Cara menggunakan Kodi Configurator

 • Apa itu Kodi? Semua yang Anda PERLU Ketahui mengenai Aplikasi Streaming TV
 • 9 tambahan Kodi terbaik
 • 7 kulit Kodi terbaik
 • Cara memasang Kodi pada Fire TV Stick
 • Cara menggunakan Kodi
 • 5 VPN terbaik untuk Kodi
 • 5 kotak Kodi terbaik
 • Cara memasang Kodi ke Chromecast
 • Cara memasang Kodi pada TV Android
 • Cara memasang Kodi pada Android
 • Cara mengemas kini Kodi
 • Cara menghentikan penyangga Kodi
 • Cara membuang binaan Kodi
 • Adakah Kodi Sah?
 • Cara menggunakan Kodi Configurator

Semasa anda memuat turun Kodi, usaha anda untuk streaming muzik, filem dan rancangan TV percuma mungkin bermula dengan lebih banyak soalan daripada jawapan. Adalah biasa untuk mendengar laporan mengenai kesukaran untuk menyiapkan pemain media dan, setelah anda berjaya, berurusan dengan alat tambah Kodi.

Cara menggunakan Kodi Configurator

Di sinilah konfigurasi Kodi masuk. Seperti namanya, konfigurasi Kodi adalah alat percuma yang membolehkan anda mengkonfigurasi Kodi untuk tetapan optimum pemain media anda dan membantu pemasangan. Di bawah ini, kami memperincikan cara menggunakan Configurator percuma untuk Kodi. Walaupun alat ini percuma, pembangun meminta pengguna membuat sumbangan untuk membantu memastikan konfigurasi Kodi sentiasa dikemas kini.

Harap diperhatikan bahawa banyak addons mengandungi kandungan yang tidak dilesenkan secara rasmi dan mengakses kandungan tersebut mungkin tidak sah. Ringkasnya, jika kandungannya percuma, tetapi kelihatan terlalu bagus untuk menjadi kenyataan, mungkin itu benar.

Configurator untuk Kodi: Apa itu?

Ini adalah alat percuma yang membolehkan anda memperibadikan Kodi untuk tetapan optimum pemain media tertentu anda. Ini juga membolehkan anda mengurus add-on dan tetapan main balik. Ia boleh dimuat turun dari gedung Google Play, APK Android dan untuk perisian Windows.

Tidak ada data yang tersedia mengenai pengguna di Android dan Windows tetapi 100,000 hingga 500,000 orang telah memuat turun aplikasinya melalui gedung Google Play semasa menulis. Selain itu, daripada 1.300 ulasan, 63% memberikannya lima bintang.

Configurator for Kodi: Apa yang memberi anda akses?

TV Configurator dapat memainkan lebih dari 400 saluran TV Langsung melalui Televisyen Protokol Internet (IPTV), yang menghubungkan penonton ke TV dengan sambungan internet dan bukannya antena, yang bermaksud anda dapat mengalirkan kandungan di hampir semua peranti melalui web.

Terutama, Kodi Configurator dilengkapi dengan Notepad, aplikasi hiburan dewasa, yang menggunakan kod laluan untuk membukanya dan jika anda memilih untuk membeli sesuatu di dalam aplikasi ini, ia muncul sebagai "Customwiz" pada penyata bank - untuk mengelakkan sebarang masalah.

Kodi Configurator juga mempunyai tutorial untuk membantu menyelesaikan masalah.

Configurator for Kodi: Adakah ia benar-benar percuma?

Ya dan tidak. Kodi dan Configurator untuk Kodi adalah percuma, tetapi anda mungkin ingin melabur dalam VPN untuk melindungi privasi anda. VPN membolehkan pengguna mengakses rangkaian dalam talian peribadi dengan selamat tanpa dijejaki. Kos VPN biasanya berkisar antara $ 7,99 / bulan (kira-kira £ 6 / bulan) hingga $ 9,99 / bulan (kira-kira £ 8 / bulan). Cadangan yang baik untuk VPN mungkin disangga, yang terpilih sebagai VPN Terbaik untuk United Kingdom oleh BestVPN.com.

terbaik_vpn_

Selain itu, alat ini percuma, tetapi menyebutkan rencana berbayar di laman webnya dengan harga "serendah $ 2,99 / bulan (sekitar £ 2 / bulan)". Tidak banyak perincian yang diberikan selain itu, jadi bayar dengan risiko anda sendiri.

Adakah terdapat masalah undang-undang?

Konfigurasi Kodi membantu anda mencari kandungan, tetapi ini adalah contoh jenis alat yang dapat digunakan orang untuk memuatkan kotak Kodi dengan aplikasi meragukan.

Sebagai contoh, ada kemungkinan untuk membeli kotak Kodi yang telah dimuat sebelumnya yang memberi pengguna akses percuma ke kandungan yang harus dibayar dengan harga tetap. Ini tidak sah dan jika anda menggunakan Kodi Configurator untuk menyesuaikan kotak anda dengan kandungan yang anda tidak mempunyai izin dari pemegang hak cipta untuk menonton, anda melanggar undang-undang hak cipta.

Seorang lelaki menjual pub dan kelab yang telah dimuatkan dengan harga £ 1,000 setiap satu tetapi didenda 250,000 £ kerana melakukan cetak rompak, dan seorang lelaki dari Middlesbrough baru-baru ini akan menjalani perbicaraan kerana menjual kotak tersebut. Dia kemudian mengubah pengakuannya menjadi bersalah sehingga sekarang akan dihukum. Akibatnya, kami menasihatkan anda untuk mengelakkan tawaran seperti ini.

Harap maklum bahawa banyak alat tambah mengandungi kandungan yang tidak dilesenkan secara rasmi dan mengakses kandungan tersebut mungkin tidak sah. Adalah menjadi tanggungjawab pengguna untuk mematuhi semua undang-undang yang berlaku di negara mereka berkenaan dengan penggunaan. Dennis Publishing Ltd tidak termasuk semua tanggungjawab untuk kandungan tersebut. Kami tidak memaafkan dan tidak bertanggungjawab atas pelanggaran harta intelek atau hak pihak ketiga yang lain dan tidak akan bertanggungjawab kepada mana-mana pihak kerana kandungan tersebut disediakan. Ringkasnya, jika kandungannya percuma, tetapi kelihatan terlalu bagus untuk menjadi kenyataan, mungkin itu benar.

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found