Cara Mematikan Sembang Suara di Apex Legends

Apex Legends mungkin permainan berpasukan, tetapi itu tidak bermaksud anda mahu rakan sepasukan berteriak di telinga anda setiap kali mereka menjumpai barang rampasan yang baik atau terlibat dalam pertempuran. Sebilangan besar pemain cukup ceria dan terus berbual dengan minimum dan hanya membincangkan perkara yang penting. Ada yang lebih bersemangat untuk berkongsi setiap aspek pertandingan, negara tempat mereka tinggal, latar belakang atau kisah hidup mereka. Yang jarang berlaku hanya bermaksud sederhana dan negatif. Tutorial ini akan menunjukkan kepada anda cara mematikan sembang suara dan menggunakan ping sebagai gantinya di Apex Legends.

Cara Mematikan Sembang Suara di Apex Legends

Sekiranya anda berada dalam kumpulan rakan, sembang suara adalah ciri permainan yang sangat baik. Anda boleh berkomunikasi dan berkoordinasi dengan mudah dan mudah-mudahan muncul di atas. Sekiranya anda bermain dengan randoms, sembang suara adalah pedang bermata dua. Kadang-kadang anda dipadankan dengan pemain hebat yang tahu bagaimana sembang suara berfungsi. Kadang-kadang anda tidak dan itu boleh mengurangkan pengalaman anda dengan serius. Apex legends mempunyai sistem ping yang intuitif dan berguna yang dibina di dalam permainan yang memudahkan komunikasi dengan rakan sepasukan anda tanpa sembang suara; kadangkala pilihan terbaik adalah hanya menggunakan ping dan mematikan sembang suara.

Matikan sembang suara di Apex Legends

Salah satu perkara yang kemas mengenai reka bentuk permainan di Apex Legends ialah Respawn telah memikirkan hampir semua perkara. Selain memberi kita sistem ping yang sangat keren yang kini telah disalin oleh Fortnite, Respawn juga memungkinkan kita untuk mematikan pemain individu dalam pertandingan pada waktu tertentu. Sekiranya anda mempunyai seseorang yang membakar telinga anda semasa pertandingan, anda boleh mematikannya dalam sekejap. Sekiranya anda perlu menyampaikan beberapa maklumat penting yang tidak akan diliputi oleh ping, anda juga dapat mematikan suara rakan sepasukan dengan cepat dan selama yang anda pilih.

  1. Buka inventori anda semasa pertandingan dan lanjutkan ke "Tetapan."
  2. Pilih tab Squad dari bahagian atas.
  3. Pilih ikon pembesar suara di bawah pemain untuk membisukannya.

Pilihan lain di bawah tab "Skuad" dalam tetapan adalah untuk mematikan ping rakan sepasukan anda juga. Walaupun berguna, saya pasti, ping adalah ciri penting dalam permainan sehingga anda harus menghindari mematikan ping kecuali pemain benar-benar tidak dapat ditanggung dengan mereka, seperti terus-menerus melakukan ping sepanduk mereka setelah mereka mati.

Anda juga dapat mematikan sembang suara secara kekal dalam permainan dengan pergi ke menu Tetapan, memilih Audio dan mengubah Volume Obrolan Suara menjadi 0.

Menggunakan ping di Apex Legends

Terdapat banyak perkara positif mengenai Apex Legends tetapi satu kekuatan utama adalah dalam sistem ping. Ironinya, baru berusaha mempertahankan penyalinan PUBG, Fortnite kembali menggunakan Apex Legends. Kemas kini Fortnite Season 8 memperkenalkan ciri yang sangat serupa dengan permainan yang menggunakan sistem ping untuk menavigasi jalan anda ke seluruh dunia.

Plagiarisme selain itu, sistem ping di Apex Legends adalah karya genius. Ini membantu pasukan pickup berkomunikasi tanpa mengira bahasa, mengelakkan kebiasaan diam atau bercakap sembang suara dan membolehkan semua pemain berkomunikasi secara berkesan semasa perlawanan.

Untuk menggunakan ping pada PC, arahkan kursor ke sesuatu dan tekan butang tetikus tengah anda. Di Xbox, gunakan butang kanan. Di Playstation, Gunakan R1. Sorotan kuning muncul di skrin dan di peta dan watak anda memanggil apa sahaja yang anda ping.

Ping loot dan watak anda mengatakan apa itu dan ikon kecil muncul di peta. Ping lokasi dan watak anda memberitahu rakan sepasukan anda ke sana, ping pemain musuh dan watak anda memberi amaran kepada pasukan anda kepada mereka. Sistem permintaan suara ini dengan suara pemain anda menjadikan gelombang udara kelihatan sibuk walaupun pasukan anda asyik menjarah dan menambahkan lagi kedalaman permainan.

Ping tunggal tidak dapat diselesaikan. Terdapat keseluruhan menu ping untuk diterokai. Tahan butang ping dan menu radial akan muncul. Ini akan menunjukkan kepada anda semua pilihan yang anda ada. Anda boleh memilih dari Pergi, Menyerang Di Sini, Musuh, Pergi ke sini, Mempertahankan Kawasan Ini, Menonton Di Sini, Seseorang Sudah Di Sini dan Merampas Kawasan Ini. Semua tersedia dari menu pial radial.

Anda juga boleh menggunakan ping untuk meminta peluru atau lampiran. Buka inventori anda dan pingkan senjata untuk meminta peluru atau slot lampiran kosong untuk meminta anda diberitahu mengenai lampiran yang baik ketika pasukan anda menemui satu.

Gunakan ping secara bertanggungjawab

Sama seperti sembang suara dapat menambahkan faedah dalam Apex Legends tetapi terlalu banyak terlalu banyak, sama untuk ping. Sekiranya anda melakukan ping kepada semua orang dan semua orang, rakan sepasukan anda akan menenangkan anda atau membisukan anda. Apabila anda benar-benar memerlukan perhatian mereka, mereka akan terlalu sibuk mengabaikan anda dan yang mengalahkan objek.

Saya akan mencadangkan bermula dengan melakukan ping rampasan tahap tinggi yang tidak anda mahukan, meminta peluru, melakukan ping kepada musuh dan memberitahu pasukan ke mana lagi. Sekiranya anda perlu melakukan ping perkara lain, pertimbangkan berapa kali anda melakukan ping dan adakah anda berlebihan atau tidak. Pada akhirnya, lebih baik melakukan ping terlalu banyak daripada tidak mencukupi.

Adakah anda menggunakan sembang suara atau bergantung pada ping? Adakah sistem boleh diperbaiki dengan cara apa pun? Beritahu kami di bawah jika anda melakukannya!

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found