Cara Menyiapkan VPN Cisco

Cisco adalah salah satu nama yang paling dikenali dalam rangkaian. Ini adalah nama di sebalik kebanyakan router perusahaan, sebahagian besar router backbone internet, firewall, suis dan peralatan rangkaian. Ia juga menyediakan aplikasi pengguna akhir seperti Cisco AnyConnect yang digunakan di banyak kolej dan universiti serta perusahaan di seluruh dunia.

Read More
Cara Menyiapkan Pemasa pada Palam Pintar Amazon

Dunia semakin pintar. Atau, sekurang-kurangnya, peranti kami. Telefon pintar, jam tangan pintar, dan kini rumah pintar. Namakan perkakas, dan mungkin ada versi yang boleh anda bicarakan dan katakan untuk melakukan apa yang anda mahukan. Peti sejuk anda boleh memesan barangan runcit untuk anda. Telefon anda boleh mematikan lampu dari negara lain.

Read More
Cara Menyiapkan Makluman Penceroboh pada Alexa

Walaupun beberapa orang berpendapat bahawa Alexa Intruder Alert adalah sumber inspirasi yang sangat baik untuk membuat lelucon dan meme, itu adalah ciri yang berguna. Makluman penceroboh seolah-olah seperti sesuatu dari filem sci-fi, dan ini adalah revolusi kecil dalam hal keselamatan kita.Ciri ini merupakan langkah maju yang besar dalam hal keselamatan keluarga anda.

Read More
Bagaimana Menyiapkan Pelayan Web Tempatan?

Cara paling berkesan untuk menguji kandungan dinamik adalah melalui pelayan web tempatan. Sekiranya anda perlu mengetahui cara menyediakannya, anda berada di tempat yang betul.Dalam artikel ini, kami akan menunjukkan kepada anda cara menyediakan pelayan web tempatan di pelbagai sistem operasi, dan cara menguji pemasangan yang berjaya.

Read More
Cara Berkongsi Skrin Anda dengan Google Hangout

Google Hangouts adalah salah satu platform panggilan video yang paling popular dan paling biasa digunakan. Google Hangouts membolehkan anda melakukan sambungan audio untuk audio, video, sembang teks, dan berbagi layar. Anda boleh mematikan video untuk menjimatkan lebar jalur untuk perkongsian skrin atau jika anda hanya mahukan audio sahaja.

Read More
Cara Memadamkan Teg dari Shopify

Terdapat banyak pilihan di Shopify untuk menjadikan kedai dalam talian anda lebih mesra SEO dan dapat dilihat oleh lebih banyak pengguna. Mengoptimumkan gambar dan keterangan produk adalah beberapa contoh, seperti tag.Teg membantu pelanggan mencari apa yang mereka cari dengan cepat dan meningkatkan peluang anda menjangkau bakal pelanggan baru.

Read More
Cara Membuat Logo Anda Lebih Besar di Shopify

Semasa anda membuat perniagaan dalam talian di Shopify, anda mahu perniagaan itu kelihatan hebat. Anda ingin menarik lebih ramai pelanggan, tetapi pada masa yang sama, ia harus mewakili siapa anda sebenarnya.Itulah sebabnya mereka bentuk logo yang tepat. Tetapi walaupun anda mempunyai idea terbaik untuk logo, anda tidak akan pasti akan kelihatan seperti apa sehingga anda melihatnya di halaman itu sendiri.

Read More
Sekiranya Anda Menyiarkan SSID Wi-Fi Anda atau Menyembunyikannya?

Soalan yang sering diajukan adalah mengenai keselamatan Wi-Fi dan, khususnya, apakah menyiarkan Pengecam Set Perkhidmatan Wi-Fi (SSID) anda adalah risiko keselamatan. Sekiranya anda menunjukkan SSID Wi-Fi atau menyembunyikannya? Mari kita lihat.Apa itu SSID?SSID adalah nama yang dilihat oleh peranti anda ketika mengimbas saluran udara untuk rangkaian.

Read More
Cara Menunjukkan Ketinggian di Google Earth

Google Earth telah menjadi aplikasi penyemakan imbas Bumi yang rapi selama bertahun-tahun sekarang. Versi yang lebih baru, bagaimanapun, dilengkapi dengan banyak alat tambahan, menampilkan penggambaran planet kita yang semakin terperinci dan memungkinkan pengguna menggunakan aplikasi dengan beberapa cara baru.

Read More
Cara Berkongsi Senarai Keinginan dari Aplikasi Wish

Membuat senarai keinginan adalah kaedah terbaik untuk menyimpan semua potensi pembelian anda di satu tempat. Bukan sahaja senang untuk melihat semua barang yang anda simpan, tetapi juga untuk mengetahui apa yang berminat untuk dibeli oleh pengguna Wish yang lain. Pilihan ini menjadikan membeli-belah untuk rakan anda tidak terlalu tertekan.

Read More
Bagaimana Mempunyai Gadis di The Sims 4

Sebagai simulator kehidupan yang lengkap, Sims 4 membolehkan anda mengembangkan keluarga dengan membiarkan Sim anda hamil dan melahirkan. Dan seperti dalam kehidupan sebenar, anda tidak boleh memilih jantina bayi Sim anda. Jadi, apa yang anda lakukan sekiranya anda mahukan bayi perempuan?Dalam artikel ini, kami akan berkongsi petua untuk meningkatkan kemungkinan anda melahirkan anak perempuan di Sims 4.

Read More
Cara Mengubah Latar Belakang dalam Skype

Sekiranya anda ingin menggunakan latar belakang Skype anda untuk mewujudkan kehadiran profesional atau membantu meringankan suasana dengan humor; dalam artikel ini, kami akan menunjukkan kepada anda betapa kreatifnya anda dalam mengubah latar belakang Skype anda.Kami akan membincangkan cara menyesuaikan dan mengaburkan latar belakang anda sebelum dan semasa panggilan Skype.

Read More
Cara Mengubah Gambar Profil di Skype

Skype digunakan oleh banyak orang di seluruh dunia untuk berbual dengan rakan, keluarga, dan rakan sekerja. Fungsi sembang videonya masih bertahan hingga kini, walaupun dalam perniagaan. Salah satu ciri yang boleh anda ubah dengan bebas adalah gambar profil anda.Sekiranya anda tidak pasti cara mengubah gambar profil anda di Skype, anda berada di tempat yang tepat.

Read More
Cara Berkongsi Skrin Dengan Suara di Skype

Berapa kerap anda melakukan panggilan video Skype dengan rakan atau pelanggan dan merasakan keperluan untuk berkongsi audio sistem anda? Audio boleh menjadi apa sahaja; ia boleh menjadi klip audio podcast terbaru anda atau bahkan fail video dalam sistem anda.Dalam artikel ini, kami akan menunjukkan kepada anda bagaimana anda dapat berbagi layar dengan suara di berbagai perangkat.

Read More
SharePoint: Cara Menambah Folder

Sekiranya anda menggunakan SharePoint untuk berkongsi fail dengan pasukan anda dan ingin mengetahui cara menambahkan folder, anda telah menemui panduan yang tepat.Kami akan membimbing anda tentang cara menambahkan dan memuat naik fail ke folder SharePoint menggunakan versi Moden dan Klasik, dan cara mengakses folder dari desktop Windows anda.

Read More
Webroot Spy Sweeper 5 ulasan

Harga £ 21 apabila dikaji semula Enam belas perisai masa nyata menyediakan Spy Sweeper dengan pemantauan berterusan untuk hampir semua perisian intip. Perisai Komunikasi Perisik, misalnya, mencegah akses ke laman web yang mengancam ancaman perisian intip yang diketahui, dan Perisai Pemasangan Perisik membunuh rutin pemasangan dari mana-mana yang harus melarikan diri ke PC.

Read More
Cara Memperbaiki TV Sony yang Tidak Akan Menyambung ke Wi-Fi

Sangat sedikit perkara yang boleh menjengkelkan daripada TV yang tidak berfungsi. Terutama jika anda mempunyai TV pintar Sony yang tidak akan tersambung ke Wi-Fi.Dalam artikel ini, kami akan membahas sebab-sebab yang paling umum mengapa ini berlaku, dan menggariskan penyelesaian yang sesuai, dari penyelesaian masalah secara sistematik hingga beberapa penyelesaian cepat dan mudah.

Read More
Cara Menyusun mengikut Harga di Aplikasi Keinginan

Menyusun item nampaknya merupakan tempat yang biasa bagi kebanyakan perkhidmatan membeli-belah dalam talian. Tetapi, sayangnya, Wish tidak begitu mudah. Sekiranya anda ingin melihat produk yang disusun mengikut harga di Wish, ciri ini tidak tersedia buat masa ini. Walau bagaimanapun, pilihan untuk menyaring item mengikut kategori, warna, dan penilaian menggunakan aplikasinya cukup mudah.

Read More
Cara Memunculkan Item dalam Tidak Digunakan

Cheats in Unturned membolehkan barang-barang seperti senjata, kenderaan, dan haiwan segera bertelur. Menggunakannya dalam permainan sangat mudah - mereka boleh diaktifkan langsung di menu permainan utama, kerana pemaju permainan menyokong penggunaan cheat. Sekiranya anda tertanya-tanya bagaimana menelurkan item di Unturned, baca terus untuk mengetahuinya.

Read More
Cara Memunculkan Zombi dalam Tidak Terbalik

Zombie dalam Unturned selalu muncul pada masa yang salah. Nasib baik, anda dapat meramalkan di mana mereka akan bertelur dengan menetapkan lokasi pemijahan secara manual di editor peta Unturned. Dengan cara ini, anda akan sentiasa bersedia ketika menghadapi sekumpulan zombi dan dapat menjarah barang dan pengalaman dengan lebih mudah.

Read More
Cara Mengeluarkan Kad Kredit Anda dari StockX

Sekiranya anda mencari Soalan Lazim StockX dan artikel dalam talian, anda tidak akan menemui apa-apa cara membuang kaedah pembayaran anda. Akan tetapi, anda akan menemui artikel mengenai kaedah pembayaran apa yang mereka terima. Anda boleh mencuba mengedit kaedah pembayaran anda, tetapi selalu mengarah ke halaman yang meminta anda memuat naik lebih banyak lagi maklumat pembayaran baru.

Read More
Cara Menukar Km ke Batu di Strava

Strava adalah aplikasi yang memudahkan pelari dan penunggang basikal untuk membuat laluan dan mengesan kemajuan mereka. Ia menunjukkan pelbagai statistik, termasuk jarak yang anda lalui.Anda dapat memeriksa ini dalam sekelip mata dan anda boleh menukar antara dua ukuran - kilometer dan batu.Aplikasi ini mengalami banyak perubahan pada tahun-tahun sebelumnya, dan pembangunnya terus menambahkan ciri baru.

Read More
Adakah StubHub Sah dan Adakah Selamat Membeli Tiket?

Sesiapa yang membeli tiket acara, tiket sukan, atau tiket konsert mungkin pernah mendengar mengenai broker tiket dalam talian seperti StubHub. StubHub adalah salah satu penjual semula tiket pertama yang beroperasi dalam talian. Tentu saja, individu telah lama menjalankan perniagaan penjualan tiket dan biasanya disebut sebagai scalper.

Read More
Cara Menghentikan Gema di Parsec

Echo adalah masalah biasa semasa streaming - ia berlaku semasa aliran dimainkan semula pada peranti yang sama dengan pengekodan. Sudah tentu, masalah ini juga terdapat di Parsec. Ia pasti menjengkelkan dan membawa kepada kesukaran untuk memahami rakan sepasukan anda. Syukurlah, kami tahu bagaimana menyelesaikan masalah ini.

Read More
Cara Memasang & Menggunakan VPN di Amazon Firestick

Selain melindungi privasi anda, rangkaian peribadi maya (VPN) memungkinkan anda menipu laman web agar menganggap anda berada di negara lain, memberikan anda akses ke sejumlah besar kandungan khusus geo.Untuk menonton rancangan TV dan filem di Amazon di luar wilayah anda, anda boleh memasang VPN di Amazon Fire TV Stick anda, dan terdapat beberapa kaedah untuk melakukannya.

Read More
Terdapat "cara terbaik" untuk menekan butang - nampaknya - dan kami dapat menggunakannya untuk menjadikan butang hebat lagi

Sugababes membuatnya terdengar begitu mudah. "Sekiranya anda siap untuk saya, saya sebaiknya tekan butang dan beritahu saya," mereka menyanyi. Tindakan menekan butang itu kelihatannya sangat sederhana sehingga pengarang (Buchanan, Buena, Range et al., 2005) tidak menghabiskan lebih banyak 450 perkataan lagu mengenai bagaimana butang harus ditekan untuk prestasi yang optimum.

Read More
Cara Memberitahu jika Seseorang Mempunyai Akaun Venmo

Ketika berkaitan dengan transaksi peer-to-peer, Venmo menjadi pemproses pembayaran yang sangat popular. Sekiranya anda sering menggunakan aplikasinya, sangat berguna untuk mengetahui apakah orang lain memilikinya juga - terutamanya ketika anda merancang untuk memindahkan sejumlah wang kepada mereka.Dalam artikel ini, kami akan menerangkan bagaimana anda dapat mengetahui jika seseorang mempunyai akaun Venmo.

Read More
Cara Membuat Alamat E-mel Sementara

Bagi kebanyakan kita, e-mel adalah satu kejahatan yang diperlukan. Pasti, penting untuk mempunyai alamat e-mel, baik untuk masuk ke akaun di seluruh web dan untuk memastikan anda dapat dihubungi oleh rakan sekerja dan majikan. Tetapi e-mel boleh mengecewakan. Sama ada anda menyusun surat sampah dan pelbagai surat yang tidak bermakna bagi anda sepanjang hidup seharian, e-mel lebih membebankan daripada kegembiraan yang sebenarnya untuk digunakan.

Read More
Tiga Penyedia E-mel Super-Pendek Percuma

Sebilangan besar anda di luar sana mempunyai alamat e-mel yang panjangnya sekurang-kurangnya 16 aksara jika anda memasukkan @, titik dan TLD (com / net / org / dll.)Menjadi internet mudah alih menjadi lebih biasa, alamat e-mel pendek boleh berguna kerana memerlukan lebih sedikit masa untuk menaip telefon bimbit atau telefon pintar, dan selanjutnya tidak akan membungkus kata ketika memasukkannya ke dalam skrin yang lebih kecil .

Read More
Cara Menghubungkan TV Toshiba ke Wi-Fi

Toshiba membuat beberapa TV pintar terbaik di pasaran. Ia tahan lama dan juga berpatutan. Tetapi untuk memanfaatkan TV pintar Toshiba sepenuhnya, anda memerlukan sambungan internet yang stabil.Sama ada anda menayangkan rancangan kegemaran anda atau menonton permainan bola sepak langsung, sambungan internet yang boleh dipercayai sangat penting.

Read More
Ulasan TP-Link SafeStream TL-R600VPN

Gambar 1 dari 4 £ 60 Harga semasa dikaji VPN IPsec adalah salah satu kaedah termurah untuk menghubungkan pekerja bergerak dengan selamat ke pejabat utama, kos yang dapat dikurangkan TL-R600VPN baru TP-Link. Unit desktop kecil ini secara serentak menyokong sehingga 20 terowong IPsec dan 16 PPTP VPN, namun harganya hanya £ 50.

Read More
Cara Memindahkan PDF ke Kindle Fire

Sama ada anda ingin menggunakan Kindle Fire anda untuk membaca e-buku atau menyemak dokumen, kandungan yang anda muat turun boleh dalam format PDF. Berita baiknya ialah anda dapat membaca fail PDF pada Generasi Ke-2 Kindle Fire, Generasi ke-2 Kindle Fire HD 7, dan Generasi ke-2 Kindle Fire HD 8.9 ″. A

Read More
Bagaimana Berdagang dalam Warframe

Salah satu aspek yang paling penting dalam permainan Warframe adalah sistem perdagangannya. Mana-mana pemain Tenno, atau Warframe, harus tahu cara berdagang dengan orang lain. Melalui perdagangan, anda dapat maju lebih cepat melalui barisan dan meningkatkan kehebatan pertempuran anda.Sekiranya anda tidak pasti bagaimana anda berniaga di Warframe, jangan risau.

Read More
Cara Berdagang dalam Liga Roket

Sekiranya anda sering bermain Rocket League, anda pasti tahu bagaimana berniaga dengan pemain lain. Sejak permainan ini dimainkan secara percuma, terdapat kemasukan pemain baru yang ingin menikmati permainan cepat dan rumit.Dalam artikel ini, kami akan menunjukkan kepada anda cara berdagang, tidak kira platform mana yang anda mainkan.

Read More
Cara Mengubah Tulisan Tangan anda menjadi Fon

Pernah mahu mengubah tulisan tangan anda menjadi fon? Ingin memperibadikan alat tulis digital anda atau menambah berkembang ke laman web anda? Terdapat beberapa alat yang boleh memuatkan tulisan anda sendiri dan menjadikannya fon yang boleh digunakan untuk komputer atau peranti lain. Tidak memerlukan masa yang lama dan selagi anda boleh menulis dengan jelas, ia dapat menghasilkan fon berkualiti dengan hampir semua kegunaan.

Read More
Cara Memindahkan Kod Pengesah Google ke Telefon Baru

Menggunakan Pengesahan Dua Faktor, atau 2FA, adalah kaedah terbaik untuk memastikan keselamatan Akaun Google anda. Lapisan perlindungan tambahan ini menggunakan peranti mudah alih yang menyediakan kunci yang dihasilkan secara rawak yang menambah kata laluan anda.Peranti mudah alih agak sementara. Namun, dan biasanya diganti berkali-kali dalam jangka masa yang pendek.

Read More
Cara Mematikan Trotoar Amazon

Amazon Sidewalk adalah rangkaian yang membolehkan peranti terpilih berhubung dengan yang lain dan menghantar isyarat. Dengan cara ini, anda mendapat liputan jarak jauh dan sambungan yang lebih baik walaupun anda tidak berada di dekat penghala anda. Walaupun fitur yang diaktifkan secara automatik ini berguna kerana banyak sebab, anda boleh memilih untuk tidak menggunakannya kerana masalah privasi atau masalah lain.

Read More
Cara Mematikan Zelle dengan Wells Fargo

Zelle adalah kaedah cepat untuk menghantar dan menerima wang. Sekiranya bank anda menggunakan Zelle, anda boleh menggunakan aplikasinya. Tetapi jika tidak, masih boleh menggunakan fungsi ini melalui aplikasi perbankan Zelle pada telefon pintar anda. Walau bagaimanapun, aplikasi ini mungkin tidak berfungsi dengan baik lagi, atau anda telah menemui penyelesaian pemindahan wang yang lain.

Read More
Cara Menghidupkan TV dengan Palam Pintar Amazon

Jauh sebelum alat rumah pintar dan pembantu maya datang, banyak orang masih bermimpi hari ketika mereka dapat mengawal segala yang ada di dalam rumah mereka dengan suara mereka. Kami perlahan-lahan sampai di sana dengan semakin banyak alat pintar yang melanda pasaran setiap tahun.Palam Pintar Amazon adalah contoh yang baik, yang terdapat dalam senarai panjang alat pintar isi rumah yang bertujuan untuk menjadikan hidup anda lebih mudah, dan membantu anda menjimatkan sejumlah wang pada bil elektrik anda.

Read More
Cara Mematikan Vpn Anda

Di zaman moden melayari web, VPN sememangnya sangat penting untuk kekal selamat dalam talian. VPN, atau rangkaian peribadi maya, adalah alat privasi yang pada dasarnya meletakkan jubah tanpa nama di sekitar penggunaan web peribadi anda. VPN tidak memberi anda kekebalan total daripada dilacak atau diintip, tetapi mereka merupakan blok bangunan yang sangat besar di dinding privasi peribadi.

Read More
Cara Membebaskan Seseorang di Venmo

Walaupun tidak semua orang gembira dengan idea pemindahan wang yang dapat dilihat, tidak dapat dinafikan bahawa Venmo berkembang dan berada di landasan yang betul untuk menangani lebih banyak transaksi dalam masa terdekat. PayPal melaporkan bahawa mereka mempunyai sekitar 40 juta pengguna Venmo aktif pada tahun 2018.

Read More
Memasang CyanogenMod pada Samsung Galaxy S II

Firmware CyanogenMod percuma yang boleh disesuaikan dapat menghidupkan telefon bimbit Android, sama ada baru atau lama. Di sini, Darien Graham-Smith melalui langkah-langkah untuk memasang ROM khusus pada Samsung Galaxy S II - klik di sini untuk maklumat lebih lanjut mengenai pemasangan CyanogenMod pada telefon anda.

Read More
Cara Mengaktifkan Pengesahan Dua Langkah Gmail

Sebagai sebahagian daripada ciri kami mengenai pengesahan dua langkah, dan mengapa anda harus mengaktifkannya dan menggunakannya hari ini, kami menyebut Google sebagai salah satu syarikat yang menawarkan peningkatan keselamatan ini. Berikut adalah panduan langkah demi langkah untuk menambahkan pengesahan dua langkah ke akaun Gmail anda.

Read More
Cara Buka Kunci Demon Hunter di Hearthstone

Ketika Hearthstone dibebaskan, terdapat sembilan kelas wira dalam permainan. Setiap kelas seimbang dengan gaya permainan yang berbeza dan menawarkan pemain pelbagai pilihan untuk membenamkan diri dalam permainan. Walau bagaimanapun, banyak pemain meminta lebih banyak kelas dan lebih banyak pilihan. Doa mereka tidak terjawab sehingga musim bunga tahun 2020 ketika kelas Demon Hunter baru dilepaskan.

Read More
Cara Mengemas kini Aplikasi di TV Pintar Hitachi

TV pintar semakin popular dalam dekad yang lalu. Walau bagaimanapun, kebanyakan model arus perdana dan popular masih jauh dari anggaran. Trend aplikasi mungkin telah diperkenalkan dan dipopularkan pada peranti telefon pintar, tetapi banyak peranti pintar lain telah menggunakan alat berharga ini selama satu dekad terakhir.

Read More
Cara Buka Kunci Jaeger dalam Melarikan diri dari Tarkov

Melarikan diri dari Tarkov menjadi MMO FPS yang sangat popular kerana penurunan Twitch yang bertuah akhir tahun lalu. Dengan status baru ditemukan, pemain berpusu-pusu untuk bermain permainan untuk pertama kalinya. Maklum, pemula tidak mempunyai akses ke semua ciri yang dilalui dan dibuka oleh veteran permainan.

Read More
Cara Mengemas kini Peta pada Peranti Garmin

Garmin telah menjadi salah satu peneraju industri GPS berkat ciri-ciri yang banyak dan pilihan peranti yang sangat baik. Namun, jalan yang digunakan Garmin dapat berubah dari masa ke masa, begitu juga dengan pelbagai tempat di peta. Untuk mendapatkan pengalaman navigasi terbaik, anda perlu mengemas kini peta Garmin secara berkala.

Read More
Cara Menggunakan Nest Tanpa Wi-Fi

Peranti pintar telah memberi kesan yang luar biasa kepada masyarakat moden. Ia praktikal, berguna, dan, di atas segalanya, sangat membantu. Dari telefon pintar hingga peti sejuk pintar, kami menuju ke automasi tugas-tugas sepele untuk memberi tumpuan kepada perkara yang benar-benar penting bagi kami.

Read More
Cara Menggunakan Gmail Tanpa Nombor Telefon

Sekiranya anda ingin membuat akaun Gmail baru, Google mungkin meminta pengesahan nombor telefon anda. Ini adalah pilihan pada masa lalu, tetapi baru-baru ini Google menjadikannya wajib. Sekiranya anda tidak mahu Google memilikinya atau mungkin anda tidak mahu berkongsi nombor telefon anda. Anda mungkin mencari cara lain untuk membuat akaun yang akan menjauhkan nombor telefon anda dari grid google.

Read More
Cara Mengemaskini Di Kalangan Kita

Setiap permainan berbilang pemain akan memerlukan kemas kini pada satu ketika atau yang lain. Di antara Kami tidak terkecuali, dan pembangun juga perlu menyelesaikan masalah dan masalah. Baru-baru ini, kemas kini Airship dikeluarkan dan banyak pemain menikmatinya.Sekiranya anda tidak pasti cara mengemas kini Antara Kami, anda berada di tempat yang betul.

Read More
Cara Menggunakan Uber Tanpa Telefon Pintar

Uber adalah salah satu cara paling popular untuk menaiki kenderaan di bandar-bandar utama di seluruh dunia. Anda hanya perlu memuat turun aplikasi dan membuat akaun untuk dapat memesan perjalanan peribadi. Namun, Uber menyedari bahawa beberapa pengguna tidak mempunyai telefon pintar dan mereka tidak dapat menggunakan aplikasi untuk menempah perjalanan.

Read More
Cara Menggunakan Skop di PUBG

Permainan menembak tertentu seperti PUBG membolehkan pemain mengarahkan pemandangan (ADS) untuk lebih tepat. Anda mendapat peningkatan pembesaran kecil dan penggunaan pemandangan besi atau ruang lingkup untuk sesuai dengan sasaran anda. Skopnya bagus untuk tangkapan pantas atau bahkan pemotretan tepat pada jarak lebih jauh.

Read More
Cara Menggunakan Lyft Tanpa Telefon Pintar

Sebilangan besar daripada kita menganggap aplikasi seperti Lyft atau Uber sudah biasa. Buka aplikasi, pilih pengambilan, kaedah pembayaran dan kirim permintaan dan voila, perjalanan anda tiba. Tetapi bagaimana jika anda tidak memiliki telefon pintar? Bagaimana jika anda meninggalkan telefon di rumah atau bateri mati.

Read More
Cara Menggunakan Kod dalam Shindo Life

Shindo Life, sebelumnya Shinobi Life 2, adalah salah satu permainan Roblox yang paling popular. Salah satu kaedah terbaik untuk mendapatkan ganjaran dalam permainan adalah dengan menggunakan kod. Dengan memasukkan kod, anda boleh menebus beberapa ganjaran secara percuma.Sekiranya anda ingin bermain Shinobi Life, cara menggunakan kod harus menjadi salah satu perkara pertama yang perlu dipelajari.

Read More
Cara Menggunakan VPN dengan Peranti Android

Rangkaian Peribadi Maya (VPN) menjadikan aktiviti internet anda tetap peribadi dengan sambungan yang disulitkan selamat - seperti menggunakan terowong persendirian antara peranti anda dan internet. Ini menghalang orang lain daripada melihat tabiat dan lokasi penyemakan imbas anda.Untuk menggunakan VPN dari perangkat Android Anda, Anda dapat mengunduh aplikasi VPN atau mendapatkan pengaturan VPN dari penyedia untuk memasukkan pengaturan telepon Anda.

Read More
Cara Menyiapkan VPN pada Xbox One

Tanpa ragu, sebab utama mengapa anda memerlukan VPN di Xbox One adalah untuk mengatasi sekatan geografi dan mengelakkan masalah penapisan. Dengan menukar alamat IP anda, anda mendapat akses ke kandungan yang tidak tersedia untuk wilayah anda sambil melindungi data anda dari bakal penggodam.Sayangnya, seperti kebanyakan konsol permainan, Xbox One tidak dilengkapi dengan sokongan VPN asli.

Read More
Cara Menggunakan VPN Dengan Mobile Legends

Sebagai pemain Mobile Legends, anda tahu bahawa permainan bertaraf teratas ini direka untuk Android dan iOS bukan tanpa masalah. Perhubungan perlahan, kesukaran dalam perjodohan, dan masalah keselamatan adalah beberapa kekurangan yang dialami pengguna.Sekiranya anda mencari jalan mengatasi masalah ini, anda berada di tempat yang betul.

Read More
Cara Mengetahui Jika Akaun Venmo Disahkan

Sekiranya anda mencari jawapan untuk masalah yang berkaitan dengan Venmo, laman web Venmo direka dengan baik. Ia menyaingi PayPal dalam cara menangani masalah akaun, penyediaan dan transaksi, dan kedua-duanya menawarkan artikel dalam talian yang sangat baik yang membantu anda mencari jawapannya sendiri.

Read More
Cara Menggunakan VPN Dengan BlueStacks

Adakah anda mencari cara untuk melindungi privasi anda semasa menggunakan BlueStacks? Sekiranya ada, kami mempunyai penyelesaian: menggunakan rangkaian peribadi maya (VPN). Ini bukan sahaja akan meningkatkan privasi anda di internet, tetapi juga akan memungkinkan akses ke aplikasi dan laman web yang dilarang.

Read More
Cara Memasang & Menyiapkan VPN pada PS4

Sony tidak menyokong aplikasi VPN di platformnya, jadi Anda tidak dapat memuat turun aplikasi VPN dari PlayStation Store untuk membuat sambungan. Namun, berita baiknya adalah, ada beberapa cara mudah untuk memintas ini. Hari ini kami akan membawa anda melalui jalan penyelesaian tersebut.Dalam artikel ini, kami akan menunjukkan kepada anda cara termudah untuk menyiapkan VPN di Playstation 4.

Read More
Bolehkah Venmo Digunakan Tanpa Nombor Telefon? Tidak

Apabila anda membuat akaun Venmo, anda mesti mendaftar dengan nombor telefon anda. Sama ada anda memilih akaun peribadi atau perniagaan, Venmo masih memerlukan nombor telefon anda, yang anda harus segera mengesahkannya. Walaupun anda tidak dapat menggunakan polisi ini, ada cara untuk mendaftar ke Venmo dengan nombor telefon palsu.

Read More
Venmo - Cara Mengembalikan Wang

Venmo adalah platform yang bagus untuk menghantar dan menerima wang, dengan kedudukan yang hampir dengan PayPal dalam populariti. Sama ada anda perlu menghantar wang kepada rakan atau membayar perkhidmatan secara langsung di laman web, anda boleh melakukannya di sini. Walau bagaimanapun, kemalangan mungkin berlaku, dan anda mungkin secara tidak sengaja mengirim pembayaran kepada orang yang salah, ditipu, atau hanya memerlukan bayaran balik.

Read More
Cara Menukar Nombor Telefon anda di Venmo

Pada masa kini, hampir semua orang menggunakan Venmo untuk transaksi harian mereka. Anda boleh menggunakannya untuk menghantar wang kepada keluarga dan rakan-rakan atau bahkan membayar barang seperti kopi atau makan malam di restoran.Tetapi ada banyak keadaan ketika anda mungkin perlu menukar nombor telefon anda.

Read More
Cara Menambah Rakan di Venmo

Venmo membolehkan anda menghantar atau meminta wang daripada rakan dengan cepat. Namun, sebelum sampai ke bahagian itu, pertama anda perlu menambahkannya. Nasib baik, ini tidak rumit dan terdapat banyak cara untuk melakukannya.Dalam artikel ini, kami akan menyelami Venmo dan mengajar anda cara menambah rakan di iPhone dan Android.

Read More
Cara Melihat Semua Transaksi Zelle

Zelle adalah platform yang menawarkan kaedah inovatif untuk membuat pembayaran - semua yang perlu dihantar / diterima wang oleh dua individu adalah akaun Zelle. Pemindahan berlaku hampir seketika, yang merupakan titik penjualan utama perkhidmatan.Seperti halnya setiap platform yang berurusan dengan transaksi wang, anda sebaiknya mengetahui bagaimana semuanya berfungsi dan apa yang perlu anda lakukan untuk memastikan wang anda seaman mungkin.

Read More
Cara Melihat Pesanan Arkib Anda di Amazon

Apabila anda membuat pesanan di Amazon, pesanan tersebut direkodkan sebagai sebahagian daripada sejarah akaun anda. Ini membolehkan anda mencari pesanan lalu dan pesanan semula item yang anda beli sebelumnya. Walaupun anda tidak dapat menghapus sejarah pesanan anda, anda dapat mengarkibkannya. Mengarkibkan pesanan menyembunyikan pesanan yang lalu, tetapi pesanan masih dilampirkan ke akaun anda.

Read More
Cara Melihat Berapa Banyak Penonton pada Item di eBay

Sebagai pembeli, anda boleh memasukkan item dari eBay ke dalam "Watchlist" anda dan penjual diberitahu bahawa seseorang memerhatikan produk tersebut. Tetapi bagaimana anda melihat berapa jumlah penonton untuk satu senarai? Dan mengapa penting untuk mempunyai maklumat itu? Artikel ini akan berusaha menjawab soalan-soalan tersebut.

Read More
Cara Melihat Sejarah Pencarian di DuckDuckGo

DuckDuckGo adalah alternatif untuk penyemak imbas Google Chrome dan mesin cariannya. Terdapat di kebanyakan platform utama, syarikat menganggarkan 80 juta pengguna biasa. Kami mengatakan "anggaran syarikat" kerana tidak seperti Google, DDG tidak menjejaki penggunanya. Dan itulah yang menjadikannya sangat unik!

Read More
Cara Melihat Kiraan Pelanggan Podcast

Dengan populariti podcast yang semakin meningkat, banyak platform dan aplikasi telah muncul yang membolehkan penonton mengikuti rancangan kegemaran mereka. Perkembangan ini membolehkan podcast melakukan streaming di pelbagai platform, menyediakan jangkauan yang cukup luas. Sejauh mempunyai satu podcast yang tersedia di semua sumber utama yang boleh diakses oleh khalayak.

Read More
Cara Melihat Sejarah Venmo

Venmo adalah platform milik PayPal yang berpusat pada kemudahan pembayaran mudah alih antara pengguna. Idea di sini adalah untuk mewujudkan persekitaran di mana rakan-rakan dapat saling mengirim wang dengan selamat. Venmo adalah platform transaksi dengan ciri media sosial yang menjadikan pengalaman lebih organik dan lebih lancar.

Read More
Cara Memeriksa Jika Anda Mempunyai VPN Aktif di Amazon Fire Stick anda

Firestick Amazon adalah antara peranti penstriman paling popular di luar sana. Ia mampu melakukan streaming pelbagai rangkaian dan juga menyokong kawalan suara, yang bermaksud anda boleh memasangkannya dengan Alexa.Namun, kenyataan bahawa Firesticks sangat mudah tidak bermaksud anda tidak perlu menggunakan VPN (Rangkaian Peribadi Maya) untuk perkhidmatan streaming tertentu.

Read More
Cara Menggunakan VPN dengan Tablet Api Amazon

Sebelum anda mula melayari pelbagai penyedia VPN untuk mencari jawapan anda, penting untuk memahami bagaimana OS Fire berfungsi. Tablet Amazon Fire menggunakan OS yang berasal dari Android. Oleh itu, ia berkongsi banyak batasan yang dimiliki oleh peranti Android berkenaan dengan aplikasi VPN.Tablet Amazon Fire menyokong protokol PPTP, L2TP, dan IPSec tetapi bukan seperti OpenVPN.

Read More
Kod VS - Cara Membuka Fail di Tab Baru

VS Code adalah alat pengkodan yang terkenal dengan reka bentuknya yang popular, mesra pengguna, dan ciri inovatif. Tab VS Code menjadikan program ini sangat berfungsi dan teratur. Tetapi mengetahui cara mengatasinya sangat mustahak.Sekiranya anda baru dalam pengekodan, anda mungkin akan keliru dengan cara tab berfungsi di sini.

Read More
Cara Menonton BBC iPlayer di Amazon Firestick

BBC iPlayer adalah salah satu saluran streaming yang paling popular di mana sahaja. Ia menayangkan rancangan TV terutamanya Britain tetapi mempunyai penonton global yang dihitung berjuta-juta. Beberapa pengaturcaraan tersedia di luar UK, tetapi tidak semuanya. Anda boleh mengakses BBC iPlayer di beberapa peranti, termasuk Amazon Fire TV.

Read More
Cara Menghapus Cache dan Data di Waze

Salah satu sebab mengapa begitu banyak pengguna menyukai Waze adalah kerana cepat dan sangat responsif. Dan itulah yang anda harapkan dan inginkan dari aplikasi navigasi lalu lintas.Tetapi Waze akan mengalami bug atau dua dari semasa ke semasa. Apabila itu berlaku, salah satu tindakan pertama adalah membersihkan cache dan data dari aplikasi.

Read More
Cara Memperbaiki Webcam Tidak Berfungsi di OBS

Buka Perisian Penyiar, atau OBS secara ringkas, adalah alat percuma yang berguna yang boleh anda gunakan untuk menstrim atau merakam video. Ia berfungsi dengan baik, tetapi anda mungkin mengalami masalah di sana sini.Sekiranya kamera web anda berhenti berfungsi dengan OBS, anda tidak perlu risau. Kami di sini untuk menunjukkan kepada anda cara menyelesaikan semua masalah kamera web anda di OBS.

Read More
Cara Memperbaiki Webcam Tidak Berfungsi dengan Webex

Walaupun aplikasi Webex mempunyai reka bentuk dan fungsi yang luar biasa, anda mungkin mengalami beberapa cegukan di sana sini. Terutama, sebilangan pengguna mengadu kamera web mereka tidak berfungsi di Webex.Masalah biasa ini sering kali disebabkan oleh pemacu kamera web yang ketinggalan zaman, aplikasi lain yang memonopoli kamera web, atau beberapa sebab luaran yang lain.

Read More
Cara Mengubah Latar Belakang di Webex

Webex adalah perkhidmatan persidangan video yang tetap popular hari ini seperti ketika ia ditubuhkan pada tahun 1995. Mungkin bukan perkhidmatan yang paling terkenal di luar sana, tetapi mengetahui cara menggunakannya tidak akan menyakitkan.Satu perkara yang awalnya kurang adalah kemampuan untuk menggunakan latar belakang maya.

Read More
Cara Berkongsi Video Dengan Suara di Webex

Salah satu aspek yang paling penting untuk mengambil bahagian dalam perjumpaan video adalah kemampuan untuk berkongsi kandungan anda dengan rakan sekerja anda. Walaupun berkongsi gambar dan dokumen agak mudah, berkongsi kandungan video boleh menjadi sukar. Resolusi video mungkin tidak selalu jelas, dan rakan sekerja anda mungkin tidak dapat mendengar video anda sama sekali.

Read More
Cara Menukar Nama Paparan anda di Webex

Webex membolehkan anda menyesuaikan profil anda mengikut keinginan anda. Anda boleh mengemas kini semua maklumat peribadi pada bila-bila masa, termasuk alamat e-mel, gambar profil anda, dan, tentu saja, nama paparan. Jadi, sebagai contoh, jika sebilangan besar rakan sekerja anda memanggil anda dengan nama panggilan anda, anda boleh melakukannya.

Read More
Cara Memperbaiki Webcam Tidak Berfungsi pada Laptop Asus

Anda telah membeli komputer riba ASUS yang baru, dan anda bersiap sedia untuk membuat panggilan video dengan keluarga atau hangout dalam talian dengan rakan anda. Walau bagaimanapun, kamera web tidak berfungsi. Jangan risau kerana kami membuat anda dilindungi.Teruskan membaca senarai penyelesaian yang lengkap untuk menyelesaikan masalah kamera web.

Read More
Apakah Percepatan Perkakasan? Penjelasan Terperinci

Mungkin anda telah melihat pilihan "pecutan perkakasan" di menu tetapan aplikasi anda, tetapi anda tidak tahu maksudnya. Anda mungkin terkejut mengetahui bahawa mengaktifkan pilihan ini dapat memberi kesan yang signifikan terhadap pengalaman pengguna anda dengan program tertentu.Bersemangat?

Read More
Apakah Had Zelle Harian?

Zelle adalah salah satu perkhidmatan pembayaran yang paling mudah. Ia membolehkan anda menghantar dan menerima wang dengan serta-merta dan mengelakkan bayaran. Walau bagaimanapun, terdapat beberapa batasan, seperti had pembayaran harian dan bulanan. Sebelum anda mengadu, cubalah memikirkannya dengan cara ini: dengan perkhidmatan seperti Zelle, tidak ada perlindungan jika anda tidak menerima item yang anda bayar.

Read More
Cara Menggunakan Operator Cari dan Wildcard untuk Mencari GMail

Tahukah anda bahawa anda boleh menggunakan operator carian lanjutan dan wildcard untuk mencari Gmail? Adakah anda tahu anda boleh menggunakan sekumpulan carian tertentu dalam Gmail untuk mencari sesuatu yang spesifik dalam jumlah mel? Tutorial ini menunjukkan kepada anda cara melakukannya.Gmail adalah salah satu penyedia freemail yang paling popular di dunia.

Read More
Cara Membasuh Pemacu Keras dengan Selamat

Terdapat banyak sebab mengapa anda mungkin ingin memadamkan cakera keras dengan selamat. Anda mungkin menjualnya, menyumbangkannya kepada rakan, anda mungkin pulih dari perisian hasad atau virus atau anda mungkin membuang komputer sepenuhnya. Anda tidak mahu data peribadi anda masuk ke tangan yang salah sehingga mengelap pemacu dengan selamat adalah perkara yang perlu anda lakukan.

Read More
Cara Menghapus Sejarah Carian di Aplikasi Keinginan

Pilihan sejarah carian dalam aplikasi membeli-belah boleh berguna. Ini menjadikannya lebih mudah untuk mencari item yang dicari sebelumnya, walaupun anda tidak dapat mengingati sebenarnya item tersebut.Sebaliknya, ia mungkin berhenti berguna apabila anda sudah membeli item, dan sekarang anda mencari sesuatu yang sama sekali berbeza.

Read More
Cara Menapis mengikut IP di Wireshark

Pentadbir rangkaian menghadapi pelbagai masalah rangkaian semasa melakukan tugas mereka. Apabila terdapat tindakan yang mencurigakan atau keperluan untuk menilai segmen rangkaian tertentu, alat penganalisis protokol seperti Wireshark dapat berguna. Salah satu ciri yang sangat berguna ialah menyaring paket rangkaian dengan alamat IP.

Read More
Xiaomi Redmi Note 3 - Wifi Tidak Berfungsi - Apa yang Perlu Dilakukan

Oleh kerana kebanyakan kita bergantung pada aplikasi berasaskan internet untuk pekerjaan dan penggunaan peribadi, kekurangan sambungan wifi boleh menjadi sangat mengecewakan. Internet mudah alih sangat berguna jika anda perlu dalam talian seketika, tetapi ia dilengkapi dengan batasannya sendiri.Walau bagaimanapun, masalah wifi pada Xiaomi Redmi Note 3 anda biasanya tidak begitu serius.

Read More
Adakah Yeezy Supply Sah?

Adakah Yeezy Supply sah atau tidak? Sekarang, itu adalah soalan yang sangat baik. Yeezy Supply adalah topik perbincangan hangat, terutama pada tahun 2018 dan 2019. Menurut banyak pelanggan yang tidak berpuas hati, laman tinjauan, dan bahkan laporan berita, Yeezy Supply tidak sah.Kedai dalam talian ini mendapat banyak aduan bahawa BBB (Better Business Bureau) terpaksa menyiasatnya dan mengganggu.

Read More
Apakah Had Pemindahan Harian Zelle dengan Citibank?

Zelle adalah salah satu kaedah terpantas dan paling popular untuk menghantar atau menerima wang hari ini. Sukar untuk membayangkan apa yang harus dilalui orang setiap kali mereka ingin melakukan pembayaran beberapa tahun yang lalu, sebelum aplikasi pemindahan wang digunakan secara meluas. Zelle dicipta pada tahun 2017 oleh beberapa bank pengguna terbesar di Amerika dan di sini akan kekal.

Read More
Bolehkah Zelle Dikenakan Balik?

Dengan adanya perkhidmatan pembayaran baru, salah satu soalan pertama yang terlintas di fikiran adalah sama ada anda boleh meminta wang anda kembali. Perkara itu dikenali sebagai tolak bayar semasa anda menggunakannya untuk membuat pembelian Sayangnya, Zelle tidak dikenali kerana fleksibel dalam hal ini, walaupun terdapat beberapa pengecualian.

Read More
Bolehkah Zelle Menghantar Wang ke Venmo?

Dengan begitu banyak perkhidmatan pembayaran yang tersedia hari ini, kemungkinan anda dan rakan anda tidak menggunakan perkhidmatan yang sama. Oleh itu, anda pasti ingin membalas cek dengan rakan anda, dan satu-satunya masalah ialah salah satu anda menggunakan Zelle, dan yang lain menggunakan Venmo.Seperti yang anda ketahui, kedua-dua perkhidmatan ini adalah pesaing sehingga anda tidak dapat mengirim wang dari satu ke yang lain.

Read More
Cara Menggunakan Zoosk Carousel

Apabila orang mencari antara satu sama lain di aplikasi temu janji, kemungkinan ini adalah melalui sapu sekarang. Apabila anda harus memilih antara "ya" dan "tidak", menjadi lebih mudah untuk memutuskan siapa yang akan menarik perhatian anda.Ketahui semua yang anda perlu ketahui mengenai Zoosk Carousel Match dan cara menggunakan Syiling untuk berinteraksi dengan ahli Zoosk yang lain.

Read More
Cara Menapis mengikut Pelabuhan dengan Wireshark

Wireshark mewakili penganalisis protokol yang paling banyak digunakan di dunia. Dengan menggunakannya, anda dapat memeriksa semua yang berlaku dalam rangkaian anda, menyelesaikan masalah yang berlainan, menganalisis dan menyaring lalu lintas rangkaian anda menggunakan pelbagai alat, dll.Sekiranya anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai Wireshark dan cara menapis mengikut port, pastikan anda terus membaca.

Read More