Cara Mengeluarkan Kad Kredit Anda dari StockX

Sekiranya anda mencari Soalan Lazim StockX dan artikel dalam talian, anda tidak akan menemui apa-apa cara membuang kaedah pembayaran anda. Akan tetapi, anda akan menemui artikel mengenai kaedah pembayaran apa yang mereka terima. Anda boleh mencuba mengedit kaedah pembayaran anda, tetapi selalu mengarah ke halaman yang meminta anda memuat naik lebih banyak lagi maklumat pembayaran baru.

Cara Mengeluarkan Kad Kredit Anda dari StockX

Jadi, apa yang berlaku? Adakah terdapat cara untuk mengeluarkan kad dari StockX?

Setelah Anda Membuat Kaedah Pembayaran

Katakan bahawa anda sudah menambahkan kaedah pembayaran. Kaedah pembayaran yang mereka terima adalah semua kad kredit utama, PayPal, Apple Pay, Alipay, Sofort, dan pembayaran iDEAL. Setelah anda menambahkan kaedah pembayaran, anda tidak dapat menghapusnya. Yang boleh anda buat hanyalah menutup akaun anda dan kemudian tunggu 28 minggu. Setelah menunggu cukup lama, anda boleh membuat akaun baru dengan menggunakan maklumat yang sama tetapi dengan alamat e-mel baru, sehingga membuat akaun baru tanpa butiran pembayaran lama anda.

Kasut kasut StockX

Dengan cara itu, anda akan mempunyai akaun baru dengan kaedah pembayaran baru. Dan jika anda tidak menyukai idea maklumat pembayaran anda ditahan selama beberapa minggu dan bulan, bayar dengan sesuatu seperti PayPal kerana semua yang mereka ambil adalah alamat e-mel anda; tidak seperti menambahkan kad kredit di mana anda harus menyimpan maklumat sensitif.

Adakah Tidak Ada Cara Melepaskan Kad Anda?

Satu-satunya peluang yang anda ada adalah untuk menarik perhatian kepada bahagian perkhidmatan pelanggan. Mereka memiliki tim yang berdedikasi untuk menjawab pertanyaan mengenai jual beli, yang termasuk menjawab pertanyaan mengenai akaun anda. Waktu operasi mereka adalah 4 pagi - 21:00 EST, 7 hari seminggu. Mereka meminta agar anda tidak menghantar banyak e-mel kerana mereka menjawab soalan mengikut urutan yang diterima.

Inilah halaman "Hubungi Kami". Sekiranya anda memasukkan alamat e-mel akaun anda, anda tidak perlu memasukkan nombor pesanan utama. Anda kemudian mesti memilih jenis soalan yang anda ada, yang dalam hal ini adalah "Akaun". Pada borang hubungan, anda boleh memasukkan keterangan mengenai masalah anda. Jelaskan bahawa anda ingin membuang salah satu kaedah pembayaran dari akaun anda. Beritahu mereka yang mana satu, dan lihat apa yang mereka katakan sebagai tindak balas.

Sneaker Stockx

StockX tidak menjelaskan bahawa mereka akan membuang kaedah pembayaran anda, dan tidak ada dalam terma dan syarat yang mengatakan bahawa mereka harus membuang maklumat pembayaran anda atas permintaan anda.

Mengapa Sukar Mengeluarkan Kad Anda dari StockX?

Malangnya, pasukan StockX tidak memberikan jawapan. Sekiranya anda menghubungi mereka dan bertanya kepada mereka mengapa tidak ada kaedah di laman web untuk membuang kaedah pembayaran kad, mereka merujuk kepada terma dan syarat mereka, di mana ia menyatakan bahawa mereka tidak berkewajiban untuk membuang kaedah pembayaran anda.

Namun, mungkin ada jawapan yang lebih jelas, walaupun hanya jawapan yang tidak memuaskan. Ambil syarikat kad kredit atau PayPal anda di mana perlindungan pembeli dan penjual adalah besi cor. Sekarang perhatikan StockX, dan perlindungan pembeli / penjual mereka lebih kabur. Ada kemungkinan mereka menyimpan maklumat pembayaran anda untuk melindungi diri mereka. Katakan anda melakukan penipuan jual atau beli, mereka menyimpan maklumat anda sehingga mereka dapat mengecas anda semula jika kesalahan anda terbukti.

Mereka mengekalkan maklumat pembayaran anda menjadikannya lebih sukar untuk dipotong dan dijalankan jika anda tidak mempunyai kebaikan di laman web. Selain itu, ini menunjukkan kepada pengguna bahawa mereka menyimpan maklumat anda secara terang-terangan, yang mungkin juga mendorong perilaku buruk. Juga, berhati-hatilah bahawa StockX memiliki hak untuk menolak pengembalian dana, tetapi dengan undang-undang penjualan jarak jauh (Undang-Undang Perlindungan Pengguna), anda boleh menuntut mereka untuk pengembalian dana, yang mungkin bernilai jika anda membayar ratusan dolar dan tidak menerima apa-apa sebagai balasan .

Tutup Akaun Anda dan Tunggu

Satu-satunya kaedah yang boleh dipercayai untuk membuang butiran pembayaran anda dengan StockX adalah menutup akaun anda, tunggu enam bulan, dan kemudian buka lagi. Atau, tutup akaun anda dan mulakan akaun baru dengan alamat e-mel baru. Ada kemungkinan bahawa bahagian perkhidmatan pelanggan akan menghapus kaedah pembayaran anda, tetapi mereka tidak berkewajiban untuk melakukannya Jika anda bimbang tentang kaedah pembayaran atau keamanan anda, jangan masukkan informasi pembayaran anda sama sekali. Atau gunakan PayPal di mana semua yang mereka perlukan adalah alamat e-mel anda, yang sudah mereka miliki.

Adakah bahagian perkhidmatan pelanggan membuang kaedah pembayaran anda? Adakah anda menemui kaedah lain untuk mengeluarkan kad anda? Beritahu kami di bahagian komen di bawah.

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found