinding yang mengagumkan, jadi anda tidak akan menghadapi masalah untuk membawa pembesar suara bersama anda di sekitar rumah. Walaupun begitu, tidak ada sokongan codec Bluetooth aptX, atau bicu 3.5mm jika anda lebih suka menyambungnya secara tradisional.

Kualiti suaranya sungguh mengagumkan. Untuk saiznya yang kecil, UE Wonderboom mengeluarkan suara dengan distorsi rendah yang kuat dan dapat didengar dengan jelas dari jarak jauh. Kualitinya secara keseluruhan sangat mengagumkan, dari bassnya yang kuat hingga treblenya yang jelas, pembesar suara terdengar hebat untuk semua genre muzik. Sekiranya anda mencari pembesar suara sub £ 100 terbaik, cari Ub Wonderboom lebih jauh

Baca ulasan penuh UE Wonderboom mengenai tajuk saudari Ulasan Pakar.

12. Libratone Zipp

Harga: £ 250 dari Amazon

best_wireless_speakers_2017 _-_ libratone_zipp

Libratone Zipp adalah pembesar suara tanpa wayar mahal yang mempunyai sambungan Bluetooth 4.0 aptX dan 802.11n Wi-Fi. Pembesar suara silinder besar sangat kuat dan tidak memutarbelitkan apabila didorong ke hadnya. Ia dapat memenuhi ruang tamu yang besar atau digunakan di taman dengan mudah.

Kualiti suaranya sangat mengagumkan, dengan suara gemerincing yang mendalam di bass dari treble berkilauan. Lebih baik lagi, panggung suaranya terbuka dan memberikan suara 360, yang bermaksud semua orang dapat menikmati muzik anda.

Melalui aplikasi Libratone, anda dapat menyiapkan sistem multiroom dan melakukan streaming melalui Spotify Premium, Apple AirPlay dan mendengar stesen radio kegemaran anda. Dengan harga £ 250, ini bukan pembicara yang murah, tetapi jika anda mempunyai anggaran, Zipp adalah salah satu yang terbaik.

Baca ulasan penuh Libratone Zipp mengenai tajuk saudari Ulasan Pakar.

13. House of Marley Chant Mini

Harga: £ 25 dari Amazon

best_wireless_speakers_2017 _-_ house_of_marley_chant_mini

House of Marley Chant Mini adalah pembesar suara Bluetooth yang kecil, murah dan dibuat dengan indah. Dibuat dari buluh dan ‘Rewind Fabric’, pembesar suara kecil ini mesra alam dan cantik secara estetik.

Pembesar suara 3W kecilnya cukup kuat untuk perhimpunan kecil, tetapi jangan berharap ia memenuhi ruang tamu yang besar atau datang dalam keadaan berangin di luar. Dengan harga £ 25, sangat sedikit yang tidak disukai mengenai Chant Mini. Selagi anda menetapkan harapan yang realistik untuk pembesar suara mengenai ukuran, harga dan kualiti suara, anda tidak akan kecewa.

14. Bose SoundLink Putar

Harga: £ 200 dari Amazon

best_wireless_speaker _-_ bose_soundlink_revolve

Bose SoundLink Revolve adalah pembesar suara Bluetooth kecil yang menawarkan suara yang mengagumkan. Walaupun saiznya kecil, pembesar suara dapat memenuhi ruangan bersaiz sederhana dengan suara 360 darjahnya. Muzik bukanlah satu-satunya perkara yang boleh dilakukan oleh pembesar suara, kerana butang multifungsi pembesar suara memberi anda keupayaan untuk menggunakan Pembantu Google atau Siri dengan peranti Android atau iOS yang serasi.

Di bahagian bawah pembesar suara terdapat benang 1.4in, yang bermaksud ia boleh dipasang pada tripod. Terdapat juga port dok - membolehkan anda mengecas pembesar suara secara wayarles melalui asas £ 25 pilihan. Dengan harga £ 200, ia tidak murah, tetapi jika anda mencari pembesar suara tahan air IPX4 360 darjah mudah alih, Bose SoundLink Revolve adalah pilihan yang sangat baik.

Baca ulasan Bose SoundLink Revolve lengkap di sini

15. Philips BT7900 EverPlay

Harga: £ 90 dari Target

best_wireless_speaker _-_ philips_bt7900_everplay_

Philips BT7900 EverPlay adalah pembesar suara kalis air dengan suara yang mengagumkan. Dengan sijil IP57 dan IPX7, pembesar suara dapat tenggelam selama 30 minit pada kedalaman 1m, dan keduanya tahan kejutan dan debu. Philips telah membungkus pembesar suara dengan rekaan fabrik khas yang elegan, yang menjadikannya berpadu ke ruang tamu mana pun.

Dua pemacu 1.5in 7W memberikan output keseluruhan 14W, yang membolehkan pembesar suara Bluetooth mencapai suara yang kuat tetapi bebas dari gangguan. Ia juga dapat menghasilkan semula muzik dengan tepat, sepanjang julat frekuensi. Ini memiliki bass yang cukup banyak, yang memanjang dan memberikan suara tajam, treble subur yang memberikan kilauan dan panggung suara yang luas yang memenuhi ruangan. Sekiranya anda mencari pembesar suara yang elegan dan lantang, dapatkan Philips BT7900 EverPlay.

Beli Philips BT7900 EverPlay sekarang dari Target

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found