Cara Menonton A&E Tanpa Kabel

Sekiranya anda menyukai rancangan realiti, A&E semestinya ada dalam senarai tontonan anda. Bagi sesiapa yang ingin menjauhi operator kabel yang mahal, mencari A&E di platform streaming adalah suatu keharusan.

Cara Menonton A&E Tanpa Kabel

Dengan cara ini anda tidak perlu membayar lebih banyak untuk kabel yang merangkumi saluran yang tidak akan dapat anda tonton. Dengan begitu banyak pilihan penstriman yang tersedia, sudah pasti anda akan menemui kegemaran yang menyediakan pengaturcaraan A&E.

Adakah Terdapat Pilihan Percuma?

Sekiranya anda ingin menonton A&E secara percuma, anda boleh mencuba menggunakan beberapa laman web penstriman tidak rasmi. Salah satu laman web tersebut ialah 123TVnow.com. Walaupun anda dapat menonton rancangan A&E kegemaran anda, kadang-kadang aliran berhenti secara rawak tanpa sebab yang jelas. Untuk meneruskannya, anda mesti mengklik butang main.

Oleh kerana ini dan gangguan lain yang mengganggu, pengalaman menonton tidak dapat mengukur aplikasi streaming berdasarkan langganan.

Apakah Perkhidmatan Striming yang Membawa A&E?

Memotong operator kabel dari kehidupan anda mengarahkan anda ke perkhidmatan streaming. Dengan begitu banyak perkara, periksa cadangan di bawah ini yang membolehkan anda menonton A&E mengikut syarat anda sendiri.

A&E

Cara Menonton A&E dengan Hulu

Dengan perpustakaan dalam talian Hulu yang besar, kemungkinan anda tidak akan kehabisan kandungan untuk menonton. Dengan perkhidmatan TV Langsung mereka, anda juga mendapat semua kelebihan TV langsung. Sudah tentu, anda juga akan menemui saluran A&E di sini, supaya anda dapat mengikuti rancangan realiti kegemaran anda.

Cara Menonton A&E tanpa Kabel - Hulu

Terima kasih kepada sokongan streaming yang luas, anda dapat menonton Hulu dari keselesaan di rumah atau aliran anda semasa dalam perjalanan. Aplikasi mudah alih mereka tersedia untuk kedua-dua peranti Android dan Apple. Satu lagi perkara hebat mengenai Hulu ialah ciri Cloud DVR yang membolehkan anda merakam sehingga 50 jam TV langsung.

Sekiranya anda belum melanggan Hulu, anda boleh mencuba perkhidmatan mereka secara percuma. Untuk menonton program langsung A&E, anda harus memilih rancangan "Hulu + Live TV". Ini akan membawa anda sepanjang minggu untuk menguji semuanya secara percuma.

Cara Menonton A&E dengan FuboTV

Bermula sebagai perkhidmatan streaming yang berfokus pada bola sepak, FuboTV segera keluar untuk menawarkan pelbagai jenis kandungan lain. Menjadi pusat sehenti untuk semua perkara yang berkaitan dengan sukan, ia juga membolehkan anda mengalirkan lebih daripada 100 saluran TV langsung, termasuk A&E.

Selain streaming standard, FuboTV membawa banyak perkhidmatan tambahan. Membolehkan anda melakukan streaming pada dua peranti secara serentak, anda juga dapat menambahkan peranti tambahan dengan ciri Family Share mereka. Terdapat juga perkhidmatan DVR, yang menawarkan penyimpanan Cloud percuma selama 30 jam.

Bagi sesiapa yang berfikir untuk melanggan, lebih baik menggunakan percubaan satu minggu percuma untuk mengujinya. Untuk mendapatkan aplikasi mudah alih mereka, kunjungi Google Play atau App Store Apple.

Cara Menonton A&E dengan Sling TV

Dilancarkan pada tahun 2015, Sling TV adalah perkhidmatan yang cukup muda. Walau apa pun, banyak peminat pemotong tali pusat menganggapnya sebagai alternatif yang baik untuk penyedia kabel. Oleh kerana Sling TV membolehkan anda membuat kumpulan saluran langsung anda sendiri, mendapatkan A&E cukup mudah dengan cara ini.

Cara Menonton A&E tanpa Kabel - Sling

Menyediakan salah satu perkhidmatan streaming termurah, TV Sling memenuhi standard yang ditetapkan oleh pemain utama lain. Terdapat ciri DVR dengan penyimpanan yang tersedia hingga 100 jam, serta aplikasi mudah alih khusus. Anda boleh mendapatkannya untuk Android dan iOS.

Malangnya, Sling TV terhad secara geografi hanya untuk khalayak A.S. Sekiranya anda mencuba untuk mengaksesnya dari luar A.S., anda boleh menggunakan VPN untuk mendapatkan kelebihan perkhidmatan ini. Lawati laman utama Sling TV untuk memulakan tempoh percubaan percuma anda.

Cara Menonton A&E dengan Philo

Menjadi lebih murah walaupun daripada Sling TV, Philo adalah perkhidmatan yang pasti anda mesti mencuba. Terutama jika anda mencari aliran A&E. Perlu diingat bahawa dalam usaha untuk menurunkan kos mereka, Philo tidak menyediakan hampir semua saluran berita dan sukan.

Tetapi walaupun dengan had ini, Philo tetap menjadi pesaing teratas dalam hal pengalaman pengguna. Perkara pertama yang anda perhatikan adalah panduan saluran mereka. Ia mudah dan senang digunakan, seperti yang anda dapati dengan operator kabel.

Bersama dengan kualiti streaming yang hebat dan antara muka yang mesra pengguna, Philo juga menyediakan beberapa ciri canggih. Membolehkan anda menandakan rancangan TV kegemaran anda, anda boleh memilih rakaman mana yang akan dirakam untuk ditonton kemudian. Apa yang memisahkan Philo dari yang lain adalah penyimpanan Cloud tanpa had. Benar, kandungan yang anda simpan akan habis masa dalam sebulan, tetapi jumlahnya cukup untuk mengikuti kegemaran anda.

Sekiranya tawaran Philo terdengar menarik bagi anda, anda boleh memohon percubaan percuma selama tujuh hari. Ini akan membolehkan anda menguji platform, memastikan yang betul sebelum membuat langganan berbayar.

Peranti Streaming Apa yang Menyokong A&E?

Sekiranya anda mempunyai salah satu peranti penstriman yang menyambung ke TV, anda juga dapat menikmati menonton A&E di skrin besar. Sebilangan besar ini sudah menyokong banyak aplikasi penstriman, termasuk yang telah anda baca di bahagian di atas.

Bagaimana Menonton A&E di Roku?

Dengan Roku, mendapatkan A&E sangat mudah. Muat turun salah satu perkhidmatan yang menyediakan saluran ini dan anda sudah bersedia. Roku menyokong Hulu, FuboTV, Sling TV, dan Philo, bersama dengan banyak perkhidmatan serupa yang lain.

Untuk dapat menggunakan salah satu daripadanya, anda harus melanggan yang paling anda sukai. Sudah tentu, versi percubaan percuma akan berfungsi dengan Roku, jadi periksa sebelum melanggan.

Cara Menonton A&E tanpa Kabel - Roku

Bagaimana Menonton A&E di Fire TV Stick?

Fire TV Stick Amazon membolehkan anda menonton A&E juga. Seperti Roku, anda perlu memasang salah satu perkhidmatan yang menyokong A&E. Cukup pergi ke App Store Amazon dan muat turun Hulu Live TV, FuboTV, Sling TV, atau Philo.

Setiap perkhidmatan ini juga menyokong percubaan percuma di Fire TV Stick. Ini akan membantu anda menentukan mana yang paling sesuai dengan keperluan anda.

Bagaimana Menonton A&E di Chromecast?

Perisian penstriman lain yang popular berasal dari Google. Chromecast mereka bersambung ke TV anda, membolehkan anda melakukan streaming langsung dari peranti iOS dan Android. Anda juga dapat menggunakan komputer desktop atau komputer riba untuk melakukan streaming langsung dari penyemak imbas Chrome.

Untuk mengikuti rancangan A&E kegemaran anda, anda memerlukan aplikasi mudah alih untuk salah satu perkhidmatan yang menyokong saluran ini. Anda boleh mendapatkan pautan muat turun aplikasi di bahagian yang sesuai di atas. Sekiranya anda menggunakan Chrome, cukup buka Hulu, FuboTV, Sling TV, atau Philo di tab baru dan pergi ke A&E.

Bagaimana Menonton A&E di AppleTV?

Untuk dapat menonton A&E menggunakan Apple TV, anda mesti memiliki salah satu generasi terkini peranti. Ini termasuk Apple TV generasi keempat, serta Apple TV 4K.

Untuk mengakses Hulu, FuboTV, Sling TV, atau Philo melalui Apple TV, anda perlu memasang aplikasi mudah alih khusus dari App Store Apple. Dengan cara ini anda boleh duduk dan berehat dengan pengaturcaraan A&E kegemaran anda.

Cara Menonton A&E tanpa Kabel - Apple TV

A&E Tanpa Kabel

Berkat banyak pilihan penstriman, kini mudah untuk menonton A&E tanpa operator kabel. Walaupun ada pilihan untuk menonton A&E secara percuma, aplikasi rasmi memberikan pengalaman menonton yang lebih lancar.

Sebelum anda membuat sebarang perkhidmatan, ingatlah untuk menggunakan percubaan percuma mereka untuk memilih yang terbaik untuk anda. Dan berkat sokongan aplikasi mudah alih, sekarang anda boleh mendapatkan TV realiti harian anda bila-bila masa, di mana sahaja.

Adakah anda berjaya mendapat siaran langsung A&E? Perkhidmatan penstriman mana yang anda pilih? Beritahu kami di bahagian komen di bawah.

Recent Posts