Cara Menghubungkan TV Vizio Anda ke Internet

Menyambung ke Internet dengan TV Vizio anda tidak begitu sukar seperti yang disangka. Selalunya, masalah yang anda ada lebih berkaitan dengan sambungan Internet atau hab Internet anda daripada TV anda. Walaupun begitu, artikel ini menerangkan bagaimana anda menyambungkan TV Vizio anda ke Internet.Sebagai tambahan, kami akan menunjukkan kepada anda cara menyambung ke Internet melalui Wi-Fi rumah anda dan dengan kabel Ethernet.

Read More
Cara Mematikan Panduan Suara di TV Vizio Anda

Pada tahun 2017, Vizio mula memasukkan ciri kebolehaksesan yang lebih maju ke dalam TVnya. Mereka termasuk alat untuk orang dengan masalah pendengaran dan mereka yang cacat penglihatan. Dalam artikel ini, anda akan menemui semua ciri kebolehaksesan yang kini standard untuk setiap TV Vizio. Kami juga akan menerangkan cara mematikan panduan suara.

Read More
Apa yang Perlu Dilakukan Apabila TV Vizio Anda Terus Dihidupkan Sendiri

Ada sebab mengapa TV Vizio begitu popular di seluruh dunia. Bukan hanya masalah kemampuan. Mereka mempunyai ciri-ciri yang sangat baik dan kualiti gambar yang mengagumkan juga.Tetapi ada masalah yang mungkin membuat anda tidak berjaga-jaga. Bagaimana jika TV Vizio anda terus hidup dengan sendirinya? Sebelum anda mula berfikir bahawa rumah anda dihantui, anda harus tahu bahawa ia kadang-kadang berlaku.

Read More
Cara Mengaktifkan 4K di TV Vizio Anda

Vizio mempunyai pelbagai TV 4K UHD (definisi ultra tinggi). Kesemuanya mempunyai kualiti gambar 4K asli, termasuk sokongan HDR. HDR merujuk kepada julat dinamik tinggi, ciri yang memberikan kontras yang lebih baik. Ini bermaksud warna pada skrin kelihatan lebih realistik.Sekiranya anda perlu menghidupkan 4K di Vizio, anda mungkin menggunakan peranti luaran, seperti komputer, konsol permainan, dan lain-lain, yang telah anda sambungkan ke TV Vizio anda.

Read More
Cara Mengubah Input di TV Vizio

Pada masa kini, HDTV menjadi semakin popular. Dan jika pilihan anda adalah Vizio, anda mungkin ingin memanfaatkannya sepenuhnya.Menggunakan peranti audio dan video tambahan dapat meningkatkan pengalaman HDTV anda dengan meningkatkan suara atau dengan menawarkan pelbagai jenis konten untuk dinikmati di TV Vizio anda.

Read More
TV Vizio Tidak Akan Dihidupkan — Apa yang Perlu Dilakukan?

Sekiranya TV Vizio anda tiba-tiba tidak menyala, ia sangat mengecewakan. Membeli TV baru boleh menjadi mahal, dan membaikinya boleh menjadi mahal dan memakan masa.Jangan risau. Sekiranya Vizio anda gagal dihidupkan, tidak ada sebab untuk panik. Terdapat beberapa kemungkinan sebab mengapa senario itu berlaku, dan dalam kebanyakan kes, ini bukan disebabkan oleh TV yang rosak.

Read More
Cara Menonton Netflix di Google Home Hub

Mungkin benar untuk mengatakan bahawa Google Home Hub tidak membakar dunia ketika dilancarkan. Seperti Amazon Echo Show, pembantu rumah berasaskan skrin disambut dengan tepukan yang lebih baik daripada yang diharapkan oleh gergasi internet. Beberapa bulan dan pembantu skrin sentuh kecil semakin bertambah, terutamanya kerana anda kini dapat menonton Netflix di Google Home Hub.

Read More
Ulasan Pavlok: Cara mengejutkan untuk memecahkan tabiat buruk

Gambar 1 dari 6 £ 122 Harga semasa dikaji Oleh kerana sifat produk, ulasan Pavlok ini adalah kerja yang sedang dijalankan. Saya akan kembali ke bahagian ini untuk mengemas kini apabila saya berjaya atau gagal dalam melanggar tabiat, menilai nilai jangka panjangnya. Buat masa ini, ulasan ini merangkumi bagaimana kehidupan Pavlok dari hari ke hari.

Read More
Ulasan Zepp Golf 2: Adakah golf ini boleh dipakai?

Gambar 1 dari 7 £ 130 Harga semasa dikaji Sebelum saya memasukkan Zepp Golf 2 ke sarung tangan golf saya yang lusuh, saya hanya mengetahui tiga perkara mengenai permainan golf saya. Pertama: Saya 12 orang kurang upaya. Kedua: Saya rata-rata sekurang-kurangnya dua pusingan golf seminggu. Ketiga: Saya terlalu banyak menggunakan tiga putt.

Read More
Ulasan Western Digital Caviar Black (1TB)

£ 95 Harga semasa dikaji Pada 8.9p / GB, Caviar Black 1TB agak murah jika dibandingkan dengan model 750GB. Namun, jika dibandingkan dengan Makmal yang lain, masih hanya di tengah jalan untuk mendapatkan nilai, dan prestasi juga tidak begitu mengagumkan. Skor membaca 84.5MB / saat dan hasil penulisan 77.

Read More
Ulasan Western Digital Caviar Blue (500GB)

£ 51 Harga semasa dikaji Rangkaian pemacu Caviar Blue Western Digital adalah jenama pertengahan syarikat dan, oleh itu, hanya terdapat cache 16MB dan tidak ada ciri penjimatan kuasa yang membezakan produk Caviar Green.Pemacu Caviar Blue 500GB mempunyai kapasiti pinggan terkecil yang dipamerkan pada bulan ini juga - ia dibina dari tiga pinggan 166GB - yang, seperti yang kami jangkakan, diterjemahkan ke tahap prestasi yang mengecewakan.

Read More
Apa Yang Terbaru Apple Perhatikan Sekarang

Apple Watch terbaru yang diumumkan pada bulan September 2020 adalah Apple Watch Series 6. Apple mengejutkan peminat dengan versi SE, yang seperti rakannya; iPhone SE, adalah alternatif yang lebih menjimatkan untuk jam tangan utama.Siri 6 hadir dalam warna baru dengan sensor baru dan peningkatan perkakasan.

Read More
Wyze Cam Tidak Menghantar Makluman - Apa yang Perlu Dilakukan

Wyze Cams berada di puncak permainan peralatan pengawasan yang berpatutan. Mereka mudah digunakan, disambungkan ke peranti telefon pintar / tablet anda, dan menawarkan rakaman langsung dari telapak tangan anda, di mana sahaja anda berada pada masa ini (sepanjang anda tersambung ke internet).Selain itu, Wyze Cam dilengkapi dengan sensor gerakan bersepadu yang memberi amaran kepada anda apabila pergerakan dikesan di depan pintu anda.

Read More
Cara Zum dalam Foto Tanpa Kehilangan Kualiti

Anda tidak perlu menjadi jurugambar profesional untuk tidak berpuas hati dengan beberapa gambar yang anda buat. Kadang-kadang gambarnya sempurna tetapi anda perlu memperbesarnya untuk meletakkan sesuatu atau seseorang menjadi fokus atau anda hanya mahukan gambar yang lebih besar.Zum sering mengurangkan ketajaman gambar dan gambar yang indah sekali menjadi kekacauan.

Read More