Cara Menonton HGTV tanpa Kabel

Sekiranya anda ketagih dengan pertunjukan rumah tetapi juga ingin memotong tali pusat, anda bernasib baik. Terdapat beberapa cara sah untuk menonton HGTV tanpa kabel dan beberapa daripadanya berfungsi dengan baik. Selain aplikasi HGTV rasmi, beberapa perkhidmatan penstriman TV lain merangkumi saluran, atau sekurang-kurangnya beberapa rancangan daripadanya.

Cara Menonton HGTV tanpa Kabel

Kami telah membahas beberapa 'cara menonton saluran x tanpa kabel' di sini di TechJunkie dan walaupun harga kabel sangat mahal, kami akan terus melakukannya. Selama 30 tahun yang lalu, kabel telah menjadi cara untuk menonton TV. Pada zaman internet, yang tidak lagi berlaku dan dengan langganan yang mahal dan perkhidmatan yang agak tidak fleksibel, ia ketinggalan.

Dengan perkhidmatan streaming berkualiti yang tersedia dengan harga yang jauh lebih rendah daripada kabel, masuk akal untuk memotong tali itu!

HGTV

HGTV terutamanya mengenai rumah, kebun dan DIY. Ia memaparkan rancangan seperti Brother Vs. Saudara, Saudara Harta: Membeli dan Menjual, Boise Boys, Desert Flippers, Fixer Upper, Flip or Flop, Flip or Flop Vegas, Good Bones, Home Town, House Hunters, House Hunters International dan Love It or List It antara lain.

Sekiranya anda memiliki rumah atau ingin memiliki rumah, kemungkinan anda menonton sekurang-kurangnya satu rancangan di HGTV. Itu menjadikannya matang untuk ditunjukkan di tempat lain juga.

Menonton HGTV tanpa kabel

Terdapat beberapa cara yang sah untuk menonton HGTV tanpa kabel. Terdapat aplikasi HGTV sendiri, DirectTV, Hulu, Sling TV dan lain-lain. Pada masa penulisan, keseluruhan saluran HGTV tersedia pada perkhidmatan yang disenaraikan di sini. Itu mungkin berubah mengikut masa.

HGTV Di Mana sahaja

HGTV Anywhere adalah aplikasi saluran sendiri. Ia tidak menunjukkan TV langsung tetapi membolehkan anda menonton episod rancangan kegemaran anda. Aplikasi ini percuma tetapi memerlukan log masuk kabel atau satelit anda untuk berfungsi. Oleh itu, secara teknikal bukan untuk pemotong kabel, anda boleh menontonnya di tempat lain daripada perkhidmatan kabel anda.

Maklum balas mengenai aplikasi tidak baik. Terdapat banyak rungutan putus sekolah, pembekuan dan perkembangannya yang buruk, jadi gunakan dengan berhati-hati.

DirecTV Sekarang

DirecTV Now menawarkan HGTV langsung pada semua pakejnya bersama banyak saluran lain. DirecTV Now bermula dari $ 35 sebulan dan mengalirkan kandungan ke pelbagai peranti. Ini adalah salah satu perkhidmatan penstriman yang paling popular di negara ini tetapi juga salah satu yang lebih mahal.

Sebagai balasan untuk pelaburan anda, anda mendapat salah satu perkhidmatan penstriman yang paling digilap dan boleh dipercayai yang membolehkan anda menonton HGTV tanpa kabel.

Hulu

Hulu juga mempunyai HGTV pada tawaran TV Hulu Live. Ini adalah salah satu daripada puluhan saluran teratas yang tersedia di perkhidmatan ini. Hulu Live TV mahal, $ 39 sebulan untuk perkhidmatan penuh tetapi masih jauh lebih murah daripada kebanyakan perkhidmatan kabel dan anda boleh menonton TV anda di hampir semua peranti, di mana sahaja.

Hulu adalah produk penggilap lain yang hanya berfungsi. Aplikasi boleh dipercayai dan alirannya berkualiti, jarang disangga jika anda mempunyai internet yang baik dan memudahkan untuk memperbaiki harta benda anda.

TV Sling

Sling TV adalah perkhidmatan streaming arus perdana pertama yang melanda pasaran dan masih kuat. Ia mempunyai rangkaian yang paling mapan, aplikasi yang dirancang dengan baik dan sangat mudah digunakan. Ia juga lebih murah daripada yang lain di sini, bermula dari $ 20 untuk Sling Orange. Semua pakej membolehkan anda menonton HGTV tanpa kabel dari mana sahaja pada bila-bila masa.

Terdapat banyak tawaran saluran dari Sling TV berharga dari $ 20 hingga $ 40. Selain itu, bayar lebih banyak dan tonton di pelbagai peranti atau akses perkhidmatan DVR cloud mereka yang kemas.

FuboTV

FuboTV adalah entri terakhir dalam senarai cara menonton HGTV tanpa kabel. Ia memulakan kehidupan sebagai perkhidmatan streaming sukan tetapi dengan cepat berkembang menjadi penawaran TV streaming sepenuhnya yang bersaing dengan DirectTV Now, Hulu dan lain-lain. HGTV adalah salah satu daripada banyak saluran yang tersedia di perkhidmatan ini.

Sekali lagi, FuboTv tidak murah pada $ 39,99 sebulan, tetapi dua bulan pertama dikenakan harga hanya $ 19,99. Terdapat lebih daripada 70 saluran yang ditawarkan dan DVR awan termasuk dalam harga tersebut.

Terdapat perkhidmatan penstriman lain di luar sana dan mungkin ada yang mempunyai HGTV dalam senarai saluran mereka. Saya tahu Playstation Vue adalah salah satu perkhidmatan yang lebih popular tetapi saya pasti ada yang lain. Tahu cara lain untuk menonton HGTV tanpa kabel? Perkhidmatan Tv streaming arus perdana lain yang ada di senarai salurannya? Beritahu kami di bawah jika anda melakukannya!

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found