Cara Buka Kunci Demon Hunter di Hearthstone

Ketika Hearthstone dibebaskan, terdapat sembilan kelas wira dalam permainan. Setiap kelas seimbang dengan gaya permainan yang berbeza dan menawarkan pemain pelbagai pilihan untuk membenamkan diri dalam permainan.

Cara Buka Kunci Demon Hunter di Hearthstone

Walau bagaimanapun, banyak pemain meminta lebih banyak kelas dan lebih banyak pilihan. Doa mereka tidak terjawab sehingga musim bunga tahun 2020 ketika kelas Demon Hunter baru dilepaskan.

Sekiranya anda pemain baru atau kembali ke permainan, kelas ini mempunyai syarat membuka kunci yang berbeza, dan artikel kami akan memberitahu anda semua tentang mereka.

Bagaimana Membuka Kunci Demon Hunter di Hearthstone?

Semasa memulakan akaun baru, setiap pemain harus melalui bahagian tutorial dan proses memperoleh kelas dengan mengalahkan mereka dalam Mode Latihan melawan lawan AI. Demon Hunter, menjadi satu-satunya kelas pahlawan yang baru dirancang sejak awal permainan, adalah yang luar biasa.

Untuk mendapatkan kelas, anda perlu mengakses Pertanyaan anda:

  1. Pergi ke menu utama.

  2. Klik pada "Solo Adventures."

  3. Tatal ke bawah senarai di sebelah kanan sehingga anda menemui pengembangan "Ashes of the Outlands".

  4. Klik pengembangan untuk menarik senarai pencarian yang berkaitan.

  5. Pilih "Prolog."

  6. Garis misi pemain tunggal ini akan membawa anda melalui empat perlawanan.

  7. Sebaik sahaja anda mengalahkan empat bos, anda akan diberikan kelas Demon Hunter bersama dengan semua kad permulaan.

Apabila anda menyelesaikan prolog, kelas ditetapkan ke tahap 20 dari segi perkembangan pemain. Menaikkan tahap akan memberi anda kad asas versi emas. Tidak seperti kelas lain, kad neutral emas tidak diberikan sebagai ganjaran tahap.

Oleh kerana kelas tersebut tidak dipaparkan di mana-mana pengembangan sebelum "Ashes of the Outlands", semua pengembangan pada tahun 2020 mempunyai peningkatan jumlah kad kelas Demon Hunter berbanding kelas lain. Walaupun jumlah kadnya masih rendah, ia mempunyai kad yang boleh dimainkan dengan lebih kurang sama di tangga Standard.

Demon Hunter Wira Alternatif

Ketika Demon Hunter dilepaskan dalam permainan, ia mulai mengikuti peraturan yang serupa dengan kelas wira yang lain. Memenangi 500 permainan peringkat atau Arena akan memberi pahlawan anda suar emas (dan menghidupkannya jika mereka belum dianimasikan). Tambahan pula, pahlawan pengganti Demon Hunter baru akan tersedia untuk pembelian di pasaran.

Memenangi 1,000 permainan dengan kelas wira juga akan membuka potret alternatif untuk kelas wira itu.

Gaya Main Demon Hunter

Dalam sentuhan unik, Demon Hunter adalah pemisahan yang terkenal dari beberapa konsep awal permainan. Sebagai contoh, Hero Power untuk kelas berharga satu mana sahaja berbanding standard dua. Ini membolehkan pemain menenun Hero Power dengan kad lain dengan lebih berkesan.

Sebaliknya, kerana ia mempunyai kesan yang lebih rendah pada permainan ketika digunakan (dibandingkan dengan beberapa kekuatan lain), ia menjadi kurang efektif pada bahagian permainan yang kemudian.

Kelas ini sesuai dengan gaya permainan yang lebih agresif, sebahagiannya terima kasih kepada Hero Power yang murah. Oleh kerana anda dapat menggunakannya dengan lebih kerap dan mengisi keluk mana yang lebih berkesan, anda akan mendapat lebih banyak perbatuan daripada pelayan yang lebih murah. Beberapa kad Demon Hunter juga menggunakan Hero Power secara langsung untuk beroperasi. Satyr Overseer (kad asas) akan memberi anda pelayan kecil setiap kali wira anda menyerang.

Sekiranya anda merancang untuk membuat dek Demon Hunter, pertimbangkan untuk menuju ke dek aggro atau midrange yang mengerumuni papan dan serpihan untuk kerosakan setiap giliran apabila mungkin. Penyudah permainan lewat biasanya akan datang dengan baik sebelum pemain mempunyai sepuluh mana yang tersedia.

Dek Demon Hunter juga menderita kekurangan minion berkualiti tinggi, kos rendah, dan tidak mempunyai banyak cara untuk menghasilkan kad tambahan (walaupun pengambilan kad mereka cekap). Geladak kawalan seperti "Control Warrior" atau geladak imam akan mempunyai pelayan yang lebih baik dan boleh menang jika mereka bertahan dalam permainan awal yang goyah.

Soalan Lazim Tambahan

Tahap Apa yang Dibuka Demon Hunter?

Tidak ada syarat tahap untuk membuka kelas Demon Hunter. Yang harus anda lakukan hanyalah memasuki mod "Solo Adventures" dan mengalahkan misi Prolog.

Setelah Demon Hunter dibuka, ia bermula pada tahap 20 berbanding tahap satu dengan kelas lain. Ganjaran meratakan berubah dengan tepat untuk hanya memberi anda kad kelas, dan kadar mendapatkan kad-kad ini akan berkurang.

Bolehkah Anda Bermain Demon Hunters di Hearthstone Arena?

Ya, mod permainan Arena tersedia untuk kelas Demon Hunter. Oleh kerana Kekuatan Hero mereka hanya memerlukan satu mana, penggubalan anda harus menampungnya. Anda akan dapat menggunakan Hero Power dengan lebih berkesan setiap giliran daripada kebanyakan kelas lain.

Sebagai perbandingan, ia menjadi agak usang di kemudian hari kerana kelas lain mendapat lebih banyak nilai daripada Kuasa dua-mana mereka.

Bilakah Anda Boleh Memainkan Demon Hunter di Hearthstone?

Setelah membuka kelas dalam misi Prologue, anda mendapat geladak yang terbuat dari kad kelas asas untuk mula bermain dengan serta-merta. Dek tidak akan muncul jika anda telah memanfaatkan slot dek yang ada.

Bagaimana Anda Membuka Demonic Illidan?

Demonic Illidan adalah versi potret alternatif pahlawan asas Demon Hunter Illidan Stormrage. Anda boleh membukanya dengan memenangi 1,000 permainan di tangga peringkat atau Arena (secara kumulatif).

Adakah Demon Hunter Percuma di Hearthstone?

Membuka kelas adalah misi percuma yang akan diterima setiap pemain dalam mod "Solo Adventures" mereka. Setelah membuka kelas dan kad asas yang disertakan, kad kelas yang lain dapat dibuat seperti kad lain dalam permainan.

Mengapa Saya Tidak Boleh Memainkan Demon Hunter Setelah Membuka Kunci?

Sekiranya anda telah menyelesaikan misi Prolog, tetapi tidak dapat bermain dengan kelas atau membuat dek Demon Hunter yang baru, mulakan semula permainan.

Sekiranya anda menggunakan jumlah maksimum deck, dek Demon Hunter tidak akan muncul dalam koleksi anda, walaupun kad akan ditambahkan seperti biasa.

Berapa Kos Kad Pemburu Setan?

Kos pembuatan dan kadar kecewa untuk kad Demon Hunter adalah sama seperti kad lain. Berikut adalah jadual yang menerangkan berapa banyak Debu yang anda perlukan dan terima untuk kad:

Jarang

Kos pembuatan

Pahala yang tidak menyenangkan

Biasa

Emas

Biasa

Emas

Biasa

40

400

5

50

Jarang

100

800

20

100

Epik

400

1600

100

400

Lagenda

1600

3200

400

1600

Alami Kelas Baru Bersama Illidan

The Demon Hunter adalah kelas baru yang menarik untuk bermain di Hearthstone dan dengan cepat menjadi kegemaran peminat selepas dilancarkan. Mudah-mudahan, kami dapat menjawab soalan mendesak anda. Untuk lebih banyak berita mengenai Hearthstone, ikuti blog kami.

Dek Demon Hunter apa yang menjadi kegemaran anda? Beritahu kami di bahagian komen di bawah?

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found