Cara Menonton MTV Tanpa Kabel

Adakah remaja anda terpikat dengan rancangan TV yang keren? Adakah anda suka menjalankan program muzik di latar semasa melakukan tugas harian anda? Sekiranya demikian, MTV mungkin merupakan perkara mustahak dalam rumah tangga anda.

Cara Menonton MTV Tanpa Kabel

Nasib baik, saluran TV muzik kegemaran anda tidak hanya disediakan untuk mereka yang mempunyai kabel. Terdapat beberapa cara untuk mengakses kandungan MTV secara dalam talian. Teruskan membaca untuk mengetahui mana yang sesuai dengan keperluan anda.

Bolehkah Saya Menonton MTV secara Percuma?

Malangnya, anda tidak dapat menonton MTV secara percuma atau di udara.

MTV memang mempunyai aplikasi streaming percuma, tetapi hanya tersedia untuk pelanggan untuk penyedia kabel tertentu. Sebaliknya, anda boleh memeriksa perkhidmatan penstriman mana yang menawarkan percubaan percuma dan menyertakan saluran MTV di kawasan anda. Dengan cara itu, anda dapat menonton kandungan MTV secara percuma selama beberapa minggu. Perhatikan bahawa perkhidmatan streaming biasanya menawarkan percubaan percuma selama satu minggu.

Sekiranya peranti anda serasi dengan lebih banyak perkhidmatan penstriman, anda boleh memasang apl, menggunakannya selama seminggu, dan kemudian membatalkan langganan sebelum anda dikenakan bayaran.

Dan ada cara untuk menonton TV langsung MTV selama 24 jam secara langsung. Sekiranya anda melayari laman web mtv.com rasmi dan mengklik bahagian TV Langsung, anda boleh memilih penyedia TV kabel anda untuk mengakses aliran. Di bawah senarai penyedia, anda boleh mendapatkan pas 24 jam sekali apabila anda mengklik Mula sekarang. Anda perlu mendaftar atau log masuk menggunakan kelayakan Facebook anda.

menonton mtv tanpa kabel

Perkhidmatan Streaming Apa yang Membawa MTV?

Perkhidmatan streaming yang membawa MTV bermula dari yang murah hingga yang lebih mahal. Oleh itu, anda dapat dengan mudah mencari sesuatu yang sesuai dengan keperluan anda.

Pada masa ini, anda dapat menonton MTV pada perkhidmatan streaming berikut:

 1. Philo
 2. TV Sling
 3. TV AT&T Sekarang
 4. TV Fubo

Sekiranya anda mempunyai Netflix, anda mungkin sedikit kecewa kerana anda hanya dapat mengakses sejumlah episod rancangan lama. Sekiranya anda pengguna Hulu, anda mungkin menyedari bahawa anda dapat menayangkan beberapa rancangan MTV yang popular, seperti Jersey Shore atau My Super Sweet 16.

Cara Menonton MTV di Philo

Philo dipanggil ikatan kurus dengan alasan. Harganya hanya $ 20 sebulan dan memberi anda akses ke lebih daripada 50 saluran. Anda boleh menstrim langsung dan menonton kandungan mengikut permintaan. Pakej Philo mempunyai empat saluran MTV: MTV, MTV2, MTV Live, dan MTV Classic.

Perkara terbaik mengenai Philo adalah anda tidak berkewajiban untuk mematuhinya sehingga tamat kontrak - sebenarnya, tidak ada kontrak sama sekali. Semasa mendaftar ke Philo, anda perlu memasukkan maklumat kad anda, tetapi aplikasinya juga akan memberikan tarikh percubaan percuma anda berakhir. Oleh itu, anda boleh membatalkannya jika anda tidak berpuas hati dengan perkhidmatan ini. Anda juga boleh menebus kupon di sini jika anda memilikinya.

Lawati laman web rasmi Philo untuk mendaftar dan memulakan penstriman. Anda boleh memuat turun aplikasi ke sebilangan besar peranti dan melakukan streaming pada tiga skrin sekaligus. Anda juga boleh merakam episod kegemaran anda, berkat DVR yang tidak terhad.

cara menonton mtv tanpa kabel - philo

Cara Menonton MTV di Sling TV

MTV termasuk dalam Sling TV add-ons. Anda tidak dapat menemuinya dalam pakej oren dan biru asas. Tetapi jika anda membayar tambahan $ 5 sebulan untuk tambahan Comedy Extra, anda juga dapat menikmati saluran muzik ini. Sebelum anda mendaftar untuk percubaan percuma, ingatlah bahawa anda tidak akan mendapat MTV jika anda tidak memilih tambahan dan memasukkannya ke dalam langganan anda.

Sling TV kini mempunyai tiga rancangan - Orange dan Blue masing-masing $ 30 sebulan - sementara Blue mempunyai beberapa saluran tambahan dan dapat melakukan streaming pada lebih banyak peranti.

Untuk mendaftar ke perkhidmatan penstriman ini, kunjungi laman web rasmi, dan masukkan alamat e-mel dan poskod anda. Selepas itu, ikuti langkah-langkah untuk menyelesaikan pendaftaran dan mulakan percubaan percuma anda. Selepas seminggu, alat tambah anda akan tersedia, dan anda dapat menonton MTV dan MTV2.

Bagaimana Menonton MTV di AT&T TV Sekarang

DirecTV Now yang terdahulu mempunyai tawaran yang luar biasa untuk keperluan semua orang. Bilangan saluran berkisar antara 45 hingga lebih dari 125, dengan harga antara $ 55 dan $ 135 sebulan. Bergantung pada saluran apa yang anda mahukan dan anggaran anda, anda boleh memilih salah satu daripada enam pakejnya.

Strim langsung MTV adalah sebahagian daripada rancangan termurah, yang disebut Plus. Dengan perkhidmatan ini, anda juga dapat merakam hingga 20 jam rancangan dan muzik MTV. Satu akaun membolehkan anda melakukan streaming pada dua peranti, tetapi jika memerlukan lebih banyak, anda boleh menambahkannya dengan membayar tambahan $ 5 sebulan.

Bagaimana anda mendaftar untuk percubaan percuma? Ia mudah.

 1. Pergi ke atttvnow.com dalam penyemak imbas web.
 2. Pilih butang Daftar di bahagian atas skrin.
 3. Pilih rancangan yang anda rasa sesuai.
 4. Pilih alat tambah yang anda mahu sertakan.
 5. Tatal ke bawah dan pilih Buat Akaun & Pembayaran.
 6. Buat ID pengguna dan taipkan maklumat lain yang diperlukan.
 7. Pilih kaedah pembayaran, dan anda sudah bersedia.

Cara Menonton MTV di FuboTV

FuboTV adalah pilihan lain yang sangat baik jika anda ingin menonton MTV tanpa kabel. Ia mungkin terkenal dengan liputan sukannya yang sangat baik, tetapi saluran muzik ini juga disertakan.

FuboTV serasi dengan banyak peranti, dan anda boleh menggunakan percubaan percuma selama satu minggu untuk melihat apakah ia sesuai untuk anda. Pakej termurah adalah Standard, yang berharga $ 54.99 sebulan. Ia termasuk Awan DVR untuk merakam rancangan, dan anda tidak perlu menandatangani kontrak. Ini bermaksud bahawa anda boleh membatalkan langganan bila-bila masa yang anda mahukan.

Saluran MTV Classic, MTV Live, dan MTV2 tersedia dalam Pakej Ultra FuboTV, yang berharga $ 79.99 sebulan. Ini tidak menjadikannya pilihan paling berpatutan. Namun, anda juga mendapat pelbagai saluran hiburan, pendidikan, dan anak-anak, serta beberapa jam DVR tambahan.

Anda boleh mendaftar FuboTV dengan cepat dengan melayari laman web rasmi dan memasukkan maklumat yang diperlukan. Ketahuilah bahawa anda juga boleh mendaftar melalui Google atau Facebook.

cara menonton mtv tanpa kabel - fubotv

Cara Menonton MTV pada Peranti yang Berbeza

Empat perkhidmatan penstriman yang disebutkan serasi dengan hampir semua peranti yang ada sekarang.

TV Api Amazon

Amazon App Store membolehkan anda memuat turun AT&T TV Now, Sling TV, Philo, atau FuboTV dan streaming MTV setelah anda log masuk menggunakan kelayakan pembekal anda. Untuk AT&T TV Now, anda juga boleh memasangnya di Amazon Firestick anda.

Apple TV

Di Apple TV, anda boleh menstrimkan MTV menggunakan Philo, AT&T TV Now, dan Fubo TV. Aplikasi Sling TV juga baru-baru ini diperkenalkan, dan sekarang semua perkhidmatan streaming yang mempunyai saluran MTV dapat berfungsi dengan Apple TV.

Roku

Semua perkhidmatan dan aplikasi penstriman yang disebutkan juga berfungsi pada kebanyakan model Roku. Cukup lawati kedai Saluran Roku dan cari aplikasi yang ingin anda muat turun.

Peranti mudah alih

Sekiranya anda mempunyai peranti Android, atau iPhone atau iPad, anda mempunyai banyak pilihan sekiranya anda ingin menonton MTV. Sebilangan besar model menyokong aplikasi Philo, Sling TV, FuboTV, dan AT&T TV Now.

Chromecast

Anda boleh menggunakan semua penyedia TV yang disebutkan untuk menonton MTV pada peranti Chromecast. Muat turun aplikasinya, sambungkan ke TV anda, duduk, dan nikmati saluran kegemaran anda.

Lebih Banyak Muzik dan Lebih Menyeronokkan

Anda boleh menghabiskan beberapa minggu menggunakan semua perkhidmatan percubaan streaming percuma untuk pengguna baru. Selepas itu, anda perlu memilih satu rancangan berbayar untuk terus menonton Jersey Shore, Catfish: The TV Show, dan banyak lagi. Walau bagaimanapun, anda masih boleh memotong tali pusat dan tidak perlu bimbang kehilangan akses ke saluran ini kerana anda mempunyai banyak pilihan.

Bagaimana anda akan menonton MTV? Beritahu kami di bahagian komen di bawah.

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found