Cara Menonton Sukan Fox Tanpa Kabel

Hari-hari ini semakin banyak orang yang memutuskan untuk memotong tali pusat. Itu keputusan yang wajar memandangkan kebanyakan TV kabel agak mahal. Perkhidmatan penstriman atas permintaan membolehkan kami menonton rancangan TV kegemaran kami. Tetapi bagaimana dengan sukan?

Cara Menonton Sukan Fox Tanpa Kabel

Sekiranya anda tidak pasti cara menonton Fox Sports tanpa kabel, kami membuat anda dilindungi! Terdapat banyak pilihan, dan kami akan menerangkannya supaya anda dapat menentukan mana yang terbaik untuk anda.

Adakah Terdapat Pilihan Percuma?

Kami akan meneroka beberapa pilihan yang membolehkan anda menonton Fox Sports secara percuma. Malangnya, kebanyakan pilihan bertahan untuk jangka masa yang terhad.

Anda mungkin tahu bahawa kebanyakan perkhidmatan streaming menawarkan tempoh percubaan percuma. Hulu Live adalah salah satu pilihan terbaik kerana percubaan percuma berlangsung selama sebulan penuh! Perkhidmatan lain biasanya menyediakan tempoh percubaan percuma selama 7 hari hanya untuk mencubanya dan melihat sama ada ia sesuai untuk anda.

Pilihan lain ialah menstrim Fox Sports secara percuma terus dari laman webnya. Walau bagaimanapun, anda perlu mendaftar dengan bukti kelayakan dari Fubo TV, Hulu, atau AT&T TV SEKARANG. Anda juga boleh menggunakan bukti kelayakan dari penyedia TV lain, seperti DirecTV.

Sekiranya anda bukan pelanggan mana-mana perkhidmatan yang disebutkan, mungkin seseorang dalam keluarga anda adalah. Anda boleh meminta mereka memberikan kata laluan dan e-mel anda.

cara menonton sukan rubah

Apakah Perkhidmatan Streaming Carry Fox Sport?

Sebilangan besar perkhidmatan streaming menawarkan pelbagai pilihan saluran sukan. Mereka tahu bahawa jika mereka tidak melakukannya, mereka akan mematikan banyak peminat sukan yang bersemangat. Anda boleh mendapatkan Fox Sports pada perkhidmatan streaming paling utama.

Walau bagaimanapun, pilihan terbaik adalah menggunakan salah satu daripada tiga perkhidmatan berikut - Hulu Live, Fubo TV, dan AT&T TV SEKARANG - kerana mereka mempunyai perjanjian istimewa dengan Fox Sports. Ini bermaksud anda mendapat akses segera dan beberapa faedah lain. Kita sekarang akan meneroka ketiga-tiganya.

Hulu Hidup

Hulu Live adalah pilihan yang sangat baik untuk orang yang ingin menggabungkan sukan streaming di Fox dengan filem dan rancangan TV berdasarkan permintaan. Hulu Live membolehkan anda menonton lebih daripada 60 saluran TV, termasuk Fox Sports 1, Fox Sports 2 dan juga stesen Fox tempatan.

Sekiranya anda berminat dengan saluran tempatan tertentu, anda boleh pergi ke laman web Hulu Live dan meneroka bahagian "Lihat semua saluran di kawasan anda". Cukup masukkan poskod anda untuk mendapatkan senarai saluran yang tersedia di wilayah anda.

Beberapa perkara terbaik mengenai Hulu Live adalah tempoh percubaan percuma yang panjang dan membolehkan anda merakam hingga 50 jam rancangan kegemaran anda atau, dalam kes ini, pertandingan sukan! Selain itu, perpustakaannya yang besar berdasarkan permintaan sentiasa dikemas kini sehingga anda dapat menonton filem terbaru sekiranya anda bosan dengan permainan sukan.

TV Fubo

Walaupun menjadi perkhidmatan streaming yang agak baru, Fubo TV dengan cepat menjadi terkenal, terutama di kalangan peminat sukan. Perkhidmatan ini terkenal dengan tawaran saluran sukan yang hebat; anda boleh menemui hampir semua sukan yang anda mahukan di sana. Ia merangkumi empat saluran Fox: Fox Sports 1, Fox Sports 2, Fox Soccer Plus, dan Fox Desportes.

Fubo TV menawarkan pelbagai pakej, kebanyakannya berdasarkan jumlah jam yang dapat anda rakam. Sekiranya anda berminat dengan Fox Sports 1, anda boleh mendapatkannya dalam pakej Standard Fubo. Harganya $ 54.99 sebulan dan mempunyai 92 saluran dan ruang DVR selama 30 jam.

Beberapa pakej yang lebih besar, seperti Keluarga atau Hiburan, memberi anda ruang DVR sehingga 500 jam! Sudah tentu, walaupun anda melanggan pakej yang lebih kecil dan kemudian berubah fikiran, anda sentiasa boleh meningkatkan. Terdapat percubaan 7 hari percuma untuk setiap pakej, jadi anda boleh mencuba dan melihat apa yang paling sesuai untuk anda.

AT&T TV SEKARANG

Apabila anda pergi ke halaman utama AT&T TV SEKARANG, anda akan melihat dua pakej mereka yang paling popular, Plus dan Maks. Perkara yang baik ialah mereka berdua hadir dengan percubaan percuma selama 7 hari. Namun, jika anda terus menyemak imbas, anda akan melihat bahawa anda dapat menyesuaikan setiap saluran tersebut dengan saluran yang ingin anda tonton.

Sekiranya anda hanya mahukan Fox Sports 1, anda boleh membeli pakej bulanan $ 65. Namun, jika anda akan menonton Fox Sports 1 dan Fox Sports 2, anda harus memilih pakej Max yang berharga $ 85 sebulan. Ini adalah pilihan yang baik hanya jika anda atau seseorang dalam keluarga anda menyukai HBO, kerana banyak saluran HBO disertakan dalam setiap pakej.

Ingatlah bahawa AT&T TV SEKARANG mungkin bukan pilihan terbaik untuk anda jika anda ingin merakam kandungan dan menontonnya di masa lapang. Perkhidmatan streaming ini mempunyai salah satu polisi rakaman yang paling ketat di pasaran. Anda boleh merakam kandungan sehingga 20 jam, tetapi anda harus menontonnya dalam 30 hari ke depan sebelum kandungan dikeluarkan dari awan anda.

TV Sling

Sling TV adalah satu lagi pilihan yang baik untuk menonton Fox Sports. Dengan hanya $ 30 sebulan, anda akan mendapat akses ke Fox Sports 1 dan FOX Sports 2, serta banyak saluran hebat lain.

Dua pakej paling popular adalah Biru dan Jingga, dan masing-masing mempunyai sekitar 50 saluran. Pakej Blue mengandungi pelbagai saluran Fox, termasuk saluran sukan.

Salah satu perbezaan utama antara kedua-dua pakej tersebut adalah kumpulan saluran anak-anak, jadi sebelum membuat keputusan, anda mungkin harus bertanya kepada anak-anak anda sama ada mereka lebih suka Disney atau Bravo Kids. Sudah tentu, jika anda ingin menaik taraf, anda boleh membeli pakej Premium pada bila-bila masa. Ini adalah gabungan antara rancangan Blue dan Orange, dan anda boleh mendapatkannya dengan harga $ 45 sebulan.

Amazon Firestick

Sekiranya anda mempunyai TV Amazon Firestick, pergi ke kedai aplikasi Amazon anda dan muat turun aplikasi Fox Sports. Semua perkhidmatan yang disebutkan sesuai dengan Firestick, jadi masukkan kelayakan anda dan anda sudah bersedia. Aplikasi ini bukan sahaja membolehkan anda melakukan streaming kandungan langsung, tetapi anda juga dapat melihat-lihat perpustakaan berdasarkan permintaan yang banyak dan membuat senarai tontonan yang diperibadikan.

Roku

Roku serasi dengan semua perkhidmatan penstriman yang telah kami sebutkan. Yang harus anda lakukan hanyalah memuat turun aplikasi Fox Sports (juga disebut saluran) dan nikmati menonton sukan dan rancangan TV kegemaran anda.

Apple TV

Sekiranya anda mempunyai Apple TV, pergi ke App Store dan muat turun aplikasi Fox Sports. Anda akan dapat menstrimkan kandungan langsung ke TV anda, tetapi itu sahaja! Anda boleh memperibadikan profil anda dan menetapkan amaran untuk mengingatkan anda tentang kandungan yang tidak mahu anda lewatkan.

PC, MAC dan Chromebook

Sekiranya anda ingin menonton Fox Sports di PC, Mac atau Chromebook, kunjungi laman web Fox Sports. Sekiranya anda melanggan salah satu perkhidmatan yang telah kami sebutkan, anda akan mendapat akses segera. Masukkan kelayakan anda, dan anda sudah bersedia untuk mengalirkan kandungan kegemaran anda ke mana-mana peranti yang anda mahukan.

menonton sukan rubah tanpa kabel

Anda Tidak Perlu Kabel Lagi

Anda boleh menonton Fox Sports di mana-mana peranti dan menggunakan pelbagai perkhidmatan yang berbeza. Kami telah menerangkan pilihan yang paling popular, dan sekarang anda harus memutuskannya. Sudah tentu, jika anda berkongsi langganan dengan keluarga, pertimbangkan kandungan lain yang ditawarkan perkhidmatan streaming.

Adakah anda menggunakan perkhidmatan streaming yang disebutkan di atas? Apakah kaedah terbaik untuk mengalirkan acara sukan mengikut anda?

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found