Tarikh, harga dan khabar angin pelepasan Tesco Hudl 3: Berita buruk untuk peminat Hudl

Kami cukup hebat mengenai Tesco Hudl 2 tahun lalu, yang kami fikir menetapkan standard baru untuk tablet anggaran.

Tarikh, harga dan khabar angin pelepasan Tesco Hudl 3: Berita buruk untuk peminat Hudl

Lihat ulasan edisi Amazon Fire 7 dan Amazon Fire 7 Kids yang berkaitan Tablet terbaik pada tahun 2018: Tablet terbaik untuk dibeli tahun ini

Kini tersedia dengan harga sub-£ 100 yang lazat, sukar untuk melihat bagaimana rangkaian pasar raya di mana-mana dapat mengungguli usaha sebelumnya dengan tablet Android generasi berikutnya yang berfokus pada keluarga. Sayangnya, nampaknya Tesco juga tidak pasti bagaimana ia dapat dilanjutkan, dengan menyatakan "tidak ada rancangan untuk melepaskan Hudl 3".

Namun, kami terbiasa dengan syarikat-syarikat yang bersikap berhati-hati mengenai projek yang akan datang, jadi inilah semua yang kami harapkan dari peranti Hudl baru jika dan ketika Tesco memutuskan untuk melepaskannya.

Tesco Hudl 3: Tarikh pengeluaran

Tarikh pengeluaran Tesco Hudl 3

Meramalkan tarikh pelancaran untuk Hudl 3 semestinya mudah dengan melihat pelancaran yang lalu. Hudl yang asli melanda pasaran pada akhir September 2013, dan Hudl 2 tiba pada 9 Oktober 2014. Logik akan mencadangkan agar Hudl 3 segera bersama kami.

Walau bagaimanapun, dalam satu kenyataan kepada Penasihat PC, Tesco telah mengatakan bahawa Hudl 3 akan kehilangan tarikh pelepasan Oktober, dan sebenarnya tidak akan tiba pada musim Krismas ini atau, berpotensi, pernah.

"Buat masa ini kami tidak mempunyai maklumat mengenai spesifikasi atau tarikh pelepasan Hudl 3, saya minta maaf untuk mengatakannya tetapi pada masa ini tidak ada rencana untuk melepaskan Hudl 3."

Walaupun ini tidak semestinya kita tidak akan pernah melihat Hudl 3 datang ke pasar, itu bermakna kita tidak boleh mengharapkan untuk melihatnya dalam tempoh enam bulan akan datang.

Tesco Hudl 3: Harga

Tarikh pengeluaran Tesco Hudl 3

Tesco mengeluarkan tablet Hudl yang asli dengan harga yang mesra dompet £ 119. The Hudl 2 tiba setahun kemudian dan hanya £ 10 lagi, sebelum jatuh ke harga bawah tanah murah hanya £ 99 tahun ini.

Apabila Tesco akhirnya datang untuk mengumumkan dan melepaskan Hudl 3, harapkan ia berharga sekitar $ 130 taman permainan yang sama. Walaupun Tesco dapat menilai harga Hudl 3 di mana saja dalam julat harga sub-£ 200 dan masih memberikan nilai yang besar untuk wang, ia akan merendahkan penontonnya dan berpotensi merugikan kadar penukaran yang diharapkan dapat dilihat oleh orang yang menggunakan perisian e-dagangnya.

Tesco Hudl 3: Spesifikasi

home_screen_p

Hudl 2 memberikan nilai terbaik untuk wang di bahagian perkakasan dan Hudl 3 tidak boleh berbeza.

Memandangkan Hudl 2 dikuasakan oleh cip Intel Atom 1.83 GHz dan dilengkapi dengan RAM 2GB, kemungkinan besar Hudl 3 akan dilengkapi dengan cip Atom terbaru dan RAM 2 atau 3GB sebagai standard.

Tidak mungkin kita akan melihat peningkatan resolusi melebihi skrin IPS 8in 1,920 x 1,200 yang sudah tajam, tetapi Tesco dapat meningkatkan kamera belakang 5 megapiksel ke sesuatu yang lebih mampu.

Selain daripada itu, harapkan ia mempunyai dimensi yang serupa dan menjalankan Android 6 Marshmallow - kerana, pada saat Hudl 3 dilancarkan, OS mudah alih baru Google akan menjadi lalai untuk tablet Android baru.

Sekiranya anda ingin mengetahui tablet apa yang harus diperhatikan, lihat senarai tablet terbaik kami pada tahun 2015.

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found