Adakah Yeezy Supply Sah?

Adakah Yeezy Supply sah atau tidak? Sekarang, itu adalah soalan yang sangat baik. Yeezy Supply adalah topik perbincangan hangat, terutama pada tahun 2018 dan 2019. Menurut banyak pelanggan yang tidak berpuas hati, laman tinjauan, dan bahkan laporan berita, Yeezy Supply tidak sah.

Adakah Yeezy Supply Sah?

Kedai dalam talian ini mendapat banyak aduan bahawa BBB (Better Business Bureau) terpaksa menyiasatnya dan mengganggu. Sekiranya anda datang ke sini untuk jawapan pantas, jangan beli di Yeezy Supply. Itu tidak ada kaitan dengan produk mereka. Mereka hebat, seperti barisan Adidas yang lain.

Kedai web mereka terlalu teruk, walaupun anda mungkin ingin membaca lebih banyak maklumat dan alternatif terbaik.

Maklumat latar belakang

Semua orang tahu tentang Kanye West dan keperibadiannya yang eksentrik. Dia terkenal dengan itu, selain muzik dan perkahwinannya dengan Kim Kardashian. Beberapa waktu yang lalu, Kanye memusatkan perhatiannya pada reka bentuk fesyen. Pada mulanya, dia bekerjasama dengan Nike dengan tali kasut, tetapi dia beralih ke Adidas pada tahun 2013.

Yeezys pertama jatuh pada tahun 2015. Jalur kasut segera meletup, dan setiap pelepasan berikut menjadi semakin popular. Tempat utama untuk mendapatkan Yeezys anda adalah Yeezy Supply, kecuali banyak orang menghadapi masalah ketika mereka cuba memesan kasut.

Laman web ini telah mengumpulkan banyak ulasan negatif, dan kebanyakan pelanggan menganggapnya sangat buruk. Ini disebabkan oleh sokongan pelanggan yang hampir tidak ada, dan kenyataan bahawa penghantaran mereka terlambat, atau tidak pernah sampai ke pembeli.

Bayangkan membayar produk dan tidak menerimanya sama sekali? Kedengarannya seperti penipuan straight-up. Ya, pengeluaran Yeezy adalah terhad dan eksklusif, tetapi Yeezy Supply seharusnya tidak berbohong kepada pelanggan mereka. Itu tidak pernah baik untuk syarikat.

yeezy

Apabila Perkara Panas

Kami tidak dapat membalikkan maklumat mengenai Yeezy Supply pada masa lalu. Walau bagaimanapun, pada tahun 2018 dan 2019, semuanya tidak dapat dilaksanakan. Kedai dalam talian menerima ratusan aduan daripada pelanggan yang tidak berpuas hati.

Keadaannya sangat teruk sehingga sampai ke berita. NBC melaporkan mengenai kegagalan itu pada akhir tahun 2018. Jangan ragu untuk mencarinya di laman web mereka. Oleh kerana banyak orang mengeluh, sesuatu harus dilakukan. Better Business Bureau telah menangani masalah ini dan bertemu dengan pihak pengurusan Yeezy Supply.

Walaupun mereka berusaha, orang masih mempunyai keluhan yang sama dengan kedai web. Orang membayar beratus-ratus dolar, dan mereka tidak mendapat apa-apa sebagai balasan. Ingatlah, Yeezys sebenarnya tidak murah. Mereka berharga sekitar $ 75 untuk model yang paling berpatutan dan hingga lebih dari $ 2,000 untuk yang paling mahal.

Keseluruhan keadaan dengan Yeezy Supply lebih dari sekadar skandal, dan ini mencerminkan buruk gambaran umum Kanye yang sudah goyah. Sudah tentu, dia tidak mengendalikan kedai dalam talian sendiri, tetapi dia mungkin harus melepaskan orang yang menguruskannya dan mencari seseorang yang lebih cekap.

Alternatif untuk Yeezy Supply

Terdapat terlalu banyak kedai dalam talian yang menjual kasut hari ini. Sebilangan daripadanya sangat bagus, ada yang tidak banyak, tetapi kebanyakannya lebih baik daripada Yeezy Supply. Sekiranya anda masih mahu mendapatkan sepasang Yeezys sendiri, atau sebagai hadiah, pertimbangkan untuk menggunakan beberapa kedai berikut:

  1. StockX - Klik pada pautan, dan anda akan melihat semua Yeezys yang kini tersedia di StockX, salah satu pasaran kasut dalam talian terbaik. Anda boleh memilih untuk menawar model yang anda suka, atau anda boleh membelinya dengan memenuhi harga permintaan penjual. StockX mempunyai perkhidmatan dan penghantaran yang boleh dipercayai.
  2. GOAT - Sekali lagi, klik pautan dan semak pilihan Yeezy di GOAT, salah satu laman web kasut terbaik. Mereka mempunyai harga yang kompetitif, sokongan pelanggan yang sangat baik, dan dasar penghantaran. Mereka juga mempunyai potongan dari semasa ke semasa, jadi manfaatkannya.
  3. Barang Stadium - Juga merupakan alternatif yang baik. Anda akan menemui pelbagai model Yeezy di sini, dengan harga yang berpatutan dan masa penghantaran. Klik pada model, pilih ukuran anda, masukkan butiran pembayaran anda, dan tunggu penghantaran.
  4. Fight Club - Akhir sekali, pasaran dalam talian ini juga tidak buruk untuk mendapatkan sepasang kasut Adidas Yeezy yang baru. Klik pada model yang anda suka, tambahkan ke troli anda, dan teruskan ke pembayaran. Laman web ini juga memberitahu anda anggaran waktu penghantaran.

Semasa membeli kasut Yeezy di mana sahaja, ingat bahawa bekalannya terhad dan anda sering harus menunggu untuk mendapatkan semula. Itulah sebabnya kami memberi anda beberapa pilihan. Semua laman web di atas adalah sah dan selamat.

Bekalan Yeezy

Jauhi Yeezy Supply

Malangnya, anda tidak boleh mempercayai laman rasmi Yeezy Supply. Mudah-mudahan, kedai dalam talian bertambah baik dari masa ke masa, tetapi buat masa ini, lebih baik menggunakan beberapa alternatif yang disebutkan dalam artikel ini.

Model Yeezy mana yang paling anda gemari? Adakah anda mahukan penampilan dan keselesaan mereka atau kenyataan bahawa Kanye telah merancangnya? Kami tidak sabar untuk mendengar daripada anda, memberi komen tepat di bawah artikel.

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found