Cara Mematikan Petua dalam CSGO

Arahan dalam permainan berguna untuk pemula tetapi boleh menjengkelkan dan bahkan mengganggu setelah anda mengetahui semua asasnya. Siapa yang mahu melihat pemberitahuan timbul setiap beberapa saat? Syukurlah, anda boleh melumpuhkannya. Sekiranya anda keliru tentang cara melakukannya, kami sedia membantu.

Cara Mematikan Petua dalam CSGO

Dalam panduan ini, kami akan menerangkan cara mematikan petunjuk dalam CSGO. Selain itu, kami akan memberikan arahan untuk menguruskan tetapan lain dalam CSGO yang akan membantu menjadikan permainan lebih selesa dan menyeronokkan.

Bagaimana Mematikan Petua dalam CSGO?

Mari selami terus - untuk mematikan petua pop timbul di CSGO, ikuti langkah-langkah di bawah:

 1. Dalam permainan, buka menu Tetapan.

 2. Navigasi ke '' Tetapan Permainan ''.

 3. Pilih "Tidak" di sebelah "Enable Game Instructor Messages". Perubahan akan berlaku secara automatik.

Secara pilihan, anda boleh mematikan petua menggunakan arahan yang sesuai. Untuk melakukannya, ikuti arahan di bawah:

 1. Pastikan arahan konsol diaktifkan. Buka menu Tetapan utama, kemudian arahkan ke '' Tetapan Permainan ''.

 2. Pilih "Ya" di sebelah tab "Aktifkan Konsol Pembangun".

 3. Sahkan dengan mengklik "Terapkan."
 4. Navigasi kembali ke menu Tetapan utama, kemudian ke '' Tetapan Papan Kekunci dan Tetikus ''.

 5. Klik pilihan '' Toggle Console ''. Pilih kekunci untuk memunculkan kotak input arahan.

 6. Sahkan dengan mengklik "Terapkan."
 7. Dalam permainan, tekan kekunci yang dipilih untuk memasukkan arahan.

 8. Taip “cl_showhelp 0Untuk mematikan petua.

 9. Untuk menghidupkan semula petua, ketik “cl_showhelp 1.”

Cara Mematikan Petunjuk dalam CSGO

Petunjuk tidak diperlukan untuk pemain berpengalaman dan hanya dapat mengalihkan perhatian dari permainan. Untuk mematikannya dalam CSGO, ikuti arahan di bawah:

 1. Dalam permainan, buka menu Tetapan.

 2. Navigasi ke Tetapan '' Permainan ''.

 3. Pilih "Tidak" di sebelah "Enable Game Instructor Messages". Perubahan akan berlaku secara automatik.

Secara pilihan, anda boleh mematikan petua menggunakan arahan yang sesuai. Untuk melakukannya, ikuti arahan di bawah:

 1. Pastikan arahan konsol diaktifkan. Buka menu Tetapan utama, kemudian arahkan ke '' Tetapan Permainan. ''

 2. Pilih "Ya" di sebelah tab "Aktifkan Konsol Pembangun".

 3. Sahkan dengan mengklik "Terapkan."
 4. Navigasi kembali ke menu Tetapan utama, kemudian ke tetapan Papan Kekunci dan Tetikus.

 5. Klik pilihan '' Toggle Console ''. Pilih kekunci untuk memunculkan kotak input arahan.

 6. Sahkan dengan mengklik "Terapkan."
 7. Dalam permainan, tekan kekunci yang dipilih untuk memasukkan arahan.

 8. Taip “cl_showhelp 0Untuk mematikan petua.

 9. Untuk menghidupkan semula petua, ketik “cl_showhelp 1.”

Cara Mematikan Petua Noob di CSGO

Pemain yang berpengalaman tidak memerlukan petua - untuk mematikannya dalam CSGO, ikuti langkah di bawah:

 1. Dalam permainan, buka menu Tetapan.

 2. Navigasi ke '' Tetapan Permainan. ''

 3. Pilih "Tidak" di sebelah "Enable Game Instructor Messages". Perubahan akan berlaku secara automatik.

Soalan Lazim

Baca bahagian ini untuk mengetahui cara mengurus pelbagai tetapan dalam CSGO melalui menu dan dengan bantuan perintah.

Bagaimana Saya Mematikan Pelancaran Dipercayai di CSGO?

Mod Dipercayai dalam CSGO dikembangkan untuk mengelakkan pemain daripada menipu. Mematikan mod Dipercayai akan mematikan kemampuan anda untuk membuat jodoh dan boleh memberi kesan negatif kepada skor Kepercayaan anda.

Walau bagaimanapun, jangan sampai pada persoalan moral - mematikan mod Dipercayai cukup mudah. Pergi ke Steam, pilih CSGO dan arahkan ke '' Properties ''. Cari tab '' Umum '' dan pilih "Tetapkan Pilihan Pelancaran." Masukkan "-tidak dipercayai"Ke dalam kotak input teks dan sahkan dengan mengklik" "Ok". Kemudian, jalankan permainan seperti biasa.

Bagaimana Saya Mengubah Tetapan Tetikus di CSGO?

Terdapat banyak arahan rasmi yang dapat membantu anda menyesuaikan tetapan tetikus di CSGO. Pertama, pastikan arahan diaktifkan - anda boleh melakukannya melalui menu Tetapan Permainan. Kemudian, pautkan kekunci untuk memunculkan kotak input arahan. Setelah anda menyiapkan semuanya, ketik "kepekaan [nilai]"Di kotak input teks untuk menetapkan kepekaan tetikus. Semakin tinggi nilainya, semakin cepat tetikus anda bertindak balas terhadap pergerakan.

Anda juga dapat menyesuaikan kepekaan tetikus pada paksi tertentu dengan mengetik “m_pitch [Nilai kepekaan Y / X]" Masukkan "m_rawinput 1"Untuk mematikan tetapan tetikus sistem operasi anda. Sekiranya anda ingin mengatur pecutan tetikus, ketik “m_customaccel [nilai 1-3]. " Menetapkan nilai pada 1 akan mengaktifkan akselerasi maksimum, 2 akan memungkinkan anda untuk mengatur pecutan khusus dengan bantuan “m_pitch”, Dan 3 memungkinkan menetapkan percepatan khusus bergantung pada kepekaan.

Apa Perintah untuk Mematikan Petua di CSGO?

Anda boleh mematikan petua dalam CSGO dengan memasukkan "cl_showhelp 0"Perintah. Untuk menghidupkan semula petua, ketik “cl_showhelp 1.”

Bagaimana Anda Mematikan Streamer di CSGO?

Untuk menstrim CSGO, anda harus menggunakan perisian pihak ketiga, seperti Discord atau ORB. Oleh itu, untuk melumpuhkan penstriman, anda perlu melakukannya melalui tetapan perkhidmatan penstriman dan bukannya melalui permainan. Untuk mematikan mod Streamer pada Discord, arahkan ke '' Tetapan Pengguna '' dan pilih '' Mode Streamer '' dari bar sisi kiri. Hapus tanda centang di sebelah "Aktifkan Mod Streamer", kemudian sahkan dengan mengklik '' Selesai. ''

Bagaimana Saya Mengubah Mod Permainan di CSGO?

Dengan bantuan arahan, anda boleh beralih antara mod permainan dengan mudah di CSGO. Untuk melakukannya, bawa kotak input arahan dan ketik "game_mode [mod kod]. " Perintah ini perlu digunakan bersama dengan “game_type [kod jenis mod]"Perintah. Untuk mengaktifkan mod permainan kasual, gunakan [0, 0] gabungan, untuk mod kompetitif – [0, 1], perlumbaan senjata – [1, 0], perobohan – [1, 1], kematian – [1, 2], latihan – [2, 0], koperasi – [4, 0].

Bagaimana Saya Mengikat Kunci Perintah?

Kekunci mengikat pilihan anda untuk perintah tertentu membantu dengan cepat mengaktifkan tetapan tertentu. Untuk mengikat kunci perintah pada konsol, bawa kotak input arahan dan ketik "mengikat [kunci pilihan anda] [arahan]" Pada Mac, taip "bind_osx [kunci pilihan anda] [arahan]" Untuk melihat kunci yang sudah terikat dengan perintah, ketik “key_listboundkeys. " Untuk melepaskan kunci, masukkan "lepaskan [kunci]"Perintah.

Bagaimana Saya Menukar Peta dengan Cepat di CSGO?

Anda boleh menggunakan perintah untuk beralih di antara peta. Taip “peta [kod]"Ke kotak input arahan. Kod peta adalah seperti berikut: cache - “de_cache", Habuk akan -"de_dust2, "Fatamorgana -"de_mirage, "Jalan layang -"de_overpass," dan sebagainya. Beberapa peta mempunyai "cs"Atau"ar"Di hadapan kod mereka - sebagai contoh, agensi ("cs_agensi") Atau bagasi ("bagasi ar_"). Anda boleh melihat senarai kod peta penuh di sini.

Bagaimana Saya Menguruskan Tetapan Pengawal di CSGO?

Walaupun kebanyakan pemain CSGO menggunakan papan kekunci dan tetikus, ada yang lebih suka bermain dengan alat kawalan. Anda boleh menyesuaikan tetapan kayu bedik menggunakan perintah. Munculkan kotak input arahan dan ketik “kegembiraan_inverty [0/1]"Untuk mengaktifkan atau melumpuhkan membalikkan paksi Y untuk melihat sekeliling.

Taip “kegembiraan_movement_stick [0/1/2]"Untuk menetapkan tongkat tertentu untuk mengawal pergerakan watak anda, di mana 1 adalah untuk tongkat kanan dan 2 untuk sebelah kiri. Untuk menyesuaikan kepekaan kamera ke samping, gunakan "Sensitiviti_keceriaan [nilai]"Perintah. Untuk menetapkan pecutan pengawal, ketik “skala_kegembiraan [nilai].”

Tetap Berfokus pada Permainan

Mudah-mudahan, dengan bantuan panduan ini, anda menyingkirkan petua yang menjengkelkan dalam CSGO yang sering menghalang anda daripada memberi tumpuan sepenuhnya pada permainan. Tetapan dan arahan sering diabaikan walaupun oleh pemain berpengalaman, walaupun mereka mungkin memberi kesan penting pada prestasi dan kemudahan permainan. Sesuaikan tetapan permainan mengikut pilihan anda untuk mengelakkan pemberitahuan yang mengganggu dan menjadikan permainan lebih menyeronokkan.

Apa pendapat anda mengenai kemas kini mod Dipercayai CSGO baru-baru ini? Kongsi pendapat anda di bahagian komen di bawah.

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found