Berapa Banyak Pengguna dan Aliran Serentak yang Dibolehkan HBO Maksimum bagi setiap Akaun?

HBO Max adalah perkhidmatan streaming terbaru dari syarikat, menggantikan HBO Go dan HBO Now. Dengan banyaknya kandungan yang ditawarkan pengaturcaraannya, HBO Max memuat lebih kurang dua kali ganda jumlah filem dan tayangan berbanding pendahulunya.

Berapa Banyak Pengguna dan Aliran Serentak yang Dibolehkan HBO Maksimum bagi setiap Akaun?

Salah satu kelebihan perkhidmatan baru ini ialah sokongannya kepada pelbagai pengguna pada pelbagai peranti. Anda mungkin tertanya-tanya berapa banyak pengguna dan aliran serentak yang anda peroleh untuk setiap akaun HBO Max. Dalam artikel ini, kami akan menerangkan perkara itu dan menggali lebih mendalam mengenai topik ini.

Pengguna, Aliran dan Peranti

Jawapan pendek untuk soalan itu ialah tiga orang dapat menayangkan rancangan HBO Max pada masa yang sama. Ini bermaksud bahawa satu akaun boleh didaftarkan secara serentak pada tiga peranti yang berbeza, dan orang yang berbeza dapat menggunakan setiap peranti.

Namun, ada juga pilihan untuk mendaftar hingga lima profil dalam satu akaun. Ini menimbulkan persoalan mengenai potensi penggunaan profil dan bagaimana kaitannya dengan streaming serentak. Untuk mengelakkan kekeliruan, apabila perkhidmatan HBO Max memantau aliran pada akaun individu, perkara yang menarik bagi mereka adalah jumlah peranti, iaitu orang yang menggunakan akaun pada masa yang sama.

Untuk apa Profil?

Lima profil pengguna maksimum bagi setiap akaun dibuat untuk memisahkan kandungan bagi setiap anggota isi rumah. Sekiranya anda mempunyai satu akaun HBO Max di rumah yang mempunyai lima ahli keluarga atau rakan sebilik, menjadi sukar untuk mengikuti rancangan, senarai main, dan kandungan yang disukai oleh semua orang.

Di situlah profil pengguna sangat berguna. Memiliki profil yang berbeza pada akaun yang sama bermaksud penonton yang binge tidak akan kehilangan episod terakhir mereka yang ditonton kerana orang lain melakukan streaming kandungan lain selama beberapa jam.

Profil pengguna selalu dihubungkan ke satu akaun, yang mempunyai tiga peranti yang tersedia untuk disalurkan, jadi profil tersebut tidak dapat berfungsi sebagai jalan bulat untuk membuka lebih banyak aliran serentak. Tujuan utama profil pengguna adalah untuk memisahkan kandungan, bukan untuk membiarkan semua orang melakukan streaming pada masa yang sama.

berapa banyak pengguna dan aliran serentak yang anda perolehi untuk setiap akaun maksimum hbo

Apa yang ditawarkan HBO Max?

Dirancang sebagai perkhidmatan streaming utama syarikat AT&T induk, HBO Max dipenuhi dengan premium, asli, dan kandungan yang tidak tersedia untuk streaming, hingga baru-baru ini. Tawarannya sangat luas dan mengagumkan, termasuk beberapa filem blockbuster Hollywood terbaru, filem hit klasik, filem animasi, dan rancangan popular.

Di samping itu, HBO Max menampilkan filem dan rancangan yang dibuat dalam produksi HBO yang asli, yang kebanyakannya menunggu untuk ditayangkan di perkhidmatan streaming. Perpustakaan juga mengandungi podcast yang kebanyakannya dihubungkan dengan pengaturcaraan.

Pada masa ini, kelemahan utama HBO Max di AS ialah aplikasinya tidak tersedia di Roku atau Amazon Fire TV. Oleh kerana peranti tersebut merangkumi lebih dari dua pertiga pasaran AS pada tahun 2019, itu bermaksud bahawa sebilangan besar pengguna tidak akan mempunyai perkhidmatan streaming HBO Max yang tersedia sehingga mereka dapat mencari penyelesaian.

Berapakah Kos HBO Max?

Perkhidmatan penstriman telah mengekalkan yuran langganan $ 15 sebulan - harga yang sama dengan yang dikenakan sebelumnya oleh HBO Now dan saluran biasa. Ini menjadikan kos perkhidmatan tersebut lebih tinggi daripada pesaingnya, Disney Plus atau Netflix, tetapi kandungan yang luar biasa ditawarkan mengimbangi ini.

Pelanggan dengan langganan HBO yang ada seharusnya dapat meningkatkan ke HBO Max secara percuma, walaupun ternyata lebih rumit daripada ini. Sekiranya anda mempunyai penyedia kabel atau digital yang sudah menagih anda untuk HBO, pemindahan percuma anda ke HBO Max mungkin harus menunggu sehingga kesepakatan dicapai antara mereka dan HBO.

pengguna dan aliran serentak yang anda perolehi untuk setiap akaun max hbo

Rancangan untuk seisi keluarga

Setelah beberapa kekeliruan awal dibersihkan, mudah difahami kelebihan dan kekurangan HBO Max. Dari semua maklumat yang ada, nampaknya poin baiknya melebihi yang buruk, dan lebih banyak sokongan untuk streaming komuniti sudah pasti merupakan kelebihan besar. Sekarang kami telah menjelaskan berapa banyak pengguna dan aliran serentak yang anda dapat per akaun HBO Max, anda boleh terus dan berkongsi kenikmatan dengan orang lain.

Adakah anda mempunyai akaun HBO Max? Berapa banyak profil pengguna yang anda sediakan? Peranti apa yang anda streaming? Beritahu kami di bahagian komen di bawah.

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found