Cara Menonton Bravo Tanpa Kabel

Ramai orang yang memutuskan untuk memotong tali pusat bertanya-tanya bagaimana mereka dapat terus menonton saluran tertentu. Sebagai contoh, anda boleh menikmati pertunjukan Top Chef: Last Chance Kitchen atau Family Karma di Bravo.

Cara Menonton Bravo Tanpa Kabel

Tetapi adakah anda perlu membuang kegemaran anda dengan penyedia kabel anda? Tidak sama sekali. Terdapat banyak penyelesaian yang ada. Teruskan membaca untuk mengetahui cara menonton Bravo tanpa tali pusat.

Adakah Terdapat Pilihan Percuma?

Ini mungkin tidak menggembirakan, tetapi tidak mungkin menonton Bravo secara percuma. Bukan salah satu saluran yang boleh anda gunakan melalui antena.

Walau bagaimanapun, anda mungkin dapat menonton saluran ini secara percuma untuk jangka masa kecil. Sekiranya anda memutuskan untuk memotong tali pusat, anda mungkin mempunyai antena atau perkhidmatan streaming untuk menggantikan bekas penyedia TV anda. Oleh kerana anda tidak dapat menonton Bravo OTA, anda mungkin akan melihat apa yang ditawarkan oleh aplikasi penstriman. Yang akan anda pelajari ialah semua aplikasi penstriman yang menampilkan Bravo disertakan dengan percubaan percuma.

Ini bermakna anda dapat menonton Bravo secara percuma selama beberapa minggu. Cuba semua perkhidmatan dan kemudian tentukan mana yang akan menjadi penyedia TV baru anda. Dalam kebanyakan kes, anda perlu memasukkan maklumat kad kredit anda semasa anda mendaftar untuk tempoh percubaan. Tetapi selagi anda ingat untuk membatalkan tepat pada waktunya, anda tidak akan dikenakan bayaran. Perkara yang baik ialah perkhidmatan penstriman ini tidak memerlukan anda menandatangani kontrak, jadi percubaan percuma tidak disertakan.

Namun, pada suatu ketika, anda perlu membuat pilihan sekiranya anda ingin terus menonton Bravo. Lihatlah setiap perkhidmatan streaming yang merangkumi saluran ini dalam sekurang-kurangnya salah satu rancangan.

cara menonton bravo tanpa kabel

Perkhidmatan Streaming Apa yang Membawa Bravo?

Beberapa aplikasi streaming mempunyai saluran Bravo. Malangnya, Philo TV, yang merupakan salah satu pilihan paling berpatutan di pasaran, tidak mempunyai saluran ini dalam barisannya. Masih ada banyak kemungkinan lain, dan anda pasti akan menemui yang sesuai.

Buat masa ini, streaming Bravo dengan Hulu + Live TV, Sling TV, YouTube TV, AT&T TV Now, dan FuboTV adalah mungkin. Anda juga boleh menemui beberapa kandungan di Amazon Prime dan aplikasi Bravo.

cara menonton bravo tanpa kabel - bravo

Cara Menonton Bravo dengan Hulu + TV Langsung

Dengan Hulu, anda tidak perlu melalui kerumitan untuk memutuskan pakej mana yang akan dilanggan. Setelah selesai dengan percubaan percuma, anda boleh meneruskan tawaran tunggal TV Hulu + Live. Pelan ini merangkumi Bravo dalam barisan saluran, jadi anda sudah siap untuk mulai menontonnya dengan segera.

Selain Bravo, anda mendapat lebih daripada 60 saluran hiburan yang lain, jadi Hulu adalah pilihan terbaik bagi mereka yang merancang untuk beralih dari perkhidmatan kabel ke streaming. Langganan bulanan adalah $ 54,99 sebulan, dan anda boleh melakukan streaming pada dua peranti sekaligus.

Cara Menonton Bravo dengan Sling TV

Sling TV adalah pilihan lain yang agak murah untuk pemotong tali yang gemar menonton Bravo. Dua rancangan asas, Orange dan Blue, berharga $ 30 setiap bulan, dan mereka mempunyai lebih kurang bilangan saluran yang sama, walaupun barisan mereka sedikit berbeza.

Untuk menonton Bravo, langganlah rancangan Blue. Ia juga merangkumi NBC, keluarga saluran Fox, TLC, Discovery, dan saluran yang lebih popular. Sling TV juga sangat serasi dengan sebilangan besar peranti, jadi anda tidak akan menghadapi masalah untuk memasangkannya dengan yang anda miliki.

Cara Menonton Bravo dengan TV YouTube

Sudah beberapa tahun berlalu, tetapi sudah menjadi viral. Ya, YouTube TV membenarkan popularitinya dengan pilihan saluran yang sangat baik dan keserasian yang tinggi dengan banyak peranti. Harganya juga sedikit lebih rendah daripada aplikasi penstriman serupa yang lain.

Hanya ada satu pakej dengan TV YouTube, dan Bravo termasuk dalam tawaran. Anda mendapat lebih daripada 70 saluran lain dan dapat menstrimkannya sehingga tiga peranti secara serentak. Semua untuk langganan bulanan hanya $ 49.99.

Bagaimana Menonton Bravo dengan AT&T TV Sekarang

Banyak orang memilih TV AT&T Sekarang berkat rancangannya yang hebat - sebahagiannya merangkumi lebih dari 100 saluran. Selain itu, aplikasi ini memberi anda akses ke rangkaian dan saluran kabel tempatan juga.

Untuk menonton rancangan Bravo kegemaran anda, anda tidak perlu membayar rancangan yang lebih mahal. Saluran Bravo adalah sebahagian daripada pakej PLUS, yang paling murah dengan harga $ 65 sebulan. Terdapat juga lebih daripada 45 saluran lain, seperti HBO, ABC, Fox News, Hallmark, NBC, dan banyak lagi.

Cara Menonton Bravo dengan FuboTV

FuboTV adalah salah satu aplikasi penstriman yang berpatutan yang akan memberi anda saluran saluran yang baik dengan harga yang berpatutan. Walaupun kebanyakannya dikhaskan untuk sukan, ia kini merangkumi banyak saluran yang berbeza. Namun, secara mengejutkan, ia masih kekurangan saluran ESPN.

Tetapi jika anda hanya berminat dengan Bravo, jangan cari lagi. FuboTV menawarkan saluran ini sebagai sebahagian daripada pakej Standard dan Familynya. Keduanya merangkumi 92 saluran, tetapi rancangan keluarga membolehkan anda melakukan streaming pada lebih banyak peranti dan menyediakan lebih banyak ruang DVR untuk merakam rancangan kegemaran anda.

menonton bravo tanpa kabel

Cara Menonton Bravo di Amazon Prime

Amazon Prime bukan aplikasi streaming biasa, tetapi masih membolehkan anda menikmati kandungan Bravo dalam talian. Anda boleh membeli episod tunggal atau keseluruhan musim Peraturan Vanderpump, The Real Housewives of Atlanta, Top Chef, dan rancangan Bravo popular lain melalui kedai dalam talian ini. Harga bergantung pada apa yang anda mahu beli. Satu episod biasanya berharga sekitar $ 2, sementara anda boleh dikenakan bayaran hingga $ 24 untuk sepanjang musim.

Ketahuilah bahawa anda juga dapat membeli episod di iTunes, Google Play, dan VUDU.

Cara Menonton Bravo melalui Aplikasi Bravo

Aplikasi Bravo adalah pilihan yang sangat baik jika anda ingin menstrimkan kandungan Bravo dalam perjalanan atau ketika anda bersantai di rumah. Aplikasi ini tersedia untuk banyak peranti, seperti telefon pintar iOS dan Android, Roku, Apple TV, atau Amazon Fire TV. Yang perlu anda lakukan ialah log masuk menggunakan kelayakan penyedia TV anda dan mulakan penstriman. Sehari selepas episod baru disiarkan di saluran langsung Bravo, ia akan tersedia di aplikasi.

cara menonton bravo

Peranti Apa yang Boleh Saya Gunakan untuk Streaming Bravo?

Oleh kerana terdapat lebih banyak pemotong kord setiap hari, banyak platform bekerja keras untuk meningkatkan keserasiannya. Sebilangan besarnya disokong oleh hampir semua peranti yang kita gunakan hari ini. Inilah yang boleh anda gabungkan.

Anda boleh menonton Hulu + Live TV pada peranti seperti Amazon Fire TV, Apple TV, Android TV, kebanyakan telefon pintar dan tablet, peranti Roku dan Chromecast, Samsung Smart TV, serta konsol permainan seperti PlayStation 4, Nintendo, atau Xbox One . Anda juga boleh melakukan streaming dari penyemak imbas web, sama ada anda mempunyai Chrome, Safari, atau Firefox.

Sling TV juga disokong oleh banyak peranti. Anda boleh menonton Bravo di Amazon Fire TV, Android, Apple dan Samsung Smart TV, telefon pintar dan tablet iOS dan Android, pada peranti Chromecast dan Roku, penyemak imbas web, dan beberapa model Xbox. Malangnya, ia tidak tersedia di konsol permainan lain.

TV YouTube juga serasi dengan semua peranti yang disebut dalam perenggan sebelumnya. Sekiranya anda ingin melakukan streaming di Nintendo atau PlayStation 4, anda perlu menunggu sehingga ia tersedia untuk peranti ini juga. Pilihan lain adalah melakukan streaming dari penyemak imbas web jika anda menggunakan PC.

AT&T TV Now tidak tersedia buat masa ini untuk konsol permainan. Namun, anda masih boleh melakukan streaming Bravo dalam perjalanan menggunakan peranti mudah alih anda, sama ada Android atau iOS. Anda juga dapat menggunakan Roku, Chromecast, Apple TV, Amazon Fire TV, Android TV, atau TV pintar tertentu untuk menonton Bravo. Streaming dari penyemak imbas web juga boleh dilakukan.

FuboTV tidak disokong oleh Xbox, Nintendo, atau PS4, tetapi anda masih boleh menggunakannya dengan banyak peranti lain. Sekiranya anda mempunyai Amazon Fire TV, Apple TV, Android TV, Roku, Chromecast, Samsung Smart TV, atau anda mahu melakukan streaming semasa dalam perjalanan dengan peranti mudah alih, anda sudah siap.

Bravo Besar untuk Aplikasi Streaming

Seperti yang anda lihat, anda mempunyai banyak pilihan jika anda ingin terus menonton Bravo setelah anda melepaskan kabel. Harga bermula dari yang berpatutan hingga yang agak mahal, tetapi apa sahaja yang anda pilih, anda mendapat nilai hebat untuk wang yang anda bayar.

Jangan terlepas sebarang rancangan Bravo kegemaran anda dan pilih penyedia TV baru hari ini. Yang mana satu? Beritahu kami di bahagian komen di bawah.

Recent Posts