Ulasan Nero 7 Premium

£ 43 Harga semasa dikaji Sekiranya anda membeli pemacu optik dalam beberapa tahun kebelakangan ini, ada kemungkinan anda sudah memiliki salinan Nero. Bermula sebagai underdog pembakar cakera, sejak itu menjadi penyertaan standard dengan kebanyakan pembakar. Namun, dengan versi 7 Nero dengan tegas mendakwa perisiannya telah menjadi 'studio filem Hollywood peribadi anda sendiri'.

Read More
Ulasan Microsoft Flight Simulator X Deluxe Edition

£ 40 Harga semasa dikaji Pelepasan terbaru Flight Simulator adalah simulasi penerbangan PC yang paling komprehensif, jika bukan dunia, yang anda akan dapati tanpa meninggalkan rumah.Siri ini telah dikritik pada masa lalu kerana menawarkan peningkatan tambahan dalam peningkatan dan bukan perubahan besar, tetapi tidak kira versi mana yang anda miliki, anda pasti ingin meningkatkannya kali ini.

Read More
Ulasan Pinnacle Studio 9 & Studio Plus 9

£ 38 Harga semasa dikaji Pinnacle Studio telah menjadi perisian penyuntingan video peringkat kemasukan paling berjaya yang pernah ada, dan tidak sukar untuk mengetahui sebabnya. Walaupun bukan sumber tenaga yang kuat, bagi pendatang baru untuk mengedit video desktop Studio menyembunyikan banyak kerja keras di sebalik album tab sederhana dan tiga langkah - Tangkap, Edit, dan Buat Filem.

Read More
Ulasan Sony VAIO Fit 13A multi-flip

Gambar 1 dari 7 £ 1000 Harga semasa dikaji Sudah beberapa saat dalam pembuatannya, tetapi Sony akhirnya menemui jawapannya kepada rangkaian peranti Windows 8 hibrida IdeaPad Yoga. Multi-flip VAIO Fit 13A menikahi tokoh kelas Ultrabook yang tampan dengan engsel tersembunyi yang cerdik yang membolehkannya berubah menjadi tablet 13.

Read More
Kajian SanDisk Ultra II 240GB

£ 80 Harga semasa dikaji Nama SanDisk membuatnya terdengar seperti pemacu kelas atas, tetapi itu menipu - harga £ 80 dan kapasiti 240GB bermaksud harganya hanya 33p per gigabait, menjadikannya salah satu SSD nama besar termurah yang boleh anda beli.Ini adalah pemacu SanDisk pertama yang menggunakan TLC NAND, dan pemacu pengguna pertama yang menggunakan memori jenis ini selain dari Samsung.

Read More
Ulasan Steinberg Cubase Elements 7

Gambar 1 dari 4 Harga £ 79 semasa dikaji semula Cubase Elements direka untuk orang yang mahukan perisian produksi muzik profesional tetapi tidak mahu membayar ratusan pound untuknya. Ini adalah versi Cubase 7 yang dilucutkan, dengan sekatan pada bilangan trek dan saluran pengadun, lebih sedikit kesan dan instrumen gabungan dan pelbagai ciri sampingan yang dihilangkan.

Read More
Ulasan Toshiba Satellite Pro A300

£ 440 Harga semasa dikaji Seperti HP 6735-an, Toshiba's Satellite Pro A300 adalah komputer riba anggaran yang ditujukan untuk pengguna perniagaan. Dan, sekali lagi, ia tidak separa yang disarankan oleh salinan Windows Vista Business yang dipasang. Mungkin tidak membanggakan murni Dell's Inspiron 1545, misalnya, tetapi itu bukan perkara buruk.

Read More