Memperkenalkan Alphr

Kita dah sampai! Selamat datang ke Alphr.

Memperkenalkan Alphr

Alphr adalah untuk orang yang menggunakan teknologi baru dan maju dalam perubahan, tidak kira apa jua jawatan mereka. Ini adalah laman web teknologi yang berbeza. Ini untuk pelaku, sama ada anda seorang individu, CTO, atau ketua pemasaran di syarikat utama. Dan ini adalah sepanjang hidup anda, kerana anda tidak berhenti menggunakan teknologi semasa anda keluar dari pejabat.

Kami merangkumi teknologi luar biasa yang mengubah cara kita bekerja dan cara kita hidup. Itu bermaksud kita lebih dari sekadar komputer riba, telefon pintar atau bahkan alat pakai (walaupun sudah tentu kita menyertakannya juga). Kami juga akan merangkumi kereta, tenaga boleh diperbaharui, ruang, sains - apa sahaja di mana orang menggunakan teknologi untuk membentuk semula dunia dan menjadikannya tempat yang lebih baik.

Sebagai orang Inggeris, kita akan melihat semua ini dengan mata kritis juga - terutama kerajaan dan syarikat besar yang menggunakan teknologi untuk secara sembunyi-sembunyi melanggar privasi dan hak anda.

Semasa melancarkan laman web baru, salah satu cabaran terbesar adalah membangun banyak kandungan. Untuk memberi permulaan awal kepada Alphr, kami telah memasukkan pcpro.co.uk yang terbaik. Laman web ini telah sedikit berbeza dari majalah PC Pro, yang tetap tidak berubah. Kami juga menghabiskan beberapa bulan terakhir untuk membina pasukan penulis teknologi terbaik di UK. Beberapa sudah menjadi kegemaran PC Pro, tetapi banyak yang baru dan membawa kepakaran mereka sendiri.

Membuat Alphr telah menjadi projek yang sangat besar. Sepertinya lama sejak saya duduk di pejabat dan mula-mula mula bercakap mengenai pelancaran teknologi baru yang boleh melanda tempat orang lain hilang. Sepanjang perjalanan, terdapat semua yang anda dapat dengan pelancaran dalam talian utama: air mata, kemarahan, kes kod atau kandungan yang ganjil hilang. Semua orang yang bekerja di Alphr telah melakukan pekerjaan yang luar biasa, dan saya bangga dengan apa yang telah kami lakukan setakat ini.

Tetapi ini hanya hari pertama, dan kita masih ada jalan yang panjang. Pelancaran laman web hanyalah permulaan. Kami telah melakukan banyak ujian, tetapi pasti akan ada perkara yang kami ketinggalan. Kami akan bereksperimen sepanjang masa, dan kadang-kadang kami tidak dapat melakukannya dengan betul, jadi beritahu kami pendapat anda, dalam komen, di Facebook atau Twitter, atau hanya melalui e-mel kepada saya.

Jadi, selamat datang ke Alphr. Lihat-lihat, dan saya harap anda menikmatinya.

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found