Di mana Muat turun Netflix disimpan di iPhone

Pada masa ini, sesiapa sahaja yang mempunyai langganan Netflix boleh memuat turun dan menonton filem dan rancangan TV kegemaran mereka di luar talian. Dahulu, perkara ini tidak selalu berlaku. Arah asalnya adalah untuk memberi akses ke negara-negara yang mengalami internet yang tidak boleh dipercayai sehingga mereka dapat melihat video Netflix di luar talian. Syukurlah, Netflix tidak berhenti di situ dan sebaliknya memutuskan untuk menyediakannya untuk semua pelanggan platform streaming yang popular.

Di mana Muat turun Netflix disimpan di iPhone

"Jadi apa yang berlaku pada filem selepas memuat turun? Saya tidak dapat mencari di mana untuk mencarinya. "

Kami pasti akan sampai di sana, tetapi untuk memastikan tidak ada kesalahan sepanjang perjalanan, saya ingin memberikan tutorial yang lebih mendalam. Pertama, saya ingin memastikan bahawa anda mempunyai ruang simpanan yang mencukupi untuk memuat turun, memahami dengan tepat cara memuat turun video untuk tontonan luar talian, dan kemudian membimbing anda ke tempat penyimpanannya.

Sekiranya anda bersedia untuk bertahan, hebat! Kami mempunyai beberapa perkara yang perlu dilindungi, jadi mari kita mulakan.

Ruang Penyimpanan yang Perlu

Tidak mengejutkan bahawa panjang video akan sering menentukan jumlah penyimpanan yang diperlukan. Semakin lama video, semakin banyak ruang penyimpanan yang diperlukan. Versi Hi-Definition (HD) akan memakan lebih banyak ruang, kadang-kadang mencapai dua kali ganda Megabyte (MB) yang diperlukan untuk versi Definisi Standard (SD). Keupayaan HD juga akan berbeza mengikut versi peranti dan iOS. Biasanya, SD cukup baik untuk kebanyakan tontonan dan lebih disukai untuk menonton pada peranti yang lebih kecil seperti telefon atau tablet.

Anda mungkin juga ingin mempertimbangkan alasan mengapa anda memuat turun video ke telefon anda berbanding menonton langsung dari PC anda. Kemudahan untuk digunakan semasa dalam perjalanan biasanya merupakan alasan utama untuk melakukannya.

Memuat turun video Netflix untuk tontonan luar talian adalah kaedah terbaik untuk mengelakkan kebosanan semasa gangguan data atau waktu henti WiFi. Mungkin, anda ingin menonton filem di tempat kerja semasa rehat makan tengah hari anda atau mungkin merancang perjalanan kapal terbang merentas desa dan lebih memilih pilihan anda sendiri daripada filem dalam penerbangan. Untuk yang terakhir, anda ingin mengira jangka masa perjalanan dan mengaitkannya dengan jumlah video yang anda perlukan. Ini pasti akan meningkatkan jumlah ruang penyimpanan yang diperlukan, jadi lebih baik merancang lebih awal.

Cara Memuat turun Video Netflix ke iPhone Anda

Mudah alih Netflix hanya tersedia untuk mereka yang kini mempunyai sistem operasi iOS atau Android. Mereka juga memerlukan, sekurang-kurangnya, untuk memiliki iOS 8.0 atau lebih baru, selain mempunyai versi terbaru aplikasi Netflix. Memuat turun video ke iPhone anda mungkin akan memakan sedikit data, jadi jika anda merancang untuk memuat turun pelbagai katalog filem dan rancangan, anda pasti ingin memastikan anda tersambung ke rangkaian WiFi yang boleh dipercayai.

Pertama, anda mahu menyimpannya Netflix aplikasi terkini. Apa nak buat:

 1. Sekiranya anda tidak mempunyai Netflix aplikasi belum dimuat turun, buka Stor aplikasi, taipkannya ke dalam kotak carian, dan muat turun. Kemungkinan anda sudah memilikinya untuk mengemas kini, dari Stor aplikasi ketuk Kemas kini, dan di sebelah Netflix, ketik Kemas kini.
 2. Setelah muat turun / kemas kini selesai, buka aplikasi Netflix anda, dan di sudut kanan atas, ketuk Menu ikon.
 3. Dari sini, ketik "Tersedia untuk Muat turun".

 4. Cari rancangan atau filem yang ingin anda tonton di luar talian dan ketik di atasnya.
 5. Cari dan ketik Muat turun butang (kelihatan seperti anak panah menghadap ke bawah). Hanya satu ketukan untuk memuat turun filem penuh, tetapi untuk satu siri, anda perlu memuat turun setiap episod. The Muat turun butang akan terletak di sebelah masing-masing.

Fail yang dimuat turun dikenakan skema pengurusan hak digital (DRM) untuk melindungi hak cipta video yang disediakan. Ini bermaksud bahawa anda tidak dapat mencari fail di iPhone anda selain dari dalam aplikasi Netflix itu sendiri.

Ini juga menghalang anda memindahkan video yang dimuat turun dari iPhone ke PC atau Mac anda. Anda perlu menggunakan versi penyemak imbas Netflix sebagai gantinya.

Semak Imbas Video Dimuat turun Anda di Luar Talian

Semua video dan rancangan yang anda muat turun akan berada di dalam Netflix aplikasi dan di dalam bahagian "Muat turun Saya". Anda boleh mencapai "Muat turun Saya" dengan:

 1. Membuka anda Netflix aplikasi pada iPhone anda.
 2. Mengetuk Menu ikon yang terletak di kanan atas skrin.
 3. Pilih "Muat turun Saya" dari pilihan yang ada.

Untuk memainkan mana-mana video yang terdapat di sini, cukup pilih filem atau rancangan yang ingin anda tonton dan ketuk Main. Ketahui bahawa video yang anda muat turun tidak akan kekal di sana selama-lamanya. Sebilangan besar (semua?) Video mungkin mempunyai pemasa tamat tempoh yang melekat padanya.

Cegah Tamat Tempoh Muat turun

Masa tamat untuk video Netflix akan berbeza dari satu fail ke fail yang lain. Jika hanya tinggal tujuh hari dalam muat turun, ia akan dipaparkan di bahagian "Muat turun Saya". Terdapat juga rancangan atau filem yang perlu ditonton dalam masa 48 jam dari memuat turunnya. Anda juga dapat melihat undur setiap jam di bahagian "Muat turun Saya" di aplikasi Netflix.

Sekiranya video tamat sebelum anda berpeluang menontonnya, anda boleh menghapusnya, memuat turun semula, dan pemasa tamat akan diperbaharui.

Padamkan Video yang Anda Muat turun (Untuk Mengosongkan Ruang)

Anda mungkin mendapati bahawa anda telah memuat turun terlalu banyak video dan iPhone sentiasa memberitahu anda bahawa ruang storan anda sekarang tidak mencukupi. Untuk mengosongkan sedikit ruang, anda boleh memadam beberapa video anda.

Untuk membuat ini:

 1. Di dalam Netflix aplikasi, ketik pada Menu ikon.
 2. Pilih "Muat Turun Saya".
 3. Ketik Edit butang. ‘X’ akan muncul di dekat setiap video yang kini anda simpan di telefon anda.
 4. Ketuk ‘X’ di sebelah video yang ingin anda alih keluar dari “Muat Turun Saya” anda. Ulangi langkah ini jika anda merancang untuk membuang video tambahan.

Sekiranya anda ingin memadamkan semua muat turun anda dalam satu pertukaran:

 1. Di dalam Netflix aplikasi, buka Menu.
 2. Tatal ke bawah sehingga anda boleh memilih Tetapan Aplikasi. Ketiknya.
 3. Pilih "Padam semua muat turun".

Setelah disahkan, semua rancangan dan filem Netflix yang anda muat turun akan hilang.

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found