Cara Melihat Berapa Jam Anda Bermain di Fortnite

Fortnite tidak diragukan lagi adalah salah satu fenomena terbesar dalam sejarah industri permainan. Dilancarkan pada tahun 2017, ia membawa dunia dengan ribut. Dalam dua minggu pertama pembebasannya, mod Battle Royale mempunyai 10 juta orang yang bermain. Hanya setahun kemudian, permainan mencapai 125 juta pemain di seluruh dunia.

Cara Melihat Berapa Jam Anda Bermain di Fortnite

Kejayaan Fortnite sejak dilancarkan boleh dikaitkan dengan fakta bahawa percuma untuk memuat turun dan bermain. Ini sangat menarik bagi pemain muda yang kini mempunyai pilihan komputer dan permainan yang lebih hebat daripada generasi sebelumnya.

Tetapi mekanik permainan dan permainan yang menarik yang menarik perhatian para pemain. Dengan reka bentuk kartunnya, Fortnite memantapkan dirinya sebagai permainan kasual dan menyeronokkan, tidak memfokuskan diri pada persekitaran hiper-realistik sebagai cara untuk meningkatkan perendaman.

Dengan permainan yang sangat mudah diakses, kemungkinan anda adalah salah satu pemain yang menaiki bas terbang untuk menuju ke arena. Oleh itu, sangat mungkin anda ingin mengetahui berapa banyak masa yang anda habiskan untuk bermain Fortnite.

Mendapatkan Jam

Cara terbaik untuk memeriksa jam anda bermain di Fortnite adalah melalui aplikasi khusus Epic, yang bertajuk "Epic Game Launcher". Peluncur memberikan semua jenis maklumat mengenai permainan Epic, memberikan anda gambaran keseluruhan semua permainan yang telah anda beli sejauh ini. Anda juga boleh membeli, memasang, dan melancarkan permainan Epic dari aplikasi juga.

Sudah tentu, jika anda bermain Fortnite di komputer anda, itu secara automatik bermakna anda sudah memasang pelancar. Jika tidak, anda tidak akan dapat memainkan permainan itu sendiri, kerana satu-satunya cara untuk memulakannya adalah secara langsung dari aplikasi pelancar Epic.

Sekiranya anda telah memainkan permainan di komputer rakan anda, dan sekarang mahu memainkannya di komputer anda, cukup muat turun Epic Game Launcher dari laman web Epic. Anda juga boleh menggunakan pautan langsung ini untuk memulakan muat turun dengan segera.

dua minggu

Bagaimana Melihat Berapa Jam Dimainkan - PC

Untuk menentukan jumlah masa yang anda habiskan untuk menikmati Fortnite, ikuti langkah-langkah berikut:

Buka Pelancar Permainan Epik.

Dengan menggunakan bar carian komputer anda, ketik Epic Games Launcher. Di tetingkap pop timbul, klik untuk membuka aplikasi.

Klik "Perpustakaan"

Di menu di sebelah kiri di laman utama pelancar, klik 'Perpustakaan'.

Klik Menu Three Dot

Cari Fortnite dalam senarai permainan anda dan klik pada tiga titik mendatar tepat di bawahnya.

Lihat "Anda Bermain"

Sub-menu akan muncul yang memberi anda masa yang tepat semasa anda bermain permainan.

Bergantung pada berapa lama anda bermain, Epic Games mungkin menunjukkan kepada anda hari dan bukannya berjam-jam. Sekiranya anda ingin mengetahui berapa jam, gandakan hari dengan 24. Contohnya, jika anda bermain Fortnite selama 12 hari secara keseluruhan, itu bermakna 288 jam.

Kekurangan Epik Statistik Permainan

Dengan Fortnite menghasilkan pendapatan Epic $ 2.8 bilion untuk tahun 2018 sahaja, anda tidak akan mengharapkan kekurangan apa pun dalam permainan ini. Sejauh permainannya, sejauh ini sangat bagus. Malangnya, ada satu perkara yang mengganggu asas pemain yang tidak ada kaitan dengan permainan itu sendiri.

Perlu diingat bahawa Fortnite adalah arena pertempuran berbilang pemain yang sangat kompetitif. Dengan pengikut yang begitu besar, statistik permainan sangat penting bagi pemain. Malangnya, ciri ini tidak begitu dipercayai sejak permainan itu keluar.

Pada satu ketika, Epic bahkan memutuskan untuk membuang keseluruhan kaunter waktu bermain. Mereka ingin menghilangkan tekanan pada pelayan mereka yang disebabkan oleh ciri ini. Kaunter akhirnya pulih, tetapi nampaknya Epic tidak begitu peduli dengan pemain yang mengeluh kerana kekurangan ciri ini.

Pihak Ketiga untuk Menyelamat

Seperti kaunter waktu bermain, pemain selalu berkempen untuk meningkatkan statistik permainan. Dengan Epic tidak memberikan banyak kemajuan dalam bidang ini, sekumpulan laman web pihak ketiga muncul, yang menawarkan kepada pemain apa yang mereka perlukan. Dan, ternyata, mereka mencatat statistik pemain yang lebih baik daripada yang pernah dilakukan oleh Epic.

Laman web seperti FortniteTracker, FortniteScout, dan FortniteStats, untuk beberapa nama sahaja, menawarkan banyak maklumat yang relevan yang dapat dengan mudah menilai semua pemain Fortnite. Ini membolehkan anda mencari statistik anda sendiri dengan mudah. Yang diperlukan hanyalah memasukkan nama pengguna Permainan Epik anda di laman web.

Lihat Berapa Jam Anda Bermain di Fortnite

Apabila anda melihat jadual kedudukan, anda dapat melihat berapa banyak kemenangan, kemenangan, dan pertandingan yang dicapai oleh pemain tertentu. Ini juga memberikan skor keseluruhan untuk pemain itu, serta statistik prestasi.

Jumlah skor menunjukkan jumlah mata dalam permainan yang dicapai pemain semasa perlawanan. Contohnya, apabila anda membuka kotak peluru, anda mendapat 25 mata. Sekiranya anda menjumpai duit syiling emas, skor anda meningkat 100. Kemenangan, sebaliknya, memberi anda 2000 mata besar. Dan jika anda bermain solo. Sekiranya anda adalah sebahagian daripada skuad, anda akan mendapat dua kali ganda!

Maklumat seperti Nisbah Kill-to-Death atau Win Ratio menunjukkan kepada anda betapa hebatnya pemain. Sekiranya pengguna bermain berpuluh-puluh ribu perlawanan dan mempunyai nisbah prestasi tinggi, itu adalah petunjuk yang cukup baik bahawa anda melihat pemain permainan Fortnite yang hebat.

Soalan Lazim

Bolehkah saya melihat berapa jam saya bermain Fortnite di PS4 saya?

Sony tidak terlalu bekerjasama dengan menunjukkan kepada kami perincian seberapa banyak yang kami mainkan. Ada banyak yang dapat anda pelajari tentang masa anda dalam permainan melalui pencapaian, tetapi tidak ada pilihan untuk u0022Time Playedu0022 pada saat menulis. u003cbru003eu003cbru003eSony pernah memperkenalkan ciri pembungkus tetapi ia tidak bertahan lama. Secara teorinya, jika anda mendaftar dengan akaun Permainan Epik (yang mana PlayStation semestinya memaksa anda lakukan), anda mungkin dapat melihat Waktu Dimainkan di pelancar di komputer. u003cbru003eu003cbru003eKami mempunyai artikel dengan lebih banyak maklumat mengenai masa PlayStation dimainkan u003ca href = u0022 // www.techjunkie.com / lihat-berapa-banyak-jam-dimainkan-ps4 / u0022u003ehereu003c / au003e.

Bolehkah saya melihat masa bermain untuk Fortnite di Xbox One saya?

Pada masa penulisan, Xbox sedikit lebih bekerjasama daripada rakan PS4. Kami mempunyai arahan lengkap mengenai cara melihat statistik Waktu Dimainkan anda u003ca href = u0022 // www.techjunkie.com / view-hours-playing-xbox-one / u0022u003ehereu003c / au003e, tetapi pada dasarnya, anda perlu mengunjungi menu Kelab Rasmi dan klik 'Statistik.'

Masa Main Adalah Penting

Sama ada anda baru bermula dengan Fortnite, atau anda pemain berpengalaman, ada baiknya anda melacak berapa banyak masa yang anda habiskan untuk bermain permainan. Sekiranya ini adalah sesuatu yang anda mainkan secara santai, anda harus menyimpan masa itu pada tahap yang wajar, tidak membiarkannya mengganggu tugas harian anda. Tetapi, jika anda adalah seseorang yang ingin mencapai tahap profesional, waktu bermain perlu melambung tinggi!

Seberapa berguna anda menjumpai statistik masa bermain? Adakah anda perlu memuat turun aplikasi pihak ketiga? Kongsi pengalaman anda di bahagian komen di bawah?

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found