Cara Melihat Statistik Berani Anda

Walaupun Valorant menawarkan pemain suasana yang luar biasa dan menawan, permainan ini bukan mengenai roaming dunia futuristik. Seperti penembak berbilang pemain, fokus permainan adalah memperoleh kemenangan dan muncul di papan pendahulu. Tetapi untuk mengetahui seberapa baik prestasi anda, anda mesti terlebih dahulu mencari statistik anda.

Cara Melihat Statistik Berani Anda

Hari ini, kami akan menerangkan cara mencari statistik Valorant asas anda dalam permainan. Sekiranya anda sudah mengetahui perkara ini, kami akan berkongsi pelacak statistik Valorant terbaik untuk mendapatkan maklumat yang lebih terperinci. Terakhir, kami akan memberikan arahan mengenai cara memeriksa papan pemimpin Valorant dan jumlah statistik tahunan anda.

Cara Melihat Statistik Berani Anda dalam Permainan

Permainan itu sendiri menawarkan statistik asas sejarah perlawanan terbaru anda. Anda boleh mengaksesnya dengan mengikuti langkah-langkah di bawah:

 1. Lancarkan permainan.

 2. Dari menu utama permainan, arahkan ke "Kerjaya."

 3. Di bahagian "Kerjaya", anda dapat melihat statistik untuk 10 permainan terakhir. Ini termasuk skor, nisbah bunuh / kematian, peta, dan ejen permainan.

Cara Melihat Statistik Berani Anda Dalam Talian

Statistik yang ditawarkan dalam permainan tidak begitu mengasyikkan, ditambah, anda hanya dapat melihat statistik anda sendiri. Anda tidak dapat menyemak sejarah yang lebih lama daripada 10 perlawanan terakhir atau melihat statistik untuk darah pertama, lonjakan, penyingkiran, dan banyak lagi faktor. Walau bagaimanapun, maklumat ini sangat berguna dalam menentukan kemahiran yang perlu ditingkatkan oleh anda atau sekutu anda. Alat pihak ketiga dapat membantu mendapatkan lebih banyak pandangan.

Inilah cara untuk memeriksa statistik Valorant terperinci anda menggunakan Tracker.gg:

 1. Pergi ke laman tracker.gg dan daftarkan akaun dengan Riot ID yang anda gunakan untuk masuk ke dalam permainan.

 2. Log masuk ke akaun anda.

 3. Setelah mendaftar, alat ini akan mula mengesan statistik Valorant anda. Anda akan dapat melihat nisbah bunuh / kematian anda, jumlah kematian dan kematian, jumlah dan peratusan kemenangan. Selain daripada asas, alat ini menunjukkan rentak kemenangan terpanjang anda, assist per perlawanan dan jumlah assist, dan statistik berasingan untuk pertahanan dan serangan.

Dak.gg adalah alat dalam talian lain untuk mengesan statistik untuk Valorant, serta Apex Legends, League of Legends, Warzone, dan permainan berbilang pemain lain yang popular. Inilah cara menggunakannya:

 1. Daftar dengan Riot ID anda.
 2. Log masuk dengan Riot ID anda. Semasa anda log masuk, profil anda menjadi umum, dan sesiapa sahaja dapat melihat statistik anda jika mereka mencari nama pemain anda.

 3. Setelah log masuk, anda akan melihat statistik terperinci anda. Ini termasuk nisbah bunuh / mati, jumlah kematian dan kematian, jumlah dan peratusan kemenangan, rentetan kemenangan terpanjang, assist per perlawanan, dan lain-lain.

 4. Sebagai alternatif, anda boleh memasukkan nama pemain lain ke dalam kotak carian untuk melihat statistik mereka. Anda hanya dapat melihatnya jika pemain didaftarkan di Dak.gg.

Blitz.gg tersedia baik sebagai alat dalam talian dan sebagai versi desktop Windows. Alat ini memberikan gambaran mengenai prestasi peribadi dan pasukan anda. Selain itu, alat ini mengandungi panduan bagaimana bermain dengan setiap ejen untuk menggunakan sepenuhnya potensi mereka. Inilah cara untuk mula menggunakan versi dalam talian:

 1. Pada halaman min blitz.gg, klik butang "Log masuk" di sudut kanan atas.

 2. Setelah anda diarahkan, masukkan e-mel anda ke dalam kotak putih dan klik "Daftar Akaun Percuma."

 3. Periksa e-mel anda untuk mendapatkan kod pengesahan dan masukkan ke dalam kotak putih di laman alat.

 4. Masukkan maklumat lain yang diperlukan untuk menyelesaikan pendaftaran. Alat ini akan mula mengesan statistik anda dari saat pendaftaran.

Cara Melihat Papan Pendahulu Berwarna Penuh

Laman rasmi rasmi menawarkan papan pendahulu penuh. Ia tidak mengandungi maklumat statistik tertentu. Walau bagaimanapun, ini dapat menentukan sejauh mana anda berada dalam senarai pemain 10 teratas dan berapa banyak permainan yang perlu anda menangi untuk sampai ke sana. Inilah cara untuk memeriksa lembaga pemimpin Valorant:

 1. Pergi ke laman web Valorant rasmi.
 2. Di kotak carian di sebelah "Search Leader Boards", masukkan hash diikuti dengan nama pemain anda atau orang lain.
 3. Tekan "Enter" dan periksa halaman yang muncul. Anda akan melihat berapa banyak permainan yang telah anda menangi, penilaian dan kedudukan anda di antara semua pemain musim.

Cara Melihat Statistik Berwira Tahunan Anda

Statistik tahunan Valorant tersedia pada bulan Jun, pada ulang tahun permainan. Semua pemain menerima e-mel dari Riot Games yang mengandungi hasil persembahan mereka. Untuk mengaksesnya, ikuti langkah-langkah di bawah:

 1. Log masuk ke e-mel yang terikat dengan akaun permainan anda.
 2. Cari e-mel dari Riot Games yang diberi nama "Tahun Berharga Anda dalam Tinjauan Sudah Siap."
 3. Buka e-mel dan lihat statistik anda: jumlah perlawanan yang dimenangi, nisbah bunuh / mati / bantu, ketepatan menembak, mata kerosakan yang ditangani, ejen dan peta yang paling banyak dimainkan, dan banyak lagi.

Amalan dan Komunikasi adalah Kunci

Sekarang anda dapat memeriksa statistik Valorant anda, anda dapat menentukan kemahiran mana yang perlu ditingkatkan. Mengetahui perkara ini pasti akan meningkatkan prestasi anda sekiranya anda meluangkan masa yang cukup untuk berlatih. Jangan lupa bahawa Valorant adalah permainan berpasukan. Objektif utama anda adalah untuk menang sebagai satu pasukan, bukan menjadi yang paling hebat di antara sekumpulan underdog.

Apakah kedudukan anda di Valorant musim ini? Kongsi statistik anda di bahagian komen di bawah.

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found