Apa itu Program Pencipta TikTok? Sekiranya Anda Menyertainya?

Apa itu Program Pencipta TikTok? Apa yang ditawarkannya? Sekiranya saya menyertainya? Soalan dan banyak lagi akan dijawab dalam artikel ini.

Apa itu Program Pencipta TikTok? Sekiranya Anda Menyertainya?

TikTok sangat besar di pasaran aplikasi remaja dan semakin kuat sepanjang masa. Walaupun terdapat banyak kontroversi, aplikasi ini terus berkembang dari kekuatan ke kekuatan dan mendapat pengguna seribu. Kemampuan untuk menjadi bintang TikTok jelas terlalu banyak untuk diabaikan.

Program Pencipta TikTok sebenarnya dipanggil program Tahap Seterusnya TikTok sekarang. Nampaknya perkara yang sama, pengalaman tinggi bagi pencipta yang paling berpengaruh tetapi mempunyai nama baru yang menarik.

Apa itu Program Pencipta TikTok?

Program TikTok Next Level adalah keahlian platform yang lebih tinggi yang menawarkan lebih banyak sokongan untuk pencipta. Walaupun pengguna 'standard' memiliki semua alat yang mereka perlukan untuk membuat video 15 saat mereka dalam aplikasi, pengguna, perniagaan yang lebih produktif dan mereka yang ingin membuat kerjaya daripada video TikTok mungkin memerlukan lebih banyak sokongan. Di situlah program Next Level masuk.

Ia menawarkan sokongan teknologi, analisis, akses awal dan kemampuan untuk berhubung dengan pencipta lain. Semua perkara tidak ada di aplikasi biasa.

Sokongan teknikal

Biasanya, TikTok tidak disokong dan anda harus bergantung pada laman web seperti laman web kami untuk menyelesaikan masalah. Terdapat asas pengetahuan dan beberapa Soalan Lazim tetapi tidak ada sokongan teknologi langsung. Program Next Level menawarkan sokongan tiket dengan masa tindak balas 72 jam. Tidak mengagumkan oleh imajinasi apa pun tetapi lebih baik daripada yang biasa anda gunakan di aplikasi.

Analisis

Sekiranya anda berusaha mencari nafkah dari TikTok atau mempromosikan jenama atau perniagaan, analitik memainkan peranan penting dalam hal itu. Program Tahap Seterusnya menawarkan pakej pandangan mingguan yang menyediakan data khalayak yang dapat membantu anda menyempurnakan usaha anda. Anda mungkin sudah menggunakan sesuatu yang lain untuk mengesannya tetapi ini dapat menambahkan pandangan tambahan.

Akses awal

TikTok tidak begitu cantik dengan ciri-ciri tetapi jika aplikasinya muncul dengan sesuatu yang baru, ia akan memasuki akses awal terlebih dahulu. Sekiranya anda mengikuti program Tahap Berikutnya, anda akan dapat melihat dan menggunakan ciri-ciri ini sebelum orang lain.

Sambungan Pencipta

TikTok menawarkan untuk mengadakan acara berkala agar para pencipta dalam program Tahap Seterusnya bertemu, berkongsi metodologi dan menyalin idea masing-masing.

Keempat ciri ini adalah tawaran utama dari program Next Level. Tidak banyak yang diketahui mengenai program ini. Tidak ada berita, tidak ada pengumuman, tidak ada penjelasan dari TikTok, tidak ada.

Sekiranya anda mengikuti program TikTok Next Level?

Menyertai program TikTok Next Level bergantung sepenuhnya kepada bagaimana anda menggunakan TikTok dan betapa seriusnya anda. Nampaknya tidak ada apa-apa di sini untuk membantu proses pembuatan video atau alat untuk membantu meningkatkan interaksi. Ini terutamanya sokongan belakang, sokongan teknologi dan analitik.

Akses awal dan Sambungan Pencipta tidak banyak menawarkan kecuali anda suka menghadiri acara atau ciri ujian beta sebelum dilancarkan secara langsung.

Sekiranya anda mempromosikan perniagaan atau jenama dan menghadapi masalah dengan aplikasinya, barangkali ada baiknya anda bergabung. Bergantung pada alat analitik yang telah anda gunakan, analisis yang disertakan dalam program ini mungkin juga bernilai. Kempen pemasaran dijalankan berdasarkan data dan semakin banyak data yang anda miliki, semakin baik anda dapat memperhalusi kempen anda.

Masuk ke program TikTok Next Level

Selain dari ciri pendaftaran di halaman, tidak ada lagi yang menyebut tentang program ini di mana sahaja. Mungkin ada halangan untuk masuk, seperti jumlah pengikut minimum, jumlah video yang diterbitkan, tahap pengaruh atau sesuatu yang lain jika tidak, semua orang akan bergabung. Tidak ada maklumat yang diterbitkan yang saya dapati yang menyenaraikan kriteria tetapi anda boleh yakin ada kelayakan untuk menyertainya.

Yang anda perlukan untuk mendaftar ialah nama pengguna, nama dan e-mel TikTok anda. Tidak disebutkan peraturan, kos, kriteria kelayakan atau apa-apa. Ini mungkin merupakan sebahagian daripada elitisme program atau tidak ada yang benar-benar berlaku, kita tidak tahu.

Program TikTok Next Level adalah sesuatu yang misteri. Tidak ada yang diterbitkan mengenainya, tidak ada berita di sekitarnya dan TikTok sendiri tidak menyebutnya di mana sahaja. Itu petanda baik atau sebaliknya dan buat masa ini tidak ada cukup data untuk menentukannya.

Adakah anda ahli program TikTok Next Level? Adakah anda tahu apa-apa mengenainya? Bolehkah anda memberitahu kami apa-apa mengenainya? Beritahu kami apa yang anda tahu di bawah!

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found