Cara Buka Kunci Jaeger dalam Melarikan diri dari Tarkov

Melarikan diri dari Tarkov menjadi MMO FPS yang sangat popular kerana penurunan Twitch yang bertuah akhir tahun lalu. Dengan status baru ditemukan, pemain berpusu-pusu untuk bermain permainan untuk pertama kalinya.

Cara Buka Kunci Jaeger dalam Melarikan diri dari Tarkov

Maklum, pemula tidak mempunyai akses ke semua ciri yang dilalui dan dibuka oleh veteran permainan. Sebagai contoh, beberapa NPC dalam permainan terkunci di belakang garis pencarian yang perlu dilengkapkan oleh pemain. Jaeger adalah peniaga senjata dan barang rampasan yang popular yang tidak tersedia untuk pemain baru sehingga mereka menyelesaikan pencarian yang diperlukan.

Inilah yang perlu anda lakukan untuk membuka kunci Jaeger untuk mula berdagang dengannya dan menyelesaikan pencariannya.

Bagaimana cara membuka kunci Jaeger dalam melarikan diri dari Tarkov?

Sebelum anda memulakan usaha untuk membuka kunci Jaeger, ada dua prasyarat sebelum tersedia untuk pemain baru. Ini adalah:

 1. Naik ke tahap 10.
 2. Selesaikan pencarian "Gunsmith Part 1" untuk Mekanik.

Untuk menyelesaikan misi Gunsmith 1, anda perlu mengikuti spesifikasi tugas:

 1. Dapatkan tiga Tang Elit. Anda boleh membelinya terus dari pasar lambak atau mencarinya di lokasi perindustrian. Tang Elite sering berada di rak alat dalam permainan.

 2. Berdagang dengan tang untuk senapang MP-133 di menu beli Mekanik.

 3. Ubah senapang untuk memenuhi spesifikasi tugas.

 4. Tandakan tugas sebagai selesai.

Setelah anda menyelesaikan tugas-tugas prasyarat, Mekanik akan menawarkan tugas baru yang disebut "Pengenalan." Inilah tugas yang perlu anda selesaikan untuk membuka kunci Jaeger. Arahannya agak mudah:

 1. Terima tugas.
 2. Cari kem Jaeger di peta.

 3. Cari mesej tersembunyi.

 4. Ekstrak dari serbuan berjaya.
 5. Selesaikan tugas di menu tugas Mekanik.

Kem Jaeger boleh didapati di peta Woods, jadi anda perlu beratur dalam serbuan Woods untuk menyelesaikan tugas ini.

Inilah kaedah termudah untuk mencari khemah:

 1. Pergi berhampiran pusat menuju ke Lumber Mill. Ia adalah kawasan kerja besar di sebelah tasik.

 2. Lihatlah "Sniper Rock" di kejauhan. Ini adalah puncak monolitik yang dapat anda lihat dari hampir semua titik di peta.

 3. Pergi ke bahagian timur Lumber Mill (yang lebih dekat dengan Sniper Rock). Anda seharusnya dapat melihat susunan batu yang lebih kecil di bawah Sniper Rock yang biasanya disebut sebagai "Tulang Belakang."

 4. Bermula dari Lumber Mill, mengelilingi Spine, menjaga Spine ke kiri anda sehingga anda melihat kapal terbang yang terhempas.

 5. Pergi ke kokpit kapal terbang dan belok ke selatan.

 6. Anda seharusnya dapat melihat pondok pemburu kecil. Ini adalah kem Jaeger.

 7. Anda boleh menemui catatan tersembunyi di dasar perkhemahan. Cuma sekeping kertas yang perlu anda ambil.

Setelah menerima mesej, anda mesti mengekstraknya dari serbuan dengan jayanya. Lokasi pengekstrakan untuk Woods akan selalu menjadi salah satu dari dua pangkalan selatan - yang bertentangan dari tempat anda bermula.

Sekiranya anda gagal mengekstrak dari serbuan itu, anda perlu masuk semula dan mencari semula mesejnya. Mungkin terdengar senang pada mulanya, tetapi lokasi dalam permainan berhampiran perkhemahan boleh menjadi cukup sesak dan mempunyai beberapa AI yang disebarkan di sekitarnya, jadi kejayaan pasti tidak terjamin. Jangan putus asa jika anda gagal mengekstrak catatan pertama kali.

Setelah membuka kunci Jaeger, anda akan mendapat akses ke tugasnya dan mempunyai lebih banyak item untuk dibeli dengan harga yang lebih berpatutan berbanding dengan peniaga AI yang lain. Seperti mana-mana peniaga AI yang lain, anda perlu mendapatkan lebih banyak reputasi untuk mengakses peralatan yang lebih baik.

Soalan Lazim Tambahan

Item Apa yang Jaeger Beli?

Cara termudah untuk menaikkan Jaeger dan mengakses barang rampasannya yang lebih tinggi adalah membeli reputasi anda dengan menjual barang berharga kepadanya.

Dari segi daya jual, Jaeger akan membeli hampir semua barang yang biasanya dibeli oleh Terapis. Namun, dia juga berdagang senjata, terutama senapang, senapang sniper, dan senjata jarak dekat. Terapis dan Jaeger menawarkan harga yang serupa, tetapi Terapis adalah rakan barter yang lebih baik. Walau bagaimanapun, Mekanik akan memberi anda lebih banyak untuk lampiran senjata jika senjata yang anda jual ada, jadi ingatlah untuk memeriksa harga dengannya.

Sekiranya anda ingin memanfaatkan Jaeger secara maksimal dan meningkatkannya dengan pantas, jual makanan, ubat, senapang dan senjata jarak dekat kepadanya. Sebagai alternatif, anda boleh membeli apa sahaja yang ditawarkannya dan menjualnya kembali kepadanya jika anda hanya mahu menaikkan reputasi anda.

Apabila anda kekurangan masa dan ingin membuang banyak barang dengan cepat, Jaeger adalah salah satu pilihan utama untuk menjual peruntukan dan senjata secara pukal.

Tahap Apa Jaeger Buka dalam Melarikan diri dari Tarkov?

Anda harus sampai ke tahap 10 dalam perkembangan watak anda sebelum dapat mengambil tugas dari Mekanik yang membuka kunci Jaeger. Setelah membuka kunci tahap 10, tugas menjadi tersedia, termasuk dua tugas pertama yang perlu anda selesaikan, "Gunsmith Part 1" dan "Introduction" '.

Adakah Escape From Tarkov Multiplayer?

Escape from Tarkov adalah permainan multipemain sepenuhnya dengan komponen PvE kecil. Apabila anda menggegarkan serangan, anda akan masuk dengan pemain lain dan harus bersaing satu sama lain. Unit yang dikendalikan AI akan muncul di peta untuk meningkatkan kesukaran permainan sedikit.

Menyelesaikan tugas di pertengahan perlawanan mungkin sukar, paling tidak, terutama ketika anda dikelilingi oleh musuh. Sentiasa pertimbangkan untuk menyelesaikan penyerangan itu secara langsung sebelum berusaha menyelesaikan tugas jika terlalu sukar.

Permainan ini tidak mempunyai VOIP, kerana masih dalam versi beta (setelah pertama kali masuk beta pada tahun 2017). Pembangun terus mengeluarkan kandungan dan kemas kini baru yang membawa lebih banyak ciri. VOIP adalah topik yang hangat diperdebatkan dan mesti disertakan dengan kemas kini tahun ini.

Perkenalkan Diri Anda kepada Jaeger

Sebaik sahaja anda sampai ke tahap 10, keseronokan sebenar dalam Escape from Tarkov akan bermula. Dengan tugas baru, anda dapat membuka kunci pengedar AI terakhir dan menjinakkan pasaran permainan dengan menjual pintar. Menyelesaikan tugas pengenalan Jaeger tidak semestinya terlalu sukar bagi pemain yang lebih baru, namun kami mengucapkan semoga berjaya.

Adakah anda membuka kunci Jaeger? Berapa lamakah masa yang perlu diambil? Beritahu kami di bahagian komen di bawah.

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found