Cara Menggunakan Zoosk Carousel

Apabila orang mencari antara satu sama lain di aplikasi temu janji, kemungkinan ini adalah melalui sapu sekarang. Apabila anda harus memilih antara "ya" dan "tidak", menjadi lebih mudah untuk memutuskan siapa yang akan menarik perhatian anda.

Cara Menggunakan Zoosk Carousel

Ketahui semua yang anda perlu ketahui mengenai Zoosk Carousel Match dan cara menggunakan Syiling untuk berinteraksi dengan ahli Zoosk yang lain.

Cara Menggunakan Zoosk Carousel

Zoosk menawarkan banyak ciri berguna dan menyeronokkan untuk pelanggan, dan salah satunya disebut Carousel. Reka bentuknya membolehkan anda melihat foto dan usia Zooskers lain dalam mod karusel, dan anda boleh memilih "Ya," "Mungkin," atau "Tidak."

Setiap kali seseorang mengatakan "Ya", ahli yang lain akan mendapat pemberitahuan bahawa seseorang ingin menemui mereka. Dua ya yang berlawanan membuat "Pertandingan Bersama", dan kedua-duanya saling mempunyai dalam senarai sambungan. Selepas itu, mereka boleh mula menghantar SMS, menghantar suka dan senyuman, dan mungkin akhirnya membuat tarikh.

Siapa Boleh Menggunakan Carousel Zoosk

Carousel tersedia untuk semua pelanggan berbayar, yang dapat menggunakannya setiap kali mereka bersaing atau mencari seseorang yang sangat mereka sukai. Selain itu, Zoosk membenarkan ahli akaun percuma untuk mengakses pilihan ini, tetapi hanya jika mereka membeli duit syiling Zoosk yang mencukupi untuk mengaktifkannya.

Gunakan Zoosk Carousel

Apakah Duit Syiling Zoosk

Syiling maya Zoosk dapat membantu ahli mengakses ciri premium yang dapat menarik lebih banyak perhatian di kalangan ahli platform. Contohnya, anda boleh menggunakannya untuk menghantar hadiah kepada ahli lain atau menjadikan diri anda tidak kelihatan. Inilah yang dapat anda buka kunci dengan duit syiling Zoosk:

Menjadi Tidak Terlihat

Sekiranya anda ingin melihat profil orang lain tanpa mereka sedari, anda boleh menggunakan duit syiling untuk mendapatkan 30 minit penglihatan di platform. Dalam tempoh tersebut, tidak ada yang dapat melihat anda memeriksa profil mereka. Setelah waktunya habis, anda perlu membeli lebih banyak duit syiling untuk meneruskan mod tersembunyi.

Promosikan Diri Anda dengan Meningkatkan

Sekiranya anda mencari populariti profil, Boost adalah ciri yang perlu anda gunakan. Ciri ini membolehkan anda muncul dalam carian, Carousel orang lain, dan sorotan. Dengan penglihatan yang lebih baik, peluang anda untuk mencari seseorang meningkat secara mendadak. Sekiranya tidak ada yang berlaku untuk sementara waktu, Boost dapat mengubahnya dalam sehari.

Gunakan Hadiah Maya

Hadiah boleh menjadi cara yang hebat untuk menunjukkan kepada anggota lain bagaimana perasaan anda terhadapnya. Dengan menggunakan duit syiling Zoosk, anda boleh menghantar hadiah kejutan untuk menunjukkan minat kepada seseorang. Cari ikon hadiah dan pilih apa yang anda fikirkan yang dikehendaki oleh orang itu.

Konfigurasi Penghantaran

Menghantar mesej adalah kaedah terbaik untuk berhubung dengan orang baru di platform temu janji. Mungkin menarik bagi anda untuk mengetahui apakah mesej anda sampai ke destinasinya, terutamanya jika anda ingin berlari.

Dengan duit syiling Zoosk, anda akan mendapat pengesahan penghantaran setiap kali seseorang membuka mesej anda. Setelah mereka membacanya, anda boleh terus menulis. Perlu diingat bahawa pilihan ini hanya tersedia untuk ahli yang dilanggan kerana mereka boleh menghantar dan menerima mesej.

Cara Menggunakan SmartPick

Satu lagi ciri hebat yang meningkatkan penglihatan anda di Zoosk ialah SmartPick. Ia mengikuti bagaimana pengguna berinteraksi di Carousel untuk mendapatkan cadangan pemadanan terbaik. Anda boleh menjadikan SmartPick lebih pintar dengan menjawab tinjauan. Sekiranya anda berminat, ini cara kerjanya:

  1. Lihat profil yang dipilih terutamanya untuk anda dengan segera.
  2. Tentukan sama ada anda berminat.
  3. Undian anda adalah rahsia sehingga anda berdua mendapat jawapan positif.

SmartPick akan bertambah baik setelah beberapa pilihan kerana ia dapat mengetahui pilihan anda dengan menganalisis reaksi anda terhadap cadangan tersebut.

Cara Berhubungan dengan Ahli Yang Anda Minat

Terdapat pelbagai cara untuk menghubungi ahli lain di Zoosk. Prosesnya mudah: Pergi ke halaman seseorang dan dari sana, anda boleh menghantar mesej, senyuman atau seperti mereka. Sekiranya anda merancang untuk memberikan senyuman kepada seseorang, berikut cara kerjanya:

Zoosk Carousel

Senyum dan Suka di Zoosk

Menyukai profil seseorang atau tersenyum kepada mereka adalah cara yang menyeronokkan untuk menyatakan perasaan anda terhadap seseorang. Setelah menyedari bahawa anda menyukai mereka, mereka mungkin akan menghantar mesej kepada anda, dan sebelum anda mengetahuinya, anda mungkin berpeluang pergi berkencan.

Mesej di Zoosk

Pemesejan adalah kaedah paling langsung untuk memperkenalkan diri dan memberitahu seseorang yang anda minati. Anda boleh menghantar mesej dengan menulis di kotak mesej dan kemudian mengklik "Kirim."

Ingatlah bahawa anda perlu menghantar senyuman atau suka kepada pengguna sebelum menghantar mesej kerana barulah kotak pesanan akan muncul.

Membuat Pilihan yang Tepat

Kebiasaan aplikasi temu janji dalam talian telah mengubah cara kita berfikir tentang temu janji. Sekarang kita dapat bersenang-senang sambil mengenali orang baru dan menggunakan ciri yang menjadikan perbualan lebih menarik. Walaupun ia mungkin disertakan dengan tanda harga, jika boleh menyebabkan bertemu dengan seseorang yang hebat, anda mungkin bersetuju bahawa harganya sedikit.

Setelah anda mengetahui cara menggunakan Zoosk Carousel dan ciri lain, anda boleh membuat sambungan baru dengan mudah. Apakah ciri Zoosk kegemaran anda? Adakah anda pernah berjumpa dengan seseorang yang menarik di Zoosk?

Beritahu kami dalam komen di bawah!

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found