Apa itu Sky VIP? Semua yang anda perlu ketahui mengenai Sky VIP Rewards

Sekiranya anda melanggan satu atau lebih perkhidmatan Sky, dan tinggal di UK dan Ireland, anda secara automatik layak mendapat ganjaran Sky VIP. Sky VIP adalah pemanis bagi pelanggan Sky untuk terus bertahan, dan memberi penghargaan kepada penonton setia.

Perlakuan Sky VIP ini tersedia dalam pelbagai tahap, bergantung pada berapa lama anda menjadi pelanggan dengan syarikat tersebut, dan merangkumi segalanya dari tiket konsert hingga masuk ke dalam cabutan hadiah.

Bagaimana anda mendapatkan Sky VIP untuk menghantar hadiah kepada anda? Teruskan membaca untuk mencari semua yang perlu anda ketahui mengenai Sky VIP.

Apa itu Sky VIP?

Sky VIP dirancang untuk memberi ganjaran kepada pelanggan dengan rancangan, saluran, dan tiket percuma. Idea asasnya adalah: semakin lama anda menjadi pelanggan, semakin baik hadiah VIP SKy.

Contoh ganjaran termasuk tiket percuma ke acara sukan, seperti British Masters dan Premier League, tayangan pratonton filem baru dan cabutan hadiah untuk pengalaman berkaitan Sky, seperti mengunjungi lokasi penggambaran Game of Thrones atau tiket ke pertunjukan dan pertandingan bola sepak.

Lihat rencana rollover data Sky Mobile yang berkaitan kini tersedia untuk tablet Samsung dengan tawaran iPad "segera hadir" ulasan Sky Q: Semua yang perlu anda ketahui

Ganjaran Sky VIP meningkat untuk pelanggan yang berkhidmat lebih lama dan termasuk saluran pratonton baru Sky Atlantic VIP, akses ke teknologi Sky baru, termasuk penyediaan percuma untuk Sky Fiber, Sky Go Extra percuma dan seting Sky Q percuma, serta pelanggan prioriti perkhidmatan.

Bagaimana Sky VIP berfungsi?

Lamanya tempoh, seperti yang disebut oleh Sky, untuk memenuhi syarat untuk Sky VIP adalah berapa lama anda terus menjadi pelanggan Sky.

Sekiranya anda pergi dan kembali ke perkhidmatan, hanya tinggal jangka masa yang paling lama sahaja. Hari pertama tempoh anda adalah tarikh perkhidmatan diaktifkan, bukan tarikh pertama kali anda menghubungi Sky. Ini tidak mungkin mendorong anda keluar dari peringkat jadi lebih merupakan FYI.

Sekiranya anda membatalkan semua perkhidmatan Sky anda tetapi kemudian kembali pada peringkat kemudian, jangka masa ditetapkan semula menjadi sifar dan dimulakan semula. Sekiranya anda berhutang pada akaun anda, anda tidak boleh menyertai Sky VIP. Sekiranya anda berhutang setelah bergabung, akaun anda akan dihalang dan anda tidak dapat menebus sebarang ganjaran.

Apabila tempoh kerja anda meningkat, lebih banyak ganjaran akan dibuka secara automatik. Harus diingat bahawa beberapa ganjaran memerlukan Sky TV. Sekiranya anda tidak mempunyai Sky TV, anda tidak layak mendapat hadiah pengganti. Menambah perkhidmatan tidak memberi kesan kepada jangka hayat anda.

"Sky selalu menjadi syarikat yang diketuai oleh pelanggan dan pelancaran Sky VIP adalah untuk mengutamakan pelanggan yang ada dan menunjukkan bahawa kami menghargai kesetiaan mereka. Ini bukan mengenai tawaran taktikal atau mengumpulkan poin - ini mengenai menawarkan pengalaman dan faedah tulen yang kami tahu nilai pelanggan kami dan yang hanya dapat ditawarkan oleh Sky, "kata Stephen Van Rooyen, Ketua Eksekutif Sky UK dan Ireland.

Tahap keahlian Sky Sky

Tahap VIP SkyTempoh keahlianGanjaran
Perak VIP0-3 tahunFilem Beli & Jaga Sky Store percuma

Cabutan hadiah

Tiket VIP ke acara sukan dan tayangan filem

Emas VIP3-8 tahun Semua kelebihan Sky Silver Free Sky Go Extra Sky Atlantic VIP menawarkan akses awal ke siri Sky Original, HBO dan Showtime
Platinum VIP8-15 tahunSemua kelebihan Sky Silver dan Gold

Persediaan Sky Fiber percuma

Mobile Piggy Bank Boost untuk Sky Mobile (mulai September)

Hitam Hitam15+ tahun Semua kelebihan Sky Sky, Gold dan Platinum Free Sky Q set-up

Utamakan perkhidmatan pelanggan dengan nombor telefon khusus kepada penasihat Sky VIP

vip_rewards_tabel

Sebagai tambahan kepada perkara di atas, setelah anda mencapai tahap seterusnya, anda secara automatik akan diletakkan di skim ganjaran Sky VIP yang telah ditingkatkan. Sebaik sahaja ini berlaku, semua ganjaran baru anda akan tersedia di aplikasi My Sky dan tahap yang lebih tinggi memberi anda akses kepada semua ganjaran untuk peringkat di bawah dan juga tahap yang telah anda tingkatkan.

Cara mendapatkan Sky VIP

Sky VIP dapat diakses dari aplikasi My Sky dan aplikasi secara automatik akan menerapkan tahap yang betul. Pelanggan boleh bergabung dengan Sky VIP dengan memuat turun aplikasi yang tersedia di iOS dan Android. Maklumat lebih lanjut mengenai perkhidmatan yang ada di aplikasi boleh didapati di FAQ Sky.

Setelah siap, pelanggan akan diberi hadiah Selamat Datang percuma dari filem Sky Store.

Aplikasi ini juga akan memberitahu mereka tahap keahlian yang mereka masuki. Buy & Keep dilancarkan tahun lalu dan membolehkan pelanggan membeli, menonton dan menonton filem dan rancangan TV. Filem dan rancangan disimpan di perancang atau di aplikasi Sky Store untuk ditonton lagi. Skim ini juga akan menghantar salinan DVD kepada pelanggan.

Perlu diingat bahawa sebarang e-mel yang dihantar mengenai Sky VIP, termasuk pengesahan tempoh anda, apa yang anda pesan dan sebarang tiket, cabutan hadiah dan penyertaan pertandingan, akan dihantar kepada pemegang Sky iD utama untuk rumah tangga anda. Untuk memeriksa siapa itu, dan untuk memastikannya tepat, periksa maklumat peribadi anda di aplikasi My Sky | Urus akaun | Maklumat saya.

Itu tidak bermaksud pemegang Sky ID utama mestilah yang menggunakan hadiah VIP Sky; anda boleh berkongsi hadiah dengan rakan dan keluarga. Untuk melakukannya, semasa anda menempah tiket ke acara Sky VIp, masukkan nama dan maklumat orang yang hadir. Yang perlu mereka buat hanyalah mengambil ID gambar berserta e-mel atau pengesahan tempahan aplikasi. Anda juga tidak perlu pergi bersama mereka.

Ganjaran VIP Sky

snip20170802_6

Berikut adalah senarai Sky VIP Rewards dengan lebih terperinci.

Semua Ahli VIP Sky mendapat:

  • Akses ke cabutan hadiah untuk pengalaman termasuk perjalanan ke Iceland untuk melihat lokasi penggambaran Game Of Thrones .
  • Tiket percuma ke acara sukan termasuk Liga Perdana dan EFL, kriket antarabangsa dan domestik, Musim Gugur Antarabangsa, Siri Antarabangsa NFL dan Golf Tour Eropah, serta acara Sky Sports eksklusif di mana pelanggan akan mendapat rawatan dan layanan mesra VIP.
  • Tiket percuma ke tayangan pratonton pawagam eksklusif di seluruh negara
  • Tiket percuma ke acara lain di seluruh UK, yang merangkumi penonton untuk Thronecast, Soccer AM dan A League of Own mereka; tiket ke tayangan National Theater Live dan tiket ke Goodwood.

Tahap yang lebih tinggi juga mendapat:

  • Sky Go Extra percuma, supaya pelanggan dapat memuat turun dan menonton rancangan Sky di mana sahaja dan kapan pun mereka mahu. Sky Go boleh didaftarkan pada empat peranti dan ditonton secara bersamaan pada dua peranti. Peranti merangkumi telefon, tablet serta PS3, PS4 dan Xbox 360. Kandungan dipadamkan dari mana-mana peranti 48 jam selepas tayangan dimulakan atau selewat-lewatnya 30 hari selepas muat turun.
  • Sky Atlantic VIP - saluran baru di mana pelanggan dapat menonton beberapa rancangan baru Sky Atlantic 24 jam sebelum mereka berada di Sky Atlantic, termasuk Sky Original Productions dan siri HBO dan Showtime.
  • Penyediaan gentian percuma untuk menikmati jalur lebar Sky Fiber yang pantas
  • Persediaan Sky Q percuma. Baca ulasan Sky Q kami.
  • Talian sokongan perkhidmatan pelanggan khusus untuk penasihat Sky VIP yang bermaksud anda tidak perlu duduk dalam barisan semasa anda menelefon untuk mendapatkan bantuan

Cara menuntut Hadiah Selamat Datang Sky VIP

Untuk menuntut Hadiah Selamat Datang Sky VIP anda, pergi ke skystore.com/redeem, masukkan kod yang dihantar kepada anda semasa anda mendaftar ke Aplikasi My Sky dan memilih filem anda. Semua tajuk yang layak akan ditunjukkan pada harga £ 0,00 / € 0,00.

Hadiah Sambutan Sky VIP boleh ditebus sehingga 31 Ogos 2018. Setelah ditebus, anda mempunyai 12 bulan dari tarikh penebusan untuk memilih filem anda. Untuk memilih filem di kemudian hari, pergi ke Sky VIP Store pada hari anda memutuskan untuk memuat turunnya, pilih filem anda dan log masuk. Filem yang anda pilih akan ditayangkan secara percuma, dan anda boleh mengklik 'Beli'.

Pelanggan Sky TV dapat menonton pembelian mereka di TV mereka, melalui kotak Sky anda selagi akaun Sky Store mereka dipautkan dengan langganan Sky TV mereka. Sky Store hanya tersedia di kotak Sky yang lebih baru dan memerlukan kelajuan muat turun minimum 6 Mbps, untuk rancangan HD dan filem, atau 2Mbps untuk SD. Untuk memeriksa sama ada kotak anda serasi, buka FAQ Sky.

Sky dengan cepat menunjukkan bahawa akses ke beberapa perkhidmatan yang termasuk dalam skema bergantung pada anda sambungan internet jalur lebar yang mencukupi, dan / atau jaringan 3G.

Cara menghubungkan langganan Sky TV anda ke Sky Store

Untuk memautkan akaun Sky Store anda ke langganan Sky TV anda, pergi ke 'Pautkan akaun saya' di Tetapan, ikuti arahan di skrin (anda memerlukan nombor akaun Sky 12 digit anda atau nombor akaun

bank yang anda gunakan untuk membayar bil Sky anda) dan klik ‘confirm’.

Setelah kedua-dua akaun tersebut dipautkan, bahagian ‘Akaun Langit Saya’ anda akan menunjukkan ‘Lihat Akaun Langit saya’.

Imej: Langit

Recent Posts