Cara Menonton ESPN tanpa Kabel

Sekiranya anda peminat sukan, ESPN mungkin berada dalam senarai kegemaran anda di kotak kabel anda. Tetapi bagaimana jika anda mahu memotong tali pusat. Bagaimana anda boleh menonton ESPN secara sah tanpa kabel? Saya akan memberi anda lima cara untuk memperbaiki sukan anda dan tetap sah.

Cara Menonton ESPN tanpa Kabel

Dengan kenaikan kos kabel dan peningkatan alternatif yang dapat dilaksanakan, lebih banyak orang daripada sebelumnya yang ingin memotong tali pusat. Mencari kaedah alternatif untuk mengakses saluran yang anda gemari adalah satu perkara yang menghalang kebanyakan orang. Sebaik sahaja anda mencari alternatif tersebut, sangat mudah untuk menukar dan menjimatkan sejumlah besar wang setiap bulan.

Tonton ESPN tanpa kabel

ESPN adalah salah satu daripada banyak saluran yang unik untuk kabel tetapi kini tersedia di pelbagai perkhidmatan. ESPN boleh didapati di:

  1. TV Api Amazon
  2. SlingTV
  3. Hulu
  4. DirecTV Sekarang
  5. PlayStation Vue

Ada yang lain tetapi pilihan ini berharga dan mudah didapati. Masing-masing menawarkan lebih daripada sekadar sukan juga yang paling penting bagi saya.

ESPN di Amazon Fire TV

ESPN adalah salah satu daripada banyak saluran arus perdana yang terdapat di Amazon Fire TV melalui aplikasi WatchESPN. Pasang aplikasi ke peranti anda, daftar atau log masuk dengan akaun ESPN anda dan anda sudah bersedia untuk pergi. Anda semestinya dapat mengakses semua permainan, komen dan kandungan tambahan yang anda mahukan sekiranya anda tetap menggunakan kabel. Langganan dikendalikan secara individu dan bukannya secara kolektif melalui aplikasi WatchESPN untuk perkhidmatan tambahan.

Amazon Fire TV adalah pilihan yang baik yang membolehkan anda menonton sukan antara kandungan lain. Tidak ada pilihan DVR walaupun aplikasi Recast atau Tablo OTA DVR membantu menyelesaikannya.

ESPN di SlingTV

SlingTV mempunyai ESPN, ESPN2 dan ESPN3 sebagai sebahagian daripada penawaran salurannya untuk pelanggan AS dan boleh diakses melalui aplikasi. Anda memerlukan pakej SlingTV Orange untuk menontonnya yang akan memberi anda $ 20 sebulan untuk ESPN dan banyak saluran lain. Ia kompetitif untuk perkhidmatan streaming dan seperempat dari harga pakej kabel rata-rata.

Anda perlu membayar tambahan untuk DVR tetapi hanya $ 5 sebulan. Jika tidak, Sling TV adalah alternatif yang sangat sesuai untuk kabel untuk sukan.

ESPN di Hulu

ESPN boleh didapati di Hulu dengan TV Langsung. Bukan hanya ESPN. Anda mendapat akses ke TNT, CBS, FS1, Golf, NBC dan banyak kandungan lain juga. Hanya terdapat di AS sekarang, perkhidmatan ini mempunyai pelbagai saluran yang merangkumi setiap jenis kandungan. Itu berbeza mengikut lokasi, jadi pilih 'Lihat Saluran Di Kawasan Anda' dan masukkan poskod anda untuk melihat dengan tepat apa yang anda dapat sebelum mendaftar untuk percubaan percuma anda.

Hulu dengan TV Langsung hampir sama dengan kabel yang anda dapat sekarang tanpa membayar harga kabel. Ia berfungsi di hampir mana-mana peranti dan termasuk 50 jam DVR dengan harga sekitar $ 40 sebulan.

ESPN di DirecTV Sekarang

DirecTV Now juga $ 40 sebulan dan memberikan pelbagai pengaturcaraan yang mengagumkan untuk wang itu. ESPN dan ESPN2 adalah antara 65+ saluran yang boleh anda akses dengan pakej Live a Little. Ini merangkumi keseluruhan barisan saluran tanpa kompromi dalam kandungan atau kualiti melalui kabel. Anda perlu membayar lebih banyak jika anda mahu ESPNews atas sebab tertentu.

Tidak ada pilihan DVR buat masa ini untuk DirecTV Now dan anda terhad kepada dua aliran jika itu menjadi masalah. Jika tidak, perkhidmatan ini adalah alternatif kabel yang baik.

ESPN di PlayStation Vue

Sekiranya anda seorang pemain permainan, anda mungkin berminat untuk mengetahui bahawa anda boleh mengakses ESPN di PlayStation Vue. Pakej langganan bermula pada $ 30 sebulan yang merangkumi ESPN di antara banyak saluran lain. Pelan Teras mempunyai puluhan saluran sukan lain termasuk Rangkaian NFL, TV NBA, Rangkaian MLB dan saluran kepentingan umum juga. Anda bahkan tidak memerlukan PlayStation untuk menonton kerana anda boleh melakukan streaming ke peranti lain.

PlayStation Vue memang menawarkan cloud DVR dan dapat disiarkan sehingga lima peranti sekaligus. Ini adalah perkhidmatan permainan dan masuk akal untuk digunakan jika anda memiliki PlayStation tetapi anda pasti tidak perlu.

Terdapat pilihan lain untuk menonton ESPN secara sah tanpa kabel seperti YouTube TV, Roku dan ESPN ESPN sendiri. Masing-masing juga menawarkan akses ke sukan tetapi tidak seberapa baik atau mudah digunakan seperti yang lain. Tahu cara lain untuk menonton ESPN tanpa kabel? Beritahu kami tentang mereka di bawah jika anda melakukannya!

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found