Cara Mengubah Karakter dalam Spellbreak

Adakah anda bersedia untuk bertarung dengan pemain lain di seluruh dunia?

Cara Mengubah Karakter dalam Spellbreak

Spellbreak adalah permainan gaya permainan royale yang dapat dimainkan secara percuma, di mana anda boleh melepaskan pertarungan batin anda untuk kemenangan utama. Memukul mantra dan menguasai elemen adalah bahagian utama permainan, tetapi sebelum anda memasuki medan perang, anda memerlukan watak yang betul.

Ketahui cara menukar kulit avatar watak anda dan ketahui kelas yang tersedia. Sebelum memasuki Hollow Lands, anda perlu memastikan anda membina watak yang sesuai untuk anda.

Cara Mengubah Karakter dalam Spellbreak

Tidak seperti beberapa permainan, Spellbreak tidak bermula dengan penyesuaian watak langsung. Semasa pertama kali masuk ke permainan, anda akan segera mendapat tutorial.

Tapi jangan risau.

Karakter yang anda gunakan dalam tutorial bukanlah watak yang diterapkan pada akaun anda, yang muncul kemudian.

Pertama, anda perlu melengkapkan tutorial tujuh langkah.

Setelah anda menguasai asas-asas permainan, anda akan melihat tetingkap baru di mana anda dapat "Memilih Pakaian" Di sinilah anda mendapatkan pilihan watak pertama anda.

Betul, yang pertama anda.

Tidak seperti permainan lain, anda tidak menetapkan penampilan watak anda dan menggunakan yang sama sepanjang permainan. Setiap kulit atau pakaian baru secara drastik dapat mengubah penampilan watak anda dalam permainan. Perlu diingat bahawa kulit ini kelihatan cantik. Oleh itu, anda tidak dapat menyesuaikan atribut fizikal watak anda lebih jauh setelah memilih kulit. Apa yang anda lihat pasti adalah apa yang anda dapat.

ejaan perubahan watak

Terdapat beberapa cara untuk mendapatkan kulit anda.

Cara pertama ialah mencapai tonggak tertentu dalam permainan.

Sebagai contoh, apabila anda menyelesaikan tutorial, anda harus memilih antara lapan pakaian. Mereka dibahagikan kepada empat penampilan lelaki dan empat penampilan wanita. Ini akan menjadi kali terakhir anda diberi banyak pilihan antara pakaian.

Pilihan seterusnya untuk mendapatkan pakaian percuma dalam permainan tidak akan berlaku sehingga anda menyelesaikan Prolog di Tahap 2. Tetapi kemudian, anda terhad kepada satu pakaian yang disebut Huntsman, watak lelaki. Selepas itu, anda tidak akan menemui pakaian lain dalam permainan sehingga anda mencapai Tahap 7 di Prolog.

Kadang-kadang, anda akan menjumpai acara dan hadiah di mana anda juga dapat menjaringkan pakaian edisi terhad.

Walau bagaimanapun, ganjaran dan acara tonggak dalam permainan bukanlah satu-satunya cara untuk menjaringkan pakaian untuk Breaker anda.

Sekiranya anda mempunyai wang tunai, atau dalam kes ini, emas, anda boleh membeli pakaian untuk digunakan dalam permainan.

Untuk membeli pakaian dalam permainan, anda memerlukan mata wang yang betul. Anda boleh menukar wang tunai sebenar dengan emas dalam permainan dengan pergi ke kedai platform permainan anda dan membelanjakannya dalam permainan.

bagaimana menukar watak pada ejaan

Sebagai pilihan, anda juga boleh membeli Spellbreak Pack dari kedai platform anda. Pek ini biasanya merangkumi mata wang dalam permainan, dan juga pakaian khas. Pek yang terdapat di kedai Steam merangkumi:

  • Pek permulaan
  • Pek Bab Spellslinger
  • Pek Bab Warlock

Kedua-dua Starter Pack dan Spellslinger Chapter Pack merangkumi satu pakaian dan mata wang emas dalam permainan. Warlock Chapter Pack menawarkan dua pakaian, serta barang-barang lain dan sejumlah besar emas.

Cara Mengubah Kelas dalam Spellbreak

Kelas dan sarung tangan berganding bahu dalam Spellbreak. Tidak seperti permainan lain, anda bebas untuk bereksperimen dengan elemen dan gaya yang berbeza sehingga anda menjumpai permainan yang sesuai dengan gaya permainan anda. Selain itu, anda bebas memilih kelas baru di awal setiap permainan.

Walau bagaimanapun, terdapat beberapa perkara yang harus anda ingat ketika memilih kelas:

Bonus Tumpukan dengan Setiap Pusingan setiap Kelas

Setiap kali anda bertahan dalam satu pusingan di Spellbreak, anda akan mendapat bonus istimewa yang berkaitan dengan tantangan kelas tersebut. Dan setiap kali anda mencapai titik arah baru, anda akan mendapat kemahiran baru untuk kelas tersebut.

Oleh itu, jika anda memasukkan sejumlah bonus di gaung Pyromancer dan memutuskan untuk beralih ke Tempest, bonus tersebut tidak akan digunakan untuk Tempest. Lebih buruk lagi, jika anda tidak pernah menggunakan Tempest sebelumnya, anda akan muncul dengan sarung tangan Tempest yang biasa dan harus berusaha lagi.

mantra ejaan

Hanya Buat Perubahan pada Permulaan Permainan

Anda juga tidak boleh membuat perubahan kelas ketika anda sedang dalam pertempuran. Sekiranya, sebagai contoh, anda mengetahui bahawa kelas Stone Shaper tidak sesuai untuk anda, kira apa? Anda masih perlu bertahan dalam pusingan dengan alat yang anda ada. Satu-satunya alternatif lain ialah keluar dari permainan dan memulakan yang baru.

Soalan Lazim Tambahan

Adakah Spellbreak Percuma?

Proletariat melancarkan Spellbreak pada 15 Disember 2020. Percuma untuk bermain di platform ini: u003cbru003eu003cbru003e • Steamu003cbru003e • Epicu003cbru003e • Nintendo Switchu003cbru003e • Playstationu003cbru003e • Xbox300 melepaskan mereka u003cbru003e Perlu diingat bahawa mereka perlahan-lahan melepaskan kandungan dan keseluruhan permainan masih belum selesai.

Adakah Spellbreak Mudah?

Mengatakan bahawa Spellbreak "mudah" bergantung pada permainan pemain. Alat kawalannya mudah dikuasai tetapi mungkin memerlukan sedikit masa untuk membiasakan diri dengan sistem ejaan. Memahami setiap kekuatan asas dan sihir, serta menggunakan kombinasi elemen, memerlukan masa.u003cbru003eu003cbru003eJadi, mudah untuk memulakan tetapi mungkin memerlukan sedikit masa lagi untuk menuntut penguasaan sepenuhnya. Terutama jika anda berusaha menguasai setiap elemen.

Bagaimana Mengubah Gauntlet Utama Anda dalam Spellbreak?

Sekiranya anda ingin menukar sarung tangan utama anda di tengah-tengah permainan, anda tidak bernasib baik. Anda bebas memilih kelas pada awal setiap sesi permainan. Tetapi setelah anda memilihnya, adalah milik anda untuk mengekalkannya sepanjang permainan

Apakah Kelas Terbaik dalam Spellbreak?

Kelas terbaik dalam Spellbreak bergantung pada gaya permainan anda kerana setiap kelas mempunyai ciri yang berbeza.u003cbru003eu003cbru003eApakah anda penembak jitu dan lebih suka menggesek pemain di seberang medan perang? Anda mungkin mahu mempertimbangkan kelas Frostborn. Sebaliknya, jika anda mencari peningkatan perisai dan serangan kekuatan, sarung tangan Stone Shaper mungkin menjadi yang anda cari.u003cbru003eu003cbru003eAnda mungkin perlu bermain-main dengan kelas yang berbeza sebelum anda menjumpai kelas yang sesuai untuk anda. Ingatlah bahawa anda mengumpulkan bonus setelah berjaya dalam setiap pusingan. Tetapi mereka digunakan untuk kelas gauntlet yang telah anda lengkapkan pada masa itu.u003cbru003eu003cbru003eJadi, menggoda untuk melompat-lompat dan terus mengubah elemen sehingga anda menemui kombinasi yang tepat. Tetapi jangan berlebihan atau anda mungkin sukar untuk naik kelas dalam satu kelas.

Apa Jenis Permainan Spellbreak?

Spellbreak adalah permainan berasaskan sihir percuma, berbilang pemain, di mana anda melawan lawan lain dalam pertempuran. Sebilangan pemain membandingkannya dengan Fortnight dan PlayerUnknown's Battleground atau PUBG kerana anda berjuang untuk menjadi yang terakhir berdiri.u003cbru003e Apabila anda memulakan permainan, anda memilih lokasi untuk (secara harfiah) jatuh dan memasuki pertempuran. Sekiranya anda mencari banyak aksi, peta permainan dapat dengan mudah menunjukkan tempat di mana lawan turun.

Ikutilah Pertarungan dengan Gaya

Siapa bilang anda harus berperang seperti lawan anda? U003cbru003eu003cbru003eSpellbreak menawarkan pelbagai cara untuk menyesuaikan watak anda agar sesuai dengan gaya permainan anda. Dari pakaian yang mengubah penampilan watak anda menjadi kelas, anda mempunyai kebebasan untuk bermain mengikut kehendak anda. U003cbru003eu003cbru003eAdakah anda mempunyai kulit atau kelas kegemaran? Beritahu kami mengenainya di bahagian komen di bawah.

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found