Bagaimana Mendapatkan Jatuhan dalam keadaan Tidak Terpaksa

Zombie dan survival adalah tema utama Unturned, di mana pemain dapat berkembang maju dan dibunuh. Semasa anda melintasi ruang dunia, anda mungkin melihat bahawa senjata standard boleh kelihatan kusam. Tidak ada masalah, bukan? Itulah sebabnya anda mendapatkan kulit kosmetik untuk item. Namun, bagaimana anda mendapat penurunan dalam Unturned?

Bagaimana Mendapatkan Jatuhan di Tidak Dikehendaki

Unturned telah berubah beberapa tahun kebelakangan ini, tetapi anda masih boleh mendapatkan kosmetik dengan bermain permainan. Item dalam permainan lain layak juga sebagai "drop". Teruskan membaca untuk mengetahui lebih lanjut.

Bagaimana Mendapatkan Jatuhan dalam keadaan Tidak Terpaksa

Penurunan kosmetik dalam Unturned hanya akan mengubah penampilan senjata jarak jauh, senjata jarak dekat, atau tin kacang yang mungkin anda temui. Cuba kaedah berikut untuk mendapatkan salah satu titisan kosmetik berikut:

 • Bermain Permainan

Dengan bermain permainan, anda berpeluang menerima jatuhan kosmetik. Tidak ada waktu yang tetap untuk mendapatkannya, tetapi anda akan menerima pemberitahuan apabila anda mendapatkannya. Kejatuhannya berbeza-beza, jadi anda mungkin menjualnya untuk mendapatkan wang.

Menghidupkan permainan dan membiarkannya dipanggil disebut "menganggur." Idling tidak bergantung pada permainan, yang meniadakan semua kemungkinan menerima penurunan kosmetik. Hanya dengan bermain permainan dalam mod pemain tunggal atau berbilang pemain, anda akan memenuhi syarat untuk barangan kosmetik.

Untuk memeriksa sama ada anda menerima penurunan, putuskan sambungan dari pelayan yang anda gunakan. Anda akan tahu bila pemberitahuan muncul.

 • Kotak Pembukaan atau Hadiah

Kotak atau Hadiah digunakan untuk menjadi sebahagian daripada permainan. Malangnya, penurunan ini kini bukan lagi sebahagian daripada jadual penurunan rawak. Pemain yang memilikinya sebelum mereka dikeluarkan akan tetap menyimpannya dalam inventori mereka.

Kejatuhan paling jarang di Unturned adalah Mystery Boxes, dan mereka menjatuhkan beberapa barang rampasan terbaik. Walau bagaimanapun, walaupun anda mendapat satu, anda perlu membelanjakan $ 1 untuk membukanya. Wang ini adalah untuk membeli Kunci, yang tidak dapat diperoleh secara percuma dalam permainan.

Persembahan adalah sebahagian daripada acara, tetapi seperti Kotak, kini tidak dapat dicapai. Anda masih boleh membeli Kotak, Hadiah, dan Kunci dari pasar Steam.

 • Membeli Dari Stok Tidak Terputus

Walaupun anda dapat mengambil peluang dengan Kotak Misteri yang anda beli dari Unturned Stockpile, kosmetik itu sendiri juga tersedia untuk dibeli. Anda dapat melengkapkannya setelah membeli kerana tidak terkunci.

Kerana kekurangan kaedah untuk mendapatkan Kotak dan Hadiah hari ini, harganya mungkin meningkat dari masa ke masa. Pastikan anda berfikir dengan bersungguh-sungguh sebelum membeli Kulit atau Kotak yang anda suka.

 • DLC Peningkatan Emas Kekal

DLC ini berharga $ 5, dan ia dilengkapi dengan kulit eksklusif dan pelbagai kosmetik. Terdapat juga faedah lain untuk membeli DLC, seperti pelayan Premium Gold dan penyesuaian tambahan.

Jatuhan Musuh dan Musuh

Jatuhan rampasan dan musuh bukan barang kosmetik tetapi barang berharga yang anda perlukan semasa bertahan dalam pelbagai peta Tanpa Hasil. Terdapat tujuh jenis titisan, termasuk:

 • Barang Orang Awam

Kategori ini merangkumi makanan, pakaian, dan beberapa senjata jarak dekat. Anda boleh menemuinya dengan mudah di bandar.

 • Barang Ketenteraan

Seperti namanya, Item Ketenteraan merangkumi senjata dan peralatan bertaraf tentera. Anda boleh mendapatkannya di lokasi ketenteraan, seperti pangkalan.

 • Barang Perubatan

Sekiranya anda ingin menyembuhkan watak anda, Item Perubatan adalah satu-satunya pilihan yang anda ada. Cari di hospital, farmasi, atau bahkan kemudahan tentera. Mengumpulkan mereka sangat bermanfaat untuk kelangsungan hidup anda.

 • Item Renjer (Militia)

Senjata renjer kuat tetapi berbeza dengan Item Ketenteraan. Mereka juga menggunakan alat pelekat dan peluru mereka sendiri. Senjata ini cenderung mempunyai daya tahan yang lebih tinggi.

Anda mungkin menjumpai barang-barang Ranger di lokasi Militia, yang mungkin berada di dalam atau berhampiran kawasan Civilian. Pastikan anda kelihatan sukar kerana kadang-kadang mereka sukar dilihat.

 • Barang Polis

Juga setia dengan namanya, Item Polis biasanya meletak lokasi Polis seperti stesen, pusat pemeriksaan, dan berhampiran kenderaan mereka. Mereka juga mempunyai alat tambahan dan peluru.

 • Barang Pertanian

Anda juga ingin mencari Item Pertanian kerana ia membantu menanam tanaman. Mereka bertelur di ladang dan perkemahan. Kategori ini juga merangkumi beberapa alat seperti kapak.

 • Item Pembinaan

Item Pembinaan terutamanya bahan kraf tetapi mungkin juga termasuk alat seperti kapak dan gergaji.

Semua barang-barang ini mungkin kelihatan seperti barang rampasan yang tersebar di seluruh kawasan atau sebagai sebahagian daripada titisan Zombie. Zombie juga memberitahu anda jenis item yang akan mereka berikan kepada anda, bergantung pada lokasinya. Contohnya ialah Zombi Mega di pangkalan tentera yang menjatuhkan Item Ketenteraan.

Membuat barang juga merupakan cara lain untuk mendapatkannya. Setiap item mempunyai resipi, dan anda akan mendapat item tersebut setelah menghabiskan beberapa bahan.

Semoga Lady Luck tersenyum pada saya

Sekiranya anda bernasib baik dan berjaya mendapatkan barang kosmetik lebih awal, pastikan anda memberitahu rakan anda dan meraikannya. Beberapa pemain masih menunggu kejatuhan mereka walaupun setelah berjam-jam bermain. Anda selalu dapat membeli potongan, tetapi perasaan mendapat ganjaran rawak selalu hebat.

Apakah penurunan paling jarang yang anda alami dalam Unturned? Adakah anda menjual sesuatu untuk keuntungan yang sangat besar? Beritahu kami di bahagian komen di bawah.

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found