Cara Dapatkan Penghantaran Percuma dengan StockX

StockX adalah pasaran saham dalam talian untuk pelbagai perkara seperti jam tangan, kasut, barang koleksi, dan lain-lain. Proses pendaftarannya mudah, dan anda boleh mula membeli-belah atau menjual dengan segera. StockX menjaga pengesahan semua produk, jadi anda mempunyai jaminan keaslian 100%.

Cara Dapatkan Penghantaran Percuma dengan StockX

Sekiranya anda tertanya-tanya bagaimana mendapatkan penghantaran percuma StockX, berikut jawapannya: dalam kebanyakan kes, anda tidak boleh. Malangnya, era penghantaran percuma di StockX telah lama berakhir. Sekarang semuanya harus dibayar, termasuk penghantaran. Yang mengatakan, ada beberapa kes di mana anda boleh mendapatkan penghantaran percuma. Teruskan membaca untuk mengetahui semua butiran.

Penghantaran Percuma di StockX Dulu Menjadi Perkara

Ditubuhkan pada tahun 2015, StockX telah banyak meningkat dalam beberapa tahun kebelakangan. Sekarang pasaran dalam talian ini jauh lebih popular daripada dulu. Sebelum ini, laman web ini memberikan banyak kod untuk penghantaran dan diskaun percuma.

Mereka bahkan mempunyai tempoh promo ketika semua penghantaran adalah percuma untuk penjual. Ini berlaku pada bulan Mei 2017. Mereka yang mendapat diskaun dan tawaran promo terbanyak di StockX adalah warganegara Amerika Syarikat. Penghantaran selalu lebih mahal untuk negara lain.

Penghantaran di Eropah dan Amerika Utara tidak pernah terlalu mahal, tetapi negara-negara di benua lain mengalami masalah (misalnya Asia, Australia, dan Afrika). Sekiranya anda seorang penjual, StockX juga mengambil bayaran tetap untuk setiap penjualan yang anda buat.

Kadang kala, StockX akan membuat tawaran promo untuk satu jenis barang dagangan yang mereka tawarkan. Sebagai contoh, pada bulan Julai yang lalu mereka mempunyai perjanjian penghantaran percuma untuk semua pakaian jalanan. Sebenarnya, ini hanya untuk pembelian pertama anda $ 150 atau lebih, tetapi masih bagus.

Baru-baru ini, StockX mempunyai perjanjian penghantaran percuma untuk semua kad perdagangan. Malangnya, tempoh promo berakhir kira-kira seminggu atau lebih. Terdapat juga perjanjian penghantaran percuma untuk Funko pops. Selalunya StockX mempunyai urus niaga seperti itu, jadi jaga pandangan anda untuk yang berikutnya.

stockx

Bagaimana Penghantaran Berfungsi di StockX

Malangnya, tidak ada cara untuk mendapatkan penghantaran percuma semasa menulis artikel ini (awal Februari 2020). StockX bahkan mempunyai kod diskaun yang bagus untuk semua pengguna baru, yang sepertinya sudah tidak ada lagi.

Kami membuat akaun untuk diperiksa, tetapi tidak mendapat apa-apa. Mendaftar sangat mudah dan jelas. Yang anda perlukan untuk memulakannya ialah alamat e-mel dan kata laluan. Kemudian, anda boleh memberikan alamat penghantaran dan maklumat pembayaran anda di laman web ini, di bawah Pilihan akaun.

Bagaimana penghantaran berfungsi? Pertama, anda perlu membida produk, atau anda boleh membelinya dengan serta-merta dengan harga yang diminta oleh penjual. Dalam kedua-dua kes, produk akan memakan masa sekitar 6 hingga 10 hari bekerja untuk menghubungi anda. Proses pengesahan telah dilakukan oleh StockX. Jangan risau, anda tidak akan mendapat tiruan dari laman web ini.

Sekiranya anda ingin menjadi penjual di StockX, ikuti arahan penghantaran rasmi mereka dari pautan halaman sokongan yang kami berikan.

Jangan Bersusah payah dengan Kod Promosi Pihak Ketiga

Terdapat beratus laman web yang mengaku menawarkan kupon percuma untuk StockX. Maaf meletupkan gelembung anda, tetapi semua ini palsu. Sekiranya anda mahukan kod promo untuk StockX, satu-satunya tempat yang boleh anda dapatkan secara sah adalah di laman web rasmi.

Jangan mempercayai pelbagai kumpulan Facebook dan laman web penipuan, terutamanya jika mereka meminta maklumat peribadi anda. Malangnya, tidak ada yang ada di dunia ini secara percuma, kecuali seseorang memutuskan untuk memberikan hadiah. StockX tidak memberikan pemberian, tetapi mereka sering mengadakan acara promosi dan memberikan kod penghantaran percuma kepada pengguna mereka.

Periksa laman web mereka dengan kerap dan anda mungkin mendapat apa yang anda cari. Harga penghantaran mereka sebenarnya agak berpatutan, terutama di A.S. Contohnya, jika anda mahukan kasut premium seperti Jordan, kos penghantaran adalah sekitar $ 13, kali terakhir kami memeriksa.

Dapatkan Penghantaran Percuma Stockx

Sekiranya Anda Membeli di StockX?

Setelah meneliti dan meneliti, StockX kelihatan seperti laman web yang boleh dipercayai. Mereka menawarkan barang yang menguntungkan yang semuanya asli, dan mempunyai dasar perdagangan yang adil, baik untuk penjual dan pembeli. Bayaran penghantaran tidak begitu tinggi tetapi sentiasa memerhatikan kod promo.

Malangnya, anda tidak akan mendapat penghantaran percuma di StockX. Dulu mereka jauh lebih murah hati ketika mereka tidak melakukannya seperti hari ini. Apa pendapat anda? Beritahu kami di bahagian komen di bawah.

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found