Cara Menonton Rangkaian Makanan Tanpa Kabel

Banyak orang menyerah TV kabel dan beralih ke pelbagai perkhidmatan penstriman. Mereka mempunyai banyak kelebihan dan juga membolehkan anda menonton kandungan yang anda mahukan bila-bila masa yang anda mahukan. Walau bagaimanapun, ada beberapa perkara yang kami sukai mengenai TV kabel lama yang baik dan kami terpikat.

Contohnya, saluran memasak! Ramai orang mengatakan bahawa perkara yang paling mereka rindui adalah saluran makanan yang popular, seperti Food Network. Kami ada berita baik untuk anda - anda boleh menonton Rangkaian Makanan tanpa kabel.

Adakah Terdapat Pilihan Percuma?

Pilihan paling senang untuk menonton Food Network adalah menontonnya melalui aplikasinya sendiri. Aplikasi ini tersedia di Apple TV, Roku dan Amazon Fire, serta pada tablet dan telefon Apple dan Android. Walau bagaimanapun, ini tidak percuma kerana anda perlu mempunyai langganan TV yang aktif. Anda boleh mengakses aplikasi Rangkaian Makanan dengan bukti kelayakan anda dari penyedia TV mana pun, dan juga boleh menjadi TV satelit.

Sekiranya anda melanggan Hulu Live, YouTube TV, Fubo TV, atau Philo, anda juga dapat menggunakan bukti kelayakan mereka untuk mendapatkan akses penuh ke aplikasi. Sekiranya anda sudah menggunakan salah satu perkhidmatan ini, ini adalah pilihan terbaik untuk anda kerana anda dapat menonton Jaringan Makanan tanpa kos tambahan.

Perkara terbaik mengenai aplikasi ini ialah ia menawarkan streaming langsung dan kandungan atas permintaan. Anda boleh menonton Food Network seperti yang biasa anda lakukan di TV kabel sebelumnya. Tetapi jika anda ingin mencari resipi khusus untuk hidangan yang anda lihat di Rangkaian Makanan, anda juga boleh melakukannya.

Bukan itu sahaja; anda boleh menonton kelas memasak berdasarkan permintaan atau meningkatkan kemahiran memasak dengan mengikuti tutorial langkah demi langkah yang terdapat dalam aplikasi.

rangkaian makanan tanpa kabel

Perkhidmatan Streaming Apa yang Membawa Rangkaian Makanan?

Oleh kerana menjadi sangat popular di kalangan penonton dan peminat masakan dari setiap generasi Food Network menyedari pentingnya hadir dalam talian dan di pelbagai perkhidmatan penstriman. Anda boleh menontonnya di Hulu, TV YouTube, Philo, dan banyak perkhidmatan lain.

menonton rangkaian makanan tanpa kabel

TV Philo

Philo TV adalah cara yang paling berpatutan untuk menonton Jaringan Makanan, dan ini adalah penyelesaian yang tepat untuk orang yang tidak mahu menghabiskan banyak wang untuk perkhidmatan streaming. Philo TV menawarkan lebih daripada 50 saluran dengan hanya $ 20 sebulan.

Lebih baik lagi, anda boleh merakam episod terbaru rancangan memasak kegemaran anda dan menontonnya dalam 30 hari akan datang. Walau bagaimanapun, Philo TV tidak menawarkan pelbagai jenis dalam beberapa kategori, seperti saluran sukan. Oleh itu, kami mencadangkan anda mendaftar untuk percubaan percuma selama tujuh hari untuk melihat sama ada ia sesuai dengan anda atau tidak.

Hulu Hidup

Hulu Live adalah penyelesaian sempurna untuk orang yang ingin menggabungkan streaming langsung dan kandungan atas permintaan. Tawarannya merangkumi akses ke lebih daripada 60 saluran TV langsung, dan Rangkaian Makanan ada di antaranya. Anda bukan sahaja mendapat akses ke saluran memasak kegemaran anda, tetapi anda juga dapat menyimpan 50 jam kandungan di penyimpanan awan!

Sekiranya anda memutuskan bahawa anda mempunyai cukup Rangkaian Makanan untuk hari itu, anda boleh bersantai dengan salah satu filem dari perpustakaan besar atas permintaan Hulu. Terdapat juga banyak rancangan memasak lain yang tersedia berdasarkan permintaan, yang bermaksud bahawa anda mungkin akan menemui rancangan lain yang anda gemari. Atau, anda mungkin memutuskan untuk menonton semula episod lama rancangan kegemaran anda.

Hulu Live menawarkan percubaan percuma selama 30 hari, yang lebih daripada cukup masa untuk melihat sama ada perkhidmatan ini sesuai untuk anda atau tidak. Selepas itu, langganan bulanan biasa berharga $ 54.99 dengan kemungkinan untuk meningkatkan ke perkhidmatan premium, seperti pengaturcaraan tanpa iklan.

TV YouTube

Sekiranya anda ingin menonton Rangkaian Makanan secara langsung dan merakam rancangan TV kegemaran anda, YouTube TV mungkin merupakan pilihan yang baik untuk anda. Sekiranya anda mempunyai rakan yang menyukai Food Network, anda boleh berkongsi langganan TV YouTube anda. Langganan bulanan berharga $ 49.99 sebulan, tetapi anda boleh membuat sehingga enam akaun!

Lebih baik lagi, TV YouTube memberi anda ruang penyimpanan tanpa had sehingga anda dapat merakam sebanyak episod yang anda suka! Anda boleh membuat perpustakaan anda sendiri yang boleh anda mainkan bila-bila masa, di mana sahaja. Ini mungkin penyelesaian yang tepat untuk orang yang tidak mempunyai banyak masa untuk menonton rancangan TV kegemaran mereka pada hari bekerja tetapi suka menontonnya pada hujung minggu!

TV Fubo

Fubo TV menawarkan lebih daripada 70 saluran TV yang sangat baik, dan Rangkaian Makanan ada di antaranya! Aplikasi Fubo TV sangat senang dan dirancang dengan baik dan tersedia di Roku, Apple TV, dan Android TV.

Sekiranya anda tidak pasti perkhidmatan streaming mana yang harus dipilih, cubalah percubaan tujuh hari percuma Fubo untuk melihat sama ada ia berfungsi untuk anda. Sekiranya anda memutuskan untuk melanggan, langganan bulanan adalah $ 54,99.

TV Sling

Sekali lagi, jika anda tidak mahu membelanjakan terlalu banyak untuk perkhidmatan streaming, Sling TV mungkin merupakan pilihan yang baik untuk anda. Saluran Rangkaian Makanan terdapat dalam pakej Orange, yang berharga $ 30 sebulan.

Dua pakej utama di Sling TV adalah pakej Orange dan Blue, dan ia mempunyai senarai saluran yang berbeza. Pakej-pakej itu dibuat dengan rasa peribadi dan dengan anggapan bahawa jika anda menyukai saluran tertentu, anda mungkin juga akan menyukai saluran yang serupa.

Walau bagaimanapun, jika anda ingin memperluas pilihan anda, anda boleh menggabungkan kedua-dua pakej tersebut. Campuran ini berharga $ 45 sebulan dan merupakan nilai yang baik untuk wang kerana Sling TV mempunyai tawaran saluran berkualiti yang sangat baik.

Amazon Firestick

Semua perkhidmatan streaming yang disyorkan tersedia di Amazon Firestick generasi kedua dan terkini. Pertama, anda harus melanggan salah satu perkhidmatan. Anda kemudian boleh membuka kedai aplikasi Amazon di Firestick anda, mencari aplikasi perkhidmatan pilihan anda dan memuat turunnya. Anda mesti log masuk dengan kelayakan perkhidmatan penstriman.

Roku

Roku serasi dengan semua perkhidmatan penstriman yang disebutkan di atas. Yang harus anda lakukan ialah memuat turun aplikasi yang sesuai pada peranti Roku anda dan menikmati streaming langsung Rangkaian Makanan tanpa had.

Apple TV

Tidak hairanlah, Apple TV juga serasi dengan Hulu Live, Philo TV, dan YouTube TV. Selepas anda melanggan salah satu daripadanya, pergi ke App store di TV anda dan muat turun aplikasinya. Anda sudah bersedia untuk menstrimkan Rangkaian Makanan di Apple TV anda!

PC, MAC dan Chromebook

Sudah tentu, anda dapat menonton semua yang disebutkan dari penyemak imbas anda; tidak kira peranti apa yang anda ada, sama ada PC, MAC atau Chromebook.

Yang harus anda lakukan ialah pergi ke laman web perkhidmatan streaming yang telah anda langgani. Masukkan nama pengguna dan kata laluan anda untuk log masuk. Selepas itu, anda harus melihat senarai saluran untuk mencari Food Network. Apabila anda menemuinya, tekan Main, dan anda sudah bersedia.

Banyak Cara Menonton Rangkaian Makanan

Seperti yang anda lihat, anda tidak memerlukan TV kabel untuk menikmati kandungan TV berkualiti tinggi! Terdapat banyak pilihan untuk menonton Food Network, dan pilihannya adalah pilihan anda. Pertimbangkan pelbagai saluran, ruang penyimpanan, dan harga langganan lain sebelum anda memutuskan.

Apakah cara kegemaran anda untuk menonton saluran TV tanpa TV kabel? Adakah anda menggunakan perkhidmatan streaming dan mengapa anda memutuskan untuk menggunakan perkhidmatan tersebut? Beritahu kami dalam komen di bawah.

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found