Cara Menonton Saluran Golf Tanpa Kabel

Cara terbaik untuk menonton Saluran Golf tanpa kabel adalah dengan mendaftar ke Golf Pass, atau perkhidmatan streaming premium.

Terdapat banyak pilihan yang sangat baik dengan pelbagai liputan sukan, termasuk FuboTV, Hulu Live, YouTube TV, Sling TV, Hulu Live, dan ATT TV Now. Semua perkhidmatan streaming dalam talian ini menawarkan Saluran Golf.

Dalam artikel ini, kami akan membantu anda mencari tawaran terbaik yang ada pada masa ini.

Adakah Terdapat Pilihan Percuma?

Menonton Saluran Golf secara percuma boleh dilakukan dengan cara berikut. Anda boleh menggunakan laman web aliran Saluran Golf rasmi, tetapi hanya akan membiarkan anda menonton untuk waktu yang terhad (hanya tujuh minit ketika kami memeriksa). Oleh itu, pilihan yang lebih baik adalah mencuba Golf Pass secara percuma:

  1. Klik pada tab Tonton di laman web Golf Channel.
  2. Kemudian, tekan pilihan Percuma 2 Bulan di sebelah sepanduk Golf Pass.
  3. Anda akan diarahkan ke laman Golf Pass, jadi klik sekali lagi Cuba 2 Bulan Percuma.
  4. Ikuti arahan di skrin dan daftar untuk rancangan pilihan anda. Anda tidak akan dikenakan bayaran selama dua bulan pertama dan anda boleh membatalkan langganan anda pada bila-bila masa sebelum percubaan tamat.

Anda boleh menonton Golf Pass di Roku, Apple TV, Android, dan peranti iOS, atau penyemak imbas komputer. Laman web Golf Channel memerlukan langganan satelit atau kabel untuk dilihat, jadi Golf Pass adalah pilihan yang lebih baik untuk pemotong tali.

Perhatikan bahawa aplikasi Saluran Golf Android dan iOS percuma hanya untuk berita, skor, dan jadual golf. Anda tidak akan dapat menayangkan aksi golf langsung dengan menggunakannya.

Tonton Saluran Golf tanpa Kabel

Perkhidmatan Streaming Apa yang Membawa Saluran Golf?

Sebilangan besar mereka lakukan. Anda boleh mendapatkan Saluran Golf dengan hanya mendaftar ke salah satu perkhidmatan, dan memuat turun aplikasi khusus pada peranti penstriman pilihan anda.

Gunakan gedung aplikasi peranti anda untuk mencari dan memasang aplikasi penstriman. Kemudian, anda boleh mencari Golf Channel dan mula menonton. Ingatlah untuk memastikan firmware anda dan juga aplikasi khusus dikemas kini.

Akhirnya, jangan lupa bahawa anda memerlukan sambungan internet yang pantas untuk streaming dalam talian (10+ Mbps untuk kualiti gambar SD atau 20+ Mbps untuk kualiti HD).

Cara Menonton Saluran Golf di FuboTV

Sekiranya minat menonton utama anda adalah sukan, FuboTV mungkin merupakan alternatif terbaik untuk TV kabel. Ini adalah platform yang didedikasikan untuk peminat sukan, menawarkan pelbagai saluran, termasuk Saluran Golf, dengan harga yang sangat berpatutan.

Dengan langganan penting, anda mendapat hampir 100 saluran TV, dan hampir sepertiga daripadanya adalah sukan. Fubo juga menawarkan DVR, ia memiliki pilihan berdasarkan permintaan, dan sangat ramah pengguna. Sekiranya anda tidak pasti melanggan FuboTV, gunakan percubaan percuma selama satu minggu untuk menonton Golf Channel dan banyak yang lain secara percuma.

Inilah halaman pendaftaran FuboTV, di mana anda perlu memasukkan maklumat asas anda, membuat akaun, dan mula menonton dalam talian, di penyemak imbas anda. Fubo mempunyai aplikasi untuk Apple TV, peranti mudah alih Android dan iOS, Chromecast, Roku, dan Amazon Fire TV.

Perhatikan bahawa sebilangan ketersediaan saluran tempatan di FuboTV bergantung pada lokasi anda, tetapi anda harus mendapatkan Saluran Golf di seluruh negara.

Cara Menonton Saluran Golf di TV YouTube

Platform streaming TV YouTube Google adalah salah satu pesaing terbesar untuk perkhidmatan streaming sukan terbaik. Ini mempunyai semuanya (ketika datang ke sukan), dan langganan bulanannya lebih murah daripada kabel.

Anda boleh menonton Saluran Golf, ESPN, TNT, Amerika Syarikat, FS1, dan banyak saluran hebat lain di YT TV. Ia juga menawarkan saluran tempatan di kebanyakan negara, dan mempunyai laman web yang sangat baik, aplikasi khusus, dan DVR tanpa had di awan Google.

Selain sukan, harapkan pelbagai berita dan kandungan hiburan. YouTube TV juga menawarkan percubaan selama seminggu, jadi pastikan untuk menggunakannya! Lawati halaman utama mereka, klik pada pendaftaran, dan ikuti arahan di skrin.

Dalam masa yang singkat, anda boleh mula menonton Saluran Golf pada peranti berikut: Apple TV, Roku, Chromecast, Fire TV, peranti mudah alih iOS dan Android, TV pintar Vizio, Samsung, dan LG, Amazon Fire TV, Xbox One dan PS 4 konsol.

Cara Menonton Saluran Golf di Hulu Live

Hulu Live juga merangkumi Saluran Golf, dan ini adalah salah satu pilihan penstriman paling popular di negara ini. Selain golf, anda boleh menonton banyak sukan lain di FOX Sports, ESPN, NBC Sports, dan saluran sukan khusus yang lain.

Hulu Live menawarkan saluran tempatan di kebanyakan AS. Anda boleh menonton berita, sukan, dan hiburan di laman web atau aplikasinya, dan terdapat DVR percuma. Yang terbaik ialah harga langganan mereka, dan merangkumi tawaran dengan Disney.

Pastikan anda menggunakan percubaan percuma Hulu dan uji sebelum anda mula membayar langganan. Anda boleh menonton Saluran Golf di Hulu Live menggunakan TV pintar (Apple, Android, LG, Samsung, Amazon Fire), konsol permainan (PS 4, Xbox One, Nintendo Switch), telefon bimbit dan tablet Apple atau Android, dan Chromecast.

Cara Menonton Saluran Golf di ATT TV SEKARANG

ATT TV SEKARANG adalah perkhidmatan streaming terbaru yang menawarkan Saluran Golf. Perkara yang hebat mengenai streamer ini ialah mereka memasukkan HBO dalam langganan penting.

Mereka juga memiliki ESPN, saluran lokal, FX, USA, dan berbagai pilihan saluran berita, sukan, dan hiburan lain. Platform streaming ini sedikit lebih mahal, tetapi menawarkan kandungan berkualiti tinggi.

Sokongan peranti mereka juga mengagumkan (mana-mana komputer melalui penyemak imbas internet, Apple TV, Fire TV dan Firestick, Samsung TV, peranti iOS dan Android, Roku, dan Chromecast). Lihat laman web rasmi untuk mendaftar secara percuma hari ini (sekali lagi, ini adalah percubaan tujuh hari). Plus, ATT TV SEKARANG juga menawarkan kandungan atas permintaan dan DVR storan terhad.

Saksikan Golf Channel di Sling TV

Sling TV adalah platform penstriman yang semakin popular. Memang, sangat murah, tetapi pakej asas tidak termasuk Saluran Golf. Anda perlu melanggan kumpulan sukan untuk menambahkannya ke senarai saluran yang tersedia.

Tidak begitu besar perbezaan harga, dan sangat berbaloi. Pilihan TV Sling agak membingungkan, jadi pastikan untuk melihatnya sebelum anda melanggan. Contohnya, ESPN tidak termasuk dalam kumpulan sukan, tetapi pakej oren dan biru.

Inilah pautan laman web rasmi Sling TV di mana anda boleh memulakan tempoh percubaan tujuh hari. Ikuti arahan di skrin dan mulailah menonton Golf Channel secara percuma. Anda boleh menontonnya menggunakan penyemak imbas Google Chrome, Xbox One, Roku, Chromecast, Fire TV, Apple TV, Android TV, TV pintar Samsung dan LG, iOS, dan peranti mudah alih Android.

Cara Menonton Saluran Golf

TV Kabel Adalah Berita Lama

Kami mengesyorkan menguji beberapa pilihan penstriman sebelum anda memutuskan di mana untuk menonton Saluran Golf tanpa kabel. Cari yang paling sesuai dengan anda, dan ikuti. Secara keseluruhan, tidak ada banyak perbezaan dalam pakej harga yang ada. Semuanya mempunyai kekuatan dan kelemahan mereka (mis., YouTube TV mempunyai DVR tanpa had sementara kebanyakan pesaing mempunyai simpanan DVR terhad).

Apa yang akan berlaku untuk anda? Adakah anda memutuskan di mana untuk menangkap Golf Channel? Sukan apa yang anda suka? Beritahu kami di bahagian komen di bawah.

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found