Spotify Premium kini hanya 99 p selama tiga bulan - dan pengguna yang ada dapat menjimatkan wang menjelang Black Friday

Spotify tidak menyebut ini sebagai tawaran Black Friday, tetapi jatuh tepat di tengah-tengah tawaran Black Friday 2017 bonanza.

Spotify Premium kini hanya 99 p selama tiga bulan - dan pengguna yang ada dapat menjimatkan wang menjelang Black Friday

Dari 20 November hingga 31 Disember 2017, sesiapa sahaja yang mendaftar ke Spotify Premium untuk pertama kalinya boleh mendapatkan perkhidmatan bebas iklan dengan hanya 99 p selama tiga bulan.

Tiga bulan Spotify Premium juga memberi anda akses ke audio berkualiti tinggi di katalog Spotify yang berjumlah 30 juta lagu, berbanding dengan Spotify Free, ia membolehkan anda memuat turun lagu ke peranti anda untuk didengarkan di luar talian dan memberikan anda langganan tanpa had.

BACA SETERUSNYA: Spotify vs Apple Music vs Amazon Music Unlimited

Pada akhir tempoh tiga bulan, anda boleh membatalkan langganan Premium atau membayar £ 9,99 sebulan.

Lihat berkaitan Cyber ​​Monday 2018: tawaran teknologi terbaik dari John Lewis, Currys, Argos dan banyak lagi Amazon Music Unlimited Family hanya £ 3 selama tiga bulan Spotify melancarkan "Who We Be" - acara muzik langsung di London untuk meraikan hip hop dan grime Amazon Music Unlimited untuk Pelajar datang ke UK Spotify vs Apple Music vs Amazon Music Unlimited: Perkhidmatan streaming muzik mana yang terbaik?

Pengguna Spotify Premium kali pertama

dapatkan kesepakatan selagi mereka belum pernah memberikan maklumat kad kredit, atau menggunakan percubaan 30 hari. Pengguna Spotify Premium sedia ada yang tidak mempunyai akaun aktif pada 21 Oktober 2017 juga boleh menerima tiga bulan dengan harga satu (£ 9,99).

Terma dan syarat lengkap ada di sini.

BACA SETERUSNYA: Spotify melancarkan "Who We Be" - acara muzik langsung di London untuk meraikan hip hop dan grime

Selain itu, anda boleh membeli langganan Premium untuk Keluarga dengan harga £ 14,99 sebulan, yang sangat sesuai jika anda mempunyai lebih dari dua orang di rumah yang sama yang ingin menggunakan perkhidmatan bebas iklan. Sehingga lima orang boleh mendapatkan akaun Premium mereka sendiri dengan bayaran bulanan ini.

Pelajar mendapat potongan 50% Spotify Premium, secara amnya, dengan harga turun menjadi £ 4,99 sebulan jika anda mempunyai ID pelajar yang sah, dan Spotify baru-baru ini menambahkan Spotify Music ke PlayStation Music pada langganan percuma dan Premium.

Kemungkinan Spotify melancarkan perjanjian pra-Black Friday ini (tetapi bukan sebenarnya Black Friday) setelah Amazon menjatuhkan harga Amazon Music Unlimited sendiri kepada hanya 99 p selama tiga bulan.

Anda boleh mendaftar ke Amazon Music Unlimited di sini, dan pergi ke seluruh negara dengan keahlian Perdana di sini.

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found