Cara Menetapkan Roku ke 1080p

Pemain streaming seperti Roku tidak mempunyai resolusi sendiri. Ia menyesuaikan dengan resolusi TV pintar anda, sehingga anda dapat menyesuaikannya dengan keinginan anda.Berkat ini, menetapkan Roku anda ke resolusi setinggi mungkin tidak menjadi masalah. Sudah tentu, jika TV dapat mengatasinya. Sekiranya tidak, maka anda harus berpuas hati.

Read More
Cara Menyiapkan Belkin Range Extender

Perlukan bantuan untuk mendapatkan isyarat tanpa wayar ke tempat yang sukar dijangkau? Perlukan peningkatan isyarat di bilik tidur atau ruang bawah tanah? Anda boleh menggunakan extender jarak jauh. Lebih murah daripada penghala dan dapat meningkatkan isyarat WiFi di seluruh lokasi. Salah satu pemanjangan WiFi yang paling popular ketika ini adalah N300 buatan Belkin.

Read More
Cara Menggunakan Susanoo dalam Shindo Life

Seperti yang diingati oleh banyak peminat Naruto dari siri ini, Susanoo adalah avatar humanoid raksasa yang berperang atas nama ninja. Ia juga merupakan salah satu faedah paling berguna dan kuat di Shindo Life. Walau bagaimanapun, ini juga jarang berlaku, dan tidak ada arahan yang jelas untuk mendapatkannya diberikan kepada pemain.

Read More
Cara Mendapat Sembilan Ekor di Shindo Life

Seperti banyak permainan serupa, Shindo Life menggunakan sistem bos untuk menjadikan watak anda memperoleh pengalaman dan maju ke tahap yang lebih tinggi. Sebelumnya dikenali sebagai Shinobi Life 2, mekanik permainannya diilhamkan oleh cerita Naruto. Salah satu lawan yang paling hebat dalam siri manga Jepun ini adalah rubah ekor sembilan yang disebut Kurama, atau 'Nine Tails'.

Read More
Bagaimana Mendapatkan Sharingan di Shindo Life

Roblox mempunyai permainan untuk hampir semua orang. Sama ada anda ingin melakukan pencarian asli dalam dunia epik atau menikmati menghabiskan masa dengan beberapa mekanik kegemaran anda dan watak dalam talian, anda akan menemuinya di Roblox. Shindo Life dikerjakan semula sebagai kesinambungan langsung dari Shinobi Life 2, permainan yang diilhamkan oleh Naruto yang menarik ratusan ribu pemain kerana manga dan populariti anime di dunia barat.

Read More
Cara Menukar Jenis Lot dalam Sims 4

The Sims 4 mungkin merupakan versi paling ketagihan dalam keseluruhan siri Sims. Anda boleh membuat Dunia maya anda sendiri dan menyesuaikan semuanya, hingga terperinci terkecil. Ini adalah salah satu daripada beberapa permainan video yang tidak memaksa anda untuk berpegang pada idea pembangun tetapi sebaliknya membolehkan anda mengekspresikan diri.

Read More
Bagaimana Menjalani Perbualan Dalam Sims 4

Perbualan mendalam dalam Sims dapat memberi anda banyak maklumat berharga. Mereka memberi anda gambaran tentang apa yang dibincangkan oleh watak anda dan sering membiarkan anda memilih apa yang akan mereka katakan. Mereka juga dapat menghasilkan banyak kesan mengejutkan, yang dapat mempengaruhi hubungan secara positif atau negatif dalam permainan.

Read More
Cara Menulis Penjual Terlaris dalam Sims 4

Menulis bukanlah kerjaya dengan bayaran terbaik di Sims 4, tetapi hanya sehingga anda menerbitkan beberapa buku terlaris dalam Literary Digest. Perkara terbaik mengenai jalan ini ialah ia dapat dilakukan sepenuhnya dari rumah dan di samping kerjaya lain. Selain itu, memaksimumkan Kemahiran Menulis anda tidak memerlukan terlalu banyak masa berbanding kemahiran lain.

Read More
Bagaimana Mempunyai Anak Kembar di Sims 4

Siri Sims adalah permainan simulasi kehidupan sebenar di mana anda dapat mencipta watak dan membina kehidupan mereka seperti yang anda mahukan. Permainan ini bertujuan sedekat mungkin dengan kehidupan sebenar, termasuk mempunyai keluarga. Walau bagaimanapun, untuk mewujudkan keluarga, adakah Sim anda cukup beruntung untuk mengandung dan, jika demikian, berapa banyak anak yang akan mereka miliki, tidak ada jaminan.

Read More
Cara Membuka Kunci Semua Objek di Sims 4

Objektif utama Sims 4 adalah menjalani kehidupan terbaik anda, termasuk membina rumah impian anda. Sekiranya anda ingin mengikuti jalan permainan yang realistik, anda perlu mendapatkan wang untuk setiap item untuk kediaman anda. Tetapi salah satu perkara yang menjadikan permainan sedikit lebih baik daripada realiti adalah kemampuan untuk menipu.

Read More
Cara Mengubah Pakaian Kerja anda di The Sims 4

Walaupun Sims 4 penuh dengan ciri-ciri yang dipikirkan dengan baik, pakaian kerja bukanlah salah satu daripadanya. Ramai pengguna tidak menyukai pakaian Sims mereka. Mereka sering tidak memperlihatkan profesion watak mereka dengan sebaik-baiknya, dan walaupun watak mereka mendapat promosi, pakaian kadang-kadang kembali ke posisi sebelumnya.

Read More
Bagaimana Menjadi Vampire di Sims 4

Keuntungan menjadi vampir di Sims 4 sangat menarik. Anda tidak menua, mempunyai keperluan yang lebih sedikit, dan memperoleh kemampuan ghaib, seperti mengambil bentuk lain dan mempengaruhi fikiran orang lain. Walau bagaimanapun, menjadi vampir bukan sahaja menyeronokkan dan permainan. Anda akan kehilangan kemampuan untuk pergi ke luar pada waktu siang tanpa terluka dan anda perlu memburu manusia.

Read More
Cara Menambah Kulit Kustom ke Minecraft Java

Semasa anda bermain Minecraft, tidak ada banyak pilihan untuk avatar. Anda mempunyai Steve dan Alex, kulit lalai di Minecraft - dan hanya itu. Sebilangan orang berpuas hati dengan mereka, tetapi yang lain lebih suka menukar avatar mereka menjadi yang lain. Sekiranya anda termasuk dalam kumpulan terakhir, inilah kejutan untuk anda: kulit Minecraft tersuai.

Read More
Cara Memperlahankan atau Mempercepat Klip Video di iMovie

Ingin tahu bagaimana memperlahankan atau mempercepat klip video di iMovie? Membuat klip atau keseluruhan filem dalam program ini dan ingin menambahkan bakat seni atau dramatik? Tutorial ini akan memandu anda melambat, mempercepat dan bahkan membalikkan klip di iMovie.Kami biasanya menonton filem dengan kadar standard yang tetap berterusan sepanjang masa.

Read More
Bagaimana Mendapatkan Permata di Smite

Menggunakan estetika untuk menjadikan tuhan anda kelihatan hebat dan keren adalah penanda aras Smite. Anda boleh menonjol dari keramaian dengan kulit yang kelihatan hebat menjadikan watak yang anda gemari kelihatan hebat dan menyeronokkan. Tetapi jika anda ingin membuat perubahan visual pada watak anda di Smite, anda perlu mempunyai banyak Permata.

Read More
Cara Bergabung dengan Pelayan Peribadi di Shindo Life

Roblox adalah platform di mana pereka permainan pemula dari segala usia datang untuk mempamerkan karya mereka. Salah satu permainan indie yang paling popular adalah Shinobi Lile 2 yang mempunyai lebih dari 150,000 pengguna.Namun, banyak perkara telah berubah, kerana berhenti dan berhenti menyebabkan permainan ini ditutup untuk sementara waktu.

Read More
Cara Memutar Sudut Kamera di The Sims 4

Tanpa memutar kamera, anda tidak dapat mengalami Sims 4 sepenuhnya. Mengubah sudut kamera membantu membina rumah dengan lebih cekap dan menjadikan permainan terasa lebih realistik. Walau bagaimanapun, kawalan kamera di Sims 4 telah berubah dari rilis permainan terakhir dan mungkin tidak jelas bagi banyak pemain.

Read More
Cara Menunjukkan Bilangan Anggota dalam Pertentangan

Pelayan Discord adalah salah satu cara yang paling popular bagi orang yang berpikiran sama untuk berkumpul dan membincangkan topik kegemaran mereka. Terdapat had untuk bilangan ahli yang boleh dilayan oleh pelayan, tetapi jumlahnya masih banyak. Bagaimana jika anda memiliki pelayan yang besar dan ingin memeriksa berapa banyak ahli yang ada?

Read More
Tambahan Kodi Undang-undang Terbaik untuk Filem, Muzik dan Video

Apa itu Kodi? Semua yang Anda PERLU Ketahui mengenai Aplikasi Streaming TV 9 tambahan Kodi terbaik 7 kulit Kodi terbaik Cara memasang Kodi pada Fire TV Stick Cara menggunakan Kodi 5 VPN terbaik untuk Kodi 5 kotak Kodi terbaik Cara memasang Kodi ke Chromecast Cara memasang Kodi pada TV Android Cara memasang Kodi pada Android Cara mengemas kini Kodi Cara menghentikan penyangga Kodi Cara membuang binaan Kodi Adakah Kodi Sah?

Read More
Cara mendaftar untuk menjadi penguji PS4 Beta

Petua dan trik PS4 2018: Manfaatkan PS4 anda sepenuhnya Cara streaming permainan PS4 ke Mac atau PC Cara menggunakan Share Play pada PS4 Cara permainan permainan di PS4 Cara menaik taraf cakera keras PS4 Cara menukar jenis NAT pada PS4 Cara boot PS4 dalam Safe Mode Cara menggunakan pengawal PS4 DualShock 4 dengan PC Alat dengar PS4 terbaik pada tahun 2018 Permainan PS4 terbaik pada tahun 2018 Permainan PlayStation VR terbaik pada tahun 2018 Permainan perlumbaan PS4 terbaik pada tahun 2018 Bagaimana menjadi penguji beta Sony PS4 Menjadi penguji PS4 Beta adalah peluang terbaik untuk me

Read More
Cara Menyiapkan PlayStation VR: Mulakan dengan PSVR di PS4

Sekiranya anda membeli PlayStation VR (PSVR), anda tidak mahu membuang masa anda untuk memikirkan cara menyambungkannya ke PlayStation 4 (PS4) anda; anda hanya mahu bermain beberapa permainan VR terbaik yang ada. Syukurlah, Sony mempermudah untuk menyambungkan set PSVR ke PlayStation 4 dan PlayStation 4 Pro dengan kerumitan minimum.

Read More
PS4: Cara permainan permainan

Petua dan trik PS4 2018: Manfaatkan PS4 anda sepenuhnya Cara streaming permainan PS4 ke Mac atau PC Cara menggunakan Share Play pada PS4 Cara permainan permainan di PS4 Cara menaik taraf cakera keras PS4 Cara menukar jenis NAT pada PS4 Cara boot PS4 dalam Safe Mode Cara menggunakan pengawal PS4 DualShock 4 dengan PC Alat dengar PS4 terbaik pada tahun 2018 Permainan PS4 terbaik pada tahun 2018 Permainan PlayStation VR terbaik pada tahun 2018 Permainan perlumbaan PS4 terbaik pada tahun 2018 Bagaimana menjadi penguji beta Sony PS4 Ingin berkongsi permainan yang dimuat turun dengan kelua

Read More
Cara Menukar Jenis PS4 NAT Anda ke Jenis 2

Petua dan trik PS4 2018: Manfaatkan PS4 anda sepenuhnya Cara streaming permainan PS4 ke Mac atau PC Cara menggunakan Share Play pada PS4 Cara permainan permainan di PS4 Cara menaik taraf cakera keras PS4 Cara menukar jenis NAT pada PS4 Cara boot PS4 dalam Safe Mode Cara menggunakan pengawal PS4 DualShock 4 dengan PC Alat dengar PS4 terbaik pada tahun 2018 Permainan PS4 terbaik pada tahun 2018 Permainan PlayStation VR terbaik pada tahun 2018 Permainan perlumbaan PS4 terbaik pada tahun 2018 Bagaimana menjadi penguji beta Sony PS4 Sekiranya anda menghadapi masalah dengan sambungan PlayS

Read More
Ulasan Sony VAIO Fit 15E

Gambar 1 dari 5 £ 559 Harga semasa dikaji Sony tidak asing lagi untuk membuat Ultrabooks yang cerdas dan peranti hibrid yang mencolok, tetapi VAIO Fit 15E melihatnya berfungsi dengan sihir reka bentuknya pada sesuatu yang lebih biasa: komputer riba anggaran.Fit 15E fleksibel seperti yang mereka datang.

Read More
PlayStation 4 Pro vs PS4: Adakah anda MEMERLUKAN PS4 Pro?

PlayStation 4 Pro vs PS4: CiriDi bahagian depan, PS4 dan PS4 Slim hampir sama. Atas sebab-sebab tertentu Sony merasakan keperluan untuk membuang port optik keluar PS4 di Slim, tetapi ia termasuk Wi-Fi dwi-band a / g / b / n, yang membolehkan PS4 mengakses kedua-dua jalur tanpa wayar 2.4 dan 5g untuk kali pertama.

Read More
Cara Mengubah Karakter dalam Spellbreak

Adakah anda bersedia untuk bertarung dengan pemain lain di seluruh dunia?Spellbreak adalah permainan gaya permainan royale yang dapat dimainkan secara percuma, di mana anda boleh melepaskan pertarungan batin anda untuk kemenangan utama. Memukul mantra dan menguasai elemen adalah bahagian utama permainan, tetapi sebelum anda memasuki medan perang, anda memerlukan watak yang betul.

Read More
Cara Menggunakan Split Screen dengan Black Ops 4 pada PS4

Call of Duty adalah salah satu penembak orang pertama yang paling popular yang dikeluarkan pada abad ini. Ia bermula sebagai permainan PC, tetapi dengan cepat membuatnya ke platform seperti Sony PlayStation dan Xbox One. Black Ops 4 adalah permainan Call of Duty pertama dengan mod Battle Royale dan menarik jutaan pemain.

Read More
Cara Menukar Nama Paparan anda dalam Spellbreak

Spellbreak adalah salah satu judul battle royale terbaru yang menceburkan diri dalam genre yang berkembang, dengan kelainan yang ketara berbanding dengan tajuk yang lebih dikenali seperti PUBG, Apex Legends, dan Fortnite. Dalam Spellbreak, setiap pemain mengendalikan penyihir yang menggunakan mantra hebat yang mereka tingkatkan atau tukar sepanjang pertandingan.

Read More
Cara Mempercepat Muat Turun Stim

Steam masih merupakan salah satu platform permainan paling popular di PC, dengan berjuta-juta pengguna aktif. Aplikasi ini menawarkan sejumlah besar permainan yang boleh dibeli dengan harga yang berpatutan dan dimainkan dengan serta-merta. Baiklah, tidak langsung. Pertama, anda perlu memuat turun permainan anda, yang kadang-kadang sukar.

Read More
Cara Bermain Pesta dalam Spellbreak

Sudah tiba masanya untuk mengumpulkan pasukan dan menceburkan diri ke medan perang Hollow Lands. Protelariat's Spellbreak adalah pertempuran luar biasa yang lengkap dengan unsur sihir dan penjarahan untuk kelebihan taktik. Rakan sepasukan tidak perlu bermain Spellbreak tetapi mengadakan pesta boleh memberi anda kelebihan ketika berhadapan dengan kekuatan pasukan pertempuran lain.

Read More
Spigot: Cara Menambah Pemalam ke Pelayan Minecraft

Spigot adalah salah satu pelayan Minecraft yang paling popular, yang terkenal dengan kestabilan dan kelenturannya. Ini juga garpu dari Bukkit, yang mengandungi kod Bukkit yang asli bersama dengan beberapa penambahan baru. Salah satu ciri-cirinya adalah penggunaan plugin untuk meningkatkan permainan.Sekiranya anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai menambahkan pemalam ke pelayan Spigot, anda berada di tempat yang betul.

Read More
Cara Menggunakan Split-Screen di Minecraft

Adakah anda masih ingat masa lalu yang baik ketika anda bermain permainan konsol dengan rakan anda di skrin terpisah? Anda kini dapat membangkitkan kenangan itu dan membuat beberapa kenangan baru yang hebat menggunakan skrin split Minecraft. Malangnya, pilihan ini hanya tersedia di konsol (Nintendo Switch, PlayStation, dan Xbox).

Read More
Cara Stream Spotify ke Xbox 360, Xbox One, PS3, PS4, dan Radio Digital

Spotify mungkin telah melancarkan aplikasi iPhone dan Androidnya, tetapi bagaimana dengan streaming suara Spotify ke peranti lain di rumah, seperti konsol permainan dan radio digital? Lagipun, banyak dari kita mempunyai sistem pembesar suara yang mahal yang disambungkan ke Xbox One atau PlayStation 4, sementara pembesar suara yang terdapat pada komputer riba rata-rata memberikan Barry White sengau hidung.

Read More
Apakah Ikon Spoon di Minecraft?

Sekiranya anda bermain Minecraft untuk sementara waktu, kemungkinan besar anda akan menemui pelbagai ikon dalam permainan. Masing-masing mempunyai makna di sebalik itu.Mengetahui maksud ikon akan membantu anda bertahan di dunia Minecraft yang besar. Walau bagaimanapun, terdapat terlalu banyak ikon untuk dihitung, jadi tidak kira berapa lama anda bermain permainan ini, akan selalu ada beberapa yang tidak anda kenal atau tidak ingat.

Read More
Bagaimana Menjana Wang di Stardew Valley

Wang. Wang Tunai. Emas. Tidak kira apa yang anda mahu namakannya, anda memerlukannya jika anda ingin memanfaatkan Stardew Valley sepenuhnya. Sama seperti dalam kehidupan nyata, setelah anda mula berusaha mengembangkan ladang anda, anda akan menyedari bahawa ia tidak semudah yang didengar, dan barang menjadi mahal dengan cepat.

Read More
Cara Muncul di Luar Talian di Steam

Dengan 50,000 permainan untuk dipilih, Steam sebenarnya adalah salah satu perkhidmatan pengedaran permainan digital terbaik di dunia. Selain itu, platform ini mempunyai lebih dari 20 juta pengguna yang masuk semasa waktu sibuk.Anda boleh membeli permainan dalam talian dan mengesan kemajuan anda semasa anda memainkannya.

Read More
Cara Membuat Teks atau Gambar Spoiler dalam Discord

Discord membolehkan anda menghias mesej anda dengan emoji, gif, dan gambar, tetapi sebilangan orang tidak menyedari bagaimana mereka boleh menggunakan ciri pemformatan Markdown untuk mencapai kesan yang lebih unik. Menggunakan perintah papan kekunci pada komputer atau peranti mudah alih anda dapat mengubah cara penonton dan pembaca melihat kandungan yang anda terbitkan.

Read More
Cara Mengembalikan Wang Permainan Berbakat di Steam

Steam adalah platform permainan yang sangat digilap, walaupun beberapa pilihan sedikit tidak dapat dilihat. Bayaran balik permainan ada di antaranya.Anda boleh mengembalikan wang permainan Steam yang anda beli sendiri, dan juga permainan yang anda beli sebagai hadiah. Tutorial langkah demi langkah mengenai cara mengembalikan wang permainan berbakat di Steam ada di hadapan.

Read More
Cara Melihat Langganan di Steam

Steam adalah salah satu platform pengedaran permainan digital terbesar dan paling popular di pasaran. Walaupun mempunyai pangkalan pengguna yang cukup besar untuk bermain permainan, satu aspek penting dari Steam yang meletakkannya di atas persaingan adalah Steam Workshop. Bengkel ini membolehkan pemain membuat dan mengurus kandungan buatan pengguna untuk permainan tertentu yang membolehkan pengubahsuaian pengguna.

Read More
Steam Tidak Akan Terbuka - Inilah Cara Memperbaiki

Steam adalah platform permainan hebat yang berfungsi lebih daripada sekadar mengatur perpustakaan permainan anda. Ini menjual, mengemas kini, dan mendukung permainan dari semua jenis serta menyediakan Steam Workshop untuk mod. Walaupun ia mempunyai kesalahan, Steam pasti platform permainan terbaik sekarang.

Read More
Cara Berkahwin di Lembah Stardew

Stardew Valley dipenuhi dengan ciri-ciri menarik, dan salah satu yang paling menarik ialah perkahwinan. Ia tersedia sebaik sahaja anda memulakan permainan, dan anda juga boleh melangsungkan perkahwinan pada tahun pertama anda tinggal di Pelican Town. Terdapat juga banyak pasangan yang boleh dipilih, dan mendapatkan hubungan memberi beberapa faedah yang besar.

Read More
Ralat Penulisan Steam Disk: Pembetulan Paling Lazim

Dengan lebih daripada 90 juta pengguna Steam aktif, kebanyakan dari mereka berusaha untuk menggunakan perkhidmatan pada masa yang sama, kesalahan dan kesilapan adalah kejadian biasa di platform permainan terbesar di dunia. Sekiranya anda menghadapi masalah memasang atau mengemas kini permainan di Steam, anda mungkin akan menerima pesan "ralat tulis cakera".

Read More
Cara Streaming Amazon Prime pada Discord

Ketika berbicara dalam talian, sukar untuk mengalahkan Discord. Walaupun aplikasi ini dimulakan dengan pemujaan dari komuniti permainan, Discord menjadi sempurna untuk kumpulan yang ingin terus bersama dalam talian. Sekiranya anda dan rakan anda ingin bermalam semasa melakukan streaming dalam talian, menggunakan Discord with Amazon Prime untuk menonton filem adalah idea yang bagus.

Read More
Cara Streaming Xbox One ke PC

Sebelum kita melangkah, kita perlu menjelaskan sesuatu terlebih dahulu. Penstriman boleh merujuk kepada dua perkara;Biasanya, ketika seseorang berbicara tentang streaming, mereka merujuk kepada streaming rakaman mereka bermain permainan video ke platform, seperti YouTube, Twitch, atau Facebook. Selalunya, ini memerlukan kad tangkapan sekiranya terdapat konsol atau NVIDIA ShadowPlay pada PC.

Read More
Cara Menggunakan Final Smash di Super Smash Bros Ultimate

Sekiranya anda seorang peminat Super Smash Bros atau peminat genre pertempuran pada umumnya, mungkin ada satu gerakan yang selalu menaikkan degup jantung anda - Final Smash. Ia boleh menghancurkan, berisiko, mencolok, anda namakannya. Penggunaannya selalu berlaku dan pemain terbaik tahu bagaimana memaksimumkan potensinya.

Read More
Cara Streaming Permainan dari PS4

Anda tidak memerlukan perkakasan mewah untuk mengalirkan permainan kepada penonton setia. Sony PS4 membolehkan anda melakukan streaming ke PC, dan anda boleh melakukannya walaupun tanpa kad tangkapan. Walaupun kad tangkapan memungkinkan untuk kualiti yang lebih baik, kad itu mahal. Main jarak jauh adalah pilihan juga, tetapi ia juga mempunyai masalah.

Read More
Apakah Simbol-Simbol Di Sebelah Nama di Roblox?

Sekiranya anda bermain Roblox secara berkala, anda mungkin akan menemui pemain dengan simbol di sebelah namanya. Perkara ini sering menimbulkan kekeliruan. Lagipun, penting bagi anda untuk mengetahui dengan tepat siapa yang berada dalam permainan anda dan cara mengesan mereka dengan sebaik-baiknya.Dalam artikel ini, kami akan menunjukkan kepada anda semua simbol yang boleh dimiliki pemain di sebelah namanya, dan cara mengenalinya dengan mudah.

Read More
Cara Menjinakkan Kuda di Minecraft

Menunggang kuda adalah kaedah terbaik untuk mengelilingi peta dan kelihatan baik semasa melakukannya. Tetapi menunggang binatang berkaki empat tidak semudah itu di Minecraft seperti permainan video lain. Anda tidak membeli kuda atau hanya menekan butang "Ride" dan naik ke matahari terbenam.

Read More
Apa itu Freeview Play? Lima Perkara Yang Perlu Diketahui Tentang Perkhidmatan TV Pintar

Freeview Play adalah TV langsung dan aplikasi on-demand yang berpusat di UK, dipasang di TV terpilih dan tersedia dalam kotak set-top. Aplikasi ini sering dianggap sebagai jawapan kepada kegagalan TV moden. Perkhidmatan premium atas permintaan, seperti Netflix, Amazon Video, dan Now TV, telah melucutkan pasaran yang dinikmati televisyen bebas-udara, dan Freeview Play adalah senjata pembunuh untuk membantu melawan.

Read More
Panduan untuk pasukan eSports UK: Dignitas, Gfinity, Fnatic dan banyak lagi

UK kurang berat ketika datang ke pelaburan dalam eSports. Walaupun banyak negara di Eropah memberikan geran kepada pasukan eSports baru, dan mempunyai pusat latihan khusus, pelaburan di kawasan UK agak kurang. Lihat F1 yang berkaitan baru sahaja melancarkan Kejuaraan Dunia eSports 2017 Cara menonton eSports di UK: Dari TV hingga Twitch dan acara langsung Daftar pasukan, mata, berita, dan pasukan Overwatch League, Twitch Overwatch mahu anda menyukainya, dan sukar tidak boleh Namun, itu secara beransur-ansur berubah, melalui peningkatan penglihatan eSports di platform arus perdana seperti BBC Thre

Read More
Cara Mengetahui jika Nintendo Switch Dicuri

Terdapat beberapa perkara yang lebih baik daripada membeli barang murah. Terutama apabila anda membeli sekeping teknologi berharga seperti Nintendo Switch.Namun, selalu ada awan kecurigaan ketika anda membeli barang terpakai. Terutama jika anda membelinya dari peruncit tidak rasmi.Untuk mengelakkan masalah, anda harus memastikan bahawa pemilik sebelumnya tidak berpisah dengan perantinya.

Read More
Cara Teleport di Minecraft

Walaupun arahan konsol di Minecraft secara teknis menipu permainan, mereka dapat berguna untuk usaha kreatif dan permainan pasukan. Perintah teleport adalah salah satu pilihan konsol yang paling serba boleh, yang membolehkan pemain memindahkan entiti melintasi peta dalam beberapa saat.Artikel ini akan menerangkan cara mengaktifkan cheat dan menggunakan perintah teleport di Minecraft pada semua versi yang tersedia, termasuk PC, konsol, dan peranti mudah alih.

Read More
Cara Memberitahu jika Seseorang Memadamkan Akaun Discord mereka

Discord adalah untuk komunikasi yang mudah digunakan antara pemain dan rakan, tetapi kadang-kadang ia terlalu banyak untuk dikendalikan. Sekiranya seseorang tidak lagi merasakan keperluan untuk menggunakan perkhidmatan tersebut, mereka mungkin akan menghapus akaunnya sepenuhnya. Malangnya, Discord tidak memberi amaran kepada sesama ahli bahawa akaun telah dipadamkan.

Read More
10 Bot Discord yang Paling Berguna

Terkenal dengan reka bentuknya yang intuitif, Discord telah menjadi platform untuk para pemain di seluruh dunia. Sebab di sebalik penggunaan sejagatnya mudah difahami. Ia sangat disesuaikan berbanding platform lain. Walau bagaimanapun, ciri ini dapat membuat pengguna baru merasa jauh dari kedalaman mereka - terutama ketika menggunakan platform itu dengan sebaik mungkin.

Read More
Cara Dapatkan Tiang di Terraria

Sejak dilancarkan pada tahun 2011, Terraria telah menerima beberapa kemas kini utama, yang membawa mekanik permainan tambahan dan pilihan untuk digunakan oleh pemain. Pembangun menambah tiang dengan pelepasan utama terakhir, 1.4.0, item kuat yang membolehkan pemain melintasi kawasan yang dijelajahi dengan cepat.

Read More
Saya Melihat ‘Sambungan diset semula’ — Apa Yang Harus Saya Lakukan?

Mesej tetapan semula sambungan boleh disebabkan oleh beberapa situasi, tetapi semuanya bermaksud perkara yang sama. Pautan antara penyemak imbas web anda dan pelayan web yang anda cuba capai disekat atau tidak berfungsi. Anda boleh menyelesaikan beberapa jalan ini tetapi tidak semuanya.Terdapat beberapa perkara yang boleh anda lakukan untuk memperbaiki ralat ‘sambungan diset semula’. Art

Read More
Apakah Kereta Terbaik di Liga Roket?

Lima tahun yang lalu, komuniti gamer Esports memuji permainan bola sepak kenderaan hibrid ini oleh Psyonix. Walaupun popularitinya tidak pernah berkurang, pemerolehan permainan Epic Games dan melepaskannya sebagai permainan percuma telah menjadikan permainan oktan tinggi ini menjadi perhatian sekali lagi.

Read More
Cara Mendapatkan NPC di Terraria

Town NPC adalah salah satu aspek terpenting dalam bermain Terraria. Setiap NPC memberikan pelbagai bonus dan dapat menjual item unik kepada anda untuk menjadikan permainan anda lebih mudah hasilnya. Namun, beberapa NPC pilih-pilih, dan tidak akan bertelur tanpa beberapa syarat yang ketat. Nasib baik, kebanyakan pemain akan mendapat NPC dengan agak cepat semasa permainan, dan mereka memberi respon secara berkala sekiranya mereka mati.

Read More
Cara Memindahkan Permainan ke Telefon Lain

Anda akhirnya mendapat telefon pintar baru yang anda impikan untuk dimiliki sejak anda melihat treler pelancaran. Tetapi ada masalah: Bagaimana anda memindahkan barang dari telefon lama ke telefon baru anda?Pengilang telefon telah membuat proses ini sedikit lebih lancar baru-baru ini. Tetapi belum sepenuhnya lancar.

Read More
Cara Menghidupkan Bot di Apex Legends

Apex Legends adalah permainan pertempuran cepat yang menekankan kebolehan bermain senjata yang tepat, kedudukan yang baik, dan koordinasi pasukan. Walaupun pemain dapat meningkatkan kemahiran berdasarkan pasukan mereka hanya dalam permainan melawan pemain lain, Firing Range adalah tempat yang sangat baik untuk meningkatkan tujuan anda.

Read More
Cara Mematikan Sembang Suara di Apex Legends

Apex Legends mungkin permainan berpasukan, tetapi itu tidak bermaksud anda mahu rakan sepasukan berteriak di telinga anda setiap kali mereka menjumpai barang rampasan yang baik atau terlibat dalam pertempuran. Sebilangan besar pemain cukup ceria dan terus berbual dengan minimum dan hanya membincangkan perkara yang penting.

Read More
Cara Mematikan Toggle Aim di Apex Legends

Apex Legends adalah salah satu permainan battle royale yang paling terkenal di dunia. Pertandingan sengit sering diputuskan oleh siapa yang mempunyai tujuan dan kemahiran bermain senjata yang lebih baik. Untuk membantu pemain memanfaatkan sepenuhnya kemampuan mereka, Apex Legends mempunyai dua tetapan tujuan: mod togol dan tahan.

Read More
Cara Memperbaiki Kod Ralat Twitch 3000

Sekiranya anda seorang pemain permainan, maka anda memahami tarikan dan populariti Twitch. Platform streaming langsung mempunyai berjuta-juta pengguna yang dapat mengaksesnya melalui semua platform permainan dan web utama.Semasa menggunakan Twitch melalui Chrome, anda mungkin menemui kod ralat 3000. Ia juga dikenali sebagai "Ralat semasa menyahkod sumber media.

Read More
Cara Membebaskan Seseorang di Fortnite

Fortnite dipandang sebagai permainan yang menyeronokkan oleh majoriti tetapi sebagai sesuatu yang terlalu serius oleh beberapa orang. Orang bisu ada di mana-mana dan biasanya kita dapat menghindarinya. Apabila anda bermain dengan satu permainan dan mereka melakukan segala yang mereka boleh untuk merosakkan pengalaman atau hanya bercakap sampah dalam sembang, ia boleh merosakkan keseronokan anda.

Read More
Bagaimana Mendapatkan Jatuhan di Tidak Dikehendaki

Zombie dan survival adalah tema utama Unturned, di mana pemain dapat berkembang maju dan dibunuh. Semasa anda melintasi ruang dunia, anda mungkin melihat bahawa senjata standard boleh kelihatan kusam. Tidak ada masalah, bukan? Itulah sebabnya anda mendapatkan kulit kosmetik untuk item. Namun, bagaimana anda mendapat penurunan dalam Unturned?

Read More
Cara Nyahpasang dan Pasang Semula Minecraft

Kadang-kadang, anda mungkin perlu menyahpasang permainan walaupun anda menikmatinya - dan Minecraft tidak terkecuali. Tidak kira sama ada anda cuba memperbaiki bug yang degil atau ingin membebaskan simpanan sementara, kami ada di sini untuk membantu anda menjaga keselamatan data permainan anda selama proses ini.

Read More
Cara Menyahpasang Discord

Sekiranya anda tidak lagi menggunakan Discord, atau jika anda ingin memasangnya semula, langkah pertama yang logik untuk diambil adalah membuang aplikasi dari peranti anda. Tidak kira dari mana peranti anda ingin mengeluarkan Discord, proses penyahpasangan tidak lebih dari beberapa langkah cepat. Setelah aplikasi dicopot pemasangan, anda juga perlu membuang sisa folder dan cache yang tersisa di peranti anda.

Read More
Cara Menggunakan Skrin Berpisah di Fortnite

Couch co-op, atau kemampuan dua pemain untuk bermain permainan dalam satu layar, akan kembali ke populariti. Dengan pemikiran ini, Epic Games telah melancarkan semula ciri Split Screen untuk tajuk yang paling popular, Fortnite.Dalam artikel ini, kami akan menunjukkan kepada anda cara menggunakan split screen di Fortnite, sekiranya anda ingin mencuba mod permainan yang menarik ini.

Read More
Cara Menggunakan NMS dengan Spigot

Salah satu pelayan Minecraft yang paling dipercayai dan stabil yang ada sekarang ialah Spigot. Sesuai dengan NMS, Spigot membolehkan pemain membuat kedua-dua pelayan tanpa perjuangan dan mengubah kandungannya.Sekiranya anda ingin mengetahui cara menggunakan NMS di Spigot, anda berada di tempat yang tepat.

Read More
Cara Menyembunyikan Kerjaya di Valorant

Kadang-kadang anda hanya mahu prestasi permainan anda dirahsiakan, tetapi dalam permainan berbilang pemain seperti Valorant, itu adalah permintaan besar. Permainan ini berkembang berdasarkan rasa komuniti dan ketelusan, dan salah satu aspek utamanya ialah dapat melihat bagaimana prestasi orang lain. Tidak semua pemain menginginkan ini.

Read More
Cara Menyertai Permainan Rakan di Valheim

Apa yang lebih baik daripada menjelajah kehidupan akhir Viking di Valheim? Meneroka dengan rakan. Anda boleh pergi sendiri jika itu lebih banyak perkara anda. Namun, jika anda menginginkan persahabatan dan sokongan rakan-rakan di dunia Valheim anda, permainan bersama hanya beberapa butang.Valheim membolehkan anda bermain dengan rakan di dunia atau mereka, jadi salah satu soalan terbesar yang harus anda putuskan ialah: tempat atau tempat anda?

Read More
Cara Keluar dari Gangsa di Valorant

Mod kompetitif FPS 5v5 Valorant telah menggegarkan komuniti permainan dan akhirnya anda memutuskan untuk melihat apa yang menjadi masalah. Anda telah menyelesaikan pertandingan penempatan dan menerima peringkat permulaan anda."Tidak apa-apa," anda memberitahu diri sendiri, "Semua orang mesti bermula di suatu tempat.

Read More
Bergerak Bergerak: Maklumat Terkini & Maklumat Pendaftaran Beta

Pelancaran PC Valorant 2020 menyaksikan kejayaan besar dan dengan cepat menjadi salah satu penembak orang pertama genre yang paling banyak dimainkan. Walaupun versi PC adalah platform yang paling popular, banyak pemain ingin melihat entri ini dikeluarkan di telefon bimbit mereka. Riot Games menanggapi tuntutan masyarakat dengan pengumuman bahawa Valorant tidak lama lagi akan dimainkan di telefon pintar.

Read More
Cara Menggunakan Rakit di Valheim

Valheim adalah permainan yang diilhamkan oleh Viking dan salah satu tajuk indie terbaru yang paling popular. Seperti yang anda bayangkan, memerlukan sedikit masa setelah pengetahuan asalnya, termasuk merentasi lautan untuk mendapatkan tanah dan penaklukan baru. Walau bagaimanapun, pemain biasanya tidak bermula dengan kapal besar.

Read More
Cara Menggunakan Pengawal dengan BlueStacks

BlueStacks adalah emulator yang semakin popular yang membolehkan anda menjalankan aplikasi Android di Mac atau PC Windows anda. Dengan alat percuma ini, anda boleh memuat turun alat produktiviti, permainan, dll dari Play Store atau App Store dan menjalankannya di komputer anda.Hasil daripada BlueStacks ialah membolehkan anda menggunakan aplikasi anda pada skrin yang lebih besar dan berinteraksi dengan pengawal.

Read More
Cara Menggunakan Xbox One tanpa Pengawal

Anda boleh menggunakan Xbox One tanpa alat kawalan tetapi anda tidak semestinya menggunakan semua fungsi tersebut. Anda boleh mengawal elemen konsol, berbual dan berkongsi kemas kini dengan aplikasi, menyambungkan tetikus dan papan kekunci yang berdiri sendiri atau menggunakan penyesuai pihak ketiga untuk menyambungkan tetikus dan papan kekunci.

Read More
Cara Bermain Dengan Kawasan Lain di Valorant

Memasukkan kemahiran anda melawan pemain di seluruh dunia tidak hanya memungkinkan anda bermain dengan rakan di kawasan lain, tetapi kemenangan menjadi lebih manis jika anda dapat meningkatkan statistik anda di pentas di seluruh dunia. Sayangnya, pada Kemas kini 2.06, Riot belum menerapkan cara untuk pemain untuk bermain dalam pertandingan dengan rakan sebaya dari wilayah lain.

Read More
Cara Menggunakan VPN Dengan Discord

Discord sangat sesuai untuk berbual dengan rakan, keluarga, dan rakan sekerja, tetapi tanpa VPN, anda mungkin menjadi mangsa serangan siber. Atas sebab ini, anda harus mengambil langkah tambahan untuk melayari internet anda dan menjadikannya lebih sukar untuk mengesan anda.Sekiranya anda tidak tahu menggunakan VPN dengan Discord, anda telah sampai di tempat yang betul.

Read More
Cara Melihat Koordinat di Minecraft (2021)

Minecraft adalah permainan yang sangat popular dan telah berkembang dengan ketara sepanjang dekad yang lalu. Ini telah mengalami banyak kemas kini dan, yang lebih penting lagi, sejumlah mod yang mengejutkan telah tersedia.Dengan begitu banyak perkara yang perlu dilakukan, mengetahui geografi peta anda sering kali penting, terutamanya jika anda membuat projek bangunan.

Read More
Cara Melihat Mesej Discord

Walaupun melihat mesej pada Discord agak mudah, beberapa pilihan telah ditambahkan untuk mengembangkan fungsi pesanan. Mengetahui bagaimana memanfaatkan pilihan ini akan sangat membantu pengurus komuniti yang berani.Dalam artikel ini, kami akan menunjukkan seluk-beluk cara melihat mesej Discord, dan memberi Anda petunjuk untuk memaksimumkan kegunaannya.

Read More
Cara Melihat Keinginan Rakan Anda di Steam

Steam adalah pasaran sah yang paling popular untuk permainan video di dunia. Kami ingin mengetengahkan perkataan yang sah kerana terdapat banyak laman web perdagangan permainan popular di luar sana yang kurang lebih teduh.Selain sepenuhnya sah, platform ini membolehkan anda memberi hadiah permainan kepada rakan Steam anda.

Read More
Cara Melihat Permainan Tersembunyi di Steam

Sekiranya anda mempunyai banyak permainan di akaun Steam, anda tidak dapat memainkannya secara aktif sepanjang masa. Sekiranya demikian, adalah wajar jika anda menyembunyikan perkara yang tidak anda mainkan lagi. Tetapi bagaimana jika nostalgia melanda anda dan anda ingin melihat semula kegemaran lama yang anda pindahkan ke bahagian tersembunyi?

Read More
Cara Menonton Waktu Dimainkan di Nintendo Switch

Ada masanya pada awal dekad ketika Nintendo, salah satu pelopor dalam perniagaan permainan, sedang berjuang dengan reaksi suam-suam kuku pada konsol Wii U-nya. Walaupun Sony dan Microsoft menggembirakan pemain dengan platform baru mereka, Nintendo menghadapi usang.Tetapi terima kasih kepada presiden Nintendo, Satoru Iwata, raksasa permainan itu mendorong pengembangan konsol seterusnya ke arah yang baru.

Read More
Cara Melihat Berapa Jam Anda Bermain di Steam

Sebagai platform permainan terbesar dalam industri, Steam membolehkan anda membeli dan bermain hampir setiap permainan yang dibuat dalam sejarah baru-baru ini - dan kemudian beberapa. Sama ada anda mencari sekuel terbaru francais tiga-A, bernilai berbilion-bilion dolar atau permainan indie berasaskan teks yang ringkas, anda pasti akan menemui mereka di Steam.

Read More
Cara Melihat Berapa Jam Anda Bermain di Minecraft

Sekiranya anda seorang pencinta Minecraft, anda mungkin telah menghabiskan banyak waktu dalam permainan selama bertahun-tahun, dan sangat menarik untuk mengetahui dengan tepat berapa banyak masa yang anda habiskan untuk bermain Minecraft.Sama ada anda cuba meyakinkan ibu bapa atau pasangan anda bahawa anda tidak menghabiskan banyak masa untuk permainan, atau anda hanya ingin menjejaki sejarah Minecraft anda, ada cara mudah untuk mengetahui berapa jam anda menghabiskan perlombongan dan pembuatan.

Read More
Cara Melihat Berapa Jam Anda Bermain di Fortnite

Fortnite tidak diragukan lagi adalah salah satu fenomena terbesar dalam sejarah industri permainan. Dilancarkan pada tahun 2017, ia membawa dunia dengan ribut. Dalam dua minggu pertama pembebasannya, mod Battle Royale mempunyai 10 juta orang yang bermain. Hanya setahun kemudian, permainan mencapai 125 juta pemain di seluruh dunia.

Read More
Cara Melihat Berapa Jam Dimainkan di Xbox One

Konsol pesaing utama PlayStation, Xbox One, adalah alat yang sangat popular dan kuat yang telah wujud sejak akhir 2013. Walaupun dilancarkan enam tahun yang lalu, ia masih kekal di puncak rantai makanan konsol permainan, leher dan leher dengan PlayStation 4.Namun, seperti mana-mana peranti lain, ia hadir dengan kelemahannya sendiri, terutamanya kekurangan ketelusan mengenai ciri-ciri tertentu.

Read More
Cara Melihat Statistik Berani Anda

Walaupun Valorant menawarkan pemain suasana yang luar biasa dan menawan, permainan ini bukan mengenai roaming dunia futuristik. Seperti penembak berbilang pemain, fokus permainan adalah memperoleh kemenangan dan muncul di papan pendahulu. Tetapi untuk mengetahui seberapa baik prestasi anda, anda mesti terlebih dahulu mencari statistik anda.

Read More
Cara Melihat Twitch Chat dalam Permainan

Persediaan impian kebanyakan streamer Twitch menggunakan PC melibatkan sekurang-kurangnya dua monitor. Satu monitor untuk membuat kandungan dan satu lagi untuk membaca komen dan berinteraksi dengan penonton.Malangnya, sebilangan streamer tidak mempunyai dua monitor. Ini menjadikannya sangat canggung untuk melihat sembang dan berinteraksi dalam masa nyata.

Read More
Cara Melihat Sejarah Pembelian Anda di Steam

Jumlah kandungan di Steam hampir tidak terhad, yang menjadikan banyak orang menghabiskan banyak wang di platform. Nasib baik, ada cara baru untuk melihat keseluruhan sejarah pembelian anda.Penambahan ini berlaku kerana GDRP (Peraturan Perlindungan Data Umum) di EU. Baca terus dan ketahui cara melihat sejarah pembelian anda di Steam.

Read More
Cara Memeriksa Siapa yang Memberi Reaksi terhadap Mesej dalam Pertentangan

Discord penuh dengan ciri menarik, dan salah satu yang paling popular adalah reaksi. Mereka sering digunakan dan menjadi alat komunikasi bagi banyak orang. Selain membiarkan anda bertindak balas terhadap mesej; Discord juga membolehkan anda memeriksa senarai orang yang meninggalkan reaksi mereka. Ciri ini memberi anda gambaran mengenai interaksi orang dan bagaimana perasaan mereka mengenai siaran tersebut.

Read More
Permainan Oculus Rift terbaik 2018: 10 permainan hebat untuk dimainkan pada alat dengar VR anda

Oleh kerana Oculus Rift di Facebook berada di bawah £ 400, ia pasti merupakan kaedah yang sesuai untuk bermain permainan dan menikmati pengalaman baru. Lihat yang berkaitan Permainan PlayStation VR terbaik: Teka-teki, irama, seram dan banyak lagi permainan PSVR Permainan VR terbaik 2018: Permainan yang memanfaatkan Oculus Rift, HTC Vive atau PlayStation VR Oculus Rift anda: 9 perkara yang perlu diketahui sebelum anda membeli Facebook alat dengar VR sekarang-lebih murah Sudah tentu terdapat banyak pengalaman VR yang dapat anda nikmati sekarang kerana anda memiliki Oculus Rift, tidak semestin

Read More
Cara Menukar Nama Anda di VRChat

Nama paparan anda adalah bahagian yang tidak terpisahkan dari dunia VRChat. Ini memberitahu pemain lain dengan siapa mereka bercakap, membolehkan mereka memutuskan sama ada mereka mahu terus bercakap. Lama kelamaan, pilihan nama anda mungkin berubah, dan anda mungkin mahu menggunakan moniker yang berbeza.

Read More
Cara Menambah Rakan dalam VRChat

VRChat membolehkan sesiapa sahaja memakai avatar maya dan bercakap dengan pemain lain menggunakan realiti maya. Akhirnya, anda mungkin bertemu dengan beberapa pemain yang anda gemari berkeliaran, dan anda mahu menambahkannya. Walau bagaimanapun, mengalaminya dalam permainan mungkin tidak dapat dilihat oleh sebilangan pengguna.

Read More
Cara Menonton CS: Sorotan GO

Sekiranya anda pernah bermain permainan penembak berbilang pemain, anda mungkin tahu apa itu sorotan. Apabila anda mati dalam permainan, anda melihat tayangan ulang video dari perspektif lain. Apabila permainan tamat, pemain dapat melihat sorotan keseluruhan terbaik.Dalam CS: GO, penampil demo yang popular membolehkan pengguna menonton sorotan yang disebutkan di atas.

Read More
Cara Menggunakan Radar di War Thunder

Pada tahun 2020, War Thunder menerima kemas kini yang membawa fungsi radar ke beberapa kenderaan tempur. Radar sangat penting untuk mengesan musuh, mengesannya, dan banyak lagi. Dengan banyak ciri yang berbeza, tidak hairanlah beberapa pemain sukar untuk menguasainya.Namun, kami mengumpulkan maklumat mengenai beberapa sistem penargetan radar penting di War Thunder.

Read More