Bagaimana Mendapatkan Kekunci Percuma di Team Fortress 2 di Xbox, PC dan Banyak Lagi!

Team Fortress 2 adalah salah satu judul permainan bebas yang paling popular yang kini terdapat di Steam, dan pemain selalu berpusu-pusu untuk menikmati pelbagai mod permainan dan mendapatkan rampasan manis.

Bagaimana Mendapatkan Kekunci Percuma di Team Fortress 2 di Xbox, PC dan Banyak Lagi!

Salah satu item yang paling biasa yang akan ditemui pemain baru dalam inventori adalah Mann Co. Supply Crates, yang memerlukan kunci untuk dibuka. Walau bagaimanapun, salah satu cara yang paling popular untuk mendapatkan lebih banyak kunci adalah dengan membelinya di kedai rasmi. Tetapi adakah itu satu-satunya cara?

Malangnya, tidak ada cara mudah untuk mendapatkan kunci percuma secara langsung dengan bermain permainan. Walaupun terdapat sistem penurunan item untuk memberi ganjaran kepada pemain yang menghabiskan lebih banyak masa dalam permainan dalam seminggu daripada yang lain, sistem ini tidak pernah memberikan kunci, hanya peti. Walau bagaimanapun, sistem item masih berguna untuk meletakkan lebih banyak barang dan kosmetik dalam keseluruhan ekonomi permainan, dan pemain dapat menggunakan sistem ini untuk keuntungan mereka.

Adakah Mungkin Mendapatkan Kunci Percuma di?

Sekiranya anda hanya bermain permainan seperti yang dimaksudkan dengan harapan mendapat cukup kunci untuk membuka peti anda, berhenti sekarang. Walaupun acara percutian dan ulang tahun tertentu mungkin memberi anda satu atau dua kunci untuk bermain permainan selama ini, ini tidak banyak penting. Sistem penurunan item tidak pernah memberi ganjaran kepada kunci semasa permainan.

Oleh kerana kunci hanya dapat diperoleh (secara sah) dengan membelinya di Steam store, kunci tersebut menjadi titik penting dalam keseluruhan ekonomi item TF2 dan biasanya menyimpan nilai mereka dalam mata wang fiat. Pengguna sering menukar item untuk kunci dan sebaliknya, dan item biasanya dinilai berdasarkan nilai dan kelangkaan kunci. Subsistem kunci telah melahirkan seluruh pasar di sekitar mereka, dengan pemain bersaing untuk mengambil kunci dengan cara yang mereka boleh.

Berniaga

Sistem perdagangan kelihatan ringkas. Anda mendapat item, kemudian anda menukar item tersebut untuk item yang anda inginkan yang dimiliki orang lain. Permainan ini menggunakan sistem perdagangan Steam standard, yang bermaksud bahawa jika anda sudah biasa dengan proses perdagangan dalam tajuk Steam mana pun, anda boleh menggunakan logik yang sama untuk Team Fortress 2.

Secara lalai, sistem perdagangan dalam permainan sangat terhad untuk pemain baru yang belum membeli apa-apa dari "Mann Co." rasmi kedai. Anda hanya dapat menerima item TF2 dalam perdagangan (mungkin dengan menukar item permainan lain). Untuk mengakses sistem perdagangan sepenuhnya, anda perlu membeli barang dari kedai rasmi. Membeli item juga akan menaikkan anda ke status "Premium" dalam permainan, sedikit mengubah peluang anda untuk mencari barang berharga melalui sistem drop item percuma. Anda juga boleh menggunakan item "Naik taraf ke Premium" yang diberikan oleh rakan anda untuk menaikkan akaun anda ke Premium.

Apabila anda membuka kunci sistem perdagangan, anda boleh mencuba nasib semasa melakukan perdagangan untuk mendapatkan beberapa kunci. Namun, ini memerlukan banyak waktu, usaha, perhatian, dan menjaga kontak untuk dilakukan dengan tepat, dan kebanyakan pemain biasanya tidak perlu bersusah payah hanya untuk mendapatkan barang kosmetik baru dari permainan.

Di pasaran sekunder (yang tidak rasmi), kunci memegang nilai mereka dengan baik kerana ia hanya disuntik ke dalam ekonomi apabila seseorang membelinya melalui kedai. Ini membolehkan peniaga mengukur nilai barang lain dan, menggunakan beberapa prinsip ekonomi, kunci perdagangan untuk barang yang sangat jarang atau dicari.

Sekiranya anda ingin mengambil bahagian dalam pencarian ini, anda memerlukan modal permulaan untuk bekerjasama. Selalunya, ini adalah item permulaan yang telah anda terima, dan pada dasarnya item yang tidak anda gunakan dalam permainan.

Item ini boleh diperdagangkan untuk item lain di beberapa laman web Team Team Fortress 2 yang paling popular, termasuk TF2outpost, Bazaar.tf, Backpack.tf, dan Trade.tf. Salah satu alat popular lain untuk digunakan ialah Scrap.tf, yang membolehkan pemain mengubah barang yang tidak digunakan menjadi besi buruk (salah satu mata wang bukan fiat yang paling biasa di samping kunci dan peti).

Sekiranya anda mempunyai anggaran yang terhad, berniaga kosmetik adalah cara yang baik untuk memulakan tetapi tidak begitu pantas dan memerlukan beberapa pengurusan mikro untuk mendapatkan hasil yang terbaik.

Secara keseluruhan, sistem perdagangan memerlukan pelaburan masa yang besar yang mungkin tidak dapat ditanggung oleh pemain yang hanya ingin bermain. Mendapatkan keuntungan dari bermain Team Fortress 2 tidak mustahil tetapi berlapis dengan perangkap dan dapat meluangkan masa daripada usaha lain yang mungkin lebih bermanfaat dan menyeronokkan.

Mengelakkan Penipuan

Sekiranya anda menggunakan Google "bagaimana mendapatkan kunci percuma", anda pasti menjumpai laman web yang berjanji akan memberi anda kunci sekiranya anda mendaftar dan menghabiskan sejumlah masa dalam permainan atau melakukan tindakan tertentu. Walaupun sebahagian kecil laman web tersebut mempunyai tawaran asli, pelaburan masa untuk mencapai kunci percuma biasanya tidak sepadan dengan usaha itu. Sekiranya anda tidak mempunyai banyak masa untuk bermain permainan dalam satu minggu, jangan biarkan godaan mendapatkan kunci dari laman web ini membuat anda menghabiskan lebih banyak wang.

Laman web yang menawarkan kunci percuma atau item lain diperoleh dengan pelbagai kaedah, dan cara mereka mendapatkan wang biasanya melalui pendapatan iklan yang dikumpulkan oleh laman web ini. Adakah penyelidikan anda sebelum membuat sebarang perjanjian atau, lebih buruk lagi, menyerahkan maklumat peribadi anda ke pangkalan data mereka?

Perkara penting lain yang perlu diliputi ialah penipuan perdagangan. Sekiranya anda telah pergi ke jalan perdagangan dengan harapan dapat memperoleh beberapa kunci pada akhirnya, kami sangat menggalakkan anda untuk mengikuti beberapa logik asas dan mengelakkan penipuan biasa:

  • Pautan pancingan data (palsu) - Salah satu penipuan yang paling biasa di industri ini (dan di tempat lain). Laman web biasanya kelihatan seperti perkhidmatan yang sah, tetapi mereka akan berusaha sebaik mungkin untuk menipu anda agar memberikan bukti kelayakan Steam atau akaun anda dan mengambil alih akaun anda.
  • Quickswitching - Meletakkan item yang berbeza melalui perdagangan daripada yang dipersetujui awal. Beralih biasanya melibatkan item yang kelihatan serupa tetapi mempunyai perbezaan nilai yang melampau dan bergantung pada salah arah dan pengalihan perhatian.
  • Umpan dan tukar - Dilakukan oleh dua peniaga untuk menjual barang. Yang pertama akan meminta harga yang terlalu tinggi, sementara yang lain meminta jumlah yang lebih rendah (tetapi masih tidak masuk akal).
  • Pinjaman - Meminjam item sebagai perantara untuk perdagangan lain. Penipu biasanya memanfaatkan kenalan mereka dengan cara ini.
  • Berdagang di luar Steam - Sekiranya peniaga meminta untuk menggunakan platform yang anda tidak pasti atau mahu menggunakan perantara, berhati-hatilah dengan tawaran tersebut. SteamRep mempunyai pangkalan data dalam talian laman web dan individu yang dipercayai untuk digunakan untuk perdagangan luaran. Mana-mana yang lain harus dielakkan apabila boleh.
  • Suntikan orang tengah - Menggunakan akaun yang berpura-pura menjadi orang tengah yang dipercayai untuk perdagangan luar. Sentiasa sahkan identiti orang yang anda berniaga.
  • Penyamaran kepada rakan - Sebilangan penipu akan menggunakan taktik untuk bersetuju dengan perdagangan hanya jika anda menggunakan rakan pilihan anda untuk memperdagangkan barang tersebut terlebih dahulu dan kemudian mengembalikannya. Menggunakan langkah tambahan ini biasanya tidak memberi anda nilai dan membolehkan penipu meniru anda dengan rakan itu apabila item tersebut sepatutnya dikembalikan.
  • Bayaran Balik Balik - Transaksi menggunakan PayPal seringkali dapat "dicaj balik", yang memberi pembeli wang mereka kembali dan membatalkan transaksi. Penipu menyalahgunakan sistem dengan mengenakan kembali perdagangan untuk menyimpan wang dan barang.
  • Spygrabs, perjudian - Semasa menyertai permainan perjudian atau hadiah, selalu gunakan orang tengah yang dipercayai untuk menyimpan semua barang yang terlibat semasa permainan.
  • Pemindahan wang di Steam - Satu-satunya cara untuk berdagang secara tunai di Steam adalah melalui pasar komuniti Steam menggunakan dana dompet Steam. Tawaran perdagangan tidak boleh mengandungi mata wang fiat.

Cara terbaik untuk mengelakkan penipuan adalah dengan melakukan kajian menyeluruh mengenai sebarang tawaran dan rakan dagang dan menolak apa sahaja yang kelihatan mencurigakan atau terlalu bagus untuk menjadi kenyataan.

Percuma untuk Bermain, tetapi Tanpa Kekunci

Mendapatkan kunci dalam Team Fortress 2 tanpa mengeluarkan wang dalam permainan adalah mustahil. Walau bagaimanapun, pemain yang mempunyai masa lapang untuk mengetahui tentang sistem perdagangan boleh menggunakannya untuk keuntungan mereka. Dengan pelaburan permulaan yang lebih kecil dan banyak usaha, anda dapat memperoleh banyak kunci tanpa mengeluarkan wang tambahan dalam permainan. Sama ada masa yang dihabiskan adalah berbaloi untuk anda tentukan.

Adakah anda mempunyai lebih banyak petua untuk mendapatkan kunci di Team Fortress 2? Beritahu kami di bahagian komen di bawah.

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found