Cara Menonton Berita Fox Tanpa Kabel

Memang, anda dapat membaca berita harian yang paling penting dalam talian, tetapi menonton berita besar di TV adalah ritual untuk banyak keluarga. Dengan Fox News saluran penting di banyak rumah tangga, bagaimana anda dapat terus menonton ketika anda memutuskan untuk memotong tali pusat?

Cara Menonton Berita Fox Tanpa Kabel

Nah, ada beberapa cara untuk mengakses Fox News menggunakan peranti dan aplikasi streaming. Sekiranya anda berminat untuk mengetahui pilihan apa yang anda ada, artikel ini membuat anda mendapat liputan.

Adakah Terdapat Pilihan Percuma?

Tidak seperti saluran Fox biasa, Fox News tidak dapat disiarkan melalui udara. Sekiranya anda mempunyai antena dan berharap dapat menangkap saluran ini juga, kami minta maaf kerana mengecewakan anda. Ia mungkin milik keluarga Fox, tetapi tidak tersedia OTA.

Walau bagaimanapun, anda mempunyai alternatif untuk antena. Ramai orang yang memotong tali pusat, beralih ke perkhidmatan streaming. Mereka memberi anda banyak kebebasan ketika datang ke peranti untuk program kegemaran anda. Juga, mereka lebih berpatutan daripada penyedia TV kabel mana pun.

Semua perkhidmatan streaming ini mempunyai percubaan percuma selama satu minggu. Oleh kerana anda tidak dikenakan bayaran sebelum langganan anda dimulakan, dan sering kali tidak perlu memberikan butiran kad kredit anda, anda boleh memanfaatkannya. Ini adalah cara untuk merawat diri anda selama beberapa minggu menonton Fox News secara percuma.

Setelah melalui semua percubaan percuma, pilih penyelesaian yang paling mudah, dan anda boleh menikmati streaming Fox News dengan perkhidmatan tersebut.

berita musang tanpa kabel

Perkhidmatan Streaming Apa yang dibawa oleh Carry Fox News?

Banyak perkhidmatan streaming termasuk Fox News dalam sekurang-kurangnya salah satu rancangan yang ada. Inilah tempat untuk melihat:

  1. Vidgo
  2. TV YouTube
  3. TV Fubo
  4. TV Sling
  5. Hulu + TV Langsung
  6. TV AT&T Sekarang
  7. Aplikasi Fox

Cara Menonton Fox News dengan Vidgo

Adakah anda pernah mendengar mengenai Vidgo sebelum ini? Tidak hairanlah jika anda belum melakukannya, kerana ia adalah salah satu aplikasi penstriman terbaru di pasaran.

Fox News pada mulanya bukan sebahagian daripada perjanjian itu, tetapi saluran ini kini ditampilkan dalam rancangan Teras, yang berharga $ 40 sebulan. Pelan ini merangkumi 67 saluran dan anda boleh membatalkannya bila-bila masa kerana anda tidak menandatangani kontrak.

Namun, anda harus tahu bahawa Vidgo tidak menawarkan kandungan DVR atau atas permintaan, dan kekurangan beberapa saluran penting. Sekiranya anda tidak menganggap ini penting, Vidgo mungkin berfungsi untuk anda.

Cara Menonton Berita Fox dengan TV YouTube

YouTube TV adalah perkhidmatan streaming muda yang lain, tetapi ia mempunyai lebih banyak kelebihan daripada Vidgo. Ia mempunyai lebih banyak saluran, mempunyai storan DVR tanpa had, dan anda boleh melakukan streaming pada tiga peranti pada masa yang sama.

TV YouTube hanya menawarkan satu pakej, jadi ini tidak perlu dilakukan oleh anda - anda boleh menonton Fox News di platform ini dengan harga $ 49.99 sebulan. Selain Fox News, anda mendapat lebih daripada 70 saluran, seperti BBC World, MSNBC, CNBC dan banyak lagi.

Aplikasi penstriman ini mempunyai keserasian yang tinggi. Dari segi ketersediaan saluran tempatan, kebanyakan wilayah mendapat sekurang-kurangnya beberapa, jika tidak semua, dari semua saluran tersebut.

Cara Menonton Fox News dengan FuboTV

Sekiranya anda mendarat dengan FuboTV, itu pasti pilihan yang tepat. Ini adalah aplikasi streaming yang baik dengan pilihan saluran yang luas dan langganan bulanan yang berpatutan. Anda boleh mendapatkan pelan Standard dengan harga $ 54,99 sebulan. Ini memberi anda akses ke lebih daripada 100 saluran.

Anda mendapat Fox News, bersama Fox, Fox Sports, dan Fox Business, dalam rancangan Standard dan Family. Tidak ada perbezaan dalam pemilihan saluran. Namun, rancangan Keluarga membolehkan anda melakukan streaming pada tiga peranti dan bukannya dua, dan mempunyai lebih banyak waktu penyimpanan DVR dengan tambahan $ 5 sebulan.

menonton berita musang tanpa kabel

Cara Menonton Fox News dengan Sling TV

Sling TV telah memasangkan kandungan langsung dan berdasarkan permintaan secara fantastik. Perpustakaannya yang kaya dan harganya yang berpatutan menjadikannya salah satu pilihan terbaik ketika datang ke alternatif kabel.

Sling TV tidak memerlukan kontrak, jadi anda dibenarkan menamatkan langganan anda bila-bila masa yang anda mahukan. Anda juga boleh menggunakan percubaan percuma tanpa memasukkan butiran kad kredit anda. Selepas percubaan percuma, yang memberi anda akses ke rancangan Sling Blue, anda boleh memilih salah satu pakej berikut: Orange, Blue, atau Orange + Blue.

Untuk menonton Fox News, pilih rancangan Biru dengan harga $ 30 sebulan.

Cara Menonton Fox News di Hulu + TV Langsung

Hulu adalah perkhidmatan penstriman yang popular yang dipilih oleh banyak pemotong kord kerana kemampuannya dan pelbagai saluran termasuk dalam tawaran tersebut. Hulu tidak mempunyai rancangan berasingan, jadi apabila anda melanggan Hulu + Live TV, anda akan segera mendapat akses ke Fox News.

Selepas percubaan percuma selama satu minggu, anda akan membayar $ 54,99 sebulan untuk menonton saluran berita kegemaran anda dengan Hulu. Perkhidmatan ini juga membolehkan anda berhenti berlangganan sesuka hati kerana tiada kontrak. Walau bagaimanapun, anda mungkin lebih berpuas hati dengan nisbah kualiti dan harga.

Bagaimana Menonton TV AT&T Sekarang

Perkhidmatan streaming ini mungkin mempunyai tawaran paling luas di pasaran. Atas sebab itu, harganya lebih tinggi berbanding yang lain. Dahulu dikenal sebagai DirecTV, AT&T TV Now telah membawa barisan saluran ke tahap baru dengan pakej terbesarnya yang membolehkan anda menonton lebih dari 125 saluran.

Tetapi jangan risau. Sekiranya anda hanya berminat untuk menstrim Fox News, langganan bulanan anda akan lebih berpatutan. Untuk mengikuti laporan berita terbaru, Anda hanya perlu berlangganan pakej termurah, yang disebut Plus. Harganya $ 65 sebulan dan mengandungi lebih daripada 45 saluran, termasuk Fox, Fox Sports, dan Fox Business.

cara menonton berita musang

Cara Menonton Berita Fox melalui Aplikasi Fox

Pada masa ini, anda boleh melakukan streaming dari laman web dan aplikasi Fox News secara percuma walaupun anda tidak mempunyai langganan TV. Namun, dalam keadaan biasa, anda perlu log masuk menggunakan bukti kelayakan penyedia TV anda. Aplikasi Fox News serasi dengan perkhidmatan seperti AT&T TV Now, YouTube TV, Hulu, dan lain-lain. Anda dapat menonton kandungan langsung dan berdasarkan permintaan.

Cara Menonton Berita Fox pada Peranti yang Berbeza

Adakah anda dan ahli keluarga anda mempunyai peranti yang berbeza tetapi mahukan perkhidmatan yang anda semua boleh gunakan? Tidak risau. Berikut adalah senarai peranti yang menyokong aplikasi penstriman yang kami nyatakan di atas. Kami pasti anda akan menemui yang sesuai untuk anda semua.

Vidgo serasi dengan Amazon Fire TV, iPhone, iPad, Roku, telefon pintar dan tablet Android, TV Android, dan penyemak imbas web.

YouTube TV dapat dialirkan di telefon pintar dan tablet iOS dan Android, di penyemak imbas, di Apple TV, Android TV, Amazon Fire TV, Samsung Smart TV, Roku, Chromecast, dan Xbox.

Aplikasi FuboTV tersedia di semua peranti kecuali untuk konsol permainan, seperti PS4, Nintendo, dan Xbox.

Sling TV dapat diunduh ke Amazon Fire TV, Apple TV, Android TV, telefon pintar, dan tablet (iOS dan Android), Roku, Chromecast, Xbox, dan Samsung Smart TV. Anda juga boleh melakukan streaming dari penyemak imbas.

Anda dapat menonton Hulu + Live TV pada peranti berikut: Chromecast, Roku, Android TV, Amazon Fire TV, Apple TV, peranti mudah alih, Samsung Smart TV, serta konsol permainan seperti Nintendo, Xbox, dan PlayStation 4. Ini juga boleh diakses dari penyemak imbas.

Aplikasi AT&T TV Now boleh dimuat turun ke semua peranti yang tersedia, tetapi tidak ke konsol permainan. Nintendo, Xbox, dan PS tidak mempunyai sokongan AT&T TV Now yang sesuai.

Aplikasi Fox News tersedia untuk peranti Roku, Apple TV, dan Amazon Fire TV, serta peranti iOS dan telefon pintar dan tablet Android.

Ikuti Berita Terkini

Tidak ada yang mahu kehilangan berita terkini di saluran kegemaran mereka hanya kerana mereka memutuskan untuk melepaskan kabel. Tetapi jangan sampai tertidur. Sekarang sangat mudah untuk terus menonton Fox News seolah-olah tidak ada yang berlaku. Cukup pilih perkhidmatan penstriman yang sesuai, dan anda sudah bersedia.

Bagaimana anda akan menonton Fox News? Kongsi pendapat anda di bahagian komen di bawah.

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found