Cara Menyiapkan Penghala TP-Link sebagai Titik Akses Tanpa Wayar

Penghala TP-Link adalah pilihan yang popular untuk pengguna rumah kerana mereka menyeimbangkan ciri dengan harga dan termasuk keselamatan yang baik dalam campuran. Terkenal dengan prestasi WiFi mereka daripada yang lain, mereka membuat tambahan yang bagus untuk rangkaian rumah. Sekiranya anda memilikinya dan ingin menyiapkan penghala TP-Link anda sebagai titik akses tanpa wayar, tutorial ini sesuai untuk anda.

Read More
Cara Menyiapkan Penghala Tanpa Wayar TP-Link sebagai Pengulang

Semua orang tersambung ke internet hari ini. Hampir setiap penghala dilengkapi dengan antena Wi-Fi yang membolehkan anda menyambung ke internet dari mana-mana peranti tanpa kabel LAN. Tetapi apa yang berlaku sekiranya kediaman anda terlalu besar untuk ditampung oleh satu penghala Wi-Fi?Sekiranya demikian, anda boleh mendapatkan penghala Wi-Fi TP-Link yang lain dan menggunakannya sebagai pengulang.

Read More
Cara Menyiapkan Penghala TP-Link

Pada pandangan pertama, menyiapkan penghala mungkin kelihatan menakutkan tetapi jika anda mengikuti langkah-langkah dalam tutorial ini, ia sangat mudah. Penyediaan asasnya sangat mudah tetapi anda tidak mahu berhenti di situ. Anda ingin membuat beberapa perubahan untuk meningkatkan keselamatan dan memastikan satu-satunya orang yang dapat mengakses penghala dan rangkaian anda adalah anda.

Read More
Cara Menyiapkan Rutin di Laman Utama Google

Rutin Google Home membolehkan anda memulakan seluruh rangkaian tindakan di rumah anda, dengan hanya satu perintah suara. Bukankah lebih baik jika seseorang dapat menyalakan lampu ketika anda bangun untuk bekerja sebelum subuh? Bukan itu sahaja; anda juga boleh diingatkan mengenai senarai tugasan dan janji temu anda untuk hari tersebut.

Read More
Cara Menyiapkan TP-Link Extender

Apabila anda memesan perkhidmatan Internet untuk kediaman atau pejabat anda, anda akan selalu menubuhkan rangkaian rumah yang lengkap. Ini membenarkan semua peranti anda - komputer, tablet, telefon pintar, pencetak dan pengimbas, TV pintar, dan peranti yang disambungkan seperti saluran dan perkakas pintar - untuk menggunakan sambungan rangkaian.

Read More
Cara Menghidupkan atau Mematikan Kapsyen Tertutup di TV Tajam

Pada satu ketika, anda mungkin berada di dalam ruangan yang penuh sesak di mana terdapat banyak kebisingan, tetapi anda masih mahu mengikuti rancangan TV kegemaran anda. Pada masa lain, anda mungkin hanya meletakkan bayi di tempat tidur tetapi anda ingin menonton episod rancangan kegemaran anda dan anda bimbang bunyi bising akan menyedarkan bayi.

Read More
Cara Mencetak Invois di Shopify

Menghantar invois barang anda adalah bahagian penting dalam menguruskan kedai dalam talian anda dan menyimpan rekod penjualan. Apabila anda membuat draf pesanan untuk pelanggan anda, anda boleh menghantar invois kepada mereka melalui e-mel. Invois ini mengandungi semua butiran pembayaran yang perlu dibayar oleh pelanggan anda untuk produk dan menyelesaikan pembelian.

Read More
Google Nest Hub vs. Amazon Echo Show: Pembantu rumah yang disaring yang sesuai untuk anda?

Google Nest Hub dan Amazon Echo Show adalah dua peranti bantuan pintar berkuasa AI yang lebih popular yang mahukan tempat di kediaman anda. Lihat Google Home Hub yang berkaitan: Google mendedahkan saingan untuk Amazon Echo Show Tinjauan Amazon Echo Show: Sekilas mengenai ramalan masa depan yang tidak pernah betul Amazon Echo 2 vs Google Home vs Apple HomePod: Pembesar suara pintar mana yang harus anda jadikan pusat pintar anda rumah?

Read More
Ulasan Parrot Pot: Pot tanaman yang menjadikan hijau anda tetap hidup

Gambar 1 dari 6 £ 130 Harga semasa dikaji Saya seorang pembunuh. Seorang pembunuh yang tidak berperasaan. Mangsa saya banyak dan hampir semua mereka adalah kemalangan, kes pengabaian, penganiayaan dan kekurangan penjagaan. Saya telah ditangkap berkali-kali; dikritik oleh bekas kekasih saya kerana telah memusnahkan anak kesayangan kami dengan kejam dalam beberapa minggu sejak menerimanya.

Read More
Ulasan Alcatel Onetouch Idol X +

£ 206 Harga semasa dikaji Telefon pintar Alcatel terakhir yang kami kaji adalah Onetouch Idol S, yang mengagumkan kami dengan layarnya yang hebat, prestasi yang berpatutan dan kemampuan 4G - semuanya dengan harga yang menarik. Lihat juga: Telefon pintar terbaik 2015Idol X + direka untuk memberikan pengalaman yang sama dengan pendahulunya, tetapi dengan paparan 5in yang lebih besar dan dalaman yang lebih terkini.

Read More
Cara Mengatur Semula Kilang iPhone atau iPad Anda: Panduan Mudah untuk Menghapus Peranti iOS Anda

Adakah anda perlu menetapkan semula iPhone atau iPad anda? Mungkin anda bercadang untuk menjual telefon bimbit anda dan ingin menghapus semua fail peribadi anda, atau mungkin anda telah menjadi mangsa kecurian dan ingin menggosok barang berharga dari jarak jauh pada peranti. Sekiranya demikian, melakukan tetapan semula kilang adalah kaedah terpantas untuk menghapus semuanya dan memulakannya sekali lagi.

Read More
Cara Mengubah Pose Bitmoji anda di Snapchat

Sejak Bitmoji diperkenalkan, Snap Map Snapchat telah menjadi jauh lebih interaktif dan menyeronokkan. Fitur peta di Snapchat memungkinkan teman Anda melihat di mana Anda berada dan apa yang Anda inginkan ketika menggunakan aplikasi.Salah satu perkara pertama yang mempengaruhi Bitmoji ialah lokasi anda sekarang.

Read More
Cara Membuat Pelekat dari Roll Camera

Snapchat adalah cara yang menyeronokkan untuk berkomunikasi dengan rakan dan keluarga anda. Anda boleh menghantar foto, video, GIF, dan anda juga boleh menambahkan emoji dan pelekat pada gambar anda. Sekiranya anda tidak mahu menggunakan ciri pemotong cookie yang ditawarkan oleh Snapchat, anda boleh membuat pelekat anda menggunakan alat Snapchat.

Read More
Kotak Kodi terbaik UK 2019: TV Android terbaik untuk streaming dan permainan

Apa itu Kodi? Semua yang Anda PERLU Ketahui mengenai Aplikasi Streaming TV 9 tambahan Kodi terbaik 7 kulit Kodi terbaik Cara memasang Kodi pada Fire TV Stick Cara menggunakan Kodi 5 VPN terbaik untuk Kodi 5 kotak Kodi terbaik Cara memasang Kodi ke Chromecast Cara memasang Kodi pada TV Android Cara memasang Kodi pada Android Cara mengemas kini Kodi Cara menghentikan penyangga Kodi Cara membuang binaan Kodi Adakah Kodi Sah?

Read More
Kajian semula Kamera Video Internet Linksys WVC54G Wireless-G

£ 125 Harga semasa dikaji Walaupun premis anda mempunyai penggera, kemungkinan anda akan bimbangkan keselamatan kandungannya apabila anda membiarkannya tidak dijaga. Anda boleh mempertimbangkan kamera keselamatan rangkaian, walaupun anda masih memerlukan akses web untuk melihatnya. Tetapi Linksys menjadi lebih baik dengan kamera WVC54G - ia dapat menghantar makluman mengenai sebarang aktiviti melalui pesanan teks ke telefon bimbit anda.

Read More
Ulasan Adobe OnLocation CS3

Adobe menambahkan sebilangan aplikasi ke bundel Premium Produksi CS3 (ID web: 117832), tetapi satu tidak tersedia sehingga pelepasan runcit penuh - OnLocation CS3. Nenek moyangnya, DV Rack, boleh dibeli sebagai versi mandiri, tetapi lelaran ini hanya boleh didapati dengan CS3 Production Premium atau Premiere Pro CS3 penuh.

Read More
Ulasan Pinnacle Studio Plus 10

£ 43 Harga semasa dikaji Sejak beberapa tahun kebelakangan ini, Pinnacle menjadi pemangsa yang menelan mangsa penciptaan media digital yang lain, dari miro hingga Fast dan Steinberg. Tetapi selalu ada karnivor yang lebih besar, dan Pinnacle baru-baru ini bertemu dengan pertandingannya di Avid. Hampir identik dengan penyuntingan video di kalangan profesional, Avid masih kekurangan pengaruh pengguna.

Read More
Ulasan Ulead VideoStudio 8

£ 38 Harga semasa dikaji Ulead VideoStudio dulu ada di mana-mana, kerana perjanjian bundle dengan beberapa pengeluar penyesuai FireWire. Tetapi terdapat banyak lagi versi 8 daripada perisian percuma yang disertakan dengan beberapa peranti perkakasan; ia mempunyai banyak kuasa untuk salah satu harga terendah di sekitar.

Read More
Ulasan Google SketchUp 6

Selama bertahun-tahun, SketchUp @Last Software berjaya memenangkan pangkalan peminat kecil, terutama di kalangan arkitek, kerana percubaannya yang berani untuk menjadikan pemodelan 3D semudah lukisan 2D. Keberuntungan program berubah secara radikal apabila menambahkan pemalam untuk membolehkan modelnya disatukan terus ke Google Earth.

Read More
Ulasan Sony Ericsson Xperia X1

£ 489 Harga semasa dikaji Semakin banyak pengeluar menentukan skrin beresolusi tinggi di telefon pintar kelas atas mereka. Xperia X1 yang dinanti-nantikan adalah satu daripada empat di Makmal ini untuk melakukannya, sepadan dengan HTC Touch HD untuk resolusi semata-mata pada 480 x 800.Tetapi kami tidak begitu terkesan dengan X1 kerana layar, hanya 3in dari sudut ke sudut, tidak cukup besar untuk memanfaatkannya.

Read More
Ulasan Sony Vegas Movie Studio HD Platinum 11

Gambar 1 dari 3 £ 72 Harga semasa dikaji Persaingan di antara perisian penyuntingan video kos rendah telah meningkat dalam beberapa bulan kebelakangan ini, tetapi Avid Studio dan CyberLink PowerDirector tidak dapat mengalahkan Vegas Movie Studio Platinum dari landasan A-Listnya. Sekarang giliran Sony untuk meletakkan Platinum lebih jauh di depan.

Read More
Cara Mematikan Mod Demo di TV Sony

Mod "demo" atau "runcit" Sony TV direka untuk mengiklankan ciri-ciri utamanya di kedai. Menggunakan kecerahan dan kontras yang tinggi untuk memastikan visual muncul di bawah pencahayaan persekitaran runcit yang keras.Demo adalah gelung tanpa henti yang, untungnya, dapat keluar. Sekiranya anda ingin mengetahui cara mematikan mod demo, kami telah memberikan langkah-langkahnya.

Read More
Ulasan Sony Xperia XA2: Sony kini serius mengenai jarak pertengahan

Gambar 1 daripada 25Sony Xperia XA2 adalah yang terbaru dalam barisan panjang telefon bimbit Sony yang saya kaji sejak bergabung dengan Alphr dan, dalam mencarinya untuk artikel ini, itu merangkumi pasangan yang saya bahkan tidak ingat memegang. Rentetan nombor dan huruf yang pelik, bentuk sudut yang biasa, alat yang boleh dipercayai (tetapi sering terlalu mahal) dan kesimpulan yang tidak dapat dielakkan bahawa "tidak mengapa, tetapi anda mungkin lebih baik membeli X, Y atau Z yang lebih murah / lebih baik" bermaksud bahawa tidak ramai yang menonjol.

Read More
Adakah TV Sony Anda Tidak Menghidupkan? Beberapa Pembetulan Umum

Jenama Sony identik dengan elektronik teratas, dan TV mereka pasti memenuhi jangkaan tersebut. Tetapi apa yang anda lakukan apabila TV anda enggan menyala?Dalam artikel ini, kami akan menunjukkan kepada anda beberapa pembaikan umum apabila nampaknya TV Sony anda sedang diperbaiki.Memeriksa Masalah Kuasa dengan Periferal LainLebih kerap daripada tidak, alasan TV anda tidak dihidupkan semudah bateri jarak jauh yang habis, atau soket yang tidak dicabut.

Read More
Cara Membahagi Skrin pada iPad Pro

iPad Pro adalah sumber tenaga tablet yang sebenarnya dan ada juga yang mengatakan bahawa ia adalah model terbaik yang dilancarkan oleh Apple sehingga kini. Oleh yang demikian, hebat dalam melakukan pelbagai tugas dan membolehkan anda menjadikan aliran kerja anda lebih cekap. Membelah skrin adalah salah satu cara untuk memanfaatkan sepenuhnya Pro Pro.

Read More
Ulasan Sony SRS-X99: Mengambil pertarungan multiroom ke Sonos

Gambar 1 dari 5 £ 399 Harga semasa dikaji Sony telah membina pembesar suara tanpa wayar selama bertahun-tahun sekarang, tetapi tanpa banyak cara untuk mempromosikan, mereka telah berada di bawah radar. Pembesar suara memerlukan perhatian lebih, namun, dan usaha terbarunya, SRS-X99 adalah yang luar biasa, dengan kualiti suara yang cemerlang didukung oleh sokongan untuk pelbagai standard sambungan.

Read More
Cara Membahagi Skrin pada Discord

Selain menjadi aplikasi sembang permainan yang hebat, Discord juga memungkinkan anda berkongsi video atau layar anda dengan hingga sembilan orang lain. Ini perlahan, tetapi pasti, menjadi alternatif Skype yang ditujukan kepada pemain. Menyumbang kepada itu adalah hakikat bahawa anda kini boleh beralih dari berkongsi video ke berkongsi skrin anda dengan satu klik sahaja.

Read More
Ulasan Sky Soundbox: Audio yang luar biasa dengan harga yang murah

Gambar 1 dari 8 £ 249 Harga semasa dikaji Langit sedang bergelut pada masa ini. Raksasa TV bukan sahaja telah mengubah cara kita memikirkan kontrak telefon bimbit dengan rangkaian mudah alihnya yang inovatif (data digulung, dan dapat dikongsi antara rancangan keluarga), tetapi juga berusaha memberi penghargaan kepada pelanggannya dengan ganjaran bulanan dalam skema VIP.

Read More
Cara Stream Plex ke TV Pintar Samsung

Ketika menonton rancangan dan filem kegemaran anda di rumah, membuat keputusan mengenai peranti penstriman mana yang sukar. Dari seluruh rangkaian peranti penstriman Roku ke Chromecast Google dan Apple TV, tidak ada kekurangan kotak streaming dan tongkat yang dipasang di bahagian belakang televisyen anda dan menyediakan hiburan berjam-jam melalui internet.

Read More
Cara Menstrim Muzik Melalui Chromecast anda

Anda akan dimaafkan kerana menganggap Chromecast adalah mengenai filem dan TV. Bukan dan mampu lebih. Salah satu ciri yang nampaknya kurang digunakan adalah kemampuan untuk mengalirkan muzik melalui Chromecast anda. Sekiranya TV anda mempunyai pembesar suara yang baik atau anda mempunyai surround atau bar suara, mendengar muzik melalui TV anda adalah kelebihan penggunaan peranti ini.

Read More
Cara Menukar Karakter di GTA 5

Walaupun telah dilancarkan lebih dari tujuh tahun yang lalu, GTA 5 telah berjaya mengekalkan popularitinya hingga ke hari ini. Sebahagiannya, Rockstar mempunyai GTA Online untuk mengucapkan terima kasih - ini telah berkembang menjadi komuniti besar yang mungkin akan tetap popular sehingga GTA 6 dibebaskan (belum ada tarikh rilis rasmi).

Read More
Aldi 10.1 date Tarikh pelepasan Tablet (Medion Lifetab), harga dan spesifikasi

Jumlah tablet anggaran di pasaran nampaknya terus bertambah. Populariti Tesco Hudl2 telah membuktikan bahawa bukan hanya syarikat gergasi teknologi yang dapat menghasilkan teknologi yang menarik. Lihat juga: tablet terbaik tahun 2014.Aldi 10.1 ″ (Medion Lifetab) adalah percubaan kedua Aldi pada tablet murah, Pro PC Editor ulasan Jon Bray menyoroti kesukaran yang akan dihadapi oleh tablet terbaru Aldi dalam menghadapi saingannya yang lebih terkenal:"Tablet Aldi telah bekerja sesuai dengan Hudl 2 dalam taruhan populariti. H

Read More
Ulasan Amazon Kindle (2016): E-pembaca nilai terbaik

Gambar 1 dari 8 £ 60 Harga semasa dikaji Amazon Kindle (2016) berada di bawah jajaran yang, selama beberapa tahun sekarang, telah menguasai dunia e-pembaca. Sebenarnya, peranti Amazon, dengan gabungan ciri perisian yang berguna, perkakasan berkualiti tinggi dan akses eksklusif ke rangkaian ebook Amazon dengan harga berpatutan, telah dilihat oleh semua pesaing sejak beberapa tahun kebelakangan ini.

Read More
Tablet Android terbaik tahun 2015

Adakah hati anda terpaku pada tablet Android baru yang berkilat? Tidak pasti yang mana hendak dibeli? Kemudian anda berada di tempat yang betul. Untuk membantu anda membelanjakan wang tunai yang anda hasilkan, kami telah mengumpulkan panduan membeli untuk menunjukkan anda ciri dan kata kunci yang perlu anda ketahui, diikuti dengan senarai tablet terbaik yang telah kami kaji sehingga kini.

Read More
Cara Mengambil Tangkapan Skrin dengan Tablet Api Amazon Anda

Tablet Fire sangat bagus untuk melayari laman web tanpa perlu menggunakan komputer riba bersaiz penuh. Anda boleh menggunakan media sosial, memeriksa e-mel anda, memuat naik foto, dan banyak lagi, semuanya dari keselesaan tempat tidur atau sofa anda. Senario ini bermaksud mungkin ada saatnya anda menginginkan atau perlu mengambil tangkapan skrin, sama ada untuk menunjukkan dalam talian atau menyimpan ke awan untuk diakses nanti.

Read More
Ulasan Eizo FlexScan EV2750: Kata terakhir dalam kualiti gambar

£ 773 Harga semasa dikaji Setiap kali monitor baru tiba di meja saya, saya akan ditanya semua soalan yang sama. Adakah ia 4K? Adakah ia OLED? Adakah ia melakukan 3D? Dalam kes 27in FlexScan EV2750, jawapan untuk semua soalan ini adalah tidak. Dari segi teknologi canggih, monitor terbaru Eizo tidak banyak ditunjukkan.

Read More
Teknologi TV 4K Dijelaskan: Apa itu 4K dan Mengapa Anda Perlu Peduli?

Anda mungkin pernah mendengar istilah 4K, Ultra HD, dan UHD. Istilah-istilah ini dengan cepat diguna pakai dan digunakan di seluruh dunia. Bukan sahaja TV kelas atas yang menawarkan resolusi 4K UHD, tetapi peranti lain yang menghubungkannya juga.PlayStation 4 Pro Sony dan Xbox One X Microsoft mengalahkan kemampuan mereka untuk menjalankan permainan dengan resolusi 4K.

Read More
Nombor Model Samsung TV Dijelaskan

Sebilangan besar pengguna tidak menyedari bahawa nombor model Samsung mempunyai skema pengekodan khas untuk mengenal pasti setiap perincian dan sejarah HDTV. Ya, ada makna khusus untuk nombor model Samsung HDTV yang tersedia untuk Amerika Utara, Eropah, Asia, dll.Kod yang digunakan dalam nombor model mengenal pasti siri dengan tahun pembuatan, jenis lampu latar (LED, QLED, Lampu, dll.

Read More
Bagaimana Mengetahui Tahun Model TV Samsung Anda

Apabila anda ingin mencari cara untuk melakukan sesuatu di TV Samsung anda, penting untuk mengetahui model dan generasi TV anda. Namun, jika anda tidak begitu mahir dalam teknologi, ini dapat dikatakan lebih mudah daripada dilakukan. Itulah sebabnya kami akan menunjukkan kepada anda cara melakukannya.

Read More
Tarikh, harga dan khabar angin pelepasan Tesco Hudl 3: Berita buruk untuk peminat Hudl

Kami cukup hebat mengenai Tesco Hudl 2 tahun lalu, yang kami fikir menetapkan standard baru untuk tablet anggaran. Lihat ulasan edisi Amazon Fire 7 dan Amazon Fire 7 Kids yang berkaitan Tablet terbaik pada tahun 2018: Tablet terbaik untuk dibeli tahun ini Kini tersedia dengan harga sub-£ 100 yang lazat, sukar untuk melihat bagaimana rangkaian pasar raya di mana-mana dapat mengungguli usaha sebelumnya dengan tablet Android generasi berikutnya yang berfokus pada keluarga.

Read More
Saluran WiFi 5Ghz Terbaik untuk Penghala Anda

Bagi kebanyakan orang, semua WiFi mungkin kelihatan sama. Selagi penghala anda disambungkan dengan betul ke internet, rangkaian adalah rangkaian, yang membolehkan anda menstrim Netflix, memeriksa Facebook, menghantar e-mel, dan apa sahaja yang anda telah membina kehidupan dalam talian anda. Namun, mereka yang mengetahui mengetahui bahawa banyak teknologi masuk ke dalam rangkaian, dan bergantung pada bagaimana anda mengkonfigurasi perkakasan isyarat WiFi anda dan perisian, anda dapat meningkatkan pengalaman anda dengan kelajuan yang lebih pantas dan sambungan yang lebih dipercayai.

Read More
Perbezaan Antara Pengguna, Pelanggan dan Profesional

Pembeli kamera digital dan penggemar telah lama berhadapan dengan bahasa yang agak aneh dalam ulasan untuk kamera digital. Seberapa sering anda membaca sesuatu seperti "[Jenama] membuat kamera prosumer yang hebat, tetapi dapatkah mereka bersaing di ruang profesional?" Tiga istilah utama adalah "pengguna," "prosumer," dan "profesional.

Read More
Di dalam Volkswagen Arteon, Volkswagen terbaik dan termaju belum

Gambar 1 dari 11Terdapat beberapa kereta yang melakukan semua yang dikehendaki oleh pemandu. Bagi mereka yang mencari sensasi terpasang ke pelapis ketika kereta mereka melancarkannya hingga 60mph dalam beberapa saat, atau kegembiraan cengkeraman gigih ketika mereka menari kereta dari sudut ke sudut, keselesaan sering dikorbankan; pemikiran selepas.

Read More
Cara Melihat Penggunaan Data T-Mobile Anda

Pada satu masa, pembawa telefon bimbit mengenakan bayaran yang besar jika anda melebihi had penggunaan data yang telah ditetapkan. Hari ini, rancangan Data Tanpa Had kini kembali dan lebih popular berbanding sebelumnya. Sayangnya, seperti setiap pembawa telefon bimbit lain, berhak membuang data anda setelah penggunaan tertentu.

Read More
Ulasan Toshiba Satellite L755D

Gambar 1 dari 3 £ 450 Harga semasa dikaji Selain daripada kemewahan warna merah ruby, Satelit L755D kelihatan seperti komputer riba anggaran dasar anda. Namun, perhatikan dengan lebih dekat, dan pelekat di pergelangan tangan Toshiba memperlihatkan kebahagiaan yang tulen: ini adalah komputer riba runcit pertama yang kami lihat menggunakan seni bina AMD Llano.

Read More
Cara Menghidupkan atau Mematikan Kapsyen Tertutup di TV Toshiba

Kapsyen tertutup tidak hanya bagus untuk golongan pendengaran tetapi juga ketika anda harus menonton filem kegemaran anda dalam diam. Hampir semua TV menyokong ini dan telah berada dalam jangka masa yang baik.Ketahui cara menghidupkan atau mematikan kapsyen tertutup di TV Toshiba anda.Kaedah Pertama: Gunakan Panel TV AndaSekiranya panel TV Toshiba anda mempunyai C.

Read More
Ulasan Toshiba Satellite A500

Gambar 1 dari 2 £ 650 Harga semasa dikaji Dengan komputer riba bajet yang semakin banyak untuk harga yang semakin berkurang, model harga pertengahan harus bekerja keras untuk membenarkan keberadaannya. Lagipun, apabila anda boleh mendapatkan alat mudah alih yang mampu dimiliki dengan harga kurang dari £ 400 kecuali PPN, maka ada sedikit alasan untuk membelanjakan lebih banyak perbelanjaan seperti Toshiba Satellite A500 yang baru.

Read More
Cara Menukar Saluran Tanpa Wayar Anda pada TP-Link AC1750

Walaupun teknologi tanpa wayar telah membuat kemajuan besar dalam beberapa dekad kebelakangan ini, anda mungkin masih mengalami kelambatan dan bahkan penurunan dalam hubungan anda. Pasti, salah satu cara untuk mengatasi ini adalah dengan mendapatkan sambungan yang lebih pantas dari pembekal anda - atau menukar penyedia.

Read More
Kajian TomTom Go 720

£ 183 Harga semasa dikaji TomTom Go telah mendaftarkan diri dalam Daftar Pro A untuk apa yang kelihatan seperti zaman sekarang, tetapi kita telah melihat sedikit bukti bulan ini bahawa posisinya berada di bawah ancaman serius, yang ada kerana ia dilancarkan pertama kali pada musim panas lalu.Dalam ujian kami, Go 720 hanya menyapu lantai dengan lawan.

Read More
Ulasan Toshiba Satellite C75

Gambar 1 dari 6 £ 499 Harga semasa dikaji Dengan komputer riba bajet yang semakin merosot ke dimensi Ultrabook yang hampir, Satelit C75 raksasa Toshiba kelihatan sangat besar. Sekiranya anda ingin mengganti PC desktop, komputer riba berbadan besar ini wajar dipertimbangkan. Dengan CPU Core i3 yang terhormat, papan kekunci yang luas dan paparan 17 inci yang besar, Satelit C75 dapat memiliki apa yang diperlukan untuk menjadi penduduk tetap di meja anda.

Read More
Cara Mengesan Kalori dengan Apple Watch

Apple Watch adalah salah satu alat teknologi dengan beberapa kegunaan dan faedah, terutama untuk kesihatan dan kecergasan. Aksesori ringan ini adalah alat yang hebat bagi mereka yang berusaha menguruskan kecergasan dan aktiviti mereka.Nasib baik, Apple Watch dapat membantu anda mencapai matlamat anda dalam beberapa cara, termasuk berfungsi sebagai penghitung kalori yang berguna.

Read More
Cara menyelesaikan masalah dengan penghala anda

Sekiranya anda menghadapi masalah dengan sambungan rangkaian anda, tetapi telah menentukan bahawa itu bukan komputer anda atau kabel yang buruk, penghala anda mungkin menjadi masalahnya. Router tidak terlalu sukar untuk menyelesaikan masalahnya, jadi sebenarnya mudah untuk mencari masalah ke masalah rangkaian anda.

Read More
Cara Mematikan Alexa Voice Assistant di Amazon Fire Stick anda

Wanita yang tinggal di Amazon Firestick anda boleh mula bercakap setiap kali anda menavigasi dari satu menu ke menu lain atau menimbulkan aksi. Amazon memanggil wanita VoiceView dan direka untuk menjadikan pengalaman pengguna anda lebih selesa.Walau bagaimanapun, navigasi VoiceView biasanya lebih menjengkelkan daripada membantu, jadi anda mungkin mahu mematikannya dengan segera.

Read More
Cara Mematikan Waktu Skrin pada iPhone atau iPad

Apple iOS 12 memperkenalkan ciri baru untuk iPhone dan iPad yang dipanggil Masa Skrin yang membantu anda memantau dan mengehadkan masa skrin anda, yang dapat anda tetapkan sendiri atau sebagai "kawalan ibu bapa" untuk membatasi masa anak-anak anda dan mengehadkan aplikasi apa yang dapat mereka gunakan pada peranti anda.

Read More
Cara Mematikan Petua dalam CSGO

Arahan dalam permainan berguna untuk pemula tetapi boleh menjengkelkan dan bahkan mengganggu setelah anda mengetahui semua asasnya. Siapa yang mahu melihat pemberitahuan timbul setiap beberapa saat? Syukurlah, anda boleh melumpuhkannya. Sekiranya anda keliru tentang cara melakukannya, kami sedia membantu.

Read More
Cara Mematikan Kemas Kini Auto di Amazon Fire Stick anda

Amazon Fire TV Stick adalah kaedah terbaik untuk mendapatkan semua kandungan streaming yang anda mahukan terus ke TV anda. Ia dapat menghubungkan anda ke perkhidmatan streaming seperti HBO, Netflix, Hulu, dan Disney +, serta TV langsung, dan katalog besar filem dan rancangan televisyen Amazon.Walau bagaimanapun, seperti mana-mana peranti moden yang menggunakan internet, ia memerlukan masa untuk pembaruan automatik.

Read More
Cara Mematikan Skrin Sentuh pada Chromebook

Chromebook adalah peranti yang hebat, jika anda tidak memerlukan komputer riba yang dapat menangani program yang menuntut. Sekiranya anda menggunakan pengalaman penyemak imbas, mendapatkan Chromebook adalah idea yang bernas. Walau bagaimanapun, beberapa ciri boleh menjadi terlalu banyak.Skrin sentuh adalah contoh utama.

Read More
Cara Mematikan Suara di Amazon Fire Tablet

Barisan tablet dan peranti Fire dari Amazon membentuk beberapa tawaran kegemaran kami dalam bidang teknologi sekarang. Sama ada anda melihat kotak set-up TV Fire 4K mereka, barisan pembesar suara Amazon Echo mereka yang sangat murah dengan Alexa diaktifkan untuk bantuan suara, atau siri tablet Fire mereka yang boleh dibeli dengan harga di bawah $ 200, ada banyak suka dengan alat Amazon jika anda berbelanja dengan bajet.

Read More
Cara Menghidupkan Perkhidmatan Lokasi Tablet Api Amazon

Rangkaian tablet Amazon's Fire telah jauh dari awalnya sebagai pembaca e-book yang dimuliakan. Hari-hari ini mereka adalah tablet pintar lengkap sepenuhnya. Dan mengenai pangsa pasar mereka, mereka nampaknya semakin kuat. Mereka mesra pengguna dan mempunyai akses ke banyak aplikasi dan perkhidmatan yang berpusat di Amazon yang membolehkan anda menikmati semua media anda di mana sahaja anda berada.

Read More
Cara Mematikan Resit Baca Skype untuk Mudah Alih dan Desktop

Skype telah menjadi alat komunikasi lama dalam dunia teknologi. Berguna untuk interaksi perniagaan dan peribadi dalam talian, Skype tersedia dalam aplikasi yang boleh dimuat turun di telefon bimbit atau desktop.Dengan resit baca menjadi lebih banyak tersedia di pelbagai platform; Skype telah menggunakan amaran jenis ini.

Read More
Cara Menghidupkan atau Mematikan Kapsyen Tertutup pada TV Sony (2021)

Oleh itu, anda mempunyai TV pintar Sony yang baru? Hebat, anda dapat menikmati video kegemaran anda pada skrin Ultra-HD yang jernih! Salah satu yang terbaik mengenai perkara itu ialah terdapat puluhan tetapan yang berkaitan dengan pemutaran video di TV Sony anda, yang membolehkan anda menyesuaikan pengalaman anda agar sesuai dengan keperluan anda.

Read More
Cara Menghidupkan / Mematikan Kapsyen Tertutup pada Fios

Sebagai perkhidmatan hiburan / internet yang merangkumi semua, Fios membolehkan anda menonton rancangan TV dan filem anda selama berjam-jam. Dan jika anda tidak dapat menangkap setiap baris dalam GOT, kapsyen tertutup (CC) ada untuk membantu. Terlebih lagi, Fios menyediakan CC untuk permainan sukan, yang sangat berguna ketika anda menonton permainan dengan sekumpulan penyokong yang bising.

Read More
Cara Mematikan TV Anda Dengan Jauh Api Api Amazon Anda

Ketika menonton hiburan di layar lebar, tidak ada yang dapat mengatasi kekuatan dan kecekapan rangkaian peranti Amazon Fire TV. Bermula hanya $ 39,99 untuk 1080p Fire Stick, Fire TV membolehkan anda menonton Netflix, Hulu, HBO Go, perkhidmatan video Prime Amazon sendiri, dan ribuan aplikasi lain langsung di skrin besar.

Read More
Cara Berhenti Melanggan Majalah di Amazon Kindle

Melanggan majalah dan tidak lagi menginginkannya? Mencuba percubaan percuma dan tidak mahu membayar langganan biasa? Berikut adalah cara berhenti berlangganan majalah di Amazon Kindle.Tidak pernah memakan kandungan lebih mudah daripada ketika Kindle tiba. Sudah tentu pembaca e-book sudah lama tetapi Kindle membawa infrastruktur serba lengkap yang bukan sahaja membolehkan anda membaca pada peranti tetapi juga menyediakan bahan untuk anda baca.

Read More
Cara Buka Kunci Epik LeapFrog Saya

LeapFrog Epic adalah tablet yang bagus untuk kanak-kanak kerana ia membolehkan anda menjauhkan kandungan yang tidak sesuai. Ini dilakukan dengan mempunyai profil akaun yang berasingan untuk menggunakan peranti dan untuk pentadbiran. Walaupun pengguna boleh menjadi anak dan ibu bapa, profil pentadbiran dikhaskan untuk ibu bapa sahaja.

Read More
Cara Mengemas kini Aplikasi di TV Pintar Devant

Seperti semua peranti lain, TV telah berkembang sedikit dalam beberapa tahun kebelakangan. Melayari saluran hanya tidak dapat dilakukan oleh banyak orang lagi. Sebaliknya, mereka mahu TV mereka menjadi keseluruhan sistem hiburan.Hampir setiap pengeluar TV yang masih relevan terus mengikuti trend ini, dengan kejayaan yang lebih kurang.

Read More
Cara Mengemas kini Aplikasi di TV Pintar Elemen

Sekiranya anda bangga dengan pemilik baru TV pintar Element, anda pasti ingin mengetahui cara memuatkannya dengan aplikasi, melakukan kemas kini dan melakukan semua pentadbir sebelum anda dapat menontonnya. Tutorial ini akan memandu anda melalui keseluruhan proses, termasuk cara menambah dan mengemas kini aplikasi di Element smart TV.

Read More
Cara Mengemas kini Aplikasi di TV Pintar JVC

Sudah lama berlalu adalah satu-satunya perkara yang dapat anda lakukan di TV anda ialah menonton apa yang dikehendaki oleh syarikat kabel dan penyiar anda. Hari ini, TV anda dapat berfungsi hampir untuk semua tujuan, sama seperti telefon pintar atau tablet anda. Tetapi ini hanya berlaku jika pengeluar melengkapkan peranti anda dengan semua alat yang diperlukan untuk ini.

Read More
Cara Mengemas kini Aplikasi di Apple TV

Menu pengguna Apple TV sentiasa mesra pengguna dan mudah. Walau bagaimanapun, sebilangan orang masih menghadapi masalah dengan ciri-ciri tertentu, dan di situlah kita terjun. Di antara trik Apple TV yang menarik lainnya, artikel ini akan menunjukkan kepada anda cara mengemas kini aplikasi dengan mudah pada peranti ini.

Read More
Cara Mengemas kini Firmware di Amazon Echo Dot

Peranti Amazon Echo telah terjual berjuta-juta di seluruh dunia. Berjuta-juta orang akan memberitahu Alexa untuk menyalakan lampu, bertanya tentang cuaca di kawasan mereka atau memainkan lagu. Sebahagian besarnya, Echo terkenal kerana senang didiami dan dikendalikan. Tetapi kadang-kadang diperlukan sedikit campur tangan manual dan itulah sebabnya saya meletakkan tutorial ini mengenai cara mengemas kini firmware di Amazon Echo Dot bersama-sama.

Read More
Cara Mengemas kini Aplikasi di TV Pintar LG

TV pintar telah mengubah permainan dan kini menjadi bahagian yang sangat diperlukan dari banyak ruang tamu kami. Mereka tidak hanya menunjukkan TV dalam definisi tinggi atau Ultra HD tetapi dapat mengakses internet, melayari web, menggunakan aplikasi seperti Netflix dan Hulu dan ada juga yang boleh bermain permainan.

Read More
Cara Mengemas kini Aplikasi di TV Pintar Samsung

Samsung membuat beberapa skrin terbaik di dunia, termasuk skrin untuk pengeluar TV lain. Tetapi aplikasi pintar mereka dan keseluruhan ekosistem TV pintar meninggalkan banyak yang diinginkan. TV pintar telah mengubah cara pengguna media menjadi lebih baik. Semua orang tidak lagi memerlukan kotak set-top dan pelayan media, atau dongle pihak ketiga.

Read More
Cara Mengemas kini Aplikasi di TV Pintar Bravia

Terdapat dua sebab mengapa penting untuk memastikan semua aplikasi anda sentiasa dikemas kini.Pertama, kemas kini memperbaiki sebahagian besar bug yang berkembang di aplikasi anda. Sebab kedua ialah kemas kini dapat memberi anda fungsi baru untuk dipilih. Meninggalkan aplikasi anda tanpa kemas kini bermaksud anda kehilangan beberapa kemungkinan penting untuk menjadikannya lebih menyeronokkan.

Read More
Cara Mengemas kini Aplikasi di Kindle Fire

Tidak dapat dinafikan telefon pintar dan tablet memainkan peranan yang lebih besar dalam kehidupan kita pada saat kedua. Inilah sebabnya mengapa pasar penuh dengan mereka dan mengapa pesaing baru datang dan pergi, kerana semua orang mahukan kepingan pai mereka sendiri.Ini membawa kita ke Amazon. Hampir semua perkara yang disentuh oleh Amazon telah bertukar menjadi emas - telefon Fire adalah salah satu daripada beberapa pengecualian.

Read More
Cara Menggunakan Airpod sebagai Alat Bantu Dengar

Alat bantu dengar adalah teknologi yang sangat canggih yang mampu mengambil suara dan memindahkannya melalui isyarat T-Coil dan radio.Semasa menggunakan AirPod, anda tidak boleh dan tidak boleh menggunakannya sebagai ganti alat bantu pendengaran yang ditetapkan. Walau bagaimanapun, mereka dapat membantu anda mendengar bunyi dengan lebih mudah.

Read More
Untuk apa Port USB pada Wyze Cam?

Dalam dunia sistem pengawasan rumah, kamera Wyze merupakan teknologi yang sangat mengganggu. Pasti, anda boleh menghabiskan banyak wang untuk memasang sistem keselamatan tradisional di kediaman anda, tetapi menggunakan penyelesaian yang lebih maju dari segi teknologi dan lebih berpatutan adalah mungkin pada hari ini.

Read More
Cara Mengemas kini Fizware Soundbar Vizio

Dengan rangkaian bar suara yang bergaya, Vizio memberikan peningkatan yang ketara pada sistem bunyi hiburan anda. Dengan mudah, anda boleh memasangnya di dinding tepat di bawah TV anda, atau meletakkannya di kabinet tepat di bawah skrin. Terima kasih kepada profil bar bunyi yang rendah, ini tidak akan mengganggu pengalaman menonton anda.

Read More
Cara Menggunakan Stick TV Api Amazon Tanpa Alat Jauh

Sebagai pengguna, anda mempunyai lebih banyak cara daripada sebelumnya untuk memilih cara anda menonton TV. Itulah yang membuat Fire Stick Amazon begitu mengejutkan — walaupun terdapat persaingan yang kuat dari Google, Apple, dan Roku, barisan Fire TV mereka terus menjadi kaedah terbaik untuk menstrim filem, muzik, televisyen, dan banyak lagi. D

Read More
Cara Menggunakan Google Hangouts pada Amazon Fire Tablet

Amazon Fire Tablet berjalan di Fire OS, yang dibina tepat di atas Android. Walaupun peranti Fire OS tidak menyokong Google Play Store dan aplikasinya secara asli, anda boleh mengubahnya. Peranti Android dilengkapi dengan ekosistem Google yang sudah terpasang, sementara anda harus melalui beberapa masalah untuk mendapatkannya di Tablet Kebakaran.

Read More
Cara Menggunakan Airpod sebagai Walkie Talkie

Kemas kini watchOS terbaru membawa tambahan baru yang hebat untuk Apple Watch. Ini adalah aplikasi Walkie Talkie! Ia menggunakan sambungan internet anda untuk membolehkan anda bercakap dengan rakan anda dengan serta-merta. Cukup sejuk, ya?Ini bermaksud bahawa anda tidak perlu menunggu sehingga panggilan anda dibuat dan tidak akan dikira dengan kuota minit siapa pun.

Read More
Cara Menggunakan Output Digital Realtek

Banyak komputer dilengkapi dengan kad suara Realtek, dan anda boleh menggunakan output digital untuk membuat audio. Output digital bermaksud peranti audio yang disambungkan ke komputer anda tidak menggunakan kabel analog.Semasa menggunakan output digital, peranti audio anda memerlukan ciri yang betul untuk diaktifkan pada komputer anda.

Read More
Cara Menggunakan Aplikasi Starz dengan Xfinity

Baru-baru ini, berlaku perselisihan antara Xfinity dan Starz. Akibatnya, anda mungkin menghadapi masalah untuk mengakses rancangan TV dan filem kegemaran anda.Tetapi adakah anda masih boleh mengakses Starz di Xfinity? Dan jika demikian, bagaimana anda melakukannya? Dalam artikel ini, kami akan menggariskan semua yang perlu anda ketahui.

Read More
Ulasan Pinnacle Studio 17 Ultimate

Gambar 1 dari 4 £ 58 Harga semasa dikaji Pinnacle Studio adalah pemain utama pada awal penyuntingan video PC, sering kali dipasang di PC baru dan digabungkan dengan perkakasan tangkapan Pinnacle. Namun, baru sahaja pembelian Avid pada tahun 2005 masalah kebolehpercayaan kronik Studio mulai hilang.

Read More
Semua yang Perlu Anda Ketahui Mengenai penghala Verizon FIOS

Verizon FIOS adalah sistem proprietari yang mengharuskan anda menggunakan penghala yang disediakan oleh syarikat, dengan bayaran. Walaupun ini adalah langkah yang tidak diingini oleh banyak pelanggan, ada yang berkawan dengan perkhidmatan baru dan tidak keberatan membayar tambahan $ 10 sebulan atau $ 149 yuran awal untuk perkakasan.

Read More
Cara Melihat Kamera Tunjuk Gema Saya Dari Jauh dari Telefon

Dengan cara tertentu, Amazon membolehkan anda membawa kamera Echo Show ke mana sahaja anda pergi. Selagi anda mempunyai akses ke sambungan internet yang baik, anda akan dapat melihat siaran langsung dari peranti anda.Diakui, melakukannya tidak betul-betul intuitif dan ada beberapa tetapan yang perlu diubah, tetapi kami akan membawa anda melalui proses penyiapan setiap langkah sehingga anda dapat menyambung ke Gema anda dengan cepat, di mana sahaja anda berada.

Read More
Cara Melihat Jawapan Chegg Secara Percuma

Perkhidmatan pembelajaran dalam talian Chegg menawarkan sokongan akademik di luar kelas. Potongan harga pada buku teks dan akses yang diberikannya kepada sumber dapat menolong sebahagian daripada kos belajar. Walau bagaimanapun, perkhidmatan ini dilengkapi dengan yuran langganan bulanan. Jadi, bagaimana jika anda hanya memerlukan jawapan untuk satu atau dua soalan?

Read More
Cara Melihat Sorotan Kindle Dalam Talian

Pada zaman dan zaman ini, buku-buku adalah digital sesering fizikal. Mungkin lebih kerap. Malah perpustakaan telah mempunyai salinan buku digital sekarang. Amazon Kindle adalah salah satu e-pembaca yang lebih popular dan cara terbaik untuk membaca dan memastikan semua buku anda disusun secara digital.

Read More
Ulasan ViewSonic VX2260wm

£ 164 Harga semasa dikaji ViewSonic VX2260wm adalah monitor 22p 1080p pertama yang kami lihat, sejak terbitan 172, dan sejak itu ia disatukan dengan tawaran dari kebanyakan pengeluar utama, tetapi masih cukup kuat untuk bersaing. Dengan port HDMI dan set pembesar suara 1.5W, ia berada pada tahap ciri yang sama dengan BenQ yang memenangi Makmal, tetapi tidak dapat bertahan di kawasan lain.

Read More
Cara Melihat Roku di iPad

Roku, bersama dengan Chromecast, adalah salah satu platform penstriman paling popular di dunia. Terima kasih kepada peranti all-in-one ini, anda dapat mengalirkan kandungan kegemaran anda dengan resolusi tertinggi ke skrin TV.Namun, jika orang lain pertama kali menggunakan TV, anda mungkin perlu menggunakan Roku dengan peranti seperti iPad.

Read More
Cara Melihat Cam Wyze Anda di PC

Wyze Cam adalah salah satu kamera rumah pintar yang paling popular, dan anda boleh menghubungkannya dengan mudah ke telefon bimbit anda, jadi anda boleh memeriksa rumah anda walaupun anda berada jauh. Tetapi bagaimana dengan PC anda? Terdapat dua cara untuk melihat Kamera Wyze di PC anda. Anda boleh mengatur penstriman langsung ke PC anda atau menggunakan aplikasi telefon Wyze di PC anda dengan satu helah kecil.

Read More
Cara Menghidupkan HDR di TV Vizio

Impian anda telah menjadi kenyataan, dan akhirnya anda membeli TV 4K. Besar, cantik, dan semua perkara yang anda mahukan Anda sangat gembira menonton beberapa filem dan sukan kegemaran anda dalam 4K sekarang. Tetapi atas sebab tertentu, walaupun TV memerlukan sedikit perbelanjaan, gambar yang dipaparkan pada peranti baru anda tidak setanding dengan jangkaan anda.

Read More
Cara Mematikan WiFi pada Vizio Anda

TV Vizio anda sedang berjalan dan anda mahu mematikan Wi-Fi. Mungkin anda berkongsi perkhidmatan permainan atau streaming melalui peranti yang berbeza, atau mungkin anda bosan dengan TV yang menyedut semua liputan Internet anda di rumah.Artikel ini menerangkan cara mematikan Wi-Fi di TV Vizio anda. Namun, jika anda benar-benar tersekat, anda selalu boleh mematikan Internet di penghala, dan kemudian tidak masuk semula dengan TV anda.

Read More