Cara Membeli Pilihan di WeBull

Pilihan membeli sangat menarik bagi banyak orang yang bermain di pasaran saham kerana faedah yang disertainya. Pilihan membolehkan anda memanfaatkan sepenuhnya pasaran dan maju dengan cepat walaupun dengan sejumlah kecil wang yang dilaburkan. Setelah anda mengetahui strategi yang tepat, pilihan boleh menjadi alternatif yang kurang berisiko daripada bon atau saham.

Cara Membeli Pilihan di WeBull

Artikel ini akan memperkenalkan anda ke platform perdagangan Webull dan membincangkan cara membeli pilihan. Bersamaan dengan itu, kami akan membincangkan syarat yang diperlukan untuk bekerja dengan pilihan.

Cara Berdagang Pilihan di Webull pada PC

Sekiranya anda menggunakan komputer dan ingin mengetahui cara bekerja dengan pilihan di Webull, ikuti langkah berikut:

 1. Lawati Webull.

 2. Sekiranya anda belum memilikinya, buka akaun. Langkah ini menghendaki anda menggunakan alamat e-mel anda dan mengesahkannya. Anda juga perlu membiayai akaun anda; jika anda seorang pelabur permulaan, anda pasti menyukai bahawa tidak ada deposit minimum yang diperlukan untuk Webull. Setelah anda menyediakan akaun, anda akan dibawa ke halaman di mana anda dapat membaca lebih banyak perincian mengenai Webull, perlindungan dan insurans anda. Pada ketika ini, anda boleh memilih untuk memuat turun aplikasi desktop Webull.
 3. Sekiranya anda memuat turun aplikasinya, log masuk dan sahkan identiti anda. Pertama, tekan "Buka kunci perdagangan." Anda diminta untuk memuat naik foto lesen memandu anda. Sekiranya tidak memilikinya, anda boleh memuat naik alternatif seperti Nombor Pengenalan Cukai Individu (ITIN), Nombor Jaminan Sosial (SSN), atau pasport A.S. Anda juga boleh membuka akaun anda menggunakan visa E1, E2, E3, F1, H1B, H3, TN1, O1, atau L1.

 4. Jawab soalan mengenai pengalaman dan kewangan anda untuk mengemukakan permintaan kelulusan. Webull memantau setiap permintaan untuk memeriksa sama ada anda layak untuk pilihan perdagangan dan menghubungi anda dalam satu hari atau kurang.
 5. Setelah anda diluluskan, pilih tanda saham dari menu sebelah kiri.

 6. Pilih stok dan pilih "Pilihan."

Cara Berdagang Pilihan di Webull pada iPhone

Webull juga tersedia sebagai aplikasi mudah alih. Aplikasi ini mesra pengguna dan membolehkan anda menukar pilihan semasa dalam perjalanan.

Sekiranya anda menggunakan iPhone, ikuti langkah-langkah berikut untuk menyiapkan akaun dan pilihan perdagangan anda:

 1. Sekiranya anda belum melakukannya, pasang Webull dari App Store.
 2. Buka akaun dan sahkan melalui e-mel anda. Apabila anda menyelesaikannya, anda akan dibawa ke halaman yang mengandungi maklumat terperinci mengenai insurans dan perlindungan.
 3. Tekan "Buka Kunci Perdagangan." Di sini, anda perlu memuat naik foto dokumen untuk mengesahkan identiti anda. Pilih jenis pengenalan dan masukkan maklumat yang diperlukan.
 4. Setelah selesai, ketuk "Lanjutkan" untuk mengisi permintaan kelulusan anda. Ini terdiri daripada beberapa soalan mengenai kewangan dan pengalaman pelaburan anda. Webull akan menyemak permohonan anda dan menghubungi anda secepat mungkin.
 5. Buka halaman saham dan pilih "Pilihan" dari menu.

Cara Berdagang Pilihan di Webull pada Android

Sekiranya anda pengguna Android dan ingin berdagang pilihan di Webull, anda akan gembira mengetahui ada aplikasi mudah alih yang boleh anda pasangkan. Sebelum masuk ke pilihan perdagangan, anda mesti membuka akaun dan mengisi permintaan kelulusan. Berikut adalah langkah-langkah yang diperlukan:

 1. Sekiranya anda belum memilikinya, pergi ke Play Store dan pasang Webull.
 2. Daftar dan sahkan akaun anda melalui e-mel. Setelah disahkan, anda akan melihat lebih banyak butiran yang berkaitan dengan insurans dan perlindungan.
 3. Pilih "Buka Kunci Perdagangan." Anda akan diminta untuk mengesahkan identiti anda dan menyerahkan foto dokumen seperti lesen memandu anda, pasport A.S., ITIN, atau Kad Keselamatan Sosial. Selain itu, anda dianggap layak sekiranya anda tinggal di Amerika dan mempunyai visa E1, E2, E3, F1, H1B, H3, L1, O1, atau TN1.
 4. Anda akan diminta untuk menjawab soalan mengenai pengalaman pelaburan dan kewangan anda untuk mengemukakan permintaan kelulusan. Ini wajib dilakukan kerana Webull ingin memastikan anda memenuhi syarat untuk perdagangan opsyen.
 5. Setelah anda diluluskan, akses halaman saham, dan pilih "Pilihan."

Sekiranya anda tidak mempunyai banyak pengalaman dengan pilihan perdagangan, kami mengesyorkan mengikuti kursus dan mempelajari bahan pendidikan Webull. Pilihan perdagangan boleh menjadi sangat menguntungkan, tetapi juga menanggung risiko. Sebelum menyelami pasar, pastikan anda mempelajari semua yang anda boleh mengenainya. Sekiranya anda tidak selesa mengambil risiko, pilihan perdagangan mungkin tidak sesuai untuk anda.

Soalan Lazim Tambahan

Bolehkah anda membeli pilihan di WeBull dengan kuasa beli?

Webull membolehkan anda menggunakan kuasa beli segera, iaitu tunai sementara, semasa transaksi ACH anda sedang diproses. Oleh kerana biasanya memerlukan sekitar lima perniagaan untuk deposit ACH, Webull membolehkan anda berdagang dengan daya beli.

Anda boleh menggunakan kuasa beli untuk memperdagangkan saham dan menukar dana yang diperdagangkan (ETF). Walau bagaimanapun, tidak mungkin menggunakannya untuk pilihan perdagangan.

Berapa awal anda boleh membeli pilihan di Webull?

Setelah mengemukakan permintaan perdagangan dan mendapat persetujuan Webull, anda boleh mula membeli pilihan. Perdagangan opsyen sebelum tarikh luput hanya dapat dilakukan pada jam biasa (09:30 hingga 4:00 EDT, dengan beberapa pengecualian yang dapat diperdagangkan hingga 4:15 malam).

Pada tarikh luput, perdagangan opsyen boleh dilakukan sehingga jam 2 petang EDT.

Pilihan perdagangan tidak mungkin dilakukan pada waktu yang lama.

Beli Opsyen Dengan Langkah berjaga-jaga

Dengan strategi yang tepat, pilihan perdagangan boleh menjadi usaha yang bermanfaat, dan Webull adalah salah satu platform terbaik untuk digunakan untuk tujuan tersebut. Walau bagaimanapun, sangat penting untuk selalu mengetahui bahawa perdagangan pilihan berisiko, itulah salah satu sebab Webull menghendaki anda mengemukakan permintaan persetujuan sebelum memulakan perdagangan.

Kami harap kami dapat menunjukkan kepada anda cara membeli pilihan di Webull dan apa syaratnya.

Adakah anda pernah menggunakan Webull sebelum ini? Apa yang menarik bagi anda mengenai perdagangan pilihan? Beritahu kami di bahagian komen di bawah.

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found